Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

30.9.2010

ghsxpåjvnjweavk op59

Nyt oikeesti alkaa pännimään aika pahasti, kun en vaan jaksa lukea noita tyhmiä ja negatiivisia kommentteja.
Mä alan nyt entistä herkemmin hylkäämään kommentteja, sillä harvalla teiltä löytyy sen verran älliä päästä, että tietää miten voi kommentoida hienotunteisemmin tai järkevästi.
En tarkota että kaikkien pitäisi olla "KAUNIS, IHANA!!"
Sitten taas suurin osa valittaa siitä, että en laita jotain kommentteja esille, jos niissä on jotai paskaa kirjoitettuna. AIVAN varmasti laitan jos opitte kirjoittelemaan kuin "aikuiset", teidän ei todellakaan tarvitse heti haukkumaan ihan turhia juttuja ja kertoa asioita, mitä tiedätte musta muka paremmin minä itse.

Arvatkaa alkaako tää olla turhauttavaa, kun jotkut ihmiset on niin tyhmiä ja muka aina oikeassa.
Mä en perustanu blogia sen takia, että mua pätkääkään kiinnostaisi kuulla teidän mielipidettä mun ihosta, elämästä, hiuksista, vartalosta, kavereista, saati mun rahatilanteista, josta en puhu enään ikinä.

Mä oon nyt niin 99% stressaantunut että joko pidän jonkun preikin tai purkaan tän kaiken lyömällä jotain naamaa... ei nyt ehkä kuitenkaan, mutta älkää nyt alkako ihmetellä jos kommenttejanne ei julkaista.
Menkää lukemaan toisia blogeja tai katsomaan peiliin. Siellä on ihminen jota saa haukkua niin paljon kuin haluaa.

Että moro

57 kommenttia:

 • 9/30/2010 12:44 ip. , Blogger Henna kirjoitti...

  oikea asenne!

   
 • 9/30/2010 12:52 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Oke, mut sun uus banneri on tosi kiva!

   
 • 9/30/2010 1:00 ip. , Blogger Anna kirjoitti...

  Että voi olla ihmiset ärsyttäviä.. Mitä ihmeen iloa joku voi saada toisten alistamisesta tai haukkumisesta yms..

  Yritä olla välittämättä ja ota asia kateellisten piikkiin!

  Yritä jaksaa :)!

   
 • 9/30/2010 1:06 ip. , Anonymous A kirjoitti...

  Agree, ärsyttää ihmiset, joilla ei ole senkään vertaa tekemistä, ettei tarviis tulla ettimällä ettimään "virheitä" susta. :(

  Aluks en tienny, mitä mieltä olisin tästä blogista, mutta nyt jonkun aikaa tätä lukeneena oon ruvennu tykkäämään tästä todella paljon (niin paljon, että näin kielipoliisina ei haittaa edes kirjotusvirheet :D), sillä sulla on aika perustyyli, mut kumminkin siinä on sitten ripaus jotain, mikä tekee siitä sellasen, että sitä jaksaa seurata. :)

  Voisko millään saada tosta morsiamen meikistä jotain yksinkertasta tutoriaalia? Nimittäin se näyttää ihan hiton hyvältä. :)

  Hyvää syksyä, oot huippu! <3

   
 • 9/30/2010 1:13 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mun mielest oot niin oikeessa. Mikä oikeus toisilla on sua haukkua? Eivät itsekkään ole täydellisiä, ei kukaan ole. Kaikissa on jotain vikoja ja se on vaan tosi asia. Olkaa kiitollisia että Aino pitää tätä blogia.
  Mun mielestä on ainakin ihanaa kun saa käydä lukemassa tätä blogia. Se tuo moneen päivään iloa!

   
 • 9/30/2010 1:16 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  jaksa ihana ♥♥♥♥

   
 • 9/30/2010 1:16 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ...Jaahas, joku järkevät laittanu kommenttii. Voi luoja soikoon, ku täytyy toisten elämään puuttua! Niillä jotka laittaa tommosta paskaa niin niillä ei näköjään ole sitä omaa elämää! Tai sitten jotkut laittaa huvinvuoksi, että hahahaa! Nyt laitan tolle Ainolle semmosen kommentin, että se loukkaantuu. Ja niistä kommenteista tuskin on mikään totta! Voisivat bloggaajien haukkujat hankkia hyödyllisempää tekemistä, miten olisi : H-A-N-K-K-I-K-A-A S-E E-L-Ä-M-Ä!!! Ja voin haistattaa niille jotka Ainoa haukkuu niin ison vitun että! Ja muuten jos ei tullu selväks niin te haukkujat ootte niin säällittäviä, että sääliks käy, ku ei voi sitä omaa elämää miettiä.

   
 • 9/30/2010 1:33 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  muakin äsyttää toi, jos luen niitä kommentteja, jotka oikeesti voi loukata sua. ;<


  ~vakilukijasi karo. <3 (::

   
 • 9/30/2010 1:34 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  nauroin ääneen :DDD

   
 • 9/30/2010 1:35 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  OIKEA ASENNE AINO!!! menköö helevettiin kaikki paska anonyymit sun muut ko niitä vain vituttaa itteä olla hunompia nii tullee tänne purkaan!

   
 • 9/30/2010 1:41 ip. , Blogger Katriina kirjoitti...

  Ihan oikein teet ku jätät julkasematta sellaset ala-arvoset ja loukkaavat kommentit. Vaikka kirjotat ja pidät ihan julkista blogia ja kerrot myös paljon ihan henkilökohtasia juttujas tänne, ei sun tarvii sietää paskaa kohtelua. Lukijat on tavallaan erityisasemassa kun pääsee lukemaan tätä materiaalia, joka joskus on varmasti tosi henkilökohtastaki, niinku vaikka se kun sun kaverit vaan yhtäkkiä kääns kelkkansa ja häipy. Ei sellasesta välttis niin mielellään puhu jos se on tosi kipee aihe. Ja sitten nämä jotku valopäät päättää tulla vähän lateleen "totuuksia".

  Tsemppiä sulle. Älä anna kateellisten pilata sun päivää! :)

   
 • 9/30/2010 1:56 ip. , Anonymous fredu kirjoitti...

  Aino oot huippu<3 Tsemppiä elämään, älä lannistu! :) Oli pakko kommentoida, en oo koskaan ennen kommentoinu, vaik lukenu oon blogiasi jo piiiiitkän aikaa. Mut nyt tuli vaan sellanen olo et tarviit tsempitykset!

   
 • 9/30/2010 2:01 ip. , Anonymous Sohvi kirjoitti...

  Niinpä ! haukkujat on vaan kateellisia sulle, kun oot niin ihana (; Älä kuuntele niitä, ne on vaan itestään epävarmoja ja saa voimaa toisten haukkumisesta. :(

   
 • 9/30/2010 2:14 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ymmärrän sua täysin ; / Koita jaksaa <3 Oon aina sun tukenas ja sun puolel :p Teet just oikein ! Kenenkää ei tommosta haukkumista yms. tarvi katellla syyttä :p
  Piä pää pystyssä ja jaksele <3

   
 • 9/30/2010 2:16 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ET SAA LOPETTAA BLOGIN TEKEMISTÄ TAI EES TAUKOO MÄ EN KESTÄ JOS EN VOI KYYLÄTÄ SUN BLOGIA!!!!!!!

   
 • 9/30/2010 2:17 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  :( toivon ettet pitäis taukoa, mut tietysti jos on tarve :/

   
 • 9/30/2010 2:25 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  uskon että oot tehny blogin nimenomaan sen takii että voit kirjotella sinne mitä haluut, joten on tärkeetä että kirjotat mitä ite haluut etkä aina sitä mitä muut haluu. tottakai sullakin on huonoja päiviä etc (---:

   
 • 9/30/2010 2:41 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  voi hemmetti mä sanon! kyllä osaa ihmiset olla kateellisia tai YKSINKERTAISIA! mun lempibloggaajaa ei noin vaan haukuta! :) mä ainakin pidän sun puolia loppuun asti!!

   
 • 9/30/2010 2:46 ip. , Blogger INKA kirjoitti...

  sun blogi on tosi hyvä! =) menis itteensä ne ihmiset, jotka haukkuu.

   
 • 9/30/2010 3:01 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Hei,
  Tiedän, että muiden, varsinkin tuntemattomien ihmisten, negatiiviset kommentit tuntuvat aluksi todella ahdistavilta. Mutta kun on kuullut niitä tarpeeksi, päättänyt etteivät muut ihmiset sanoillaan pysty määrittelemään sitä mitä oikeasti olen, niin se kasvattaa todella. Ja voi olla oma itsensä vaikka muut olisivat mitä mieltä.
  Tsemppiä ja tiedä, että sulla on todella ihana, inspiroiva, blogi. Toivottavasti jaksat edelleen löytää kirjoittelemisesta iloa. Ja pidä ihmeessä breikki, jos siltä tuntuu:).

   
 • 9/30/2010 3:02 ip. , Anonymous HennaRiikka kirjoitti...

  :( älä ole suruinen! leuka pystyyn! tyhmiä on ne jotka on ilkeitä :/ :/ :/

   
 • 9/30/2010 3:03 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Et pidä taukoo! Mieti millasii ihmisii ne on joitten pitää arvostella muita, ei taida olla kauheen elämänrikaselämä niil. Sun pitää olla vaa välittämättä tai sit estät anonyymien kommenttoinnin

   
 • 9/30/2010 3:07 ip. , Blogger Aleksa kirjoitti...

  Vaikka oot ns. "kuuluisabloggari" ja saat paljon kehuja, se ei tarkota sitä et sulle vois kirjottaa mitä sulki suuhun tuo, tarkottaen noita haukkuja. Kaikki sun rahatilannetta/ulkonäköä negatiivisesti arvostelevat on vaa kateellisii et asut Helsingis ja voit käydä laadukkailla kirppareilla tekemässä upeita löytöjä halvalla ja säästät siinä rahaa. Ja oot kaunis ja osaat meikata ja laittaa hiukset hienosti. Kaikki vaan luulee et sulle voi kirjottaa mitä vaan, ja mikään satuta sua ja ne kirjottaa kaikemaailma törkeyksii. Ne lopulta ehkä tajuaa ettei se oo oikei ja osaa alkaa arvostaa ihmisii tasa-arvosina ja tajuaa myös et myös kuuluisilla bloggareilla menee siinä rajansa ja nekään ei kestä kaikkee paskaa. voih kuulostaapa tää syvälliseltä :DD Mutta Hyvää syksyä ja jatka bloggaamista noista kateellisista huolimatta, kyl ne siit kasvaa ja toi sun kirjotukses pistää ne varmasti vähä ajattelemaa!:)

   
 • 9/30/2010 3:07 ip. , Blogger Aleksa kirjoitti...

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   
 • 9/30/2010 3:18 ip. , Blogger Tanja kirjoitti...

  Oikea asenne !

   
 • 9/30/2010 3:22 ip. , Blogger Milkholic kirjoitti...

  Puhut niin asiaa! :) Toi banneri on muuten tosi kiva !

  Ja jaksamisia !

   
 • 9/30/2010 3:26 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Täällä on vielä lukioita :) oot huippu älä missään nimessä lopeta! Älä välitä kateellisista !

   
 • 9/30/2010 3:33 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Apua! Et voi jäähä tauolle, koska tää on mun lemppariblogi(ja uskon että monen muunkin) ja tätä on pakko lukea päivittäin, tulee muuten vieroitusoireita!:)

   
 • 9/30/2010 3:36 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  tää on paras blogi ikinä ♥ niinhän se on, ettei sais välittää muiden mielipiteistä, mutta ymmärrän täysin, et sua ottaa päähän tollaset ja niin ottaa kaikkia! luultavasti yli 90% haukkujista tms. on vaan kateellisia sulle ja osottaa sen kyllä ihan väärällä tavalla. miks tulla blogiin, joka ei miellytä tai ylipäänsä kommentoida sellasta? kuka on niin tyhmä?

  en tiedä, mutta ääliöitä tollaset!

   
 • 9/30/2010 3:38 ip. , Anonymous Hantta kirjoitti...

  Oon ihan samaa mieltä! :D Jotkut ihmiset yrittää ettii jokasest jutust jotain virhettä. Niitte pitäis hankkii elämä, sanon minä!

   
 • 9/30/2010 3:44 ip. , Blogger Ode kirjoitti...

  hahah ei voi muuta ku aplooderata ^___^ anot pyllyyn!

   
 • 9/30/2010 3:46 ip. , Blogger Jonna kirjoitti...

  no huhhuh ketä tulis suo haukkumaan , oot tollane täydellinen :) ja sul on ihana blogi<3

   
 • 9/30/2010 3:50 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Sellasia ihmisiä valitettavasti löytyy, joilla ei oo muuta tekemistä tai kokee ite olevansa maailman täydellisin ihminen. Kenenkää ei tarvii semmosta katella, joten kannattaa tosiaan vaan jättää julkasematta ne kommentit ja nyt teit ainaki sen selväks, et mitkä kommentit julkaset ja mitkä et.
  Tykkään sun blogista tosi paljon ja oon huomannu et oot kehittyny kirjottajana :) jatka samoin!

   
 • 9/30/2010 3:56 ip. , Blogger kullanmuru kirjoitti...

  Hmm.. Sillon kun suosio kasvaa niin niitä negatiivisiakin kommentteja valitettavasti tulee. Niistä ei vain kannata ottaa itseensä vaan jättää ne omaan arvoonsa tai nauraa niille. Itse tiedät minkälainen olet ja mieti sitä kuinka paljon positiivisiakin ihmisiä täältä löytyy!
  Yleensä ne jotka negatiivista palautetta kirjoittavat, joko haluavat vain pahottaa mieltäsi, heillä ei ole mitään parempaakaan tekemistä, jolloin se on vain säälittävää tai sitten he ovat vain itse epävarmoja näistä asioista. Joka tapauksessa niitä ei kannata ottaa milläänsäkää.
  Olet mahtava ja iloinen, ja kunhan vain itse tiedät minkälainen olet ja arvostat itseäsi! :)

   
 • 9/30/2010 4:10 ip. , Anonymous Maria kirjoitti...

  Sun blogisi on ihan superhyvä ja tykkään niin sun tyylistä, että ois kamalaa jos en sais enää lukea sun ihania postauksia :(
  Mutta ymmärrän kyllä että tommonen ärsyttää tosi paljon, toivottavasti löydät keinon olla välittämättä niistä ja keskittyä positiiviseen kommentteihin :) tsemppiä <3

   
 • 9/30/2010 4:11 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  pidän itsekkin blogis johon en saa yhtäkään kommenttia joten en tiedä tunnetta, mutta samaa mielta :)

   
 • 9/30/2010 4:14 ip. , Blogger Janna kirjoitti...

  Ihan oikee asenne ! :) Koeta jaksaa (:

   
 • 9/30/2010 4:14 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  toi on niin kateellisten puhetta!! pitää olla aika nätti ite et on varaa tulla huuteleen sulle mitää tollasia, oot nimittäi niin nätti, eikä sussa oo mitää vikaa oot hyvä just tollasena ku oot! oon lukenu sun blogia tässä pari kk ja oon jääny niin koukkuun! mun on pakko käydä joka päivä katsoo mitä oot kirjotellu tänne! JOTEN ET TOSIAANKAA VOI NYT LANNISTUA TUOSTA JA JATKAT SITÄ KIRJOTTELUA, koska sun blogin lukeminen kuuluu jo melkei mun arkirutiiniin! :D eli nyt jätät nuo idiootit omaan arvoonsa ku ei niillä näyttää olevan niin tylsä elämä että pitää tänne kirjotella jotain ihan turhaa!

   
 • 9/30/2010 4:19 ip. , Blogger johanna-ke kirjoitti...

  yr

   
 • 9/30/2010 4:31 ip. , Blogger Jenna kirjoitti...

  ehkä sun pitää laittaa sit salasanalliseks tää blogi tai jotain.. rasittavaa ku jotku ääliöt tulee päteen ja aukoon päätään, ne varmaan on niin epävarmoja itestään!

  Mut sulla on just oikee asenne! :) haluun kyllä jatkossakin lukee sun blogia, toivottavasti noi idiootitanonyymit ei pääse lannistaan sua!

   
 • 9/30/2010 4:33 ip. , Anonymous Hanttu kirjoitti...

  muista aino aina se että kateelliset valittaa. ja niitä kateellisia varmasti riittää, oothan sinä niin ihana! :)

   
 • 9/30/2010 4:43 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Voi että ku voi olla säälittäviä ihmisiä!! Mua risoo niin vietävästi, että joidenki pitää AINA joka postaukseen tulla vinoilee jtn.. Mitä tyydytystä ne saa haukkumalla toisia?! ei voi ymmärtää. Mä säälin tollasii ihmisii, joiden pääs ei liiku niiku mitään. Mutta mä luulen, että sua ne haukkuu siks ku niitä vaa vtuttaa olla huonompia, ja ku sä oot noin kaunis ja muutaki<3 Tollasilta kakaroilta sais ottaa koneet pois, ku eivät tajua pysyä ihan sielä vaikka Habbon puolella jossa voi tota pskaa jauhaa! ei huhhuh oikeesti... Mut joo, mä oon kans samaa mieltä, että sun ei tarvi mitään sellasia ilkeitä kommentteja julkasta, ne kuuluu suoraa sinne roskakorii! Ja te haukkujat voitte hankkia sen elämän, te vaa annatte itestänne niin säälittävän kuvan, vaikka teijän mielestä toi voi olla jotenki tosi kovaa,,mut se on kaukana siitä. Anteeks nyt nous vähä munki verenpaine tässä:D

  Mut Aino hei! yritä jaksaa!<3 Ne ei mistää tiedä mitää, muista se;) Sä oot ihana ja mä rakastan sun blogias nii paljo! TSEMPPIÄ!:) toivottavasti ei noin ärsyttävien ihmisten takii mee maku bloggailuu:S ne mitä ne kirjottaa ei pidä paikkaansa! Hyvää syksyä Aino ja toivottavasti et lopeta bloggailua!:)

   
 • 9/30/2010 4:48 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Älä välitä, kukaa niistä ei todennäkösesti oo tosissaa vaa niiden tehtävä on vaa saada sut paskalle tuulelle. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos nii sillä mennään! :)

   
 • 9/30/2010 4:51 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  höh :( munki mielestä negatiiviset kommentit varsinki anonyymeiltä on iha superturhia ja tyhmiä. Hyvähä se on anonyymina tulla haukkumaa muita ku on itel nii ihana elämä ettei oo muuta tekemistä ku haukkua muita ! uus banneri on muute ihana <3

   
 • 9/30/2010 5:09 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ei todellakaan voi ymmärtää mitä noiden haukkujien päässä liikkuu. Eivätkö parempaa tekemistä keksi kuin haukkua ja arvostella sua ja sun elämääs, josta tietävät vain pelkän pintaraapaisun. Taitavat olla kerta kaikkiaan niin kateellisia sun kauneudelles ja sun menestyneelle blogillesi! Ja ennen kaikkea ovat katkeria, kun eivät ole sun kengissäs. He eivät taida tajuta, ettei sun kauneutes, sun aattees ja vaattees oo niiltä pois. Paras lahja niille kateellisille haukkujille on, ettet välitä heidän kommenteistaan, vaan jatkat pää pystyssä bloggaamista! Kyllä täällä on myös paljon ihmisiä, jotka ajattelee susta pelkkää hyvää ja haluavat sulle myös pelkkiä hyviä asioita! Mutta aina ei voi kaikkia miellyttää, eikä tarvitsekkaan. Jättää vain ne haukkujien kommentit omaan arvoonsa, kerran eivät osaa kritiikkiä antaa asiallisesti! Aurinkoista syksyä ja sun uutta postausta odotellessa! :-)

   
 • 9/30/2010 5:41 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  valitettavasti kaikilla tunnetuilla bloggareilla on myös niitä anonyymeja ihmisiä, jotka on niin kyllästyneitä elämäänsä, että yrittävät saada itselleen paremman mielen haukkumalla ja arvostelemalla muita. Minkä sinä sille mahdat, että olet kaunis ja älyttömän sympaattinen ja ihana ihminen. Sitä ei nimettömät anonyymit voi muuttaa, vaikka kuinka yrittäisivät sua haukkua. ;)

  Ei muutakun ihan älyttömän paljon voimia ja yritä olla välittämättä niistä kateellisten anonyymien viesteistä. Oot aivan ihana, muista se! :)

   
 • 9/30/2010 5:47 ip. , Blogger Hanna kirjoitti...

  Kannattaa pitää se fakta mielessä että 99% haukkujista on vain kateellisia pskoja. Ei tietenkään sillä että se oikeuttaisi ketään haukkumaan! Olet vaan niin kaunis ja mukavan oloinen että jotkut ihmiset ovat ilmeisen kateellisia siitä etteivät ole samanlaisia :) Mä en henkilökohtaisesti ymmärrä miks kukaan viitsii laittaa inhottavia kommentteja kenellekään, kivoja juttuja on paljon hauskempi kirjoittaa kun tietää että niistä tulee hyvä mieli!

  Koita jaksaa, onneksi kivoja lukijoita on (toivottavasti?) paljon enemmän :-)

   
 • 9/30/2010 5:55 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  et pidä taukoo koska mä kyttään sun blogia jokapäivä ja mitä sit tapahtuis jos ei tuliskaa postauksia:(<3 oot aivan ihana, aito ihminen ja TOOOOOOOODELLA kaunis, tekisin mitä vaan et saisin olla sinä!:) äläkä välitä haukkujista, pyh, kattokoot peiliin vaan.!!
  tsemii!<3
  -nini

   
 • 9/30/2010 6:02 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Kato pasilan puolesta ja vastaan. Antaa hyvän kuvan suomalaisista nettikäyttäjistä :D

   
 • 9/30/2010 6:19 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mä ihmettelinki, et mihin kaikki negatiiviset palautteet ovat hävinneet ku niitä ei halua nähdä...

  Mutta juu, tämä on sun blogi ja täällä on sun säännöt. Jos haluat jättää lapselliset kommentit julkaisematta niin sen sä sit teet! Tää on sun blogi, ja ihan vain itseäsi varten, omaksi iloksi sä taidat tätä tehdäkki :]
  Ja älä vaan ota niitä kommentteja itseesi. Kukaan muu kuin sinä ei oikeasti tiedä, kuinka sun maailma pyörii.
  Muista kuitenkin, et jotkut negatiiviselta _tuntuvat_ kommentit saattavat oikeastikin sisältää asiaa :)

   
 • 9/30/2010 7:17 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  laita kommentointi vaan rekosteröityneille, so simple

   
 • 9/30/2010 7:18 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Anteeks vaan, mut mun mielestä sellaiset lehmät jotka lähettää loukkaavia kommentteja vois aloittaa oman blogin ja laittaa oman (tod. näk. ruman) naaman viereen mielipiteitä muiden ulkonäöstä.
  Harmittaa todella paljon et on sellasii kateellisia ja katkeria ihmisiä,joilla ei oma elämä luista niin puretaan se netissä:D
  Oon lukenu Uinon blogia jo yli 6 kuukautta ja pidän todella paljon! Mitä kauniimpi ja lahjakkaampi bloggaaja sen paskempii kommenttei.

   
 • 9/30/2010 8:18 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Luulisi todella, että noin fiksu ja kaunis nainen osaisi ottaa vastaan myös negatiivista palautetta itsestään. Ei kai noista nega kommmenteista kannata itseensä ottaa. Minua ainakin lähinnä alkaa aina naurattamaan jos joku kommentoi negatiiviseen sävyyn. Tee samoin! Mitä sitten. Oma on elämäsi ja elät sit miten tahdot. Jos joku haluaa arvostella ulkonäköäsi tai rahatilannettasi niin se on hänen näkökulmansa asiasta. SINÄ ITSE KUITESKI TIEDÄT PARHAITEN MITEN ASIAT OVAT!
  Joten julkaise vain nega kommentteja niin saan minäkin nauraa miten jotkut kateelliset ja lapselliset ihmiset purkavat angstiaan ja turhamaisuuttaa blogiisi. :)
  Mukavaa syksyä!!

   
 • 10/01/2010 12:23 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  naurattaa kun aina laitetaan tää "kateellisuus" kortti käyttöön jos joku vähän sanoo oman mielipiteensä ettei pidä vaikka sun kengistä.
  Ihan sama jos ei pidä antti tuiskun musiikista niin ei se tarkoita että olisi hänelle kateellinen.
  Internetissä ihmiset voi haukkua muita nimettömina, ei sille voi mitään. Säkin voisit suoraan vaan laittaa kommentoinnin niin ettei voi kommentoida ellei ole rekisteröitynyt.

   
 • 10/01/2010 12:16 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Tekis mieli melkein vetää kateuskortti tähän väliin:) Voisko ainakin osassa kommenteista, joissa sua haukutaan kateus pikkasen puhua..
  Sähän olet todella kaunis! Ja vaikutat mukavalta ja kiltiltä ihmiseltä muutenkin. :)

  Ihan oikein teet, kun jätät niitä kommentteja julkaisematta. Älyttömän lapsellista tulla netissä haukkumaan ihmistä, jota ei tunne. Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin sitä voi olla sitten vaan hiljaa.

   
 • 10/01/2010 10:01 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  oot ihana persoona oikiastikkin! <3

   
 • 10/02/2010 10:15 ip. , Blogger ihat kirjoitti...

  Jos ihminen luulee olevansa parempi kuin muut, miksei sitten kerro siitä vaikka päin naamaa jos oikeasti haluaa jotain sanoa, eikä hauku toisia internetissä. Se on yksi säälittävimmistä asioista omasta mielestäni. Aivan varmana kukaan joka on haukkunut Sinua ei uskaltaisi sitä päin naamaa sanoa.
  On myös mahdollista, että joku 10-12 vuotias pikku teinityttö tai teinipoika leikkii kovista ja päätti tulla tänne uhoamaan.
  Mutta muista, että olet hyvin kaunis, hyvä tyylitaju, hyvä asenne yms (mitä nyt tätä blogiasi lukemalla olen saanut selville) että älä anna tuollaisten säälittävien Lasten pilata päivääsi. Onhan se tietenkin ärsyttävää saada sellaista kommenttia.
  Mutta koita jaksaa!

  -Johanna

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu