Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

15.10.2010

Kierrätyskeskukseen

Ihan eka, ennen kuin menen asiaan voin sanoa täällä ällistyneenä ja ihmetellen sitä miten teitä lukijoita on tullut. Sitten vielä kun tän blogin sijoitus menee tuolla luetuimmissa 22-29 välillä, mun blogi ei oo ikinä ollut alle top.30 ja kaikki kiitos kuuluu vaan teille.
Välillä mä oikeesti vaan ihmettelen mitä te oikeesti näätte täs blogis/mun elämässä jos se on todella niin kiinnostavaa :D? Itse en sitä mitenkään voi ymmärtää. 

Joten musta ois hauskaa jos kertoisitte ihan omin sanoin miksi luet mun blogia ja miksi se on sun mielestäs kiinnostava (jos on..) ja jos sulla oma blogi niin linkitä ihmeessä!
 Mä rakastan aina lukee teidän blogeja jotka ootte kommentoinut.
Sitten teen huomenna mun top3 teidän blogistainne, mitkä on mun suosikkeja :)

Mutta siihen asiaan, tulin tosiaan tänään aikasin Lohjalta ja kotona en keksiny muuta kuin kynsien lakkaaminen, joten päätin ekaa kertaa elämässäni lähteä kierrätyskeskukseen!


Vaikka ostin vaan kaksi juttua, niin tykkään molemmista paljon. Aina ei pidä ostaa paljoo kerralla :)
Eka oli tää ihana kristallinen "viskipullo". Näitä ja muita kristalli esineitä on aina kirppiksillä mynnissä, mutta ainakin Valtterissa niiden hinnat heittelee 13-25€. Tämän löysin 3,5€ joten pääsi koristeeksi pöydälleni.


Sitten valkoiset silkkiä olevat unipöksyt joidenka alkuperä on sokka, hintaa oli naurettavat 50 senttiä.
 Oon huomannu et mun kaikki yö-housut on shortseja ja alkaa tulla kylmä.


Kuvia ottaessani, älysin että nää kynnet ei näytäkkään niin naurettavilta.


 Kun otin ihan sekalaisia kuvia, niin kissat alkoi hääriä ympärillä, niin alkoinin ottaa niistä kuvia tavaroiden sijaan.
 Dami kissa
 Rico
 Daniel
 Illu
 Isla

Kaikki muut oli ympärillä, paitsi omaa kissa Louisia en sitten löytäny mistään :D


Viikonlopun tärkeimmät esineet, kännykkä ja kaukosäädin. Aamulla varmaankin Valtteriin Jenniferin kanssa

Tunnisteet: , ,

85 kommenttia:

  • 10/15/2010 7:35 ip. , Blogger Unknown kirjoitti...

    Mun mielestä sä oot tosi persoonallisen ja aidon olonen, sä kirjotat "monipuolisesti" eli siis ihan laidasta laitaan juttuja, ja laadukkaat kuvat on aina plusplusplus ! :-) En yhtään ihmettele miksi on näin suosittu blogi, täysin olet suosion ansainnut! :-)

    http://relive-it.blogspot.com

     
  • 10/15/2010 7:45 ip. , Blogger Milla kirjoitti...

    Sun postaukset ja kuvat näyttää aina jotenkin sulta, eli blogin sisältö ei oo sellasta hajanaista, vaan vaikuttaa yhtenäiseltä. Vaikee selittää :D Oot myös tosi aidon ja mukavan olonen. Lisäks sun tyyli on inspiroiva, yksinkertasen tyylikäs, muttei koskaan tylsä. Tykkään siitä, miten sun asukokonaisuudet on aina mielenkiintosia, vaikka niissä on neutraalit sävyt. Sä olit varmaan myös yks syy, miten löysin Valtterin ja sen ihanuudet, eli iso kiitos siitä!

    Ja mun oma blogi, jonka alotin uudestaan tossa vähän aikaa sitte: http://playingdressupwithmilla.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 7:48 ip. , Blogger kullanmuru kirjoitti...

    En muista miksi alunperin aloin sun blogia lukemaan, mut jotain kiinnostavaa näemmä oli, kun kuitenkin jäin aktiivisesti lukemaan.
    Nykyään olen huomannut, että pidän siitä kuinka erilainen olet. Omalaatuinen ja kirjoitat asioista omalla tavallasi ja kerrot asioihin omat näkemyksesi. Sen lisäksi on kiva seurata opiskeluasi :)

    Minun blogiani pääset kurkkaamaan täältä: http://kullanmuru-kullanmuru.blogspot.com

     
  • 10/15/2010 7:51 ip. , Blogger Leena kirjoitti...

    Luen sun blogia, koska tunnistan susta jotain samoja piirteitä kun itestäni ja sä vaikutat sellaselta ihanalta ihmiseltä, joka ei taho kenellekkään pahaa! Mun mielestä sulla on ihana tyyli ja oot älyttömän kaunis. on myös kiva seurata sun blogia, sillä opiskelen iteki parturi-kampaajaksi! Tää on mun lemppariblogi ja toivon että jatkat samaan mallin! ♥

    + tässä mun blogin osoite, jos kiinnostaa :) -> http://thisandthat-leena.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 7:51 ip. , Blogger Tanya Ewwel kirjoitti...

    moi (: oon ruvennu seurata tätä kun joku meidän koulust näytti tän mulle, niin kiinnostuin heti tästä, koska tää oli itse asiassa ensimmäinen muotiblogi jota olin ruvennut seurata. Ennen en ees tienny, ett semmosii on olemassa :O no mutta sitten ku mentii eri teille elämässä, niin jatkoin kuitenkin tän blogin seuramista, sillä on tosi kivaa kattoo, miten tyylisi kehittyy jatkuvasti, ja jos vertais kuvias vuodesta 2008 nykyisiin kuviisi niin kaks aivan eri ihmistä! On tosi kivaa seurata, miten joku toinen pystyy oppimaan virheistään, tai miten se löytää uusia ratkaisuja ongelmille kokeilemalla. Tästä löytyy melkein aina jotain hyödyllistä tietoa, esim ennen mulle ei olis tullu ees mieleen, että kehyksiä voi maalata sprayllä tai että vöistä voi irrota niittejä, kiinnittää ne johonkin tylsään vaatekappaleeseen ja tehdä siitä sikahienon näköisen ! :)
    Toivon sulle onnea jatkoon, oot aivan mahtava tyyppi ku oot päässy näin pitkälle bloggaamisessa etkä luovuttanut , vaikka tekikin mieli :)
    http://milanan.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 7:53 ip. , Blogger Maarit kirjoitti...

    Ihan ekana jäin koukkuun sun videoihin kun löysin ne youtubesta ja etin sun blogin. Oon vaan jotenkin ihastunut sun persoonalliseen tyyliin ja sun kirjotus tapa on kadehdittavaa! Sekä motivaatio miten jaksat postailla.
    Sekä vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä, mitä nyt facebookin ryhmästä oon huomannut.

    http://onedanceforyou.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 7:54 ip. , Blogger Ina kirjoitti...

    Hah, tää on varmaan eka kerta ku kommentoin mun omalla nimellä sun postaukseen.. :-D No mut aivan aluksi kiinnitin huomiota sun blogissa tyylikkyyteen ja ulkoasuun, mikä natsas heti mun silmään. Tottakai ei voinu olla kiinnittämättä huomiota siihen, kuinka kaunis oot ja sun kadehdittavan hienoisiin vaatteisiin ja tyyliin kokonaisuudessa. :-) Mut se mikä erottaa sut muista monista kuuluisimmista bloggaajista on sun vilpittömyyys, aitous ja herttaisuus! Myös sun elämänarvot nosti tosi paljon 'pisteitä' jos noin voi sanoa. ;-D Postaat usein ja monipuolisesti sekä huomioit lukijat tosi herttaisesti aina!

    http://mingomaloni.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 8:06 ip. , Blogger Tea Sofia kirjoitti...

    Mun mielestä sä vaan kirjotat niin ihanasti, ja usein, se on vaan hyvä, ja just semmosista asioista, joista mä tykkään. :)

     
  • 10/15/2010 8:09 ip. , Blogger hellokiddo kirjoitti...

    Tykkään kovasti lukee sun blogii, sulla on tosi kivoja vaatteita ja paljon asiaa ja kuvia, jotka oikeesti kiinnostaa :)

    ja oma blogini onn:
    http://www.kiddohello.blogspot.com/

    :))

     
  • 10/15/2010 8:13 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    mä aloin lukee ekan kerran varmaan sen takia, kun olit niin pysäyttävän kauniin näköinen. olit just blondannu ja hankkinu noi pidennykset :>.sit huomasin että sulla on vaan mielenkiintoisia kirjotuksia, sun elämä tuntuu niin "täydelliseltä" ja kauniilta lukea, vaikka siis tottakai kukaan ei oo täydellinen blaablaa :D

     
  • 10/15/2010 8:17 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Sä oot tosi aito ja mielenkiintonen ihminen. Sul on kivoja näkemyksiä asioista. ps. toi Isla on niin hupsun ja söpön näkönen :)

     
  • 10/15/2010 8:22 ip. , Blogger h e t t a kirjoitti...

    Mun mielestä sulla on upee tyyli ja oot tosi nätti, ja löydät aina jännii vaatteit kaupoist/kirppikselt.
    Kirjotat silleen kivasti moneista asioista, tai siis ettei sun jutut rajotu vaa esim siihe et kertosit aina vaa ostoksistas. Ja kaikki sun koulu juttu postaukset on ollu tosi kiinnostavii. Kuvat on tosi hienoi ja isoi ja tykkään kun sun otsikot kertoo jo siintä postauksen sisällöstä eik' oo aina esim laulusta.

    http://s-f-s-g.blogspot.com/
    http://mushroombiaatch.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 8:26 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Rakastan sun blogia ja siitä on lyhyes ajas tullu ihan selkeesti mun lemppari. Sä oot tosi kaunis ja sulla on tosi kiva tyyli ja ihania vaatteita. Kirjotat tosi monipuolisesti ja selkeesti, postaukset on tarpeeks pitkiä. Etenkin videopostaukset on ihan täydellisiä ! Tykkään myös ihan hirmusesti ku kerrot kaikkia sun koulujuttuja meikkauksesta ja hiuksista, niiden myötä oon itekki kiinnostunu kampaaja/meikkaajan opinnoista ja oon alkanu miettiä omaaki tulevaisuutta (: Sulla on tosi paljon kuvia ja ne on tosi hyviä. Oon ainaki saanu susta tosi aidon ja hyvän kuvan. Oon ihan varma että oot supermukava tyttö (:
    PS. sä ja samppa ootte ihan maailman sulosin pari <3 onnea tosi paljo teille !

    http://hennap.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 8:30 ip. , Blogger Linda kirjoitti...

    Sun elämän seuraaminen blogin kautta kiinnostaa, koska sulla on upee tyyli, ja osaan jotenkin samaistua suhun ja sun juttuihin. Oot mielettömän mukavan ja ihanan tuntunen ihminen, eikä sulle oo noussut blogis suosio päähän! Kaikenlisäks oot oikea kaunotar ilman meikkiäkin, uskallat näyttäytyä meikittä blogissa, ja se kertoo sun luonteesta ja periaatteista paljon :) Toivottavasti jatkat blogin kasvavasta suosiosta huolimatta samaan malliin! <3 :)

     
  • 10/15/2010 8:31 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    en tiiä, sä oot vaan nii ihana ja ku teet aina niiku sellasia pitkiä postauksia ja kerrot mitä oot joka päivä tehny ja sun elämäs vaikuttaa mielenkiintoselta ja oot nii aito ihminen ja kaunis ja kuvat on hyvälaatuisia ja äääääh listaa vois jatkaa loputtomiin. keep going, aino! :)

     
  • 10/15/2010 8:31 ip. , Blogger KR kirjoitti...

    Sun blogi on eka blogi mitä aloin lukemaan. Sillon jo se pomppas esiin persoonallisuudellaan ja ihanilla vaatepostauksilla. Tykkään tosi paljon "lukea" sun kuvarikkaita postauksia, niiden laatu on tosi hyvä ym :) On siistiä nähdä miten hyvin voi mustavalkoista käyttää, jos osaa. Ja sä osaat :) Muutenkin sun blogissa kiinnittää huomion sun päihdevapaat elämäntavat, mikä on nykysin harvinaista. Olisihan tässä vielä muitakin syitä, mutta nää tuli ekana mieleen :)

    Tässä mun blogiin linkki:
    http://kristanko.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 8:33 ip. , Blogger Milla kirjoitti...

    sulla on maailman paras blogi yksinkertaisesti :-) oot kaunis ja sun jutut on mielenkiintosia ja kivoja. sun tyyli on tosi inspiroiva ja videopostaukses ihania!! :)

    tässä mun blogi; http://millabum.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 8:37 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Aluks kattelin sun blogia melkeen vaan sen takia, ettei ollu muuta tekemistä. MUTTA aika äkkiä asia muuttu ja aloin lueskelemaan ihan 'tosissani'.
    Jotenkin musta sun blogissa on kiva, kun se on persoonallinen; just sun näkönen, tavallinen siinä mielessä, ettet mainostele mitään ja kirjotat just silleen lepposasti :)
    Ja sun tyyli on kans yks iso juttu, miks seurailen. Vaikka sulla on aika paljon esim. perus H&M:n vaatteita, niin kuitenkin sun tyylissä on jotain pelkästään sulle ominaista ja kiinnostavaa.

     
  • 10/15/2010 8:45 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Tää blogi oli eka blogi jota aloin seuraamaan ja oon vasta 15 vuotta ja yleensä en jaksa lukee mua vanhempien blogia mutta tätä sun jaksan. Tää blogis on aivan ja ihana ja sä tunnut tosi sympaattiselta ja aidolta ihmiseltä! Sä et häpeä sitä mitä oot, vaa elät täysillä. Ja se että et käytä päihteitä paljon ja oot uskossa nii on mun mielestä hienoa! Ja sun elämää on tosi mukava seurata, koska et esitä muuta mitä olet! Oot tosi tosi kaunis, ihana vartalo, ihana tyyli, ihana perhe ja ihanat ystävät ja muuta! Tunnut täydelliseltä mutta kukaanhan meistä ei oo ihan täydellinen ole!♥
    anteeks tämmöne pitkä tarina..=)

     
  • 10/15/2010 8:48 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Tykkään ku kirjotat sun koulusta ja sun tekemistä meikeistä ja kampauksista :) ne on niin kivoja kaikki! Vaikutat myös todella aidolta ihmiseltä, ja rakastan sun videopostauksia! Kaiken puolin aivan mahtavaa luettavaa, ja sun blogis tarkistan aina ensimmäiseks ku koneelle tulen! Jatka samaa rataa (:

     
  • 10/15/2010 8:58 ip. , Blogger amandda kirjoitti...

    Mä aloin seuraamaan sun blogia sen jälkeen, kun mun kaveri näytti tän mulle. Kiinostuin heti sun hiuksista, vaatteista ja tykkään sun tavasta kirjottaa,oon myös saanu tosi paljon vinkkejä sulta itelleni ja tykkään siitä että osaat olla oma ittes ja et teeskentele, eikä sulla oo noussu kusi päähän sun suuren lukijamäärän takia :) Oon myös kiinnostunu parturi-alasta ja senkin takia tykkään lukea sun blogia, en oikeestaa enempää osaa sanoa,tulee vaan niin hyvä mieli aina kun lukee sun blogia :)

    http://amanddan.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 9:01 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    nooooh..mistäs sitä aloittais :D
    no ensinnäkin, luen sun blogia koska oot äärettömän kaunis ja sulla on upea tyyli, ja vaikka sun vaatteet onki ns. "viimeisintä muotia", yhdistelet mahtavasti kaikki toisiinsa ja sun tyyli on niin tunnistettava ja uniikki :D aina vaatekaupassakin nään aina välillä "uino vaatteita":D

    ja sun blogista välittyy aitous, mitä monista blogeista ei näy. annat ittestäs tosi hyvän kuvan blogin välityksellä. ihailen sitä miten ylpeä oot uskostas ja siitä ettet ryyppää ja biletä joka viikonloppu. siitä lähtien ku näin sun ekan videopostauksen joskus ajat sitte, oon tienny että sinä ja minä oltais tosi hyviä kavereita! oikeesti :D

    vaikka oot älyttömän kaunis nii piädt jalkas maassa. en nyt sano nimii, mut tosi monet blogit on menettäny merkityksensä mun silmis koska niiden kirjottajat on ylpistyny liikaa suosiosta. toivon ettet ikinä lopeta tätä blogia! ja toivon kans että voitais joskus hengata :) varmasti jos joskus tuun helsinkii ja nään sut siel nii pysäytän!!!:)

    pitkä viesti mutta kirjotin rehellistä tekstiä suoraa sydämestä=)

     
  • 10/15/2010 9:04 ip. , Blogger Annie kirjoitti...

    Luen sun blogeja koska täällä ei oo pelkästään vaatejuttuja vaan myös hius- ja meikkijuttuja. Ja must on myös kiva ettet sä oot koko aja kaupois ostamassa jtn uutta, vaa käyt myös kirppiksillä.

    oma blooogi:

    http://annaceciliablog.blogspot.com/

    (:

     
  • 10/15/2010 9:18 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Sun tyyli on tosi kiva ja oot nättikin vielä ! :) Odotan aina innolla et millon tulee uus postaus :D sun postauksia on kiva lukee ja koskaan ei tule semmosta oloo et ''emmä jaksa lukee, selaan kuvat vaan''

    http://kikesthings.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 9:19 ip. , Blogger Lotta kirjoitti...

    Mä rakastan sun blogia, koska oot jotenkin tosi aidon ja symppiksen oloinen tyttö. Otat lukijat hyvin huomioon laittamalla paljon kuvia ja USEIN. Mikä on musta tosi tärkeetä. Sun blogi on itseasiassa ensimmäinen blogi mitä aloin lukemaan sillon joskus pari vuotta sitten ja tästä sain idean alottaa ihan omankin blogin. :)

     
  • 10/15/2010 9:20 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Oon vasta vähän aikaa lukenu sun blogia, mutta tykkään erityisesti kaikkeen kauneuteen liittyvistä jutuista :D Myös sisustusjutut on kivoja! Kuvarikkaat postaukset on myös plussaa!

    *Carolina

     
  • 10/15/2010 9:21 ip. , Blogger Ansku kirjoitti...

    Ensinnäkin SINÄ. Oot niin tajuttoman söpö ja vilpittömältä vaikuttava tyttö, että ei voi muuta, kuin nostaa hattua. :>

    Mua kiinnostaa sun kampaamopuuhat niin "kybällä", etten voi niidenkään takia jättää tän blogin lukemista väliin. :D

    Sievä sinä ja ihanat kuvat, vilkas postaustahti ja mielenkiintoiset aiheet vaikuttavat tietysti kanssa :)

    http://fromlacetostuds.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 9:28 ip. , Blogger Janna kirjoitti...

    Muistan ku olit meiän yläasteen kybällä ja siel ihailin jo ihan sikana sun tyyliäs. Sen jälkeisenä kesänä bongasin kuvas galleriast ja sitäkaut pääsin ite blogii, jota oon iha siitä asti seurannu. (: Mut koukkuu jäin tän persoonallisuuden , monipuolisuuden ja sen takii et oot täysin oma ittes ja just sellane aito, kirjotat omalla tavallas ja näin (:

    alottelin joskus bloggaamaa mut sit luovutin ja vähä aikaa sit päätin et uus yritys ja tässä osote siihen :):
    http://shiny-lips.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 9:29 ip. , Blogger Jonna kirjoitti...

    Luen sun blogia koska tää on niin monipuolista , ja jotenki vaa rakastan sun blogias yli kaiken! oot tosi nätti ja aito. Hyvät kuvat ja siis koko blogi vaan iha perfect! :D<3

    http://jonnasfashionblog.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 9:47 ip. , Blogger Unknown kirjoitti...

    En oikeestaan itekään tiedä miks, mut tykkään tosi paljon seurailla sun blogia :) Oot jotenkin ihan erilainen ihminen ku mä, mut jokin salaperäinen voima täs sun blogissa ja sussa on mikä täs viehättää :>

    En tarkota tätä mitenkään pahalla tai loukkaavana, mut usein ajattelen suntyylisten ihmisten olevan tosi pinnallisia ja ärsyttäviä (..joo ei sais tuomita ihmisiä ulkonäön perusteella :D) mut sä oot jotenki ihan erilainen.

    Oikeestaan ehkäpä just sen takia seurailen; jotenki muokkasit mut käsitystä ja avasit niit lokeroita joita oon tietyntyylisille ihmisille luomaan :)
    Jatka samaa rataa, mä oon ainakin joka kerta lukemassa!

    http://idaheat.blogspot.com

     
  • 10/15/2010 10:09 ip. , Anonymous nooooooora kirjoitti...

    Oon seurannu tätä blogia vasta viikon verran, mutta luin kaikki ilmestyneet postaukset viime viikonlopun aikana. Koukutuin heti ja nyt käyn monta kertaa päivän aikana tarkistamassa, että olisko tullu uutta postausta. Oot tosi nätti, sun tyyli on ihan hirmu tyylikäs ja oot tosi aidon ja mukavan olonen. Lisäks sulla on kiinnostavia juttuja, eikä ne oo sellasta pinnallista juttua mitä monissa muissa blogeissa on. Sun kuvat on hyvälaatusia ja muutenki tää blogi on vaan kaikinpuolin makee! :-)))))

     
  • 10/15/2010 10:26 ip. , Blogger Olga kirjoitti...

    sun blogi on kivaa luettavaa, oot nätti ja kuvat on laadukkaita. blogissa näkyy sun persoona hyvin, mikä on varmaan yks syy suosiolle=)

    http://red-red-roses.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 10:30 ip. , Blogger Teja kirjoitti...

    Blogis on visuaalisesti miellyttävä. Kuvas on kiva tuijotella (hyvälaatusia : D) ja juttuja hauska lueskella. vaikutat mukavalta tyypiltä. Kuvistas tulee myös välillä iskee inspis piirrellä! Ja se on harvassa nykypäivänä meikäläisen elämässä..
    meikän blogi on aika kehitysasteella mut: tejanmaailma.blogspot.com

     
  • 10/15/2010 10:37 ip. , Blogger laura kirjoitti...

    alotin vasta vähän aikaa sitten lukee sun blogii mut tää on yks parhaista ja sun postaukset on tosi kivoja ja tyylisi on ihana ja oot muutenkin tosi persoonallinen ja KAUNIS! merkintäs saa aina piristämää päivää. ja sun kynsien lakkailuista ja tyylistäs saa tosi paljon vinkkejä !(:

    http://www.wish-in-my-dreams.blogspot.com/

    mun oma blogi ei oo mikää lifestyle blogi, mut toivottavasti tykkäät :)

     
  • 10/15/2010 10:39 ip. , Blogger ANNI kirjoitti...

    Aaaaaaah itämaiset katit, miten komeita! <3

     
  • 10/15/2010 10:40 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    ihana kaukosäädin.

     
  • 10/15/2010 10:48 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Ei sun elämä silleensä kiinnosta. Jokainen elää miten tykkää.
    Mut tyyli, vaatteet, meikit, korut, hiukset jne.
    Tosi kiva just et laitat kuvien alle mistä mikin vaate on ja kui paljon maksanut.. on kiva joskus ite lähtee bongailee niitä vaatteita mitä on sulla nähny. Tulee halvemmaks kun muotilehtiä seuratessa. :)

    MALLA

     
  • 10/15/2010 11:07 ip. , Blogger mmajee kirjoitti...

    Alotin lukeen joku pari kuukautta sen jälkeen kun olit tän blogin perustanu, eli lähestulkoon alusta asti oon seurannu. Sä kerrot monipuolisesti asioistasi ja oon saanu sellasen käsityksen susta että et välitä mitä muut ajattelee, mikä on hieno asia :) Tyylistäs myös tykkään vaikka itselläni ihan erilainen onkin, mutta erilaisuushan on rikkautta tai jotain sinne päin :D

    Tässä vielä mun blogi, se tosin keskittyy enemmän kynsiin ja meikkeihin ja alotin sen tässä vasta, mutta käy toki vilkasemassa :)
    http://m-andthecupcakez.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 11:10 ip. , Blogger Nea kirjoitti...

    Sä kirjotat jotenki ihan eri tavalla ku muut bloggaajat, oot persoonallinen:-) ja sä oot tosi nätti ja sä kirjotat usein ja monipuolisesti, eri asioista. Ja plussaa siitä, et teet videopostauksia!

    http://nv-fngoos.blogspot.com/

     
  • 10/15/2010 11:40 ip. , Blogger alice kirjoitti...

    Tää sun blogis on ihana real, jotenkin tosi mukava lukea tekstejäs. :)
    Sun blogin suosiota sun on turha ihmetellä, täähän on aivan mahtava!

    Oma blogini löytyy täältä:
    www.elisanblog.blogspot.com

     
  • 10/15/2010 11:51 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Aloin seuraamaan Uinoa jo muutama vuosi sitten, aluksi sen takia, että vaikutit tosi symppikseltä ja hellyyttävältä tytöltä. Oli mielenkiintoista seurata, miten elämäsi etenee. Nyttemmin seuraan ennemminkin sen takia, että tyylisi on mielenkiintoinen ja repäisevä ja jaksat panostaa siihen lähes päivästä toiseen. Lisäksi postaat usein, mikä on mukavaa. Pakko myöskin myöntää, että harkitsen blogisi lukemisen lopettamista todella usein, sillä tekstissäsi on paljon virheitä ja tyylisi kirjoittaa on todella lapsekas. Toiseksi olen harkinnut lukemisen lopettamista, sillä tyylisi on muuttunut niin, ettei se vastaa enää omaa näkemystäni tyylikkyydestä. Itse en yhdistäisi niin montaa eri kuosia, niittiä, korkoa, nahkaa, pvc:tä, timantteja jne. lievästi yliampuavalla tavalla. Kannatan siis less is more periaatetta :) Kaikkea hyvää blogillesi jatkossakin!

     
  • 10/16/2010 12:15 ap. , Blogger essi kirjoitti...

    Sä oot jotenkin niin aito ja voi että miten rakastan sun tyyliä! Sulla vähän erilaisemmatkin vaatteet näyttää ihan tajuttoman hyvältä, oonko ees katkera. Ja sit sul ei tuu koskaan sellasia "turhia" postauksia :)

     
  • 10/16/2010 12:36 ap. , Blogger minja kirjoitti...

    Siun blogissa on vaan jotain koukuttavaa, aina tahtoo tulla kattomaan onko tullu uutta postausta !! :)

    http://minjastown.blogspot.com/

     
  • 10/16/2010 1:06 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Aino!
    Haluaisin tietää mitä mieltä olet homoista/lesboista? Siis ihan vain mitä mieltä olet ja perustelu mielipiteen tueksi. En tarkoita tätä kommenttia vittuiluksi tai mitään:)
    Olen seurannut blogiasi noin puolivuotta. Sulla on upeita vaatteita ja osaat meikata upeesti! Hienoa, että olet selvinnyt koulukiusaamisesta, mua kiusattiin kanssa ala-asteella tisseistäni. Jäi kamalat traumat, ja seuraavat 5 vuotta piilottelin itseäni=D Nyt kun olen seurannut blogiasi, olen saanut rohkeutta pukeutua "rennommin" ja näyttävämmin. Haluan kiittää sinua blogin kirjoittamisesta, koska minulle se on ollut tosi koskettavaa lukemista välillä ja olen saanut rohkeutta ja itseluottamusta lukemalla blogiasi! :) Toivon sinulle kaikkea hyvää!

    - Paula

     
  • 10/16/2010 1:09 ap. , Blogger ttuuliii kirjoitti...

    En muista päivää milloin lisäsin sut luettuihin blogeihin, mut ei siitä kauheesti oo aikaa. Löysin sun blogin ihan sattumalta klikkailtuani muiden blogien lukijoita. Ensinnä pisti silmään ulkoasu ja tietenkin laadukkaat kuvat. Luettuani ensimmäisen postauksen aloin heti lukea vanhempiakin. Sun blogi on tosi laaja ja postauksien ideat on tosi hyviä! Oot tosi aidon olonen ja näit on kiva lukee, koska vaan! Toivon mukaan jaksat jatkossakin kirjoittaa yhtä hyviä postauksia sillä näitä on tosi mukava lukea ! Niin ja unohtamatta sitä, että sun tyyli on tosi kiva :)

    - http://ttuuliii.blogspot.com/

     
  • 10/16/2010 1:22 ap. , Blogger noraa kirjoitti...

    Luen sun blogia, koska sulla on just semmonen tyyli mistä tykkään tosi paljon ja haen inspiraatiota siitä omaan pukeutumiseen. Myös siksi, että postailet usein ja kuvat on kivoja :> Ihan loistavaa siis!

    http://hhanginginmycloset.blogspot.com

     
  • 10/16/2010 3:08 ap. , Blogger K kirjoitti...

    Sullon tosi kivoi asuja! :)

     
  • 10/16/2010 10:04 ap. , Blogger diudau kirjoitti...

    Sitä on tosi vaikee selittää miks pidän tätä sun blogia mielenkiinotsena... Jotenkin sä kirjotat vaan niin aidosti ja sun elämääs on hauska seurata, vaikkei siinä tapahtuiskaa mitää ihmeellistä. Ja sitte sun asut on todella hienoja ja suntyylisiä ja niistä voi aina jotenki inspiroitua. :D
    Sä vaan olet hyvä bloggaaja.

    http://funnydiudau.blogspot.com/

     
  • 10/16/2010 10:23 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Luen sun blogii just sen takii et oot vaa nii ihana ihminen ja sullon hauskoi juttui mitkä piristää päivää(: Et aliarvioi ihmisii vaa oot antanu sellasen kuvan et kaikki ihmiset on sun silmis samanarvosii.. Jatka samaa mallii Aino(:

    http://www.empsu-on-prinsessa.blogspot.com

     
  • 10/16/2010 10:24 ap. , Anonymous nightingale kirjoitti...

    Aww kuinka suloisuuksia nuo teidän kisut ja hauvat. ♥ Erityisesti Dami-kisu vei mun sydämen! Tuli heti ikävä omia kissoja, mutta onneksi ikävä helpottaa jo tänään illalla, kun näen ne pikkuiset. :)

    Sitten varsinaiseen asiaan. Oon lukenut sun blogia nyt yli vuoden verran ja täytyy sanoa, että oon koukussa! Rakastan yli-kaiken sun postauksia ja tyyliä, oot niin aidon oloinen ja kunnioitan suuresti sun elämänarvoja. Oon uskossa itsekin ja absolutisti, joten suhun on tosi helppo samaistua sillä saralla. :) Sun postaukset vaan pelastaa monesti mun päivän ja saa hymyilemään, jatka samaan malliin ihana. ♥

     
  • 10/16/2010 10:29 ap. , Blogger Haidi kirjoitti...

    Luen sun blogia koska susta saa niin ihanan kuvan :) vaikutat vaan niin hyvältä tyypiltä! tykkään myös sun tyylistä, sun kuvista, ja sun kirjotustyylistä ;) Sun blogiin jää koukkuun.

    Oon muuten aina ollu sun "hiljainen lukija" eli tää on eka kerta ku kommentoin sulle :))

    http://haaidis.blogspot.com/

     
  • 10/16/2010 10:32 ap. , Anonymous Sofia kirjoitti...

    Heipsan! Voisitko kertoa maalaistollolle miten pääsen helpoiten Valtteriin lauantai aamuna Helsingin keskustasta? :D Siis mahdollisimman yksityiskohtaisesti! En ymmärrä raitiovaunuilla tai linja-autoilla matkustamisesta kaupungissa mitään, joten jos kertoisit niistäkin tarkasti tai siis millä menen ja missä jään pois ja miten pääsen takasin keskustaan? :D Kitooos! :)

     
  • 10/16/2010 10:38 ap. , Blogger Roosa-Maria kirjoitti...

    Mä tykkään ihan mahottomasti sun blogista sen takia, kun kirjottelet vaikka mitä! Et pelkästään vaatteista, vaan kaikesta muustakin, ja blogisi ei oo jämähtänyt paikoilleen, etkä kirjota jatkuvasti itkupotkuraivaripostauksia ärsyttävistä lukioista.:D
    Muutenkin tuntuu että taidat oikeesti tykätä bloggaamisesta.

    Sun blogi on ollut alusta asti mun suosikki, ja postaukset on aina niin pirteitä ja energisiä että niitä on aina kiva lukea! :)

    http://switch265.blogspot.com/

     
  • 10/16/2010 10:47 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heips! Luen blogia, koska tykkään tyylistäsi ja siitä saa vinkkejä omaan pukeutumiseenkin! =)

     
  • 10/16/2010 11:20 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    onko tuo sun rico sheltti vai collie, itselläni on samaa väritystä oleva shelttineito

     
  • 10/16/2010 11:41 ap. , Blogger Sara kirjoitti...

    oot hirmusen aidon oloinen ihminen! Ja tykkään kamalasti ku postailet niin usein, ja eri aiheista :-) Kuvat on hyviä ja oot kaunis ja oioi, tykkään blogistas paljon :-) !


    http://sara-happymoments.blogspot.com/

     
  • 10/16/2010 11:53 ap. , Blogger Jenni kirjoitti...

    mä taas tykkään lukea sun blogia, koska kirjotat niin usein ja sulta saa hyviä tyylivinkkejä (:

     
  • 10/16/2010 12:33 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    hei pliiiis vastaa mut siis onko valtterissa yhtään pojille/miehille vaatteita? olisin huomenna enossa poikkiksen kans ja seki haluis jotai ostaa vaa jos löytyy :O JA monelta sinne siis pitää ja kannattaa mennä? valtterin sivuilla lukee et aukee 9 mut ku bloeja oon lueskellu nii porukkaa on menny sinne jo puol 8 aikanki :OOOO pliis vastaa!!

     
  • 10/16/2010 1:13 ip. , Blogger hanna kirjoitti...

    sun blogi on tosi ihana! en ihmettele että oot suosittu kirjottaja sulla on tosi mahtava tyyli tollainen naisellinen ja kaunis! mmä ainekin luen sun blogia aina ihan innoisani!
    jatka vaan samaan malliin:)

    mun oma blogi löytyy osoitteesta:
    http://hannaitsmagic.blogspot.com/

     
  • 10/16/2010 1:18 ip. , Blogger Iina kirjoitti...

    Luen tätä blogia, koska oot niin aito. Uskallat olla sun blogissas ihan oma itses ja mä ihailen omana itsenä olemista aina! Mun päässä alkaa usein kihisemään jos joku esittää jotain muuta kuin on.
    Tykkään sun tyylistäs tosi paljon. Mä pukeudun ihan eri tavalla, mut silti tykkään seurailla sun pukeutumista :) Sul on tosi nättejä vaatteita ja sun tyylis on sellanen... miten sen nyt sanois :D yhtenäinen. Sulla on aina sellasia tietynlaisia ja tietyn tyylisiä vaatteita, mut silti sun asut on silleen erilaisia keskenään :D

    http://nicelaif.blogspot.com/

     
  • 10/16/2010 1:32 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Tykkään sun tyylistä ihan hirveästi ja blogin ulkoasu on kans mun silmään. Tosin oon tosi kade sulle :( oot niin hemmetin kauni! Ja vaikka sun blogi oot tosi kaunis ja varmaa sen tiiätki jo kun monet sitä sulle sanoo :D nii silti oot tommonen ihan tavallinen tyttö ja vaikutat tosi ihanalta ja iloiselta ihmiseltä :) Et vaikuta yhtään ylimieliseltä ja semmoselta joka kattoo kaikkia halveksuvasti päästä varpaisiin.

    Sun ja Sampan kaukosuhde sai mut miettimään omaa nykyisin entistä kaukosuhdetta. Nähtiin yhtä usein ko te, mutta meille se kait oli vaan liikaa, että piti viikot olla näkemättä toista. Tästäkin oon sulle kade ko oot löytäny noin ihanan ihmisen ko Samppa :)

    Huh huh ei tästä pitäny ihan näin pitkää tulla! :D

     
  • 10/16/2010 1:44 ip. , Blogger noona kirjoitti...

    Luen sun blogia, koska oot tosi persoonallinen niin luonteen kuin tyylinkin kannalta! Sulla on tosi laadukkaita kuvia ja postaukset on tosi vaihtelevia, välillä on päivän asuja ja välillä taas vaikka kynsistä jotain juttua. :)

    nnoonaa.blogspot.com

     
  • 10/16/2010 1:44 ip. , Blogger Mirka kirjoitti...

    No mua ainakin kiinnostaa tässä sun blogissa sun kaikki koulujutskat :) Ite opiskelen nyt kosmetologiksi ja luultavasti myöhemmin myös sitte parturi-kampaajaksi.. Ja tietysti sun elämä; mitä sä oot tehnyt, sun vaatteet, sun ja sun poikaystävän onnelliset kuvat, hiukset ja meikit jne. :)

     
  • 10/16/2010 2:41 ip. , Blogger Tiina kirjoitti...

    rakastan sun blogia ! :D postaukset on mielettömän hyviä ja jos oot tehny semmosen missä kerrot siitä miten hyvällä tuulella oot, nii siitä tulee aina itekki hyvälle tuulelle. tykkään myös tavastas kertoo asioita ja kaikista niistä kuvista mitä laitat :)

    mun blogi on tässä, ootki kyllä käyny jo vierailee täällä :D http://say-hello-to-my-notebook.blogspot.com/

     
  • 10/16/2010 2:58 ip. , Blogger Memde kirjoitti...

    Sulla on todella rohkea ja kiva tyyli, vaikka onkin suurimmaksi osaksi mustavalkoinen. Itsekään en värejä juuri käytä, joten kiva katella jonkun toisenkin värittömiä, mutta todella rohkeita ja mielenkiintoisia asuja. :)

    wwhereismymind.blogspot.com

     
  • 10/16/2010 3:07 ip. , Blogger amanda kirjoitti...

    heippa (: tykkään sun blogista, koska tunnut pitävän tosi paljon samanlaisista asioista kun minä, ku esim teit sen postauksen missä oli faktoja itestäs nii huomasin paljon samoja juttuja. Oot myös pirteen ja ystävällisen olonen ja silti oma ittes ni tykkään! (: + on kiva ku postaat niin usein ja niin monipuolisesti: asujen lisäks kaikkia meikki ja hiusjuttuja, että yleensä jos mulla on tylsää ni tuun kattoo että oisitko sattunu postaa jtn ja yleensä sä ootki! sori ku tuli nyt vähän pitkä, mutta en osannu sanoo tiiviimmin :D

     
  • 10/16/2010 3:16 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Täytyy myöntää että pidin sua ensin vähän diivana ja itsekkäänä kun ekoja kertoja luin, mutta vudeopostauksien myötä mun käsitys muuttu, niissä tulee paljon paremmin esille sun oikee luonne ja näin. Tykkään tosi paljon sun luonteesta ja oot tosi kivan olonen semmonen epäitsekäs ja reilu ja ihana ihminen. Lisäks oot tosi nätti ja sun kirjotuksia on tosi mielenkiintosta lukea, kerrot monipuolisesti yleensä kaikesta ja varsinkin pitempiä päivityksiä on kiva lukea ja videoita on tosi mukava kattoa. :)

     
  • 10/16/2010 3:37 ip. , Blogger Erika kirjoitti...

    Mä tykkään sun blogista kivojen kuvien ja monipuolisten juttujen takia :---) Sulla on aivan ihana tyyli ja oot hirveen kaunis, jään aina tuijottamaan noita sun omakuvia! Ja vaikutat vaan jotenki sellaselta tosi mukavalta ja ystävälliseltä ihmiseltä, ei voi olla tykkäämättä :>

    http://burnoutstars.blogspot.com

     
  • 10/16/2010 3:41 ip. , Blogger Bettina kirjoitti...

    Sun blogi on aivan ihana. Sun tekstejä on aina mielenkiintosta lukea ja niitä aina odotellaan innolla ! Sulla on upea tyyli ja vaikutat aidolta ja tosi mukavalta naiselta :)

     
  • 10/16/2010 4:26 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    oot aito, pirteä ja kaunis, ja rakastan tyyliäs. uskallat pukeutuu vähän hienommin ja rohkeammin esim kouluun ja muutekin vapaa-ajalle, ja osaat yhdistellä vaatteita kivasti. saan paljon inspistä sulta. :) Löysin blogis muutamia kuukausia sitten ja taisin kommentoida heti ekan lukukerran jälkeen että olen myyty. nyt oot mun lemppariblogilistalla!

     
  • 10/16/2010 4:27 ip. , Blogger Janni kirjoitti...

    Kerran kaveri luki sun blogia ja se näytti kivalta joten tässä sitä ollaan nyt luettu ihan kivan pitkä aika :) Kuvat on kivoja, meikki ja hiusjutut on kiinnostavia ja kirjotat kivasti ! :)

    http://livinginateenagedream.blogspot.com/

     
  • 10/16/2010 4:29 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    tykkään lukee tätä blogii, koska sun kuvat on nii hienoja, sul on tosi upee tyyli ja oot iha sairaan kaunis! lisäks kirjotat asioista sillai eritavalla ku muut, tää ei oo nii massablogi =)

     
  • 10/16/2010 6:20 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Löysin blogisi kai muistaakseni googlen kuvahaun ansiosta. Olin jotain kuvia katselemassa, kunnes painoin sitten yhtä kuvaa ja se vei blogiisi :) Siitä lähtien olen koko ajan seurannut, joka päivä juttujasi. Pidän hirveästi tyylistäsi ja vaatteistasi, joten on kiva saada hieman pukeutumis vinkkejä. Ja juttusi on muutenkin kiinnostavia. Itseäni blogin aloittaminen on kiinnostanut ja koitan aloittaakkin oman blogin pitämisen =) Olisi kiva jos tekisit sellaisen postauksen, jossa annat hieman neuvoja ja vinkkejä blogin pitämisestä ja siitä mitä blogisi on tuonut elämääsi lisää. Lyhyesti sanottuna: blogisi on kiinnostava, kuulostat mukavalta ihmiseltä ja teet kivoja postauksia. Hyvää syksyn jatkoa sinulle!

     
  • 10/16/2010 6:36 ip. , Blogger Iida kirjoitti...

    tykkään sun blogista koska kuvat on hyvälaatusia, postaat usein, on paljon kuvia ja oot nätti ja aidon olonen :)

    http://iida-k.blogspot.com

     
  • 10/16/2010 7:23 ip. , Blogger Timjai kirjoitti...

    Luen yli 70 blogia, mutta sun blogi erottuu siitä edukseen ja ihan mun ykkös suosikkeihin kuuluu :) Oon lukenu sun blogia melkein alusta saakka! Sun videopostaukset on vaan niin kivoi, että pakko kyylätä, koska niitä tulee lisää! :) Oot tosi mukavan tuntunen ihminen, etkä esitä mitään saadakses julkisuutta tai muuta sellasta. Ja omistat ihan sairaan paljon kaikkia kivoja vaatteita, et varmaan edes ite ymmärrä kuin paljon niitä loppujenlopuksi on! Mutta entäs sitten, tykkäät vaatteista ja siinä ei mun mielestä oo mitään pahaa :) Tarviiko kaikkia vaatekappaleita edes muistaa, kiva vaan ku on säästössä ;) hih!

    Mun tavisblogi: http://timjaiblogi.blogspot.com/
    Ja suuruudenhulluna omista kaksi blogia! Eli valokuvaukseen liittyvä blogi: http://laura365days.blogspot.com/

     
  • 10/16/2010 7:31 ip. , Blogger Pauliina O. kirjoitti...

    Tykkään sun blogista, koska oot niin kaunis ja sun vaatteet on hienosti yhdistelty. Tykkään itse enemmän värikkäistä asuista, mutta ihailen sun tyyliä vaikka siinä yleensä esiintyykin vain neutraaleja värejä. Sun video postaukset on myös hirmu kivoja, koska oot niin luonteva ja aito! (:

     
  • 10/16/2010 8:57 ip. , Blogger Sasse kirjoitti...

    No luen sun blogii koska a) oot mun luokalla ja no harrrrvemmin sillee kuitenkaa koulun ulkopuolisii juttui tulee höpöteltyy ni sit on ihan näppärää lukee juttui täältä + on ihan sikasiistii lukee tekstiä ku tuntee toisen meinaa se tuo siihen jännittävyyttä. Ja b) aloin lukee sun blogii sillo yhteisii aineit ku oli ku en uskaltanu tutustuu viel ja ja tää oli vähän semmonen sneaky keino tutustuuuu.

    mutnii. Ja no kai sit vois heivaa tähän ton blogin osotteen ni http://sateenkaarivarjot.blogspot.com ja http://coldheartsfeelgood.blogdpot.com

    Hihii uinopuino

     
  • 10/16/2010 9:00 ip. , Blogger uino kirjoitti...

    sössö oot nii sulone<3

     
  • 10/16/2010 9:53 ip. , Blogger Ella-Aliisa kirjoitti...

    Ensinnäkii sun blogi kiinnostaa koska sulla on tosi hyvä tyyli. Mut varmaa eniten sen takii, ku sä kerrot enemmän henkiläkohtasii asioit ku monet muut bloggarit. Monet vaa pikasee laittaa päivän asun, mut sä kirjotat just enemmän ittestäs ja elämästäs. Esim. se postaus susta ja sampasta. Kovin moni bloggari ei kertoisi tuolla tavalla omasta elämästään ja se on musta aika hienoa.

    mun blogi ei oo vielä ees alkan, mut laitanpahan sen nyt tähän :D
    http://www.ella-aliisa.blogspot.com/

     
  • 10/16/2010 9:53 ip. , Blogger Mari kirjoitti...

    Olen itseasiassa lukenut sun blogia vasta 3 kuukautta ja siinä ajassa tää on noussu mun lemppariksi. Sun videopostaukset on aivan mahtavia, ehkä siksi, että et yritä esittää mitään mitä et ole. Usein näkee blogeissa sitä, kuinka kaikki on niin viimesen päälle ja tiptop ja sä esittelet vaan reteesti ja rennosti sun vähän sotkusta huonetta, koska sitä se elämä on ja se on mun mielestä ihan mahtavaa, että joku on noin aito!

    Kiitos sulle, sun blogi tuo mulle päivittäin hymyn kasvoille.

    mun bloginen löytyy osoitteesta:
    http://mawismi.blogspot.com

     
  • 10/16/2010 11:49 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Oot aidon olonen, tosi nätti ja sul on kivoi vaatteit :) rakastan sun tyylii! :)

     
  • 10/17/2010 12:45 ap. , Blogger Jenna kirjoitti...

    Sun blogi on sellanen selkee ja monipuolinen. Keksit aina kaikkee erilaista! Tykkään myös sun tyylistä paljon ja siitä miten yhdistelet erilaisia vaatteita :) Sulla on paljon mielikuvitusta! ja mä' niin rakastan sun videoita :D sulla on jotenkin niin miellyttävä puhetyyli ja ääni :) ihana kuunnella! oot ihanan aito ihminen :) niin ja hyvälaatuset kuvat on myös plussaa :)) selitin varmaan tosi sekavasti :D

     
  • 10/17/2010 12:11 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Sun blogissa kiinnostuin heti asioihin mistä kerrot, kaikki on yhtenäistä, mutta silti paljon kaikkee laidasta laitaan!:) Muutenkin sun tyylis ulkonäöllisesti ja sisustusmielessä uppos muhun. :)

    http://belovedbox.blogspot.com/

     
  • 10/17/2010 8:03 ip. , Blogger räsynukke kirjoitti...

    sun blogi on värikäs ja monipuolinen ja kirjotat tosi usein. Sulla on ihan oma tyyli kirjottaa ja muuteski kaikki sun vaatteet on aina tosi ihania, vaikka ei oo yhtään mun tyylisiä. Ja oot saanu tästä blogista ihan sun näkösen, etkä matkimalla muita. Etkä tee pelkkiä kirjotus/kuva postauksia. Etkä pelkää olla oma itsesi ja puhut just esim avoimesti sun uskonnosta yms. Etenki sun blogissa mun lemppareiks on noussut video postaukset, kynsi jutut ja kirppislöydöt. Etkä vaikuta yhtään ylimieliseltä vaikka oot saanukkin niin paljon suosiota. Sun postauksista saa aina hyviä vaate/hius/meikki vinkkejä, vaikka mulla onkin ihan erillainen tyyli. Ja sun postaus "taidot" ja tyyli on kehittynyt tosi paljon verrattuna alkuun.
    http://lifeislikerainbow.blogspot.com/

     
  • 1/30/2011 11:04 ap. , Blogger Jepu kirjoitti...

    Sun blogi on paras kaikista 8--) Tätä jaksaa lukee eikä tuu tylsää. Sä julkaiset rohkeasti mielipiteesi ja kerrot ajatuksesi joka on kiva. :---)) Ja kaiken lisäksi olet kaunis. Itse kadehdin sun elämää, se on ainaki blogisi mukaan lähestäydellistä. (= Itselläni blogi on täysin kesken, koska aloitin sen vasta ja kuvia en ole ehtinyt lisätä kun olen äitilläni. Mutta tässä kumminkin ; http://jepulandiaaa.blogspot.com

     

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu