Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

30.6.2010

Ehkä olen, ehkä en?

Mä en haluis tehä tällästä postausta, mutta nyt ei päässä pyöri hirveästi muutakaan, ja tää on kyllä mun "päiväkirja". Tuntuu jotenkin nyt että kaikki ei vaan mee putkeen, ekaks mulla on ollu tälläinen on/off nuha ollu jo viikon. Se lähtee ja tulee takasin pahempana enkä kestä tätä enään kohta, varsinkaan kun mun työ on jatkuvaa puhumista. Sitten vielä se että sain kuulla eilen huonoja uutisia mun papasta ja siitä mä en täällä kyllä enempää tahdo kertoa, enkä pystyisikään.

Tuntuu että nyt kesällä pitäisi ottaa rennosti ja nää lähiviikot mä oon enemmänkin stressannut, varsinkin sitä kun mä haluisin lomailla ja pitää koulusta vapaata, mutta alotin noi kesätyötkin. Se on tosi hyvä asia ja ihanaa tehdä töitä mutta tuntuu välillä että oon tosiaan vapaan tarpeessa, ettei tää pää räjähdä. Onneksi 3vk ulkomaan matkaan on enään vajaat 2 viikkoa jäljellä, joten se auttaa ainakin jaksamaan, ajatus lomasta.
Välillä tuntuu että mä haluisin ottaa tästä blogistakin vapaata, rehellisesti sanottuna mun tekee enemmän ja enemmän lopettaa/ pitää paussi, mutta osa musta sitäkää ei halua tehdä. Eli tunteet on ärsyttävä ristiriitaiset!

Vasta nyt ekoja kertoja kommentit on alkanu pahasti kolauttaa mun itsetuntoa ja välillä tuntuu etten haluisi enään tehdä postausta ja kertoa mun päivästä kun aina joku keksii jotain haukkumisen arvoista. Niita kommentteja ei noin vaan noi eliminoida, ne varmaan tietää joilla on blogi ja tulee kommentteja ihan tarpeeksi päivittäin, että miltä tuntuu kun sulle tuputetaan negatiivista koko ajan. Sen ottaa itteensä pakosti ja nykyään vähän pelottaa tulla bloggeriin katsomaan kommenttini.
Tuntuu että jotkut ei voi hyväksyä että ihmiset muuttuu ulkonäöllisesti 2vuoden aikana, ja jotkut miettii mitä "vanhalle Ainolle" tapahtu. Aino vaan vaihto erilaisiin vaatteisiin, värjäsi tukan takaisin blondiksi ja on muuten samanlainen. Tällä hetkellä mä ainakin yritän jatkaa tätä blogia, sillä mä rakastan tätä, en tiedä mitä yksinäiset illat tekisin ilman tätä? Katsoisn teeveetä?

Ehkä mä tokenen tästä itsesäälistä, ehkä siihen menee pari viikkoa  tai ehkä mä en vaan enään jaksa. Sen näkee sitten kun ihmiset alkavat vähän miettimään.
Halusin nyt tän kertoa teille ihan sen takia ettette ala kaikki hirveesti ihmettelemään miksi ehkei postauksia tule enään kaksi kertaa päivässä, miksen jaksa vastailla jokaiseen kommenttiin tai olla iloinen.

pöytä 816

Noniin rakkaat lukija, pöytä on varattu TÄKSI sunnuntaiksi 4.7!!
Pöydän numero on 816 joten tulkaa ihmeessä piipahtamaan, yritän olla paikalla 7.45 suunilleen, joten ne ketkä tahtoo, niin tulkaa ajoissa. Mulla on vähän kaikkea myytävänä ja hinnat hyppii 1-5€ ja jotkut pari voi olla vähän kalliimpia mutta pyrin aika halvalla myymään, mutta en sentään liian halvalla sillä tunkimistä tulee jokatapauksessa :D

Toivottavasti jotkut ainakin tulee, ois tosi kiva nähdä lukijoitani :)
Nytten ei parempaa postausta tuu kun oon kipeenä ja kuolemanportilla taas kerran.

Tunnisteet:

28.6.2010

Läski Jussi


Mä oon ollu koko vkl ajan ilman nettiä, hyvässä seurassa ruuan kera. Ei paremmin ja rennommin jussi ois voinu mennä. Kaikki akoi perjantai aamuna kuvasti, kun heräsin 12 aikaan ja lähdin ison kassin kanssa Sampalle. Sillä luvassa oli pitkä viikonloppu. Niillähän ei vielä netti siis toiminut siellä, joten en voinut postausta tehdän ja saatte nää kuvat nyt yhtenä kertana, näitä oli miltein 100 joten oli tosi kiva valita "parhaimmat"

Huonekalutkin tulevat vasta tiistaina sinne joten huone oli ihan tyhjä ja sehän oli mainio paikka ottaa sitten kuvia!
Toi mekko on siis noin pitkä, mutta vyön kanssa se on lyhyempi ja runsas.
Liivi: Vila
mekko: Monki
Vyö: Kirppis
Kengät: Dinsko
 Oli kyllä ikävä grilliä, ja päästiin ekan kerran kesänä käyttämään sitä. Tai siis Samppa pääs..

 Tainalla (sampan äidillä) oli synttärit, hän oli saanut työpaikalta shamppanjaa. Oli muuten jotain kamalinta alkoholijuomaa jota oon ikinä maistanut..
Niin ja Tainahan täyttä 24!
Ruokaa syötiin ihan rutosti, eli aivan liikaa. Mä olin tehnyt (mäkin) fiestasalaattia. Eli salaattia, paprikaa, tacoja, jauhelihaa sellaisen mausteen kanssa ja lisäsin vielä kurkkua. Oli ihan hullun hyvää ja olin jo siitä täynnä ennen kuin lihat olivat valmiita! :D Onneksi hetken sulatuksen jälkeen sain syötyä kanaa ja vähän makkaraa!


Lauantaina mentiin kuusijärvelle, oltiin kyllä aika vähän aikaan, sillä isot pilvet tulikin aika äkkiä ja nälkäkin yllätti..

Samppa lokoilemassa.
Arvatkaas mitä me sit ruuaksi tehtiin? Grilliruokaa :D!!

Olin kaksi päivää odottanut että kaupat vihdoin taas aukeaisivat, mentiin Itikseen Sunnuntaina ja ostin viime viikolla katselemaani farkkutakkia Vilasta, joka oli nyt puoleen hintaan 22,5€!
Tykkään!
.
Mulle tuli niin paha pakkomielle tohon salaattiin että tein taas sitä... Katottiin ulkona leffaa (käännettiin tv ulos päin) ja syötiin ja juotiin kahdestaan.
Siksi otsikko oli läski Jussi, ette varmaan tunnista mua enään kun taisin lihota 30kg viikonloppuna..



Tunnisteet: , ,

25.6.2010

Näistä pukeutumiseni koostuu

Nytten lähden Sampan vanhalle asunnolle, jonne tulee vasta ti huonekalut, ei toimi netti jne. Mutta ruokaa ja hyvää seuraa on, joten tässä tän pv postaus :)

1. Mustavalkoisuus ja eläinkuosit
2.Niitit ja paljetit




3.Jakut ja hopea

4.Korkokengät ja mekot

24.6.2010

Täydellinen puhveli


Tämähän tyttö lähti heti itäkeskukseen kun oli tehnyt postauksen ja päätti mennä TAAS vaihtamaan paidan. Raidat ei vaan edelleenkään ole mun juttu. Eksyin H&M:ää ennen tosi moneen ale paikkaan ja vilassa olikin tosi ihania vaatteita, ja tällä kertaa halpoja!
Siitä asti kun karvaliivit tuli "muotiin" niin oon ettiny sitä omaa, en halunnu kokonaan karvasta koska mä näytän niissä lähinnä puhvelilta ja jos löyty niin sain sydärin hinnasta. Tää on niin ihana että voisin pitää vaikka hellepäivänä! (no en todellakaan!)
Toi on vaan tosta kauluksesta ja vähän edestä karvan peitossa, sivuilta ja takaa mokkaa, tai mitäs toi nyt onkaan. Toi on jotain mukavinta päällä ja kuvittelen jo ton huomenna mun päällä jos sää on sellainen kun Pekka Pouta ja kaverit lupas. 
Sateista ja kylmää
Hinnasta tykkäsin yhtä paljon kuin itse liivistä! 55€, ei kiitos. 16€? JEP :)
Mä muistan katselleeni tätä joskus aikoinaan, mutta tonkaan hinta ei saanu mua edes koskettamaan sitä.  Nyt se olikin 9,95€ rekissä ja vika S-koko
Ja onnistunut ostos jälleen. Aleissa on kiva kun tulee ostoksen jälkeen vielä parempi mieli, koska ei oo miltein yhtään kuluttanut rahaa. 


Lopulta pääsin H&M:n ja taisin olla rehellisesti siellä kierämässä yli tunnin. Kaikki ale jutut, ei, normaalihintaiset, kalliita tai vain ei. Sitten koitin näitä ja juoksin kassalle. 15€ :)


Mä oon alkanu viime viikolla toteuttaa mun yhtä suunnitelmaa jota oon halunnu tehdä jo PITKÄÄN. Yritetään erikan kanssa varata pöytä ens vkl ja laittaa kamaa myyntii. Ja yritän laittaa oikeesti tosi paljon ja kaikkea mitä mä en oikeesti hirveesti pidä, vaikkei tekisikään ihan 100% mieli heittää pois.
Mutta vuorossa on siis vaatekaapin siivous, kirppikselle tyhjennän ja ostan sitten uusia tilalle, joten älkää ihmetelkö kun ostoksia tulee paljon parina kuussa :) Ulkomaat odottaa!

Tunnisteet:

Raita ei oo mun juttu

Eilinen päivä kun olin kipeenä niin meni näin:
Söin sikana pistaaseja, en siis noita kaikkia kyllä! Oon noita napostellu pitkin viikkoa ja ei noita voi vetää kun parikymmentä kerralla niin tulee ähky ja hirvee jano :)


Toystory3! Ei ehditty kyllä katsomaan loppuun kun tää versio lagas koko ajan. :(
Jekku (Sampan koira) seuras mua koko pv.
Samppa alko vähän pakkailemaan kun niillä on huomen aamulla muutta oikeaan kotiin joka ollu pari kk rempassa. Jes!
Oi että oli M-A-H-T-A-V-A työpäivä! Aluks ei ihan hyvin alkanu, olin 5 min myöhässä mutta niin oli muuten kaikki muutkin, jopa pomo. Sitten ruokatunnilla pomo oli tilannu kymmenisen pizzaa yhteiseksi, limuja, siideriä ja kaljaa. Syötiin, juotiin ja rupateltiin kunnolla. Kello oli puol kaks kun oltiin oltu "ruokatunnilla" varmaan 45minuutin ajan niin jaeltiin päivän palkintoja. Sillä tänään oli sellainen juttu että joka myynnistä saa viinipullon ja plus jokainen saisi sen lisäksi muutenkin yhden, sillä ei niitä joka päivä helposti tee. 

Mulle siis kertyi näitä kolme, mutta kun mä en viiniä juo niin saan maanantaina jonkulaisen lahjakortin näiden tilalle :) Ja kello oli vasta puoli kaksi niin päästiinkin jo töistä yllättäen!
Mä oikein tykkäsin ja viihdyin mun asussa tänään! Rento, mutta tosi söpö.
paita: H&M
Shortsit: H&M
Vyö: Valtteri
Kengät: Spirit
Laukku: Italia

Tein jopa tosta yhdesta kuvasta bannerin! 
Mulla oli toissapäivänä ostamani yöpuku H&M:ltä joka ei ollukkaan niin kiva kun en ehtiny sitä siellä sovittaa. Se oli 10€ arvonen ja aattelin mennä vaihtaa sen. Kävin kolmessa H&M:ssä ja missään ei ollu mitään!
Sitten näin siellä yhen tytön päällä tän ja se oli ihana! Mutta kotona, mun päällä ei niinkään ihana.. joten kattoo nyt. En vittis kyllä tätäkään mennä palauttaa enään.

Tunnisteet: , ,