Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

5.2.2011

Sunnuntai loma blogista

Ajattelin nyt pitää tälläisen loman tästä blogista, siis todellakin sunnuntai loman.
Mulla alkaa vaan turhaa stressiä kerääntyä ihan tyhmistä jutuista, kun olisi niin paljon muutakin mitä pitäisi tehdä.
Siksi päätinkin etten huomenna tee minkäänlaista postausta, vaan keskityn muihin juttuihin ja otan vielä rennommin, jos se on enää mahdollista. Joten huomenna ei musta kuulu tänne mitään....

Mä en kestä välillä vaan sitä, jos jotkut lukijan väittää kovasti jotain musta, mulle itselleni joka ei ole totta ja väitän vastaan, niin siitä hermostutaan. Varsinkin kun asiat eivät todellakaan ole niin, mutta näköjään kaikki haluavat ärsyttää mua täällä tahallaan.
Just täällä joku mietti että oon uskovainen niin eikö mun pitäisi olla "luonnollinen, jumalan luoma". Mä otan ton jopa vähän loukkauksena, kun mun uskonnosta vedetään tollasia oljenkortia ja ihmettellään miksi mulla on lyhyempi hame tai hiustenpidennykset?
Tai juuri tuo nenä pose? Mä kyllä tunnen jos teen niin, mutta sitten kuvissa jossa on normaalisti ja sitten ihmiset tulee siitä valittamaan. Arvatkaa miltä tuntuu? Voisitte vaikka samantien valittaa että miksi rypistän otsaa noin vaikka kuvissa ihan normaalisti.

Ennen kun mun pääräjähtää ja heitän tän läppärin seinään, menen tuonne sivummalle istumaan ja vetämään syvään henkeen. Mutta te muut ihanat ihmiset, jotka ootte jaksanut kannustaa ja pysyä positiivisina, niin kiitokset ja hyvät vkl teille <3 Palailen postauksen parissa maanantaina, jos huvittaa, mutta voi mennä tiistaillekkin.

97 kommenttia:

 • 2/05/2011 10:38 ip. , Blogger amalia kirjoitti...

  No ompas pitkä blogiloma:D mikset pidä viikkoa tai kuukautta?:D
  Ihan normaaliahan se on ettei jokapv postaa.. yksi pv sinnne tai tänne

   
 • 2/05/2011 10:43 ip. , Blogger ttuuliii kirjoitti...

  Niin perus ! Jotkut osaa olla niin ärsyttäviä, että keksivät väkisin jonkun asian mistä vittuilla! Samaa oon itse kokenut ja niin varmasti kaikki muutkin bloggaajat, ettei mikään kelpaa. Jokaisella bloggaajalla on oikeus kirjoittaa/kuvata asioita joita haluaa.. valittajat sais miettii hetken ennen ku laittaa niitä kommenttejaan.. ja naurettavinta on just se, että tullaan kertomaan (valittamaan) henkiökohtasistakin asioista niinkuin just sun tapaukses toi usko juttu.. huhu että ihmiset osaa

   
 • 2/05/2011 10:44 ip. , Blogger Iiumoi kirjoitti...

  Harmi, jos ihmiset jaksaa olla noin ärsyttävii! :( Ihmiset pysykää positiivisina..

   
 • 2/05/2011 10:46 ip. , Blogger Iida kirjoitti...

  voi että ihmiset osaakin olla sitte tyhmiä :( oot ihana ku jaksat hirveen hyvin tätä kaikkee! :)

   
 • 2/05/2011 10:50 ip. , Anonymous Heidi kirjoitti...

  Voi Aino... Kaikella kunnioituksella, vaikutat tosi symppikseltä, mutta ehkä sun kannattaisi kasvaa vielä pari vuotta ja perustaa sitten blogi uudestaan, jos vielä siltä tuntuu.

   
 • 2/05/2011 10:54 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ei kannata välittää niistä, ne on vain kateellisia. Sun pitää oppii ottamaan vastaan kritiikkia, kun kerran jo näin kuuluisa bloggaja olet ;) Tsemppiä vaan. Oot ihana :)

   
 • 2/05/2011 10:56 ip. , Blogger elisawii kirjoitti...

  justiinsa. Osaapa noi ihmiset olla ajattelemattomii. Ärsyttävää tosiaa :s koita jaksaa! Ja ihana blogi sekä oot tosi kaunis:)

   
 • 2/05/2011 11:03 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  En oikein tajua, miksi uskonnon pitäisi vaikuttaa ulkonäköön hirveästi (paitsi jos uskonto edellyttää tietynlaista pukeutumista, kieltää meikkaamisen tms.) ja miksi uskovaisuuden pitäisi jotenkin näkyä ulospäin. Ymmärtäisin kritiikin jos näyttäisit maksulliselta naiselta, mutta kun et todellakaan näytä. Miten muka hiustenpidennykset ja hameet voisivat tehdä susta "huonomman" uskovaisen? Näytä rohkeasti itseltäsi jatkossakin, äläkä välitä pahanpuhujista. :)

   
 • 2/05/2011 11:04 ip. , Blogger karo kirjoitti...

  Tiedän tunteen.
  MUTTA, uino, tiedä sitte, että pidän susta just sellasena ku oot ♥
  oon sen sulle facebookissaki niin monesti kertonut.

   
 • 2/05/2011 11:06 ip. , Blogger Nelli kirjoitti...

  ohhoh! no mutta hei lepäile, rentoudu ja chillaile nyt ihan täböl vaan. muista että ihmiset ei oo täydellisii, et aina jollai jo naama rutussa ja valittamisen aihetta on aina jostain. mutta sä oot ihana ja sussa ei oo mitään vikaa! :)

   
 • 2/05/2011 11:07 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  höh, ärsyttää niin paljon sellaset ihmiset joiden tavoitteena ei tunnu olevan muutakun saada muut pahalle mielelle... mutta niinhän sitä sanotaan että mikä ei tapa, vahvistaa :D eikä niitä kannata ottaa liian vakavasti, antaa vaan mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. jaksamisia sulle, toivottavasti stressi alkaa pian helpottaa! :)

   
 • 2/05/2011 11:19 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  joo muaki ärsyttää noi nenä -kommentit, ne on vaa kateellisii ku oot niin upee ihminen ;)


  mä en ainakaa nää mitää erikoist sun nenässäs? ;oo kunnon pilkunnussijoita noi nenä-anonyymit :)

  tää on paras blogi mitä oon ikinä lukenu ja rakastan sun tyyliis ja sun hiuksiis ja sun kuviis ja sun postauksiis ja sun blogiis jajajaja kaikkee :DD

   
 • 2/05/2011 11:19 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  mitä helvettii noi nenä kommentit tuol pari postausta alempana?:DDDDDDDD mä en oikeesti tajuu yhtää mitä ne nenän liikuttamisel tarkottaa vaik kuinka yritin tutkii noit kuvia:DD

   
 • 2/05/2011 11:22 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  hei älä tästä stressaa sä et tee tätä kenellekkään muulle ku itelles! jos ahistaa annat olla jonku aikaa ja sit katot uudestaan mitä teet. ja noi anot jotka valittaaa saa näköjään kiksejä siitä että valittaa muista.. mut voimia ihanainen! <3 (ps. idolsissa oleva martta on ihan sun kaksoisolento :o punasilla hiuksilla vaan :D)

   
 • 2/05/2011 11:23 ip. , Blogger Nita kirjoitti...

  Pidä ihmeessä lomaa blogista jos siltä tuntuu (:
  Mun mielestä se on kivempi kaikille; sä et turhaudu ja stressaannu liikaa, jolloin postauksetkin on paljon parempaa luettavaa kun niitä ei ole "väkisin" tehty.

  Tuo on kyllä suoraan sanottuna perseestä tuollainen "Jos kerran olet uskovainen, miksi teet näin?" -setti. Itse siihen kans melko usein törmään "No mutta sähän uskot, miten sä voit juoda alkoholia? Miksi sä meikkaat?" plaaplaa.
  Kukaan ei voi tulla määrittelemään toisen uskoa tuolla tavalla. Se on törkeää ja itse ainakin loukkaannun.
  En tosin tiedä mikä sun suhteesi Jumalaan on, eikä asia mulle edes kuulu, mutta kuitenkin (:

  Pidä pää pystyssä tyttö, oot upea ja toivottavasti tiedät sen itsekin! ♥

   
 • 2/05/2011 11:32 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Oon ehkä joskus sanonu sulle rumasti ja siks haluun pyytää anteeksi. Täytyyhän munkin ja muiden ymmärtää että säki oot ihminen ihan samanlailla kun me muutkin. Esim. jos on huono päivä ja sit löytää jonkun ärsyttävän piirteen niin ei sitäkää toiseen pitäis purkaa. Sorit siitä :)

  HYVÄÄ VIIKONLOPPUA! :) Siitä huolimatta vaikka oon ollu ilkee niin tää on yks parhaimmista blogeista!

   
 • 2/05/2011 11:33 ip. , Anonymous Eve kirjoitti...

  Internetin ihmeellisessä maailmassa on vähän turhan helppo arvostella toisia anonyymisti. Kateellisia ne vaan on kun oot niin hurjan kaunis nainen :) Hyvää blogilomaa ja tuuthan pian takas, sun kuvia on ilo kattella :)

   
 • 2/05/2011 11:34 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  heippa!
  haluisin vaan kysyy kun tässä on puhuttu että oot "uskovainen" että mihin uskot? tai että mihin uskontoon kuulut? :) Itse olen kanssa ns. uskovainen tai siis uskon jumalaan ja raamattuun ja niin. Ja en kysy tätä millään pahalla vaan olen ihan kiinnostunut kun blogiasi luen. En tiedä onko se sanottu täällä jossain vai onko se vaan mennyt multa ohi :D

   
 • 2/05/2011 11:40 ip. , Anonymous innaa kirjoitti...

  HYVÄ UINO! oikee asenne, älä oo meijän lukioiden pompoteltavissa! rakastan sun blogii (tarkotan tätä oikeesti, oot mun suosikkíbloggari <3) mutta rajansa kaikella. sun ei tarvii kestää sitä että sua arvostellaan. tää on sun oma päiväkirja ja saat toteuttaa sun luovuutta täällä. itse näin ainakin oman blogini kohalla ajattelen.
  luota itseesi ja tee just semmosii postauksia kun haluut, tiiän helpommin sanottu kuin tehty.
  se että jotkut ottaa ton sun uskonnollisuuden ongelmaks on jotain niiiin outoo. siis onhan uskovaisii niin monenlaisia, vai luuletteko että oikee uskovainen on joku nunna tyylinen ihminen. usko on henkistä.
  Mutta uino toivoisin että et lopettais blogias koska oot aivan ihana ja noitten kauheiden kommenttien takana on niin pieni osa sun lukioista. muista se! <3

   
 • 2/05/2011 11:48 ip. , Blogger ami kirjoitti...

  Tää on tällästä. Mun mielestä blogia pitää kirjotella sillon kun on asiaa ja huvittaa, ei sillon kun lukijat valittaa ja marisee että mikset kirjota oot paska. Take it easy!

   
 • 2/05/2011 11:54 ip. , Anonymous wee kirjoitti...

  tsemppiä sulle aino! oot yks parhaista bloggaajista, ellet jopa paras! kateelliset dissaa

   
 • 2/05/2011 11:54 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Puhut kyllä niin totta tässä!

   
 • 2/05/2011 11:55 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  kaikki mitä em mainitsit, nii en oo ees koksaan huomannu mitää tommosta! ne vaa koittaa ettii susta virheitä josta valittaa ! keep going girl !

   
 • 2/05/2011 11:57 ip. , Anonymous Rita kirjoitti...

  Oon lukenut sun blogia jo kauan ja oon tosi ujo kommentoimaan mutta nyt tuli jotenkin ihan pakko kirjoittaa jotain sinulle. Mun mielestäni on todella väärin ettei ihminen saisi olla sellainene kun tahtoo - uskoa mihin parhaalta tuntuu ja näyttää ja käyttää sellaisia vaatteita kuin tahtoo. Mun mielestä on arvostettavaa kun sinä uskallat olla uskossa, koska tuntuu että nykynuoret eivät tohdi uskoa koska pelkäävät etteivät kaverit suvaitsisi moista. :( Pidän kovasti blogistasi ja oot herättänyt mut ajattelemaan paljon ja oon saanut sun pirteydestäsi voimia huonoina päivinä. :) Kiitos sulle Aino ihanasta blogista, oot ihana tyttö joten jatkathan samaa rataa! ♥ :)

   
 • 2/06/2011 12:03 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  oot ihana <3

   
 • 2/06/2011 12:05 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Älä välitä muiden kommenteista hölmö. Taitaa osa olla vaan kateellisia. Jokainen on erilainen, sä oot sä ja teet niinku tykkäät, that's it. :-)

   
 • 2/06/2011 12:18 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  yleensä mua ärsyttää ku ihmiset perustelee kaikki ilkeet kommentit aina sillä, et ne haukkujat on kateellisii mut sun kohdal se ei voi olla mitää muuta. oot upee :)

   
 • 2/06/2011 12:23 ap. , Anonymous R kirjoitti...

  uino oot kaikkein ihanin ja luonnollisin ja sympaattisin bloggari ketä tiiän! älä välitä nuista tyhmistä kommenteista kun oikeesti oot just semmonen että suhun tekis niin mieli tutustua!! näin sut joululomalla kaupoilla mutta en uskaltanu tulla juttelemaan ja nyt harmittaa! :( olet ihana<3

   
 • 2/06/2011 12:24 ap. , Anonymous R kirjoitti...

  uino oot kaikkein ihanin ja luonnollisin ja sympaattisin bloggari ketä tiiän! älä välitä nuista tyhmistä kommenteista kun oikeesti oot just semmonen että suhun tekis niin mieli tutustua!! näin sut joululomalla kaupoilla mutta en uskaltanu tulla juttelemaan ja nyt harmittaa! :( olet ihana<3

   
 • 2/06/2011 12:25 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Älä anna noille ääliöille sitä iloa, et ne saa pahotettua sun mielen. Anna niiden juttujen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos!Eikä mitään stressiä blogin pidosta, mä en ainakaan odota että postauksia tulis joka tai edes joka toinen päivä :)

   
 • 2/06/2011 12:25 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Aino, elä ota liikaa stressiä<3 et saa välittää noista jotka valittaa jotain sun uskonnosta tai "nenäposesta". oot just hyvä tuollasena kuin oot :) <3

   
 • 2/06/2011 12:26 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  oot ihana aino, älä heitä läppäriä seinään, yritä unohtaa noi idiootit joilla ei oo muutakaan elämää kun kiusata/ärsyttää kateuttaan.... tsemii<3

   
 • 2/06/2011 12:31 ap. , Anonymous Nanna kirjoitti...

  Muista että sun blogilla on ihan hulluna tykkääjiä. Esim. mulle sun blogi merkitsee oikeasti paljon, oot niin ihana ihminen ja jollain tapaa pidän sua jopa "esikuvanani", vaikka olen sua vanhempikin. :D Joo. Halusin vaan kiittää ihanasta blogista<3, älä kasaa ittelles liikaa paineita tai stressiä.

   
 • 2/06/2011 12:31 ap. , Anonymous Ninni kirjoitti...

  Tykkään kovasti tästä sun blogista ja vaikutat todellakin ihanalta ja aidolta ihmiseltä. :) Ja on tosi kiva kun sulta tulee usein näitä postauksia, mutta onhan se hyvä välillä pitää taukoa jos siltä tuntuu. :)

   
 • 2/06/2011 12:41 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Voi Ainoseni, älä kuuntele tommosia. No helppohan sanottuna ku tehtynä, mutta mutta pärjäile ja hyvä vaan et otat vähän lomaa, niin kirjotus intoki näkyy sitte myöhemmin. Olet ihana, kaunis ja mahtava, vaikka nenäsi olisikin väärässä asennossa kuvassa. Hahaha! Hyvät viikonloput söpis:)

   
 • 2/06/2011 2:30 ap. , Anonymous cruit kirjoitti...

  Voimia sulle!! Todella inhottavaa, että joudut stressaamaan tuollaisia turhia asioita sun omassa "päiväkirjassa" :( Mutta muista, että lukijoissa on paljon siinä pahimmassa teini-iässä olevia, jotka ilmaan parempaa ajattelukykyä kirjoittavat kakkaa. Osalla on varmasti jo joku neuroosi, kun jaksavat inttää.

  Iiiiiiso voimahali!!

   
 • 2/06/2011 3:32 ap. , Blogger suz kirjoitti...

  aaaawws älä hei suuuutu tai oo vihanenn, susta tykätään paljon enemmän ku "vihataan",miten sen nyt vois sanoo hyvin. jotku on vaa tyhmän kateellisii jnejenjen mut turhaan menetät hermojas niiden takii. oot perfect just tollasena!

   
 • 2/06/2011 6:05 ap. , Blogger shiny kirjoitti...

  Voi ei. Täälläkin on tämmösiä idiotteja liikenteessä:( Oot kyllä tosi rohkea, kun pidät tätä blogia ja jaat elämääsi lukijoiden kanssa, pistät tavallaan itsesi alttiiks. niin on kyllä tosi ikävää että sitten sut palkitaan tollein:( Tälläsen takia mä pidänkin vaan kynsiblogia, enkä ole laittanut kasvoistani kuvia, vaikka oonki miettiny et olis ihan kiva jos viittis joskus laittaa, mut sit just voi tulla tälläsii ihanii arvosteluja...:(
  Toivottasti et lannistunu tästä ja jatkat postaamista vaikka vähän harvemmin sitten kuin päivittäin:)

   
 • 2/06/2011 8:59 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  voooi aino,älä valita noista idiooteista!Oot niin ihana just tollasena :))Koita jaksaa!

   
 • 2/06/2011 9:43 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Pidä vaan lomaa ei haittaa yhtään, ei oo kiva jos teet postauksia sillä asenteella, että sun on pakko. Me ymmärretään kyllä, että sulla on muutakin elämää:)
  Kiva kun kuitenkin ilmotat kun pidät taukoa ja hei pidä nyt ees kaks päivää, eihän yks päivä riitä mihinkään;)
  Ja vielä semmonen juttu, että hyvä kun kirjotit noista ilkeistä kommenteista ku oon miettiny et miltäköhän susta tuntuu, mä ainakin masentuisin ihan sikana, mutta pidä sä vaan pää pystyssä äläkä välitä. Kaikkea hyvää sinulle Aino!

   
 • 2/06/2011 9:59 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Joo, se on harmittavaa. Mua ei haittaa vaikka et joka päivä postaakkaan:) Mutta älä nyt hyvä ihminen tätä lopeta. sellaset terveiset anonyymeille haukkujille, että painukaa muualle purkaan pahaa mieltänne. uinoon sitä ei kohdisteta!! Eikä kiitos muillekkaan bloggerilaisille:D

   
 • 2/06/2011 10:09 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Hyvä että pidät päivänkin loman jos siltä tuntuu :)))
  Ihmiset on vittupäitä.

   
 • 2/06/2011 10:20 ap. , Blogger Minna kirjoitti...

  en kanssa ymmärrä ihmisiä jotka on tuollaisia, jos ei kiinnosta niin miksi ylipäätnäsä lukea blogeja tai tulla kommentoimaan sinne :( tylsää! huoh!!.. uusia postauksia odotellessa :)

   
 • 2/06/2011 10:29 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Muakin harmittaa kovasti sun puolesta, kun lukee joitakin tylyjä kommentteja :-( en ymmärrä miksei ihmiset voi pitää mölyjä mahassaan, jos on jotakin negatiivista mieltä jostakin ihmisestä, voisi mielestäni miettiä ainakin kymmenen kertaa ennenko tulee sen tänne _anonyyminä_ sanomaan.....

  Pidä vaikka viikko lomaa jos sen jälkeen tuntuisi paremmalta! Sillä muutama päivä enemmän kuin yksi päivä voisi tehdä yllättävän hyvää, ei tarvitsisi lukea ilkeitä kommentteja. Koitaa jaksaa Aino, oot upean oloinen ihminen! :-)

   
 • 2/06/2011 10:37 ap. , Blogger OPRI kirjoitti...

  Musta on todella huolestuttavaa jos bloggaajan pitää ilmottaa blogissaan PÄIVÄN tauosta !

  Eiks jokaisella bloggaajalla oo oikeus postata vaikka viikonvälein jos huvittaa? Ei siihen oo kenelläkään lukijalla MITÄÄN sanottavaa ! Se on ihan sen bloggarin oma asia kuinka usein postaa.

  Ei ne bloggaajat elä pelkästään lukijoita varten. Yhdelläkään lukijalla ei ole oikeutta määrätä mistä bloggaaja kirjottaa tai miten usein se kirjottaa tai mitä se pukee päälleen tai millasia kuvia se blogissaan julkasee.

  Muista Uino että tää on SUN blogi, ei kenenkään muun !

   
 • 2/06/2011 10:38 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  oi että miten pitkä blogitauko!

   
 • 2/06/2011 10:42 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mä löysin sun blogin vasta ihan kuukausi sitten ja siitä lähtien tää on ollu ihan mun lemppari.seuraan todella monia blogeja ja vaikka olet paljon nuorempi kuin minä(30!) miusta on vaan todella ihana seurata siun juttuja:) videot on ihan parhaita! oot niin aito ja pirteä! jatka vaan samaan rataan ja jätä kaikki paskakommentit omaan arvoonsa. Tsemppiä siulle! -laura

   
 • 2/06/2011 11:01 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Olet aivan ihana. Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten, mutta nyttemmin tämä on jo lempiblogejani. Arvostan vaivannäköäsi ja pidän siitä, kuinka paljon "paljastat" itsestäsi, muttet kuitenkaan oikeastaan mitään. Voimia! ♥

   
 • 2/06/2011 11:10 ap. , Blogger sara kirjoitti...

  Inhottavii tommoset, mitkä ei muuta viitti tehä ku yrittää kaikin mahdollisin voimin saada muut pahalle mielelle >:( Mutta niitä on aina, ei kannata ottaa itteensä, ja vaikka onkin välillä ehkä hankalaa olla välittämättä, niin yritystä!:) Toivottavasti blogiloma (lyhyt sellainen) tekee kuitenkin hyvää, olet kaunis ja muutenki valloittavan ihana !

   
 • 2/06/2011 11:36 ap. , Anonymous aino kirjoitti...

  ymmärrän hyvin että tahdot pitää taukoo ja vähän ns. hengähtää. mutta yritä muistaa että luultavasti hän joka laittaa sulle noita ilkeitä kommentteja on aina sama ihminen jolla ei ilmeisesti oo kauheesti muuta elämää. Miksi ihmeessä se sitten lukee tätä blogia jos sillä on vaan jotain negatiivista sanottavaa kokoajan!! tiedän että se on vaikeeta mutta koita olla välittämättä tollasista kommenteista älkä ota niitä liian henkilökohtasesti! koska sä kuitenkin oot päättänyt kirjottaa blogia ja tommoset jutut on väistämättömiä valitettavasti:/ mut oot vaan oma ihana ittes niinkun tähän asti niin hyvin menee!!:) kunhan vaan et ikinä lopeta bloggaamista kokonaan varsinkaan tollasten kommenttien takia!! me kaikki muut ollaan sun tukena ja ite ainakin ootan joka päivä että sulta tulis uus postaus, saan sulta myös ihan mielettömästi inspiraatioo pukeutumiseen ja muutenkin oot tosi samanhenkinen ihminen kun mä, joten ilolla tätä sun blogia jatkossakin lueskelen;)

  mutta nyt pidä ansaittu tauko ja en oo varmaan ainoo joka toivoo ette lannistu tästä vaan että palaat mahollisimman pian hyvin levänneenä <3

   
 • 2/06/2011 12:04 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  elä välitä. oot ihana kuitenki vaik muut ois kuinka ärsyttäviä ja heittäis tollasta tyhmää juttua. <3

   
 • 2/06/2011 12:32 ip. , Blogger Pihla kirjoitti...

  mäkin uskon Jumalaan, mutta ei se rajota mitenkään mun pukeutumista, meikkaamista tms. tyhmää tulla muitten kertomaan sulle jotain susta, kumminkin sä oot ainut joka tietää asioiden oikeat laidat, oot mun lempibloggaja !<3 keep it going ;) <3 niin ja yleensä nuo kateelliset ovat anonyymejä koska he eivät uskalla kertoa mielipiteitään omalla nimellään ja kuvallaan, tietenkin se tuo tietyissä asioissa turvaa, mutta musta toi on aika noloa :D kateelliset valittakoon! sulla kuitenkin jo monta lukijaa joilta saat paljon mukavaa palautetta ja tsemppiä! jakselemisia neiti upeus:) !<3

   
 • 2/06/2011 12:36 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Oon itekki lueskellu aina välillä mitä kommentteja sulle tänne tulee ja saa kyllä välillä pyöritellä silmiä, että mimmosta porukkaa täällä liikkuu.

   
 • 2/06/2011 12:37 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Olet ihana tyyppi! Ja sinulla on todella kauniin muotoinen nenä, vähän kuin Penelopella. Uskon, että nenäkommentit johtuvat siis kateudesta.
  Ja muutenkin on normaalia, että ihmisellä on vakiintunut poseerausasento/ilme kuvissa, eikä sille varmaan mahda mitään.. Ja minusta sellaista on hyvin turha kommentoida. (itse en ole edes huomannu kyseistä nenäjuttua) Ihan sama kun aurinko paistaa niin ihmiset siristelevät. Kuka tulisi sitten kommentoimaat, että cmon miksi siristelet?

  Minsta voisit pitää vaikka vuoden tauon ja lukisin silti blogiasi=) Ja suosittelenkin ehkä hidastamaan postaustahtia, jos se ei tunnu enää hyvältä, ettet pala loppuun.

  Mutta tosiaan, olet blogilistan kuumimpia blogeja ja se on kyllä merkki jostain! Eiköhän kaikki lukijat tätä lue juuri sen takia, että blogisi ja sinä olette ihania... Eli eiköhän haukkukommentit (lue: muka asialliset kritiikit) ole vain kateellisuutta... Koska miksi he muuten vaivautuisivat tänne joka päivä?

  Älä välitä muista, olet söpö ja saat uskoa mihin tahdot, eikä sen tulisi vaikuttaa pukeutumiseesi!:)

   
 • 2/06/2011 12:56 ip. , Blogger Ansku kirjoitti...

  pidä ihmeessä edes pieni blogiloma, kun siltä tuntuu! aattelin vaan sanoa, että sun blogi on tosi ihana, nimittäin oot mielestäni hyvä esikuva! ja niin siistiä, että löysin uskovan bloggaajan, jos oikein ymmärsin. keep going! :)

   
 • 2/06/2011 12:58 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  No pidä vaan lomaa, koska en haluu et stressaannut nii paljo et lopetat kokonaa!<3 Tää on mun EHDOTON YKKÖSLEMPPARI blogi!!
  syitä siihen on:
  1. Postaat usein
  2. teet paljo videoita
  3. Sun postaukset on monipuolisii
  4. oot ihan YBER kaunis!! Ihan sama vaik jotku sanois ettet oo luonnollinen! onks jossain kiellettyy et ei vois käyttää meikkii? Oot ihan YLIKAUNIS ja ihailen sun ulkonäköö! ottaisin mielelläni sun naaman ja hiukset ja vaatteet<3

  Ja teille dissaaja-anonyymeille: miten ois jos menisitte muualle huutelee? onks teijän mielest kiva aiheuttaa stressii bloggaajalle joka ihan tosissaan yrittää olla hyvä blogissaan? saatte vaa meijät positiiviset lukijat vihastumaan!!
  En ees tajuu mitä Uinossa on dissattavaa<3

   
 • 2/06/2011 1:01 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Luulempa muutes että kaikki jotka dissaa sua ja ulkonäköös on vaa kateellsii. Mä en nimittäi äkkii keksi sun ulkonäöstä YHTÄKÄÄN virhettä, ja voin sanoo suoraan kadehtivani sitä, mut en mä silti sua dissaa! mitä iloo siitäki saa! must oot ihan YLIkaunis ja PARAS bloggari mitä tiiän!!!:) <3
  pidä taukoo että jaksat taas!

   
 • 2/06/2011 1:13 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  oot paras ! tsemppiä <3 ... taijan olla vähä koukussa sun blogiin ! :D

   
 • 2/06/2011 1:14 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  muista myös ottaa kritiikki asiallisesti vastaan. ja muista, ettei kukaan ole täydellinen, kaikissa on hyvät ja huonot puolet :)

   
 • 2/06/2011 1:17 ip. , Anonymous mara kirjoitti...

  tämän takia ei paljon kiinnosta suomalaisia blogeja lukea koska kommentit ovat suurelta osin todella ilkeitä! Mutta Uino oot ihana ja sulonen ja kaikkea ja sun blogis on niitä harvoja suomenkielisiä blogeja joita lueskelen, jatka samaan malliin! :)

   
 • 2/06/2011 1:18 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Moi Aino!

  Oon aika vastikään löytänyt blogisi ja olen tykästynyt kovasti! Sun blogi on jotenkin erilainen, tykkään kun sulla on paljon videopostauksia yms. Ja vaikutat jotenkin todella aidolta ihmiseltä, toivon kumminkin, ettet nyt anna anojen vaikuttaa suhun niin paljon, että esim lopettaisit bloggaamisen kokonaan tai jotain. :)

  Äsh, tulipa nyt sekava teksti. Oikein hyvää kevättä sinulle! :)

  xoxo

   
 • 2/06/2011 1:41 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Huh huh kun nuo ANONYYMIT jaksaa tehä kärpäsestä härkäsen..
  Pidä kuule vaikka viikon loma jos siltä tuntuu, ei me lukijat täältä kadota minnekään- me kyllä odotetaan!
  Ei blogista täydy ottaa stressiä:(
  Älä lähde muuttelemaan itseäsi millään tavalla: ole vain rohkeasti oma itsesi! Älä välitä anonyymeistä jotka tykkää valittaa.

   
 • 2/06/2011 1:54 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Tää on sun blogi ja sähän pidät juurikin niin kauan lomaa kun sitä tarvitset. :) Älä ota turhia paineita postauksista, vaan kirjota silloin, kun hyvältä tuntuu.

  Voimia ja jaksamista koko sydämestäni!

   
 • 2/06/2011 2:08 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Hei Ainoliini, älä liikaa takerru negatiivisiin kommentteihin :) Jätä vastaamatta niihin, koska sitten tulee vaan kauhea valtataistelu että kumpi saa toisen hiljaseksi, sinä vai sun nenän morkkaajat. Ihan oikeasti, itse aiheutettua tuommonen jos alat liikaa sanomaan vastaan :) Tsemppiä<3

   
 • 2/06/2011 2:28 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mitähän järkee on uskoo johonkin 2000 vuotta sitten (kuulemma) eläneeseen satuhahmoon? Sitten pitäisi elää niin kuin joku sanoo tai on huono ihminen. Eikö 2011 vuonna voi elää kuten itse haluaa, uskoo itseensä eikä älyttömiin satuolentoihin, hankalaahan sellainen elämä on.

   
 • 2/06/2011 3:26 ip. , Blogger Outi kirjoitti...

  Yleensä kuikuilen vain täältä ruudun takaa, mutta nyt on mielestäni aika heittää kommenttia tähän. Selasin tässä muutama viikko sitten blogeja ja löysin tämän. Selailin muitakin blogeja, mutta tämä jäi mieleen. Arvaapa miksi? Koska sain juurikin aidon ihmisen kuvan, sellaisen, joka ihan omilla aivoillaan ajattelee ja elää hetkessä täysillä mukana. Tämä kaikki tuli vain about kahden postauksen lukemisen jälkeen. Niinku joku tuolla aikaisemmin sanoikin, niin anonyymina on erittäin helppo tulla arvostelemaan. Vaikka ihmisessä ei itsessään olisi oikeasti mitään häiritsevää vikaa (kukaanhan ei ole täydellinen, siksi sanoin häiritsevää vikaa :) ) tai mitään edes viaksi luokiteltavaa, niin kyllä, jotkut ihmiset vääntävät vaikka hammastikusta vikaa. Maailman turhin, mutta samalla osuvin ohje on se, että anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos (tai vaikka ihan silmien ohikin). Tiedän itsekin, kuinka paljon satuttaa ja loukkaa, kun toiset ihmiset vain arvostelevat 24/7 toisia ihmisiä. Monesti olen huomannut (nyt näin ihan yleistäen vain), että suomalainen perusluonne on sellainen, että toisella pitäisi mennä huonommin kuin itsellä tai muuten se on ihan.. no, kauniisti sanottuna huono ihminen. Toisen onnesta/onnistumisesta/yms ei MITENKÄÄN voi olla onnellinen tai iloinen, vaan heti mennään joko selän taakse juoruamaan tai juuri tällä tavalla anonyymina kyräilemään kuinka huono ihminen toinen henkilö on.

  Siinä voikin miettiä, kumman kannattaa kasvaa, sen anonyymin, joka ei uskalla omalla nimellään kirjoittaa mielipidettä vai se, joka laittaa nimensä alle (tai ylle :D) ja kirjoittaa näinkin pitkän vuodatuksen.

  Tarkoituksenani oli tsempata, että kamalia ihmisiä piisaa maailma täynnä. Jotenkin ne kamalat ihmiset vain tulevat enemmän esille jo siksi, että he laittavat ilkeät kommenttinsa tuosta noin vain esille, eivätkä ne lukijat, jotka arvostavat ja ovat kiinnostuneita siitä, mitä SINÄ ajattelet ja mitä SINÄ kirjoitat. Jotenkin kaikesta tekstimassasta vain pitää löytää ne ilahduttavat kommentit ja opetella väistämään ne törkykommentit ja pyyhkimään ne mielestä.

  Tsemit ja isot halit sulle! Oot loistotyttö ja tiedät sen itsekin. Älä anna tuollaisten nenäilijöiden pilata päivää! :)

  (Hups. Tulipas pitkä kommentti.)

   
 • 2/06/2011 3:30 ip. , Blogger idA kirjoitti...

  Älä välitä noista tyhmistä kommenteista, ei niissä oo mitään ideaa. Oot kaunis ja ihana tommosena mitä sä oot. Ohitat vaan ne kommentit olankohautuksella, koska huomaathan sä itsekkin miten paljon tsemppi-viestejä yms. sulle tulee. :) Täällä on niin paljon ihmisiä jotka susta tykkää.

   
 • 2/06/2011 3:36 ip. , Anonymous Viva kirjoitti...

  Hei Uino,

  Mun mielestä on todella luonnollista, että haluaa olla nätti ja luova...ja siihen kuuluu, että käyttää erilaisia vaatteita ja meikkaa, ihan sen mukaan mikä tuntuu hyvältä:)! Mahtavaa, että jaksat panostaa ja kirjoittaa näitä piristäviä juttuja (vaikka jotkut keksivätkin valittamista- aina ja kaikesta, riippumatta siitä mitä tekee...). Mutta uskon, että oikeasti myös ne, jotka jaksavat valittaa, ihailevat sinua kuitenkin tai ovat jollakin tapaa elämällesi kateellisia, miksipä he täällä blogissasi muuten vierailisivat;)? Parempaa ajankäyttöä olisi kyllä heille panostaa hieman omaan elämäänsä sen sijaan, että krisoivat toisten elämäntyyliä!

  Mutta voimia ja jaksamista ja kaikkea hyvää sulle, ja hauskaa viikonloppua myös! Pidä juuri niin pitkä loma kuin hyvältä tuntuu!

   
 • 2/06/2011 3:43 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  heippa aino!
  älä takerru liikaa negatiivisiin kommentteihin =) suurinosa sulle laitetuista kommenteista on kuitenkin positiivisia ja kannustavia! jatkossa ohita ilkeät jutut ja keskity niihin hyviin, vai mitä! =)

  olet todella sympaattinen ja aito ihminen, ihan totta! =) jatka samaanmalliin <3

  -an

   
 • 2/06/2011 3:49 ip. , Blogger Hetuli kirjoitti...

  on kyllä menny oudoks touhu jos nenääkää ei saa enää liikutella niinku haluu yms. Pitäisit vähän useemman päivän loman. Jaksat aina nii uutterasti tehä noita postauksia että pieni breikki tekis varmaa hyvää. Tosi harmi et joudut pitää ahdasmielisten ihmisten takia lomaa blogista. Toivon kuitenki että postausta tulis mahd. pian sillä tää on mun lempi blogi. Tsemiä, oot upea. :)

   
 • 2/06/2011 4:22 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  älä välitä noista, jotkat lähettää tommosta paskaa! oot oikeesti ihana ihminen <3 Jotkut osaa vaan olla niin kateellisia sulle, niin siks yrittää vaan ettii kaikki huonot puolet susta :( mut mukavaa vkloppua sullekkin <3 oot ihana ! :)

   
 • 2/06/2011 4:26 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Oot maailman ihanin Aino, älä usko ketään joka väittää muuta.
  Oot täydellinen just sellasena kun oot ja jos kaikki ei sitä ymmärrä ni se on sitten niiden oma ongelma.
  Mä oon ihaillu sua jo kauan sen takia et oot niin vahva ja aina oma ittes. Oot oikeestaan mun esikuva ja sellanen ihminen jonkalaiseks mäkin pyrin.
  Älä ikinä muutu <3

   
 • 2/06/2011 4:29 ip. , Blogger M&M kirjoitti...

  Ihan naurettavaa mitä kommenttia ihmiset pistää. Mutta rentoudu rauhassa ja palaa sitten bloggaamaan kun tää tuntuu mieleiseltä taas. :)

   
 • 2/06/2011 5:12 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Voi Uino! Älä stressaa. Mua ärsyttää tollaset pallopäät jotka ei tajua mistään mitään ja kehtaa tulla aukomaan päätään bloggaajalle ruudun takaa.

  Odotin koko viikonlopun pääseväni lukemaan taas blogiasi. Koita nyt lepuutella hermoja ja toivottavasti saan lukea ihania postauksiasi taas kohta! Oot ihana :)

   
 • 2/06/2011 5:34 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Oot aivan ihana aino!:) Oot niin nätti ja sun tyyli on ihana. Tää blogi on parhaita blogeja mitä luen. Älä välitä noist negatiivisist tyypeist, oot ihana, vaik ne sanosi mitä!

   
 • 2/06/2011 5:44 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  :( , no mut hyvät viikonloput sulle :)!

   
 • 2/06/2011 6:21 ip. , Anonymous aurinko kirjoitti...

  oon sitä mieltä etttä sun ei kannata välitttää jos joku tollai sanoo. ihmiset on ilkeitä/kateellisia yms. ja ei kaikki voi esim tykätä susta.ja onhan se iha normaalia jos joku kirjottelee ilkeeesti välillä ,mut semmoset ihmiset on. itse oon sitä mieltä että tää on tosi hyvä blogi. sun noi video postaukset on niin loistavia ,oot niin luonteva niissä : ) kaikkea hyvää sulle !

   
 • 2/06/2011 6:49 ip. , Blogger Annika kirjoitti...

  anonyymeilä ei ole elämää ku ei uskalla omaakaan nimee käyttää!! oot aino mun lemppari bloggaaja <3

  Aurinkoinen
  Ihana
  Nätti
  Onnekas

  xoxo

   
 • 2/06/2011 6:53 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  tee formspring

   
 • 2/06/2011 6:56 ip. , Anonymous Herz kirjoitti...

  Paljon ne sun aiemmat pidennykset maksaa? Elän siinä luulossa että sulla oli ne lettipidennykset tms, korjaa jos olen väärässä : D Harkitsen niitä itellenikin.

   
 • 2/06/2011 7:28 ip. , Blogger Omenaprinsessa kirjoitti...

  Uino , mä RAKASTAN sun blogia ! Sä pukeudut niin ihanasti, ja uskallat pukeutua miten haluat !! Itselläni päällä joka pv huppari ja farkut...

  Menkäähän munkin blogia katselemaan,kun sen juuri aloitin !!

   
 • 2/06/2011 7:58 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  älä uino välitä dissaajista, mun mielestä sä oot tosi kaunis ja välil tulee itelle niin paha mieli kun en ite oo yhtään niin kaunis ku sä et en edes pysty lukeen sun postauksii :----Dd<333

   
 • 2/06/2011 8:35 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Tosi ärsyttävää tommonen ns. mollaminen.. raivostuttaa ihan jo sunki puolesta !!!! voit aivan hyvin pitää lomaa, jos susta tuntuu siltä !

  aino sä oot ihana ja kaunis ! <3

  t. Alisa

   
 • 2/06/2011 8:44 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Jos joku jaksaa valittaa tosta uskonnosta ulkonäössä ni menkää kirjottamaan Johanna Tukiaisen blogiin tästä :) Sinne noi jutut kuuluu, ei tänne.

   
 • 2/06/2011 9:05 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ota ihan rennosti tää sunnuntai, oot postaillu muutenkin niin ahkerasti että toi yksi vapaapäivä on kyllä enemmän kun suotu sulle! Äläkä välitä noista ärsyttävistä anonyymeistä, usein ne on vaan kateellisia tai niillä itsellään on niin tylsä elämä :P

   
 • 2/06/2011 9:45 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  "Anonyymi sanoi...
  muista myös ottaa kritiikki asiallisesti vastaan. ja muista, ettei kukaan ole täydellinen, kaikissa on hyvät ja huonot puolet :)
  2/06/2011 1:14 ip."

  Rakas Anonyymi,
  se viimeisimpään naamakuvapostaukseen kirjoittamasi "lol oot nolo ku selkeesti teippaat nenäs tolleen kapeeks, ja sun naama on aina ihan läikikäs mikä sitä vaivaa!!!1 oot nolo"-kommenttisi ei ole millään tasolla katsottuna (asiallista) kritiikkiä.

   
 • 2/06/2011 9:47 ip. , Blogger tammy kirjoitti...

  aina niitä valittajia löytyy, ihan vaan tavasta valittavia, mutta eihän sitä jaksa koko aikaa.

  arvostan sinun uskoasi, arvostan sitä, että pidät ulkonäöstäsi huolta. tunnut kovin aidolta.

  ja tosiaan, aika vanhanaikaista ja kankeaa argumentointia "jos oot muka uskovainen, miksi näytät tuolta". joskus voisi vaikka ottaa ne omat silmälasit pois päästä, ja vaihtaa jonkun kanssa. asiat näyttää erilaiselta.

  take your time :)

   
 • 2/06/2011 10:11 ip. , Blogger Saara kirjoitti...

  En ymmärrä miten pukeutuminen ja oma personal style vaikuttaisi omaan uskoon?! Tympii, että ihmiset jaksaa väitellä tommosta. Pidä toi sun ihana pirtsakka ja positiivinen asenne, you're the best <3

   
 • 2/06/2011 11:53 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Huoh ihmisillä on tapana etsiä kaikista virheitä vaikka ne virheet voivat olla ihan hyvin siinä ihmisessä kuka niitä etsii. Hyvä blogi! :)

   
 • 2/07/2011 12:48 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Siis voi huhhuh mitä kommentteja sä saat välillä. :( Alkaa ihan ärsyttämään sun puolesta kuinka idiootteja monet voi olla. Oot oikeesti tosi kaunis nuori nainen äläkä ota tosissaan niiden juttuja jotka sanoo jotain muuta. Ne on suurinosa vaan kateellisia ja loput pari hassua ehkä arvostaa vaan erilaista kauneutta. Ja musta on oikeesti ihan mahtavaa että oot niin mukava ja ystävällinen kaikille kommentoijille ja osaat ottaa vastaan myös ne negatiiviset kommentit haukkumatta kommentoijaa. Sitä taitoa ei osaa monet bloggaajat, sen oon huomannu. :) Ja vastaan saa aina sanoa ja pitääkin, siis jos nää lapamadot väittää jotain mikä ei pidä paikkaansa. Nää anot vois kertoa muutenkin vähän lisää näistä nenäposeista.. :D Sä epäilemättä oot ihan hirvittävästi liikutellu ja väännelly nenääs jotta siitä tulee kapeempi.. :D Mä toivon että jatkat samalla linjalla kun tähänkin asti etkä anna blogin suosion nostaa nestettä päähän (ei sillä että sitä uskoisin tapahtuvan). :) Oot kuitenkin tosi jalat maassa-tyyppi.

  Ja mitä tulee uskontoon ja meikkaamiseen; nää jotka on kommentoinut jotain että uskovaisuutesi takia et saisi laittautua niin mitä hittoa. :D Väittävätkö he ihan oikeasti että uskovaiset eivät saa laittautua kauniiksi? Ja että eivät tunne laittautuvia uskovaisia? Tiedä sitten missä tynnyrissä ovat kasvaneet mutta itse ainakin tunnen monia uskovaisia joista 99% laittautuu siinä missä ateistit, muslimit ja ties mitkä viidakkokansat. :D

  Kaikkee ihanaa sulle! :D

   
 • 2/07/2011 8:58 ap. , Blogger Satu kirjoitti...

  Blogin pitäisi olla sellanen henkireikä ja ajatuskanava... ei sellasta pakkopullaa. Pikkuloma tekee kaikille välillä hyvää :)

   
 • 2/07/2011 12:49 ip. , Blogger Cava kirjoitti...

  Aino kultaseni <3 Ne jotka sut oikeasti tuntee, tietää millainen olet. Älä välitä siitä, mitä jotkut tuntemattomat ajattelevat - se ei ole sulta pois jos he kokevat, että haluavat käyttää aikaansa haukkumiseesi tms. Voit aina olla "parempi" ja jättää asiat omaan arvoon. Mulla myös vaikea kuunnella välillä haukkuja tms, mutta pikku hiljaa tässä kovettuu kiveksi noiden juttujen suhteen :) Oot ihana just sellaisena kun oot. Tiedät sen :) <3 *hali*

   
 • 2/07/2011 1:56 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Haaste: Millaisten asujen kanssa yhdistäisit tällaisen elementin? :

  http://www.jennyhow.com/wp-content/uploads/2009/06/michael-jackson-black-hat.jpg

   
 • 2/07/2011 3:32 ip. , Blogger katja kirjoitti...

  Tää on kaikista paras blogimihin oon IKINÄ törmänny. Eivoi muuta kuin ihailla kuinka joka jaksaa päivittää tätä blogia melkein joka päivä. Mitä sitä selailee muidenkin blogeja niin kummasti tuollaisia todennäköisesti kateellisten (sun kohdalla eivoi olla mitään muuta,koska oot niin kaunis,malli ainesta) anonyymien tyhjänpäiväistä vittuilua sielläkin näkee. Joillakin ei ilmeisesti oo elämässä pitään niin täytyy sitten haukkua muita! Ensimmäisenäkun avaan koneen käyn kurkkaamassa sun blogiaonko tullut postausta. Itse todellakin päätätsen koskaja kuinka usein postaat,eimelukijat täältä mihinkään kadota. SUN VIDEO POSTAUKSET ON NIIN PARHAITA :)

   
 • 2/07/2011 3:48 ip. , Anonymous Heidi kirjoitti...

  Voi että miten harmittavia tollaset jotkut valittajat :(
  Mutta sinä vaikutat ihanalta! Jatka vaan bloggaamista samaan malliin.
  Ja tottakai on ihan ymmerrettävää, että välillä on pakko ottaa lomaa näistä touhuista. Kyllä voisit pitää pari päivää-viikon, miltä itsestä susta tuntuis :)

   
 • 2/07/2011 6:18 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  joo voi juma noita anonyymejä.... voin kertoo et oon itekki uskovainen ja oon 16v juon, mul on feikki hiukset, poltan myös joskus... niiin ei se kuiteknaan vaikuta mittenkään siihen mitä ajattelisin jumalasta ???? nää onvaan aino kateellisia sulle.. ja itekkin oon huomannut et ''teen'' nenällä samalla tavalla sevaan tulee luonnostaan ei sille voi minkään, KUKAAN ei oo täydellinen hyväksykää asia silleee miten sen on ! mieki pidin blogii jossaa vaihees mut sit nää anonyymit pilas sen ku sano kaikesta pienestä niin lopetin sen. mut aino jaksa sie pitää tätä koska oot TOSI kaunis ja auito ja kaikkee rakastan lukee sun blogia se jopa joskus piristäää mun päivää :)) -vera

   
 • 2/07/2011 7:44 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Voi höh :(

  Mulla olis sulle kysymys. Paljonko maksais jos tulis teijän koululle raidottamaan tukan? Eli haluaisin pään täyteen blondeja raitoja. Ja mulla on melko pitkä tukka, mutta tosi ohut. Olis kiva jos vastaisit, tulisin mielummin teidän koululle kuin menisin ylikalliiseen kampaamoon :)

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu