Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

7.3.2010

Voihan ?%&@£

Tulin kotiin puoli kymmeneltä aivan rättiväsyneenä kunnes autotiellä tuli kaksi koiraa vastaan, toisella ei ollut edes hihnaa. Toinen oli sekarotuinen ja toinen sellainen karhun kokoinen musta.. ai että tää on jo toinen kerta kun miltein samasta paikasta löydän karanneen koiran.

No tietenkään mä en pystyny jättämään niitä tonne ulos vaan pakkasessa kiertelin siinä joku puolituntia etsien omistajaa, mutta turhaan.
Kotiin niitä EI voinut ottaa, se toinen olisi muutenkin rikkonut kaiken ja mellä on jo 4 kissaa ja kaksi koiraa pienessä asunnossa. Joten ei kiitos.

Kävi samanlailla kuin viimeeksi, koiria ei saatu minnekkään eikä kukaan pystynyt hakemaan kun äiti täällä soitteli,
eikä me niitä meijän pikkiriikkiseen rappuunkaan voitu jättää! Rankkurit sitten suosittelin viemään ne läheiselle koirapuistoon, kun muuten ne ois tonne teille menny juoksemaan taas, ja se isompi oisi voinut lapsie satuttaa, sillä kun se haluaa lekkiä, niin mäkin kaadun siinä maahan.
No me ei äidin kanssa päästy niiden kanssa pitkälle kun jättimäinen koira hyppi mun jä äidin päälle, äidiltä halkes vähän huuli, sormi turpos ja se kaatu maahankin.
Mulla meni hermot niiden kanssa ja soiteltiin siinä sitten poliiseille mutta eihän niillä ollut autoja vapaana, totta kai niillä on tärkeää tekemistä mutta me ei voitu muutakaan.
Toinen vaihtoehto ois ollu jättää ne pakkaseen juoksemaan.

Laitettiin ne lyhtypylvääseen kiinni ja soiteltiin pari kertaa kunnes sanoivat tulevansa hakemaan kun saavat vapaan auton. Teki pahaa kyllä jättää ne pakkaseen mutta onneksi oli paksut turkit, myös nuori herra lyhtypylvään vieressä lupasi niitä katsella siitä kun ikkuna oli koirien vieressä.

Tässä vaan toivoin että ne poliisit tulee nopeesti hakemaan ne ja ne omistajat löytäisi ne ja osaisivat pitää parempaa huolta..Nytten kiukkuisena ja väsyneenä hyvää yötä!

5 kommenttia:

 • 3/07/2010 10:52 ip. , Blogger Laura kirjoitti...

  Mitä ihmettä? Täällä meillä (tampereella) poliisit tulevat hakemaan koirat yöksi putkaan ja etsivät omistajaa tai sitten koirahoitolasta tullaan hakemaan ne sinne. En ymmärrä miten joku eläinvastaava voi sanoa että ''viekää ne koirapuistoon''! Kauheaa kun pistää suututtamaan tuollainen käytös viranomaisilta! Olisin valmis vaikka itse lähtemään sinne ja hakemaan ne koirat jos ei kerran rankkurit ja poliisit osaa työtään! argh...

   
 • 3/07/2010 11:10 ip. , Blogger BIG-R kirjoitti...

  mitäää, kuka hitsi jättää koiransa tolleeeeee : (((. oon aina halunnu koiran, mut koska mami on allergine kaikille karvasille elukoille ni hyvästit sille haaveelle :-D. (ainaki nii kaua ku asun himassa)..
  anyways, toimitte hyvin : )))

   
 • 3/07/2010 11:13 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Hmm.. En välttämättä olisi kaiken lisäksi vielä lukinnut koiraa yhteen kohtaan, ettei se voi liikkua ja lämmitellä jne. Joku jos tulee vaikka potkimaan niin ei pääse karkuun.. En tiedä.. Mutta toivottavasti ovat karanneet, eikä niin että omistaja on joku hulttio.

   
 • 3/08/2010 11:02 ap. , Blogger Uino kirjoitti...

  lauta: oho!! tuntu ettei kukaan välittäny täällä ja oli tosi vaikea saada kukaan niita hakemaan.

  BIG:R: Voi eiii...hanki heti kun muutat kotoolta :D onhan niitä koiria jotka ei allergisoi, poikaystäväni perheellä on villakoira joka ei allergisoi, vaikka jotkut heitä ovat allergiaisia koirilla.

  anonyymi: no se oli valitettavasti ainut vaihtoehto, niitä ei pystynyt pitää edes hihnoissa kun se toinen repi takkeja ja hyppi päälle. Siis se oli kaksi metrinen kun hyppäri jaloilleen!

  Ja sillä oli niin paksu turkki ettei tuu kylmä, toinen oli rauhallisempi niin laitettiin jalkojen alle villaviltti ja hihna oli pidempi :)

  Poliisit tuli vartissa hakemaan, ja se poika katto niitä ikkunasta ettei mitään tapahtunut.

   
 • 3/08/2010 2:48 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Aijaa, no hyvä että niin pian tulivat :)

  Meidän koulun lähellä olevan kaupan edessä oli joku viikko sitten koira kiinni tolpassa varmaan pari tuntia, ja silloin oli tosi kylmä!

  Ei tiedetty mitä pitäis tehdä, se oli ihan kylmissään. Mentiin sanoo sinne kauppaan kassatädille, että tuolla on yks koira ollut pari tuntia, että mitä voidaan tehdä, niin sanoi vaan että ööööö, mitäs sille vois..

  Lähettii siitä pois ja mentii eläinklinikalle kysyy oisko jotain numeroo johon vois soittaa, ja just kun se nainen oli soittamassa jonnekin niin joku puli tulee hakemaan sen koiransa siitä kauppakassi kädessä.

  Tuli vähä semmonen olo, että meitä ei enää uskottu että se koira oli ollut siinä niin pitkään vaan että se mies vaan kävi kaupassa ja siksi aikaa jätti koiransa kylmään. Mutta saattoihan se käydä siinä vieressä olevassa pubissa vaikka eka?! Se oli kyllä ihan sama koira siinä..

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu