Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

22.11.2010

Kikkara pidennys?

Mulla on nyt pikkuinen ja kihara ongelma. Nimittäin ajattelin tässä parin viikon sisällä tilata uudet pidennykset ja mun päässä menee aika monta ajatusta että myös ongelmaa.

1. En haluaisi tilata suoria, sillä ne on yleensä ultrasuorat ja mun omat hiukset on sen verran laineilevat, että niitä on ärsyttävä suoristaa koko ajan.
2. Tykkään pidennyksistä enemmän laineilla/kiharalla, mutta ei oo hajuakaan, miltä oikeesti toi "kihara" pidennys näyttää. Onko se tollasta lainetta vaan. Tietääkö joku blogia tai muuta linkkiä missä jollain ois rapunzelin kihara hiusnauhaa yms? Tai oisko jollain omia kokemuskia :)
3. Ärsyttää myös suunnattomasti kun ei oikein ole muuhun varaan, kuin rapunzelin 80€ pidennyksiin ja tossakin näyttäis olevan vcaan 60cm. Eikä kihara hiusnauhaa ole muka lyhyempänä?! Ei pituudessa mitenkään vikaa ole, mutta mitä pidempää, sitä ohuempaa.

Help!! Haluisin niin kovasti tietää enemmän kihara pidennyksistä.

Tunnisteet:

25 kommenttia:

 • 11/22/2010 11:11 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Kyseisen paikan kiharapidennykset eivät ole mitään korkkiruuvikiharaa. Melko laineikasta meininkiä vain, ei siis ultrakikkaraa. Ja on saanut eri mittaisina mutta ainakin tilapäisesti on vaan saatavilla tuo 60cm. Nimim. kokemusta on ! Tosi helpot ja aidon tuntuiset, mulla toimii !

   
 • 11/22/2010 11:28 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ei vitsi mäki just eilen katon noit kikkara pidennyksii ja mietin et minkäköhälaiset noi on ! ja mul on viel sillee et mul on suorat hiukset mut haluisin vähä kiharaa niihi nii mietin et näyttääköhä iha tyhmält

   
 • 11/23/2010 12:58 ap. , Anonymous Emppu kirjoitti...

  Mä luulen että toi kihara pidennys on sitten TODELLA kiharaa, että en tiedä kannattaako välttämättä hankkia.. Tosin en ole mikään asiantuntija. Oletko ennen tilannut tuolta Rapunzelilta? Vai onko tämä eka kerta? Olisin meinaa sulta juuri kysellyt että miten tilaaminen tuolta onnistuu, onko luotettavaa ja helppoa? Itseäni tekisi HIRVEÄSTI mieli tilata tuolta klipsit mutta sävy valinta tuottaa päänvaivaa kun pitäisi löytää sopiva vaalea sävy..

   
 • 11/23/2010 2:13 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ostat vaan suorat ja kastat kerran vedessä=menee laineille.

   
 • 11/23/2010 7:27 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ite tilasin hairtradelta kiharat pidennykset, eikä ne kauan pysy sillä kiharalla .. ehkä jos ei ikinä harjais tai koskis niihin mut sehän on täysi mahdottomuus : D nykyään ne on ihan yhtä suorat kun mun suorana tilatut. Kaverikin tilas tuolta ja sama kävi sillekin, taitaa olla enemmänkin myyntikikka kun ihmiset kuvittelee saavansa tollaset kiharat pysyvästi tilaamalla kiharat pidennykset.

   
 • 11/23/2010 7:54 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  onhan toi aika laineilevaa :)

   
 • 11/23/2010 9:29 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  minulla on luonnonlaineilevat hiukset ja kiharat pidennykset. ne eivät mene pesun jälkeen kiharalle, vaan oikeastaan samanlaisille laineille kuin oma tukkani. kannattaa ostaa siis ne laineet, koska esimerkiksi jos ulkona on kostea ilma ja omat hiukset alkavat kääntyä laineille, niin saman lailla reagoi myös pidennykset ja se on hyvä ja luonnollinen efekti pysyy koko ajan. omat pidennykseni ovat aidot ja cyber shopin nettikaupasta tilatut.

   
 • 11/23/2010 10:47 ap. , Anonymous iinS kirjoitti...

  Mikset tilaa Hairtradelta? Paljon paremmat hiukset siellä :) Hinta-laatusuhde kohdallaan.

   
 • 11/23/2010 1:10 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  "yleellinen" :D antaa kyl hyvän kuvan kaupasta

   
 • 11/23/2010 2:57 ip. , Blogger AnZu kirjoitti...

  Itse sain taas hairtradelta aivan täyttä sutta ja sekundaa! Tosin en tilannut sitä remy hiusta vaan sitä tavallista human-hairia. Kesti hyvänä noin kuukauden ne hiukset, jonka jälkeen oli aivan törkeessä takussa koko ajan! :( Vaikka hoidin niitä kampaajan ohjeiden mukaan, mutta ei auttanut mitään. Pakko oli sitten kuukauden jälkeen ottaa pois ja heivata ne pidennykset mäkeen... Onko kellään teistä kokemusta hairtraden remy hiuksesta? Että olisko se parempaa?

   
 • 11/23/2010 5:17 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  AnZulle vastausta: mulla on tota hairtraden remy-hiusta. Mun mielestä se on ihan loistavaa, tilasin ne joskus 4 kk sitten ja joka päivä olen niitä pitänyt, ei niille ole mitään käyny. Ja mähän siis aina kihartelen ja suoristelen niitä, silti edelleen hyvässä kunnossa. Aluksi niistä lähti aika paljon hiuksia irti, mutta ei siis mitenkään niin että ne olis ohentunut. Vieläkin lähtee aina hius irti silloin tällöin, mutta niin käy kaikissa. :)

   
 • 11/23/2010 5:18 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  rapunzelin tuotteet on arsesta, että en itse lähtis kyllä tilaamaan enää toista kertaa. :I

   
 • 11/23/2010 5:26 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Kuten aikaisemminkin kirjoitin niin Rapunzelin kiharapidennykset (HUOM AINAKAAN KLIPSIT) eivät ole KIKKARAT !!!!!!! On siis kiharaa tietty mutta enemmän lainemaista eikä suinkaan mitään kiharaakiharaa. Vähän lettikiharaa laimeampaa, ainakin omani olivat. Olen kahdesti tilannut kiharat ja yhdesti suorat joten tiedän kyllä..MUTTA SUOSITTELEN. Heti pesun jälkeen ehkä aika kikkaraa mutta laantuu melkeenpä heti kuivatessa.

   
 • 11/23/2010 5:57 ip. , Anonymous vviivy kirjoitti...

  mulla oli edelliset pidennykset tollaset (tosin tummat) ja en tykänny siitä kiharan "mallista". se oli enemmänkin tosiaan laineilevaa eikä kiharaa ja ei näyttäny yhtään luonnolliselta varsinkaan omiin hiuksiin verrattuna! plussaa tosin oli se että ne sit pysy kihartimella kiharrettuina paljon paremmin kuin suorat : )

   
 • 11/23/2010 6:04 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  kannattaa ostaa mielummin noi suorat hiustenpidennykset sillä jos sul menee laineille omat hiukset nii ne valmiiks suorat on lainehkoo hiusta jonka saa piikkisuoraks suoristaessa:) itselläni on tuolta tilatut hiustenpidennykset. mutta valitettavasti en ollu niihi niin tyytyväinen : s koska nuo suorat vetää väkisin kostees ilmas lainehkoo:s

   
 • 11/23/2010 6:25 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  siis kyllä tuo ihan yhtä kiharaa on mitä tossa hiusnauahssakin näyttää. miksi se muuten siinä olisi tuollaisena? tuolla naisella on peruukki päässä, ja sen kuvan tarkotus on ainoastaan näyttää se oikea sävy, minkä värinen tuo pidennys on.
  ps, kihara hius menee 2 x helpommin takkuun kuin suora hius. jos erehdyt harjailemaan, niin se on bye bye siistit hiukset:)

   
 • 11/23/2010 6:36 ip. , Blogger katri kirjoitti...

  Mulla on noi kiharat pidennykset, kun on luonnonkiharat ni noi taipuu paremmin. Mutta ei kauheen kiharat oo , ne saa helposti harjaamalla aika suoriksi :) Eli ei oo mitkää kunnon kiharat. Siellä oli myynnissä joskus myös joku super kihara, ja ne oli sit kans tosi kiharat. mut noi on tollasta lainetta. :) ja sopis sun hiuksiin varmasti.

   
 • 11/23/2010 6:40 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  mitä teet sun vanhoille pidennyksille:>

   
 • 11/23/2010 6:59 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  minkä kokonen sun takki on? :)

   
 • 11/23/2010 7:19 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mulla ainakin on hairtradelta tullut aina parhaat pidennykset, kun oon tilannut! Kestänyt jopa puoli vuotta hyvässä kunnossa. :o Ja oon tilannut sieltä suunnilleen 5 kertaa sellaisen hiusnauhapaketin. Ei oo ollut mitään valittamista. Ite tilasin myös human-hairia. Pitää muistaa, että jos on clip-onit niin niitä ei saa pestä liian usein. Mua kehotettiin pesemään kerran kuukaudessa (en välttämättä pessyt edes niin usein, koska ei ollut tarvetta). Eri asia tietenkin jos on pysyvät pidennykset.

   
 • 11/23/2010 8:37 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  aikoisitko laittaa noikin leteillä?

   
 • 11/23/2010 11:08 ip. , Blogger Ella kirjoitti...

  Heippa! mulla ois pieni probleema ja ajattelin, että ehkä osaisit neuvoa mua. Eli mulla on tällä hetkellä rapunzelin clip-onit ja oon huomannut että ne ei todellakaan sovi mulle koska mun oma tukka kärsii niin paljon ja tää on ohentunut ihan hirveesti sen jälkeen ku aloin käyttää klipsejä viime kesän lopussa. Oon viime aikoina miettinyt että kärsiikö päänahka niin paljoa jos laittaa ompelemalla ne pidennykset sillä oon ainaki saanu sellasen kuvan että sulla nuo ainakin toimii :) ajattelin kylläkin tilata sen hiusnauhan jostain muualta tällä kertaa kuin rapunzelilta, koska laatu oli mun kohdalla ainakin aivan surkeaa ja takkuuntuu tosi nopeasti.

   
 • 11/24/2010 4:12 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Hei Aino, mulla on ollu nyt pian puoli vuotta sineteillä päässä rapunzelin suoraa aitoa hiusta. Aina kun nää kastuu (siis pesen tai vaikka sataa vettä) niin nää menee hiukkasen laineiseksi. Kihartaminen on todella helppoa ja pysyy tosi hyvin kun käyttää sopivia aineita. Kaverilla on kampaajalla laitetut kiharat aidot pituudet ja ne on pitäny muotonsa mutta takkuuntuu kuulemma helposti. Eli rapunzelin kiharoista en tiedä mutta kiinnostaisi myös joskus kokeilla (: Toivottavasti on kivat !

   
 • 11/24/2010 5:41 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  en meinaa millää löytää tuolta hairtrade.comista clip oneja jotka ois remyhiusta, kaikki vaa tota human? AUTTAKAA!

   
 • 11/24/2010 9:15 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  mulla on kokemuksia kiharasta karvasta, ja voin kertoa että se ei kauaa hyvänä pysyny,, ;D se taitaa olla sen verran käsiteltyä ja kuivaa tukkaa että alkaa takkuuntua helposti. Suorat pidennykset kun antaa kuivaa ittekseen saa niihin kivat laineet tai sitten kääräsee kosteena rullille niin on aamulla kivat laineet :) ihan laadun takia suosittlen suoraa tukkaa, pidennyksissä kihara kuitenkin pysyy pidempään kuin omassa tukassa.

  ja sitten jos haluut pärempi laatusta hiusta niin tilaa foxy locks hair extensions tai dream hairilta :)

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu