Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

8.11.2010

Pulla on pahaa ja tytöt...

Mul on taas sellainen olo, ettei halua, ettei jaksa, ettenkän enään pysty. Tää blogi alkaa ottaa ihan tosiaan voimille, joidenkin tyhmät kommentit, se että mun kuvia taas menee jossain galleriassa ja ihan kaikkea muutakin.
Tää tuntuu taas hetkellisesti pakko pullalta vaikka samalla tykkään tästä, enkä voisi ikinä lopettaa.

Koko elämäni aikana olen huomannut miten ilkeitä tytöt osaa olla vaikka se ei oiskaan totta mitä ne sanoo.
Tytöt haluaa vaan että toiset tuntee olonsa huonoksi ja se tuo niille iloa, muakin tässä on haukuttu lihavaksi, huoraksi ja ylipainoiseksi. Ja sitten "en kestä kritiikkiä".
Oikeesti... näkisitte välillä ne kommentit.
Blogin pitäminen ei oo sen arvoista, mitä se tekee mun yöunille tai itsetunnolle, mutta mun on aina pakko jatkaa, koska mä vaan halua. En ees haluu pitää tästä lomaa, koska veikkaan etten enään palaisi takaisin.

Mä oon nykyään tosi iloinen ihminen ja hymyilen välillä päivät pitkät, sitten mä joudun tulla käymään täällä. Hrrr, mä vihaan sitä tunnetta. Mä vihaan myös monia ihmisiä jotka kommentoi tänne ilkeitä, en ees niitä ihmisiä vaan että mitä niiden päässä liikkuu ja eikö oikeasti toisilla ole parempaa tekemistä?
Mietin välillä onko niillä ihan oikeita kavereita, minkälainen itseluottamus, rakkautta? Tiedättehän, mua vaan käy tosi sääliks välillä, vaikka se tyhmältä kuulostaakïn.


Kyllä mä tässä postauksia teen, mutta älkää ihmeitä odotelko. Mä ihan nautin viikonlopusta rakkaani kanssa, kun mä kävin täällä pari kertaa ja heti kaikki oli much better.

84 kommenttia:

 • 11/08/2010 5:01 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  hohhoijaa.

   
 • 11/08/2010 5:07 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  kateelliset jauhaa paskaa ;) älä välitä

   
 • 11/08/2010 5:10 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Tiedän että saan vastalauseita tästä mitä sanon, mutta oikeasti: ei tohon ole mitään muuta syytä kuin kateus. Sinussa ei ole mitään vikaa, oot kaunis kun mikä ja saat mitkä tahansa vaatteet näyttämään hyvältä sun päällä! Vaikutat niin aidolta ja hyväntuuliselta aina, jopa videossa missä puhut asioista mitkä sua harmittaa.
  Ihanaa ettet lähde samalle linjalle typerien kommenttien kirjoittajien kanssa (ja en tarkoita mitään kritiikkiä vaan aiheetonta ja törkeetä haukkumista).

  Toivon sulle kaikkea hyvää :)

   
 • 11/08/2010 5:16 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Kateus / Kokeilua, että otatko itseesi. Pysy omassa jutussasi! :)

   
 • 11/08/2010 5:18 ip. , Anonymous Maria kirjoitti...

  en ymmärrä mitä ne haukkujat saavat, itse ainakin saisin itselleni pahaa oloa ja huonon omatunnon :-(

  luuleeko joku todella, että bloggaajat ovat erityisen vahvoja? ei, hekin ovat ihmisiä siinä missä muutkin..

  voimia aino!

   
 • 11/08/2010 5:18 ip. , Blogger Maikki kirjoitti...

  hey ya!
  olet ihanan oloinen ja todella kaunis nuori nainen! en todellakaan ymmärrä miten jotkut voi olla niin ilkeitä ja idiootteja että haukkuu sinua ja ylipäätänsään muitakaan. Kyllä huomaa että niillä v**tuilevilla ihmisillä on huono itsetunto. en vaan jaksa/voi ymmärtää... Mutta toivon että kaikesta huolimatta jaksaisit kirjoitella ja laitella mahtavia videopostauksia vielä. itselleni tulee hirmu iloinen ja hyvä mieli kun kuuntelen höpinöitäsi! :)

   
 • 11/08/2010 5:19 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Voi aino, oot yks ihanimmista ihmisistä keitä tunnen blogien kautta, ja varmasti oot yhtä ihana livenäkin. Toisten haukkumiset toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Itse oon ollut koko ala ja yläasteen koulukiusattu, ja vieläkin saan kuulla lihavaksi haukkumista, kyllä mä sen tiedän, mut eikö tän ikästen tyttöjen pitäs jo aikuistua ja jättä haukkumiset kokonaan pois! Mä myönnän et otan itteeni joskus noi läski-kommentit, mut silti. Sä oot hurjan nätti ja sulla on mikä taivaallisin kroppa. ♥ oot ihana, piristät mun päivää aina, kiitos.

  - lellu

   
 • 11/08/2010 5:21 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  yhdyn edelliseen anonyymiin, kateus on syynä tollaseen haukkumiseen, kuvien varasteluun sun muuhun! koita jaksaa noista kommenteista huolimatta, oot yks mun ja luulen että monen muunkin lempibloggaajista :)

   
 • 11/08/2010 5:21 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Kiva että videossakin kerroit tuosta haukkumisesta :) Näki oikeesti miten pahalta se tuntuu.

  Kaiken sen paskan jauhamisen takana, on kateus ei mikään muu. Oot ihana Aino, et lihava tai huora tai mikään muukaan.
  Koita olla välittämättä idiooteista, vaikka se vaikeata varmasti onkin :(
  voimia sinulle aino♥ toivottavasti jaksat pitää vielä blogia, vaikka noita idioottejakin löytyy :<

   
 • 11/08/2010 5:21 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  400g :D Mää oon lihonu kesästä 4 kiloa, se rupee jo tuntumaa, mut kumma kyllä ei näy missää :D Sää oot ihana ku jaksat olla ilone joittenki kommenteista huolimatta, oot kaunis nuori nainen etkä tosiaankaa mikää lihava! Mielummi valitsisin sun vartalon ku jonkun laihan luikun jolla luut paistaa ihon läpi.

   
 • 11/08/2010 5:21 ip. , Blogger Emma kirjoitti...

  Et kyllä mikään lihava ole! Hullujahan ne on jotka niin väittää... Älä niistä välitä, kateellisten puhetta vain.
  Muista että tärkeintä on että itse on sinut kroppansa kanssa!

  Kaikkea hyvää sulle :)

   
 • 11/08/2010 5:22 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ah mä rakastan tota ääntä mikä lähtee kun naputtaa pitkiä kynsiä jotain kovaa vasten =D

   
 • 11/08/2010 5:23 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Älä ota sitä NIIN tosissaan.. He ovat TROLLEJA.

   
 • 11/08/2010 5:23 ip. , Blogger mmajee kirjoitti...

  kuinka joku saa susta lihavan? O___O
  mut ihanaa kun ilkeistä kommenteista huolimatta jaksat tehä postauksia ja hymyillä :) jaksamisii sulle! <3

   
 • 11/08/2010 5:23 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ihania nämä videopostaukset :) lisää näitä uino! oot paras :)!

   
 • 11/08/2010 5:24 ip. , Blogger ranja kirjoitti...

  ei kannata ottaa tosissaan ihmisten puheita. uskon et tuntuu oikeesti tosi pahalta, mut pitää vaa kovettaa ittensä ja haistattaa pitkät kaikille kateellisille.

  mitä oon sun kommentteja lukenu ni kyl oikeesti tekee pahaa kun sanotaan sun tyylis menevän huonompaan suuntaan. AAARGHHH sun blogishan tää on ja mitä hittoa, ei tarvi lukea jos siltä tuntuu. Musta sulla on hyvä tyyli ja pidän siitä kiinni, se on tärkeintä. Okei, noi kynnet ei o mun makuun, mut ääh nehän on sun.

  If life gives you lemon, keep them, 'cause hey, free lemon! ;) Ota noi kaikki panettelukommentit samal taval, koska hei, ilmasta naurun aihetta.

   
 • 11/08/2010 5:28 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  joo musta tommonen turha haukkuminen on tosi typerää. En tajuu miten jonkun mielestä oot läski, koska musta sä näytät tosi terveeltä. Voi olla että joillakin on vähän vääristynyt kuva siitä että mikä on isokokoista.. Mulle tulis ainaki huono omatunto jos haukkuisin muita.

   
 • 11/08/2010 5:30 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Oih minusta olet kyllä oikein söpö! :) Tiedän että kommentit ottaa joskus ehkä koville ja itsetunnon päälle mutta toivottavasti pystyt jatkossa ohittamaan ne. Kateellisten panettelua sanon minä.

   
 • 11/08/2010 5:31 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Oon ihan samaa mieltä kolmannen anonyymin kanssa. En ymmärrä miks kenelläkään ois mitään syytä haukkua sua, vaikutat niin ystävälliseltä ja ihanalta ihmiseltä etten tajuu miks kukaan haluais loukata sua millään tavalla. Älä anna muutaman kateellisen idiootin vaikuttaa sun elämään. Oot upee tyttö, muista se :)

   
 • 11/08/2010 5:31 ip. , Blogger Nanii kirjoitti...

  oon kyllä samaa mieltä kun aikaisempi anonyymi. haukkujen takana on vaan kateellisia tyttöjä, joilla on itsetunto-ongelmia :-)

   
 • 11/08/2010 5:31 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  olen samaan mieltä kuin edellinen. Olet niin aito ja iloinen persoona. Et todellakaan ole lihava päin vastoin. On kiva seurata blogiasi sillä sinulla on hyvä maku vaatteiden suhteen. Kateelliset ja pikku lapset puhuu. T 25 vuotais maalta

   
 • 11/08/2010 5:31 ip. , Blogger uino kirjoitti...

  kiitokset vain kaikille, mä aina ajattelen että joko tyhmiä tai kateellisia siellä on jotka haukkuu.

  Saa haukkua jos haluaa mutta se vaan ottaa voimille :)

   
 • 11/08/2010 5:32 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ainoastaan typerät ja kypsymättömät lapsoset saa kiksejä muiden haukkumisesta. Ja vaikka makuasioista ei voi kiistellä, voisi asiansa silti esittää fiksusti.

  Sanoisin että suurimmalla osalla nega-paskan heittäjistä ei ole tervettä itsetuntoa.

  Tsemii sulle! Ikävä kyllä älykääpiöitä tulee aina löytymään joukostamme.

   
 • 11/08/2010 5:34 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mä olen samaa mieltä anonyymin kanssa, kateutta se on, ihan oikeesti. Mä en ymmärrä, miten joku voi sanoo et oot läski ?! Mun mielestä oot niiin laiha ja nätti ku olla ja voi ! Älä kuuntele tommosta p*skaa, muista että sulla on ihaniakin lukijoita jotka tulee pahalle mielelle ja vihaisiksi niille, jotka viitsii sua kiusata. :(

   
 • 11/08/2010 5:35 ip. , Blogger Jonna kirjoitti...

  Tiedän tunteen, ihan oikeesti en tajuu miks jotkut tytöt on niin häijyjä... heti kattomas kieroo jos käyttää erilaisia vaatteita tai lyhyitä hameita, korkoja ymss... oikeesti mul käy päähän niin helvetin paljon tollaset muijat! pitäs vaa ne katseet poissa ja mölyt mahassansa -.- ja jos joku jaksaa väittää suo lihavaks huoraks ni painuis vaa ... sanonko mihin.. oot aivan sopiva etkä tosiaa mikää huora! :)

   
 • 11/08/2010 5:38 ip. , Blogger Aneli kirjoitti...

  En oo kauheesti kommentoinu ennen, arviolta kaks kertaa vaikka oon lukenu blogia ihan alkuajoista ku sulla oli vaan muutama lukija :D
  Itsekin pidän blogia ja tiedän sen tunteen kun on joku idea postata ja sitten tulee jotain turhanpäivästä paskaa niskaan kommenteista mitä anonyymit jättävät. Eipä huvita sen jälkeen postailla.
  Oot tosi ihanan olonen tyttö ja harvemmin tulee tosiaan kommentoitua mutta tämä on yksi lempiblogeistani ja oon tosi happyhappy jos et lopeta blogia. Mutta kannattaa oikeesti miettii jos se menee raskaaks ja pakkopullaks ja päivä menee pilalle ku tänne tulet niin kannattaako oman hyvinvoinnin vuoksi jatkaa.
  TSEMITSEMIPUSIPUSI!

   
 • 11/08/2010 5:40 ip. , Blogger Leena kirjoitti...

  Sinäkö lihava!?!???? PHAH! En voi todeta muuta ku et kyllä jotku ihmiset osaa olla kateellisia...ihan oikeesti jotain rajaa noissa jutuissa!! ;o
  Varmasti vaikeeta olla ottamatta ittees, mutta pääasia että oot itse sinut kroppas kans jne!!
  Sä oot ihana ja niiiin aidon oloinen, muista se! Tsemppiä ♥

   
 • 11/08/2010 5:43 ip. , Blogger KR kirjoitti...

  huoh miten kateellisia jotkut joskus osaa olla... ootko koskaa miettiny, et jos tekisit tästä blogista semmosen, mitä vain kutsutut lukijat voi lukea? :)

   
 • 11/08/2010 5:43 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Kyllä joku kritiikki voi olla ihan rakentavaakin. Ja jos joku ei vaikka tykkäis sun housuista, niin sää kuitenki tykkäät ja ihan varmasti moni muukin! :) Sitä en ymmärrä, miten joku voi haukkua sua YLIPAINOSEKS. Onneks varmasti ite tiiät vähän paremmi millanen ruumiinrakenne sulla on :) Eli, älä ota niitä vakavasti, jos joku haukkuu sua läskiks tai sanoo rumaks, niin.. En tiiä, jotku ihmiset vaan saa jotain kiksejä siitä että ne on toisille vittumaisia ja ilkeitä.

   
 • 11/08/2010 5:46 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Äiti aina hokee tätä mulle, ja on muuten pirun osuvaa; "Tytöt ei oo kellekkään muulle ilkeempiä ku toisilleen." Aino oot mahtava nainen!<3

   
 • 11/08/2010 5:47 ip. , Anonymous seew kirjoitti...

  Nega-anojen täytyy haukkua muita. Se on niiden elämänehto, niinku meillä ruoka ja vesi. Niillä on jo niin paska itsetunto ja itsevarmuus nollassa, joten niiden täytyy haukkua muita ihmisiä. Jos he haukkuisivat itseään vielä enemmän, he voisivat masentua ja tehdä jotain harkitsemattomia tekoja.. Mitä enemmän heitä haukumme, sitä pahempi mieli heille tulee ja he haukkuvat enemmän.

   
 • 11/08/2010 5:48 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ei sinun kannata ihan oikeasti välittää noista huora/läski kommenteista, noista paistaa niin läpi kateus. oot upea nuori nainen. :) kateelliset ihmiset näkee että sulla on ehkä asiat paremmin kuin niillä, ja haluavat vaan saada oloaan paremmaksi, väärällä tavalla tosin. itsekin olen sortunut joskus sanomaan vähän pahasti jollekkin bloggaajalle, (en kuitenkaan suoranaisesti haukkumaan) mutta on kyllä tullut huono omatunto sen jälkeen. noiden vittumaisten anojen ruutujen takana on kuitenkin ihan tavallisia tyttöjä, ei ne loppujenlopuks varmaan pahaa sulle tahdo, omaa mielialaa vaan paremmaks. :) totuushan on että sä olet astetta paremman näkönen tyttö, tyylitajuinen ja sulla on upea poikaystävä ja oot muutenkin herttanen ja aito. :D hyvää talvea!

   
 • 11/08/2010 5:49 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Älä välitä kateellisista! Niin se vain on, ettei niillä ole hyvä itsetunto, ei niillä ole rakkautta elämässään, eivät ne ole onnellisia. Joten purkavat sen johonkin kenen elämää kadehtivat. Voimia sulle ja koita olla välittämättä muiden kommenteista! Sinä itse ja sulle kaikista rakkaimmat tietävät kuinka upea ihminen olet :) ja se riittää

   
 • 11/08/2010 5:52 ip. , Anonymous Minna kirjoitti...

  Tosi harmi ku oot poistanu kaikki sun videot :( niitä oli niin kiva kattoo aina uudestaan ja uudestaan, jotenki sun ääntä ja selityksiä oli aina tosi kiva kuunnella :)
  Ja jaksamisia inhottavien anonyymien kanssa!

   
 • 11/08/2010 5:57 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Kateelliset sanoo asiansa rumasti, fiksut asiallisesti ja ystävällisesti

   
 • 11/08/2010 6:00 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mua oikeen ärsyttää, et jollain riittää pokkaa tulla tänne kommenttilootaan haukkuu sua! Vaikutat oikeesti yheltä mukavimmista ihmisistä ja siks mua harmittaa hirveesti, et jotku näkee tehtäväkseen yrittää murtaa sun itseluottamusta!! Mutta oot mun suosikkibloggari no matter what:) Voisit muutes tehä jonku talvivaate-postauksen, jossa esittelisit vaik sun suosikkivaatteet ja asusteet talveks:)

   
 • 11/08/2010 6:00 ip. , Anonymous kkkk kirjoitti...

  Yleensä kun tytöt kattoo toisiaan, etitään enemmän niitä huonoja ominaisuuksia kuin hyviä. Niin tekee varmasti jokainen, vaikka olisinkin ihan hyvä itsetunto.

  Esimerkkinä meillä oli tänään pari luentoa koulussa ja esittelijöinä oli tosi hyvännäkönen poika ja eräs tyttö. Kattelin tyttöä tosi tarkasti, meikkiä, hiuksia ja vaatteita ja luennon lopulla kuulin ko tuttuva tyttö ja poika puhu ja se poika sanoi että se luennoitsijatyttö oli tosi nätti. Siihen tyttö vastas että sillä oli kyllä aika isot reidet ja oli sillä yks finniki naamassa ja vasemman silmät ripset oli vähän paakussa yms yms.

  Me siis arvioidaan kaikki toisiamme, se on sitten eriasia, kuinka monella on sydäntä (siis ei ole) sanoa se päin naamaa, kun tietää että toinen loukkaantuu. Anonyymi haukkujat on sitä paitsi ihan nössöjä, sanon 100% varmuudella että kukaan heistä ei ole sanonut pahaa sanaakaan kellekkään päin naamaa, mutta ko anonyymisti pääsee vähä pönköttään itsetuntoaan niin onha se jotain..

  Voi luojaaaa..

   
 • 11/08/2010 6:02 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  tiiätkö, ku löysin tän sun blogin ihan sattumalta joskus kesän lopussa nii mun oli pakko lukee kaikki sun postaukset ihan ekoista lähtien ! ja nyt en voi olla ees paria päivää käymättä sun blogissa ku aattelen et toivottavasti sinne ois tullu joku uus postaus :p sulla on tosi upee tyyli ja luonne, älä ota kateellisten kommentteja ittees ! tyttö jatka samaan malliin :)

   
 • 11/08/2010 6:15 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Oot täyttä hyvyyttä!!

   
 • 11/08/2010 6:19 ip. , Blogger Milka kirjoitti...

  Älä luovuta ja näytä muille typerille kommentoijille että oot niitä parempi etkä omista tuollaista surkeaa luonnetta mitä ne omistaa,suoraan sanottuna ne jotka jauhaa muista paskaa ja haukkuun niin on todella huono itsetunto,ei tosiaan oo kavereita,on kateellisia ym,näytä muille että on vahva ja älä tosiaankaan masennu tuollasista ei elämää omistavista! oot ihana juuri tuollaisena :--)Inhoan sitä kuinka kieroja tytöt oikeasti nykyään on..

   
 • 11/08/2010 6:24 ip. , Anonymous MINÄ kirjoitti...

  Oot tosi nätti ja kaikkee....
  must ois ihan hyvä jos ottaisit tän anonyymien kommentointi mahollisuuen pois....ainakin vähäks aikaa.

   
 • 11/08/2010 6:25 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  just tuon takia en ikinä uskalla alottaa blogia.. oon kokoa 36, eli en todellakaan lihava mutta nykyään kun tuntuu että bloggarit on kokoa 32 niin ihmiset varmaan pitäis mua jonakin norsuna. harmi, kun se ois mulle niin mukava harrastus kun tykkään kirjotella juttuja muodista jne. ja kun sä oot nii hemmetin hyväkroppainen tyttö ja mä oon sua huomattavasti isompi, niin en kestäis ikinä kuulla tommosia kommentteja mitä sulle satelee. harmi että ihmiset on tuollaisia :( pysy lujana uinoseni!! koska oot yks kauneimmista ihmisistä ketä tiän ja sulla on loistava tyyli:)

   
 • 11/08/2010 6:25 ip. , Blogger Miia-Rebekka kirjoitti...

  Mitä mä oon kommentteja seurannut, niin mun mielestä niistä ihan selkeästi huokuu läpi, että joku, kenties ihan vaan yks ihminen, niitä kirjottelee ja kokeilee, että saako Ainon suuttumaan.

  Osa niistä kommenteista kun on niin yksinkertaisen typeriä, että kukaan ei voi tarkottaa niitä oikeasti. Esimerkiksi just tuo, että oisit lihava.

  Yritä siis tästä lähtien ajatella, että ne kommentoijat vaan koettelee sua. Tuskin ajattelevat oikeasti niin, miten kirjoittavat.

  Tsemppiä :)

   
 • 11/08/2010 6:30 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  On kyllä tosi inhottavaa kun haukutaan vaikka tietäis että ei ne haukut pidä paikkaansa. Ehkä voisit laittaa tän blogin silleen ettei anot vois kommentoida ollenkaan?:)

  Mukavaa marraskuuta!

   
 • 11/08/2010 6:41 ip. , Blogger milzku kirjoitti...

  Oot oikeesti ihana ja paras bloggari maailmasta!! ootan aina että joko se aino on postannut <3

   
 • 11/08/2010 6:49 ip. , Blogger kiia kirjoitti...

  tykkään sun blogista aivan älyttömästi :) mutta ihmettelen että miten sait kuukaudessa niin paljon lukijoita?

   
 • 11/08/2010 7:11 ip. , Blogger Saga kirjoitti...

  Miten joku voi sanoo sua lihavaks :O

   
 • 11/08/2010 7:32 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Menin ihan shokkiin, kun sanoit että sua on haukuttu lihavaks ! Aloin itkee. =,(

  OOT NIIN NÄTTI JA IHANA TYTTÖ.
  Älä välitä ! Ihmiset on vaan kateellisia. Ja muista sulla on kuitenkin aina monia, jotka tykkää susta tosi paljon ja on aina täällä sun tukena ! =)

  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

   
 • 11/08/2010 7:40 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Sulla on ihana ääni :D

   
 • 11/08/2010 7:56 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Joillain ihmisillä sattuu olemaan huono itsetunto ja ne haluu haukkuu muut 'alemmas', tai ainakin kovasti yrittää. tosi kurjaa oikeesti et säki joudut kuuntelee tommosta, mut älä ota henkilökohtasesti. koska noi kaikki lihavuusjutut ei todellakaan ole totta. :-)

   
 • 11/08/2010 8:02 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ää mulla tuli melkee itku ku katoin tota sun videota =( ♥

   
 • 11/08/2010 8:16 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Huoh, internetin urpot trollailevat huvikseen sua, koska provosoidut. Eivät ne edes oikeasti tarkoita sitä(miten noin nättiä ja hoikkaa tyttöä voi tosissaan sanoa läskiksi), vaan sun provosoitumisen takia. Laita ne videot takasin, että pääsen taas katselemaan nättiä tyttöä :)

   
 • 11/08/2010 8:24 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Juu todellakaan ei kannata välittää kenenkään tyhmistä kommenteista, varsinkin kun me kaikki tiedetään että MIKÄÄN niistä ei pidä paikkaansa!

  Mä oon niin jääny koukkuun sun blogiin ja odotan joka päivä kun kuuta nousevaa sitä hetkee kun sulta tulee jotain kivoja videoita ja kuvia :). Oon itte inspiroitunu monista sun, pukeutumiseen, meikkeihin ja hiustenlaittoon liittyvistä jutuista!

  Jatka just näin kun tähänkin asti, oot tosi ihana!! :) KIITOS!

   
 • 11/08/2010 8:48 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ne jotka sulle sanoo ettet kritiikkiä kestä, voisivat ensin opetella sitä kritiikkiä antamaan. haukkuminen ja mollaaminen ei sitä nimittäin ole.
  pistä kommenttien valvonta päälle ja poista ikävät kommentit samointein.

  sä olet oikeasti todella mukava ja nätti tyttö!

   
 • 11/08/2010 9:12 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Älä välitä! Kateellisii ne vaa on (: oot tosi nätti ja mukavan tuntune tyttö!! Eikä sust saa läskii tekemälläkää... Anna kateellisten olla. Oot aidon ja postiivisen tuntunen ihminen ja jollai on sit vähä huono omatunto jos täytyy alkaa muit haukkumaan, mut sehä ei oo enää sun ongelma! Ymmärrän kyl et jos haukutaa ni on inhottavan tuntusta, mut koita vaa jaksaa:) Mä ainaki iten rakastan lukee sun blogii ja se on mulle pakkomielle, et pakko aina joka päivä lukee ja kattoo kaikki videot yms:p että niiin :) koita jaksaa!

   
 • 11/08/2010 9:18 ip. , Blogger sila kirjoitti...

  Oon just samaa mieltä tosta muiden haukkumisesta yms, joillaki ei vaa oo muuta elämää ja haluu tuntee ittensä paremmaks, mut ei siitä kannata välittää :) on ihan pakko sanoo, et tykkään iha tosi paljon siitä miten puhut, lausut vaan sen jotenki nii kivasti, en tiiä :D

   
 • 11/08/2010 9:37 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Miksi olet niin säällittävä että olet ihan perskipeä kun naapurin tytöt vähän haukkuvat. Mene muija jonnekkin ihan muualle kun internettiin. Minusta tuntu uettä vihaat kaikkea -b

   
 • 11/08/2010 9:55 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Helppohan ihmisten on tulla sanoo, että "älä ota niin vakavasti". Vaikka yrittäiski esittää ettei se, että sua haukutaan, tunnu missään, niin jossain tuolla sisimmässä se tuntuu kyllä! Varsinki jos on muutenki huono päivä tms, nii se pistää melkeen itkemään. Sä oot Aino ihana. Voimia!:-)

   
 • 11/08/2010 10:18 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ää onks pakko haroo tukkaa nois videois koko ajan! laita toi otsis vaikka pinnillä kiinni!

   
 • 11/08/2010 11:40 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Typeriä kiusaajia on maailma pullollaan. Yleensä motiivina on kateus, oikeasti melkein aina! Kiusaajat ovat hirveän epävarmoja itsestään ja yrittävät pönkittää itsetuntoaan haukkumalla muita. Naurettavuuden ja säälittävyyden huippu on tehdä se anonyymisti netissä. Olisi kiva joskus kuulla näiltä idiooteilta vastaus miksi he haukkuvat sinua. Jos kehtaatte haukkua niin lähettäkääpä kuule oma pärstänne myös arvioitavaksi. Muuten olette vain säälittäviä luusereita, joita ei kannata ottaa tosissaan.

  Mielestäni vaikutat ihanalta tytöltä, joka on tosi kaunis, laiha ja hyväsydäminen. Hei miten muuten oisit saanu noin herkun poikaystävän ;D Teko kynsistä saatan kyllä olla eri mieltä :P

   
 • 11/09/2010 2:40 ap. , Anonymous :) kirjoitti...

  Jos puhuu toisista paskaa se kertoo aina siitä että on kateellinen/itsensä kanssa jotain ongelmia, joten älä välitä ilkeistä kommenteista, vaan jatka samaa malliin omana itsenäsi! Kaikkia ei voi miellyttää, yksi paita on toisen mielestä maailman hienoin, toiselle rätti, joten kannattaa miellyttää vain itseään pukeutumalla/meikkaamalla/tekemisillään jne. Tsemppiä ilkeitä kommentoijia vastaan ja muista täällä käy myös paljon ihmisiä lukemassa sun blogia vain sen takia että tykkää susta ja sun jutuistasi:)

   
 • 11/09/2010 11:19 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  tee rikosilmoitus! ihan tosissaan aino. oot paras<3

   
 • 11/09/2010 1:31 ip. , Blogger Eveliina kirjoitti...

  Hei!
  Löysin sun blogin eilen ja luinki sitä sitten yömyöhään:D oot niin sievä; hiukset, vaatteet ja meikki on kaikki kohillaan, niin täältä voi saada ideoita omaanki ulkonäköön! Vaikutat tosi kivalta ja sun ääni on tosi mukava jotenki, rauhottava.. oot vissiin ilkeiden kommenttien takia poistanukki sitte loput videot? harmi!:/

   
 • 11/09/2010 3:41 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  sä olet kaunis ja ihana! et oo todellakaan läski tai ylipainoinen, oot just sopiva! kunnon bikiinikunnossa. älä välitä niist idiooteist! :-))

   
 • 11/09/2010 3:41 ip. , Blogger ruuusaa kirjoitti...

  sä oot just kaunis ja ihana ihminen! ne on vaa kateellisiii ja et oo todellakaa läski!

   
 • 11/09/2010 4:40 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  et oo todellakaa mikää läski tai ylipainone! oot kaunei ihmine mun mielest ja ne haukkujat on oikeesti kateellisii, koska ne oikeesti haukkuu ilma syytä!

   
 • 11/09/2010 4:49 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Oot tooooooooooosi nätti ja ihana toi paita! =)

   
 • 11/09/2010 4:56 ip. , Blogger Ira kirjoitti...

  "Jos elämä antaa sinulle sitruunan, niin pyydä suolaa ja tequilaa."

  Tuli vaan tuo lausahdus mieleen, kun luin näitä kommentteja. Mutta joo tiedän itsekin että miltä se tuntuu kun joutuu lukemaan niitä asiattomia paskakommentteja ja tuntuu, että ihmiset löytää joka asiasta jotain naputettavaa. :o Milloin hiukset on tyhmät, jalat on vääränlaiset, vaate ei sovi / vääränvärinen, ulkoasu on tylsä / liian monimutkanen / liian värikäs, kuvat epäselkeitä / liian isoja / liian pieniä jnejnejne. Huhhuh. Ja sulla sentäs on vielä paljon "isompi" blogi kuin mulla.

  Mutta jaksamisia! :) Ja vaikka ootkin tosi erityylinen kuin mä, niin tykkään silti lukea tätä sun blogias. :)

   
 • 11/09/2010 5:09 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Hupsu! En oo kauaa sun blogia lukenu, mutta vaikutat jotenkin kovin herttaiselta! :) Olet oikein kaunis, eikä sinun kannata todellakaan välittää jos muut on inhottavia! Kaikista huolimatta, muista pysyä itse pirteänä ja positiivisena!

   
 • 11/09/2010 5:46 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ärsyttäviä jotkut ihmiset kun tulee netissä haukkumaan eikä varmana uskaltaisi päin naamaa tulla sanomaa asioista mistä ei edes tiedä mitään.. Ei kannata välittää se on vaa kateellisten puhetta ja niillä on varmaan itellään paha olla nii tulee toisillekkin siitä avautumaan jotta oma olo helpottuisi. Tai mistä sitä tietää.

  Ja et ainakaa mun mielestä oo lihonu yhtään! :O Törkeetä sanoo jtn tommosta.

  Tsemppiä, tosi kiva blogi ja oot kaunis! :)

   
 • 11/09/2010 7:43 ip. , Blogger ulriikka kirjoitti...

  Oon aivan samaa mieltä mitä monet tähän ovatkin jo sanoneet; älä välitä niistä typeristä kommenteista!! Varsinkin videopostausten kautta susta on saanu tosi ihanan kuvan, jatka samaan malliin blogin pitoa, susta kyllä tykätään :) Tsemppihalit!

   
 • 11/09/2010 7:48 ip. , Blogger sanna kirjoitti...

  Sä et oo todellakaan lihava! Sitäpaitsi mitä muutama extra kilo ees ketään haittais, sulla niitä ei ees satu olemaan..

   
 • 11/09/2010 11:29 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  oot ihanan positiivnen! tuo loppu sai hymyilemään :)

  - keep up with the good work

  <3: ellu

   
 • 11/10/2010 8:28 ap. , Anonymous jenni kirjoitti...

  Ei luoja. En tosiaan ymmärrä noita lihava-kommentteja, ja mitä sitten vaikka olisitkin, kunhan vain itse viihdyt kropassas. Jatka vaan niistä kommenteista huolimatta samaan malliin. Sun blogia on tosi kiva lukea kun oot tollanen piristävä sählä ! <3

   
 • 11/10/2010 11:24 ip. , Anonymous Ninni kirjoitti...

  Näytät kuvissa monesti ylimieliseltä ja tosi ilkeeltä.. sellaiselt kunnon mean girls muijalt.. mut videol taas olit tosi herttaine tai sellainen kivan oloinen.. :o minkä ikäinen muuten oot?

   
 • 11/11/2010 5:56 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Et todellakaa oo lihonnu yhtää !

   
 • 11/11/2010 6:26 ip. , Anonymous omena kirjoitti...

  Mua harmittaa sun puolesta ihan törkeesti. Sä et oo ansainnu tollasia lihava-kommentteja herranjumala, kohta rupee joku anoreksia pukkaamaa päälle ja onkoha sitte anot tyytyväisiä? No ei tietenkää, sittenhä on kiva haukkuu luuranko-tyttöö.. Oot niin herttasen tuntunen ja semmonen tosi kiltin ja aidon olonen nii mä en tosiaankaa vaa ymmärrä mikä ihmisiä vaivaa! Keep going girl :)

   
 • 11/11/2010 9:36 ip. , Anonymous mmisu kirjoitti...

  ärsyttäviä tommoset ihmiset,(kokemusta on kun mulleki on oltu tollein ilkeitä) Tää sun blogi on aivan mahtava ,en tiedä ihan oikeesti yhtä hyvää ja selkeetä blogia jossa on mukava ja aidon tuntunen ihminen niinkuin sinä. (=

  Ps. oon hankkimassa klipsipidennykset,kannattavaaa??

   
 • 11/12/2010 3:31 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Aino rakas! Voi kun voisin halata sua. Voi kun voisit tehdä mulle vanhojentansseihin meikin ja hiukset, höh! Asut vaan vähän liian kaukana (parin tunnin ajomatkan päässä) :( MUTTA MUISTA: ne on vaan kateellisia, ne kommentoijat siis. Miksi ne muuten viettäis aikaa sun blogia selaillen ja VIELÄ KOMMENTOIDEN? Hukkaavat vaan omaa aikaansa! Se vasta idioottimaista onkin.. jos oot kerta niin "paska bloggaja" ja "blogissasi ei ole mitään hyvää", miksi he kuluttavat aikaa sinuun? Kateellisia, sanon minä (ja MONI MONI muu)


  tuun aina niin hyvälle mielelle kun nään sulta videoita! oot niin aito ja ihana(n olonen) ihminen! voisinpa olla sun kaveris.. oon varma että tultais juttuun :) haleja täältä! <3

  ps. uhkaile rikosilmoituksella! jos alkaa oikeesti menemään näin överiksi, ei siinä ole mitään hävettävää. mieti ja kirjoita asiasta!

   
 • 11/13/2010 6:30 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Moi, harmi jos sua haukutaan täällä, koska et todellakaan oo lihava, oot tosi nätti. Upea blogi, keep it up!

   
 • 11/15/2010 10:40 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Vitsi sä oot sulonen tyttö!
  Jotenkin tosi aito ja mukavan tuntunen :)
  Tsemppiä sulle tulevaisuudelle ja ole onnekas siitä miten hyviä tyyppejä sulla on elämässäsi!
  <3:lla Mira

   
 • 11/16/2010 10:17 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Oot ihan todella kaunis! enkä ymmärrä tommosia jotka tulee kirjotteleen tänne jotai ilkeyksiä! oon aina ihaillut että miten jaksat lisäillä tänne kaikkee kivaa :) oon seurannu sun blogia jo kauan ja aina pakko heti ekana ku tuun koneelle niin kattoo mitä kivaa täältä löytyy :) video postaukset on yli kivoja, niitä lisää :) oot todellakin kaunis ja et oo lihavaa nähnykkään! hyvät talven jatkot :)

   
 • 11/18/2010 12:01 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Et oo kyllä yhtään lihava! Kateelliset vaan huutelee :>

   
 • 11/27/2010 10:20 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  siis kuinka joku voikaan haukkua sua :o sun blogin perusteella oot tosi mukava, muita arvostava, ystävällinen, kiltti ja rauhallinen mutta silti pirtee ja energinen. osaat meikata ja olet TODELLA kaunis ja luonteesi vaikuttaa hurmaavalta ! poikaystävälläsi on käynyt todelline onni kun on sinun laisen tytön löytäny ;) keep it up beauty <3

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu