Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

12.6.2010

-.-

Ilkeän anonyymi, ne on ollu blogimaailmassa aikomoinen "legenda" sanoisin. Suurimmaksi osaksi he ovat vain kateellisia, jos ei sitä niin ilkeitä vain oikeasti. En oo ikinä ymmärrä mitä tyydytystä nää ihmiset saa siitä kun ne tulee haukkumaan ihmisiä, blogeja mitän mäkin seuraan, joissa on iloisia, aitoja ja oikeasti kauniita ihmisiä niin siellä haukutaan rumaksi ja läskiksi, vaikka sitä ei todellakaan ole, MIKSI?
Teillä taitaa olla vain niin huono itsetunto tai olette muuten vain tyhmiä, kun haukutte ihmisiä ihan syyttä ja ootte onnellisia siitä "aikaansaannoksestanne". Kuten mullekkin tulee näitä "ruma, läski, huora", no kamala, mua liikutta nää tosi kauheasti ja te valitettavasti tuhlaatte vaan aikaanne. Ei, en pidä itseäni kauniina mutta en rumana tai läskinäkään, harmillista jos ette saa mua uskomaa niin.

Tai että koska oon uskovainen niin EN saa tehä tota, tai TODELLAKAAN pukeutua hameisiin!
Mulla pitäisi olla musta pitkä kaapu ja toppahaalarit niin oisitte varmaan tyytyväisiä.
Ottakaa ne kireät pipot pois teijän isoista päistä ja olkaa vähän avarakatseisimpia, tää Suomi on vähän tälläinen että kun pintää vähän näkyy niin huorittelu alkakoon. Vanhemmilta ihmisiltä ymmärrän kun kauhistelee kun tissit ja napa vilkkuu, mutta te nuoret naiset ootte ihan paniikissa kun kaula näkyy. Mä tykkään avarista paidoista kunhan nännit ei näy ja pysyy tavarat piilossa, mulla sen verran pieni rintamus ettei se ketään hätkäytä jos joku näkisikin ;D  hihi..
Näitä kommentteja tullu vaan enemmän ja varmaan siksi että kesä on alkanu, sori kun talvitakin ja farkut on kaapissa kun tuolla on tosi tosi kuuma.  Jos ootte ihan hiilenä niistä niin en suosittele että jatkatte mun blogini lukemista, mä pukeudun kuten tahdon ja siksi mä pidänkin blogiani.

Enemmän kyllä tullut ihania kehuja ja iloisia piristäviä kommentteja, kiitos teille jotka ootte jaksanu lukea mun elämää tässä puolentoista vuoden aikana ja toivottavasti vielä jaksatte mun kanssa kunnes mä (jonkun ihmeen takia?!) kyllästyn tähän.

Heipähei :)

40 kommenttia:

 • 6/12/2010 11:02 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  You rock girl ;)

   
 • 6/12/2010 11:24 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  jos sua ei liikuttais noi haukut, et ois varmaan vääntänyt tollaista postausta.

  KAMOON, jos jonkun mielestä asuvalintasi on horomainen, niin se olkoon hänen mielipiteensä.

  niinkuin sanonta menee, se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa :D

   
 • 6/12/2010 11:31 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  anonyymi: hah :D

  anonyymi: jes, no tein sen takia että ihmiset vähän ymmärtäisi miten tyhmää ja turhaa se on, ettei jokaisen tarvitse yksitellen tulla haukkumaan ja joudun vastaa kaikille saman jutun :D u konw girl?

   
 • 6/12/2010 11:31 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mäkään en ymmärrä, mitä iloo noille anonyymeille on haukkumisesta. Joka blogin kanssa sama juttu, kateellisia riittää...

  Niin ja Aino, oot aivan ihana tyttö ja sun blogi on ehdottomasti yks parhaista! + mä tykkään tosi paljon sun pukeutumistyylistä, oot kaunis tyttö! :) <3 Hauskaa kesää ja älä välitä noista ilkeilykommenteista!

   
 • 6/12/2010 11:37 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  OOT KAUNIS:)

   
 • 6/12/2010 11:37 ip. , Anonymous :)))) kirjoitti...

  HALOO IHMISET, ON UINOAINOLLAKIN TUNTEET!

  Tottakai sitä kiinnostaa jos kuulee huora kommentin jossain blogissa kun ei ole anonyymillä pokkaa sitä päin naamaa sanoo. Ja tottakai se saa tehä siitä postauksen ja kertoo että vittu ootte säälittäviä... :) Missä vanhoillis suomessa te oikeen asutte, kun teette niin suuren numeron HAMEISTA?!?!?! Sitä paitti uinoaino ei oo mikään läski, ehkä mielummin alipainonpuolella... :O

  Kaikki (ilkeet)anot vois painuu helvettii ja tuijotella itteensä siel peilis kun on taas onnistuttu ärsyttään muita, mahdatte olla ylpeitä! :)

  Joo ärsyttää... Muuta älä vaan lopeta bloggamist uinoaino! :D Ooot just hyvä ;)

   
 • 6/12/2010 11:40 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ilkeät anonyymit on niiiin typeriä! ne tuntuu jotenkin olettavan, että blogia pitävää ihmistä saa ihan vapaasti haukkua, koska "itsehän se on bloginsa kaikkien nähtäville laittanut". no kyllähän se tavallaan niinkin on, mutta eikö missään vaiheessa käy mielessä että toisen pilkkaaminen netissä nimettömästi on säälittävää ja todella lapsellista?
  ois kiva jos nää keskenkasvuiset anonyymit opettelis kertomaan mielipiteensä vähän älykkäämmin kuin haukkumalla bloggaria läskiksi ja asua horomaiseksi :)

   
 • 6/12/2010 11:45 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Koita Aino kestää! Ei oo kaikilla mennyt nallekarkit ihan tasan.

   
 • 6/12/2010 11:48 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  :)))): en lopeta todellakaan :D ainhan voi laittaa sillee ettei anot voi kommentoida, mutta enimmäkseen mulla on täällä ihania anonyymeja. Musta ois parasta jos ne tulis mielu

  Anonyymi : kiitos :)

  Anonyymi: no nii-i


  Anonyymi : missä mun nallekarkit :(

   
 • 6/12/2010 11:57 ip. , Blogger Heini ja Virve kirjoitti...

  Hyvä asenne :) Me ollaan tosi erilaisii ihmisiä, ite oon ateisti ja ennen halveksin uskovaisia ja pidin niitä kaikkia samanlaisina ku meidän koulun jeesusporukkaa. Nyt oon oppinu ymmärtämään että myös uskovaisiin mahtuu monenlaisia ihmisiä ja yleistäminen on turhaa :D

  Sulla on Aino asenne kunnossa, pidä rima korkeella äläkä välitä noista anonyymeista. Ne on jo moneen otteeseen todistanu ääliöytensä ;) //Heini

   
 • 6/13/2010 12:01 ap. , Anonymous Heidi kirjoitti...

  Oot niin mukavan olonen ja symppis tyttö, että en ymmärrä, miten sulle(kin) viitsitään aukoa päätä. Sen ymmärrän (mutten hyväksy), että jonkun koppavamman blogiin mennään purkamaan pahaa oloa, mutta sun huorittelua jne. en tosiaan ymmärrä.

  Stay strong, lopulta tää on kuitenkin vaan/"vaan" netti. :)

   
 • 6/13/2010 12:07 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Kukaan ei ole kyllä mistään pelkistä hameista sitä numeroa nostanut.. Lähinnä uikkareiden pienestä alaosasta joka liimautuu kannikoiden väliin jne.

  Niitä ei ole Aino sanottu ilkeily mielessä, ainakaan kaikkia, vaan ihan oikeasti, että vähän kiinnittäisit huomiota siihen pinnan näyttämiseen. Mä en tiedä, mutta mä uskon että parin vuoden päästä sua hävettää jotkut puol alastomat kuvat mitä nettiin oot laittanu. Ne löytyy varmasti jo aika monelta tietokoneelta.

  Mulla ei tod ole kaikkia vähääkää paljastavia asuja vastaan mitään, jotkut käy sulle oikeesti kun sulla on upea kroppa!:) Mutta välillä menee hieman yli. Ilmeisestikään sinusta itestäs ainakaan just nyt ei tunnu siltä että näytät liikaa, mutta katsotaan 2v päästä:) Itsekin häpeän itseäni joka olin muutama vuosi sitten.

  En ole ilkeä anonyymi, olen vakkarilukijasi, ja blogisi on top kolmosessani. Huomautan nyt vain tuosta pinnan näyttämiskohusta ja kerron oman mielipiteeni:)

   
 • 6/13/2010 12:10 ap. , Blogger yasmin kirjoitti...

  ASIAA!:)

   
 • 6/13/2010 12:26 ap. , Blogger Sasse kirjoitti...

  pps, Aino, oot ihana ja kaunis ja just paras muutenkin, sekä älypositiivinen tyttö, ja nää anonyymit on useimmiten dorkia. Ei ehkä kateellisia tms mutta hyvinkin dorkia.

   
 • 6/13/2010 12:26 ap. , Blogger Sasse kirjoitti...

  Mua huvittaa aina kun tämmösiin tulee näitä "se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa" -fiksuja, jotka ei ihan havannoi faktaa että taitaapa älähtää siellä ruudun toisella puolella aika pahasti kun pitää asiasta heti tulla heittämään sitä ah niin fiksua "joo ihansama oot perseestä et kestä kritiikkiä, horo" -kommenttia :))
  Nicee people. Jos ei itelle kalahda niin harvemmin sitä kokee tämmöseen merkintään tarvitsevan tulla älähtämään ;)

  Sitäpaitsi, mä en oo koskaan oikein ymmärtänyt tätä "koska internetiin laitoit blogis joten haha vapaa maa vapaa sana" = "koska nyt kävelit kadulla ja näytit musta horolta päätin tulla sen sanomaan", ja jostain syystä jälkimmäinen on aina se tosi kauhee versio vaikka oikeastaan ihan sama asiahan nuo on.
  Get a life, anonyymit, tai ainaki vakkari nimimerkki yms. ja ehkäpä jotain tyylisamplea siitä miltä ite näytätte ja miten ite pukeudutte ja jonkilainen kurssi rakentavasta palautteesta (varsinkin kun ei mee tajuntaan et "horo" ei oo rakentavaa)

  Ps, eletään Suomessa, ei missään muslimimaassa missä ei saa näkyä mtn paljasta pintaa yms. Mitenköhän nää ihmiset selvii kesästä, kun rannalla makaa tosi epäsiveitä ihmisiä UIMASSA ja OTTAMASSA AURINKOA herranjumala tätä nykyaikaa.

   
 • 6/13/2010 12:59 ap. , Blogger jULIA kirjoitti...

  Hah, tosiaan, ihanat ihanat anonyymit, johon on tullu itekkin törmättyä pariinkin otteeseen.. :D Onneksi ne lähinnä naurattaa mua.. Mutta hei, ihana postaus! :) ja muutenkin ihana blogi, oot ihanan aidon oloinen, ja tosi nätti :)

   
 • 6/13/2010 1:20 ap. , Blogger Essikatariina kirjoitti...

  Mä en ymmärrä miks nää anot repii jostain mukaan tän uskovaisuuskortin. Asiahan ei liity millään tapaa sun pukeutumiseen, raamatussa ei mun tietääkseni määritellä minkäänlaista pukukoodia=D
  Jatka vaan pukeutumista ja blogia samaan malliin, mä ainakin tykkään ja saan hirmusesti inspiraatioo sun pukeutumisestas vaikken mikään ahkera kommentoija olekkaan!=) <3

   
 • 6/13/2010 1:40 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  "mulla sen verran pieni rintamus " kiitti, mulla varmaan ei sitten oo mitään kun on sua paljon pienemmät :D:D noh ei se mitään

   
 • 6/13/2010 1:43 ap. , Blogger Ina kirjoitti...

  Oon taysin samaa mielta! Anonyymina on helppo kirjotella, vaikka mita ja oikeesti saako nama vahajarkiset anonyymit mukamas jotain kikseja siita, etta saa haukkua toisen ihmisen lyttyyn? Mut tosi hyva mielipide tasta aiheesta. :)

   
 • 6/13/2010 9:59 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Tää oli oikeesti hyvä, koska kaikis blogeis on yleensä näit anonyymei haukkumas ihan turhistaki syistä

   
 • 6/13/2010 10:41 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Minustakin on säälittävää katsoa noita anonyymejä jotka tuhlaavat aikaansa ihan turhan päiväiseen! Onhan totta että jokaisella on makuasiansa, mutta ei sitä aina tarvitse päätä tulla aikomaan toiselle! :O

  Niin oli sellaista kysyttävää kun olen itse ajatellut että haluaisin kirjautua tänne blogger sivustolle ettei aina tarvitseisi anonyyminä esiintyä. Onko mahdollista kirjautua tänne jos ei tee mitään blogia. Itse en välttämättä vielä haluaisi mitään blogia avata mutta tavallaan tilin tänne haluaisin. Voisitko vähän valaista minua :)

  Mukavaa sunnuntaipäivää sinulle! ♥

   
 • 6/13/2010 11:21 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  "ja nää anonyymit on useimmiten dorkia. Ei ehkä kateellisia tms mutta hyvinkin dorkia."

  no kyllä kai jos ei käy mielipiteet sun kanssa yksiin?:D Miks anonyymeillä ei saa olla sitä omaa mielipidettä?? Jos jonkun mielestä jonkun pukeutuminen on epäsoveliasta niin miks hitossa et anna hänen pitää mielipidettään?? Sä saat juosta vaikka alasti rannalla jos siltä tuntuu!

  Ei todellakaan ole kyse siitä että täällä päässä ois kuset housussa ku näkyyjollai vähä paljasta pintaa, kuha ajattelin vinkata, että kannattaa ehkä vähä enemmän pitää päällä, tai että ei ainakaan NETTIIN laita niitä puol alastomia kuvia.

   
 • 6/13/2010 11:39 ap. , Anonymous Oot paras! kirjoitti...

  Mä oon kanssa vähän kattellut noitten ilkeiden anojen kommentteja, monissakkin blogeissa. Mikä niitä vaivaa?!?!?!?! Eiks ne oo koskaa käyttäny hameita tai uikkarii/bikineitä, näyttää vähän siltä ettei :''''D Säälittävyyden huippu tulla jonkun blogiin haukkumaan anonyyminä -.- Jos tulee omalla käyttäjätunnukselaan niin sekin ois jo kypsempää.
  Sun blogi on mun ykkössuosikki, hyvä että kestät noita kommentteja!

   
 • 6/13/2010 12:24 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Vaikutat tosi kivalta ja aidolta tytöltä. Luen tätä blogia melko satunnaisesti enkä koskaan aikaisemmin vilkaissut kommentteja, mutta nyt sen tehtyäni ei voi sanoa kuin huhhuh,joillain ei taida olla mitään elämää :D.

  Kai se sitten on niin että ikäsi takia sinulla on enemmän hyvin nuoria lukijoita joilla on huono itsetunto ja netiketti ei ihan hallussa. Monella vanhemmalla bloggarilla on yhtä paljastavia tai saman tyylisiä vaatteita eikä kommentointi ole todellakaan tuota luokkaa.

   
 • 6/13/2010 1:56 ip. , Blogger kristako kirjoitti...

  noi on kyllä oikee riesa noi anonyymihaukkujat :/
  oot omalaatuinen pukeutuja, jotkut ei näköjään kestä sitä :D

  hyvää kesää ja jatka samaa malliin! :)

   
 • 6/13/2010 2:50 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mua ei ainakaan hirveesti napannu nähdä lähikuvaa sun pakaroista, joiden väliin oli liimaantunut bikinien alaosa. Muistaakseni poistelitkin silloin niitä kyseisiä kuvia, ja hyvä niin. Ei sillä, ettenkö ennen olisi takapuolta nähnyt, kyse oli vain enemmänkin SINUN omasta turvallisuudestasi ja tulevaisuudestasi. Kuvat voi päätyä sekunneissa sellaisiin paikkoihin, joihin et niiden halua joutuvan, eikä tuleva työnantaja varmaankaan arvosta edellämainituntyylisiä kuvia.

   
 • 6/13/2010 2:56 ip. , Anonymous ankka kirjoitti...

  just tota oon itekin aina miettinyt,että minkä takia on aina pakko haukkua toisia!rakentava kritiikki on kyllä ok,mutta sellanen "vittu oot horo",tuskin on raknetavaa kritiikkiä!

   
 • 6/13/2010 3:00 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Sä oot uino ihan paras, ja vaikka koittaa olla välittämättä, ni uskon et kyl se varmaan on aika raskasta lukee tollasii iha järjettömiä anonyymien paskapuheita. Nii et tsemppiä sulle, ja mä tykkään tosi paljon lukea sun blogia,niinkun monet muutkin, niin toivottavasti et lopeta tätä :) Kiitos sulle!

   
 • 6/13/2010 3:55 ip. , Blogger Roosa-Maria kirjoitti...

  Mä oon ihmetellykki et miten jotku jaksaa kirjotella kaikkea paskaa :D pitäisivät mölyt mahassaan!

   
 • 6/13/2010 6:41 ip. , Blogger AnZu kirjoitti...

  Niin ja vielä: Aino, sä oot rohkea ja upea. :) Jatka samaan malliin!

   
 • 6/13/2010 6:41 ip. , Blogger AnZu kirjoitti...

  Mun mielestä on tosi kummallista, että jos toinen pistää kuvia vaikka omasta vaatetuksestaan, niin sen jälkeen saa mennä haukkumaan toista huoraksi. Yleensäkin mua vituttaa tää nettimaailma siitä syystä, että ihmiset sanoo semmosia asioita toisille, mitä ne ei luonnossa sanos päin naamaa. Jokaisella ihmisellä on tunteet. Turha mun mielestä on tulla sanomaan että: "lopeta se blogin pitäminen jos et kestä!" Suorastaan idioottimaista toimintaa.

  Jos jonkun mielestä toinen näyttää huoralta/läskiltä/rumalta niin pitäkööt omana tietonaan. Pakkoko sitä on mennä toiselle sanomaan. Jokainen saa varmasti tässä maailmassa olla juuri semmoinen kuin haluaa. Positiivisuutta ei oo yhtään liikaa tässä maailmassa. Mun mielestä se miten käyttäydyt muita kohtaa, tulee sulle itsellesi takaisin: olipa se sitten hyvässä tai pahassa.

   
 • 6/13/2010 7:43 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  olipa yllätys et teit taas tälläsen itkuvinku postauksen.

   
 • 6/13/2010 8:38 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  sun kauneudelle ollaan vaan niin kateellisia, että on pakko tulla sanomaan jotain ;-) itse en kuitenkaan ehkä edes jaksais tehdä erikseen postausta ilkeistä anoista, jättäisin ne ihan omaan arvoonsa. enkä edes välttämättä jaksaisi vastata heidän kommentteihinsa, tai sanoisin vaan "ok" kommenttiin: "oot läski" jne.

  ei iha kaikki tollasta naamaa ja vartaloa omista, oo ylpeä ;-)

  jos sä et olis kaunis ja tää blogi olis ihan massaa(en osaa tarkemmin selittää), niin ei nää anot tulis sua haukkumaan, koska sun ulkonäkö ei niitä liikuttais.

  keep going on girl ;-)!

   
 • 6/13/2010 10:13 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Moikka! tiiäks mä löysin tän sun blogis jotenki ihan randomisti googlesta kaks päivää sitte ja syy miks mä ekakski rupesin lukee tätä oli se et ilmotit tossa heti profiilissa et tykkäät kirppareista :D MÄ RAKASTAN KIRPPAREITA ja alennusmyyntejä ;D mut joo sitte mä luin sun blogiis eilen joku 2h ja jäin niin koukkuun:D sä oot ihana ja sul on ihana maku ja millasii löytöi sä oikee teet!! sitte sä jossain sun videopostaukses sanoit jotain yc:stä ja mä jähmetyin:D kelasin sitä kohtaa joku kolme kertaa ja joo sä sanoit yc :P:P mä olin viime syksynä yc:ssä ja kesällä konffassa jnejne ja must oli tosi ihana ku sä pystyit tällee rohkeesti kertoo et oot uskos ja mä oon vähän kateellinen sulle... mä en koskaan pystyis sitä näin ilmottaa.. vähän nolottaa ::/ mut sanon sulle vaan et pidä toi asenne äläkä kadota sitä koskaan! :) päänaukojia tulee aina vastaan ja ne on vaan kateellisii et meil on jotain niin hienoo meiän elämäs mikä niilt puuttuu! mä rakastan sun blogii ja nyt lopetan tän romaanin kirjottamisen =) hyvää kesää sulle :D

   
 • 6/13/2010 10:18 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  joo unohtakaa toi et joku kopiois kuvia ainosta jossa sillä on bikinit päällä! Eiköhän ne "kaiken maailman pervot" löydä jostain ihan OIKEAA pornoa jos sitä teke emieli -.-

   
 • 6/14/2010 12:12 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  "niinkuin sanonta menee, se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa :D"

  so true.

  mitenkäs kaikki muut tyylikkäät bloggaajat osaa pukeutua kesään onnistuneesti välttäen mauttomuuden ja halpislookin? eikö sulla oo muita vaihtoehtoja kun ne toppahousut tai sit jotku minirievut jotka just ja just peittää? huomionhakuisuutta sanon minä.

  terveisin nimin. en-todellakaan-ole-kateellinen-koska-näytän-mieluummin-arvokkaalta-kuin-helpolta

   
 • 6/14/2010 1:54 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  by the way, jos sua ei mitenkään liikuta anokommat niin älä reagoi niihin mitenkään. ja jos haluat et ne loppuu niin kannattaa vaan olla vastaamatta kommentteihin.

   
 • 6/15/2010 7:08 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  "joo unohtakaa toi et joku kopiois kuvia ainosta jossa sillä on bikinit päällä! Eiköhän ne "kaiken maailman pervot" löydä jostain ihan OIKEAA pornoa jos sitä teke emieli -.-"

  Miten joku voi olla noin väärässä...
  Onnea jatkamallesi tielle sinisilmäisenä:D

  Kysynpähän vaan, että miten ne nuorien tyttöjen blogi- ja irc-galleriakuvat sitten sinne pervoilusivustoille joutuu, jos kerta vanhat pervot ei tänne löydä.

   
 • 6/15/2010 11:26 ip. , Blogger Josefin kirjoitti...

  hei pakko sanoa että oon niiiin ilonen että uskallat avoimesti sanoa että oot uskovainen. :) ja mikset uskaltais? goooood! =)

   
 • 7/05/2010 1:32 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Helpommin sanottu ku tehty...helppohan meidän on sanoo : "Älä välitä!", mutta kyllä se alkaa pitkän päälle jo tuntumaan kun jatkuvasti tulee paskamaista kommenttia! Ei kaikkea tarvi loputtomiin kestää..

  Pakko sanoa että nostan sulle hattua, hyvä että sulla on hyvä itsetunto etkä välitä tollasista 'ruma, läski, huora'-jutuista..mä itse kärsin syömishäiriöstä ja tahtoisin pitää blogia, mutta en vaan voi..jos mullekki tulis tollasta tekstiä nii ottaisin kaiken liikaa itteeni..joten ei kiitos!

  Eli jatka kiitos tätä blogia, rakastuin tähän totaalisesti! :)
  Oot älyttömän kaunis ja herttasen olonen tyttö, tsemppiä ja voimahali! ♥

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu