Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

7.6.2010

Kesätöitä?

Mulla on nyt sellainen kriisi ettei rajaa, mulla OLI kesätöitä vielä pari viikkoa sitten mansikan myynnissä mutta lupaa he eivät saaneet ja juttu kaatui kokonaan. Nyt oon ettiny kaikista paikoista ja kaveri ehdottin puhelinmyyntiä missä itse on töissä, no mä nyt soitin sinne ja ne just kertoi että sinne tulossa miltein 30 uutta kesätyöläistä ja sain juuri ja juuri haastatteluajan.
Eli ei ollut hirveän varmaa että pääsisin sinne töihin ja tällä viikolla pitäisi kesätöitä löytää vaikka puhelinmyynnistä n.4 viikoksi.

Netistä oon ettinyt mutta sieltä ei oikeesti löydä mitään niin olisi kiva tietää tiedättekö te mitään paikkaa, mitä suosittelisitte tai tiedätte että sinne haetaan. Olisin kiitollinen :)

Mutta nyt takasin googlettaa..

18 kommenttia:

 • 6/07/2010 12:45 ip. , Blogger KENNi kirjoitti...

  Makuuni?

   
 • 6/07/2010 1:44 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  etsä tähän aikaa enää mitää kunnon kesätöitä saa. kaikki on menny. ja puhelinmyynti on paskaa, hyvä jos pari päivää jaksat sielä :) ja ps. kannattaa ottaa selvää että onko provikka- vai takuupalkka ettet jää sitten ihan nollille

   
 • 6/07/2010 1:49 ip. , Blogger Tiia kirjoitti...

  Sama ongelma täällä. Valmistuin just merkonomiksikin ja kaikkea, luulis löytyvän töitä, mutta ehei. :D Haen melkein joka päivä jonnekin ja silti ei vaan tärppää!

  Mol.fi on ainakin yks mistä kannattaa ettiä. Mut toi puhelinmyynti on varmaan ainoa mistä jokainen voi saada töitä. Noita mestojahan on tosi paljon, Mol.fi:ssäkin on niitä paaaljon, joten jos toi paikka ei onnistu niin kyllä niitä löytyy. :)

   
 • 6/07/2010 2:16 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  hei, hesassahan on töitä tarjolla niin paljon jos vaan jaksaa tehä. Mene ennemmin siivoushommiin ku puhelinmyyntiin.Puhelinmyynti on täyttä sontaa ja palkkauski iha alhaalta. Miks et hae alan töitä??

   
 • 6/07/2010 3:44 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  en ite menis puhelinmyyjäksi. se on paska homma:D

   
 • 6/07/2010 3:52 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ÄLÄ oikeesti mee puhelinmyyjäksi. Jokainen jolle soitat sanoo vaan eieieieiei ja lyö luuria korvaan tai haukkuu sut pystyyn. Ehkä vihatuin ammattiryhmä ever. Mee siivoomaan, se on helppoo ja rahaisaa :)

   
 • 6/07/2010 3:54 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  siivoaminen ois mustakin kivempaan mutta en löydä töitö mistään, mol.fi kaikki on 3-12kk töitä eli liian pitkään ja yks on vaan 11pv-1kk ja sekin kolmesti viikossa vaan tunnin

   
 • 6/07/2010 4:09 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ootko koittanu ISS laittaaan hakemusta? ne etti kesätyöntekijöitä erityisesti siivoamiseen :) Taitaa olla aikalailla kaikki kesätyöpaikat jo menny. Voithan sä joltakin tutultakin kysellä jos on tarvetta palkata vaikka pimeenä. Mutta siinä pitää olla suht hyvä luotto niihin tyyppeihin jos siihen ryhtyy. Kukkakaupat sun muut on varmaan kans jo täynnä kesätyöläisiä..

   
 • 6/07/2010 4:14 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Jaksoin ite 1pv puhelinmyyntii ja sit jouduin valehtelemaan pomolle etten perhesyistä voi enää tulla! Se oli niin hirveetä et itku tuli ekan päivän jälkeen! Onnea etsintään:) <3

   
 • 6/07/2010 4:44 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mulla on 2-3 viikon kokemus puhelintyössä, en suosittele sitä työtä, palkka niin huono. Työ itsessään ei myöskään välttämättä kaikkein kivointa, vaikka mulla ne asiakkaat sattui olemaan suuremmaksi osaksi mukavia ja sain myytyäkin sentään jotain. Kannattaa kokeilla hakea johonkin kauppojen kassoille töihin käymällä paikan päällä ja kysymällä jotain hakupaperia tai vie ite oman hakemuksen. Tosi hankalaa kyl enää saada kesätöitä :/

   
 • 6/07/2010 5:32 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Puhelinmyyntikin voi olla ihan hyvä duuni jos paikka on hyvä. Yksi tuttu on ollut neljä vuotta puhelinmyynnissä ja on todella tyytyväinen ammattiinsa. Olen itse menossa samaan firmaan töihin. Ainakin tähän mennessä koulutus siellä on ollut TODELLA ASIALLISTA. Myyntityö on pienyrityksille tehtävää ja tuotteet joita myydään ovat sellaisia mitä voisi yrittäjänä itsekin ostaa milloin tahansa. Takuupalkka on ja provikat päälle. Tilat on todella viihtyisät ja työpisteet rauhaisat ja välineet asianmukaiset. Kannattaa vain katsoa mihin paikkaan menee.

   
 • 6/07/2010 6:11 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  No voihan toi ollaki iha jees jos myyntityö on yrityksille mutta jos on ihan tavan tallaajille nii paskaa se on.. Jengi on tosi törkeetä, ja niin olen kyllä itsekin jos puhelinmyyjä soittelee kauniina kesäpäivänä:D

   
 • 6/07/2010 7:18 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  "Uino sanoi...

  siivoaminen ois mustakin kivempaan mutta en löydä töitö mistään, mol.fi kaikki on 3-12kk töitä eli liian pitkään ja yks on vaan 11pv-1kk ja sekin kolmesti viikossa vaan tunnin"

  Töitä et ikinä saa tuolla asenteella että kun mol.fissä ei ole juuri niitä töitä mitä haet ym. Töitä saa kaikki jotka vähänkään siihen panostavat ja sitä todella hakevat ;) Todettu on!

  Mol.fi on huono paikka etsiä työtä, se on aika hakuammuntaa kuka sen kautta paikan saa, varsinkin sinun ikäisesi!

  Kyllä niitä töitä tosiaan on tarjolla mutta ihmiset eivät vaan osaa sitä etsiä ;)

  nimim. työläinen ;)

   
 • 6/07/2010 9:12 ip. , Blogger Sipriina kirjoitti...

  Mä oon tän viimesen anonyymin kanssa samaa mieltä.
  Mäkään en oo oikeen koskaan mol:in kautta saanut töitä.
  Olen itse aktiivisesti hakenut juuri sinne mihin haluan ja mikä mua kiinnostais.
  Aina oon jostain saanu töitä, ku itse siis ahkerasti ja rohkeasti ottaa yhteyttä :)
  Pidän peukkuja täällä että tärppäis!!

   
 • 6/07/2010 9:14 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Joku tuolla kirjotteli, että puhelinmyynti on ihan paskaa ja ei voi kestää hommissa kuin pari päivää. Höps. Ei ole itsestäänselvyys. Tiedän useamman tutun, jotka tykkäävät hommasta ja tienavat kiitettävästi rahaa. Riippuu siis paljon, mitä myy ja millanen työpaikka. Tietty palkkaus kantsii tarkistaa. :)

  Toivottavasti löytyy hommia. :)

   
 • 6/08/2010 12:04 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Hei hae jatopalista! Jatopal.fi vai olikse jatopal.com? Pomot ainaki mukavia, sieltä saa vaan provikalla.

   
 • 6/08/2010 12:10 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Puhelinmyynti on tosiaan paskaa, jos menee paskaan paikkaan myymään paskaa tuotetta eikä osaa myydä.
  Itse oon ollut hyvissä paikoissa, hyvällä palkalla ja oon viihtynyt tosi hyvin, vaikka on niitä vittumaisiakin päiviä tietty. Mut niin kai kaikissa paikoissa. Kannattaa vähän googlettaa netistä puhelinmyyntimestoista keskusteluja, niistä saa monesti vähän käsitystä, millaisia paikkoja kyseessä.

  Ei tosiaan mikään mun unelmatyö, tuskin kovin monen muunkaan, mutta hyvälle palkalle voi päästä, jos vaan jaksaa yrittää ja haluaa vähän oppia. Ja työssä voi oikeesti viihtyäkin.

   
 • 6/08/2010 6:06 ip. , Anonymous miiiina kirjoitti...

  vaikka siivoomishommissa lukis että 3-12kk niin ne voi silti ottaa lyhyemmäksikin aikaa tuuraamaan. koska kyllähän jonkun pitää tehdä niitten "oikeitten" työntekijöiden loma-ajat. Mäkin hain tollaseen mis luki et pidempi aika mut pääsin 1,5kk :) ja ne hakee melkeen koko ajan.

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu