Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

9.4.2011

Pieni haaste teille

Oon tehnyt tämän ennenkin, mutta ajattelin uudestaan laittaa teille saman haasteen!
Kyseessä on siis omien blogien esittely, linkittäkää oma bloginne siihen ja sen lisäksi vastatkaa näihin kysymyksiin:


1. Milloin perustit blogin ja miksi?
-
2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
-
3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
-


Yritän tässä tänään illemmalla lukea niitä läpi ja linkitän illalla kolme suosikkia ja liitän niihin teidän bannerikuvan, linkin blogiinne sekä kolmen kysymyksen vastaukset :)

weheartit.com

Ja jos mulla on aikaa, niin teen saman huomenna, sillä en varmastikkaan heti kaikkia tänään ehdi lukemaan!

124 kommenttia:

 • 4/09/2011 3:32 ip. , Blogger Tiina kirjoitti...

  http://rusettinilkassa.blogspot.com/

  1. Perustin blogin hieman yli vuosi sitten, ja blogi toimi alunperin suljettuna, koska se sisälsi paljon henk. kohtaisia asioita syömishäiriöstäni ja pahasta olostani. 2010 syksyllä tein blogistani julkisen ja blogin tarkoitus on toimia piristävänä ja tsemppaavana toisia kohtaan :) ennen se toimi pahan olon purkamisena, nykyään aika lifestyle! :)

  2. Minä itse. Kadulla kyllä kun näkee jotain kivaa, se jää päähän ja sitä alkaa toteuttelemaan omalla tavallaan :) myös sinä toimit inspiroijana ! olisimpa yhtä hyvä tuunaamaan vaatteita yms asusteita.. :D

  3. Olen 15, olen edelleen peruskoulussa mutta haluaisin opiskelemaan audiovisuaalista perustutkintoa :) Pidän kauniista, vaaleanpunaista asioista, elämän pienistä iloista, poikaystävästä, kauniista luonnosta ja vaatteista. En pidä ilkeistä anonyymi kommentoijista, epäluotettavista ihmisistä tai herneistä, joissa on matoja.

   
 • 4/09/2011 3:33 ip. , Blogger Riina kirjoitti...

  http://riinamaaria.blogspot.com/

  1.Perustin blogini muutama kuukausi sitten. Olin jo aiemmin pitänyt hetken blogia, joten tuntui luonnolliselta aloittaa uudelleen ja panostaa siihen täysillä!

  2. Pukeutumisessa tykkään helppoudesta. inspiroidun erilaisista ihmisistä ja tyyleistä, ketään tiettyä henkilöä en erityisemmin ihaile pukeutumisen suhteen.

  3. olen 18-vuotias tarjoilijaksi opiskeleva nuori nainen. olen avoin ja tykkään jakaa asioita elämästäni muidenkin ihmisten kanssa. rakastan shoppailua ja inhoan sitä ettei aina ole rahaa ostaa uusia haluamiaan asioita!

   
 • 4/09/2011 3:33 ip. , Blogger jannna kirjoitti...

  http://jannna666.blogspot.com/

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - viime syyskuussa, ihan lähinnä omaksi iloksi

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - se mitä kaduilla ja kavereiden päällä näkee, sekä kauniit tatuoidut naiset!

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - syksyllä 18 täyttävä tyttö, käyn vaskivuoren lukiota ja harrastan tankotanssia. kiinnostuksen kohteisiin kuuluu siis tankotanssin lisäks toki vaatteet, tatuoinnit, musiikki, festarit, amerikka ja 50-luku, johon tyyliin tykkäänkin sisustaa

   
 • 4/09/2011 3:38 ip. , Blogger Mate kirjoitti...

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - Syyskuussa 2010, koska olen niin laiska etten jaksa kirjoittaa päiväkirjaa, mutta halusin kuitenkin kirjoittaa johonkin tapahtumia elämässäni. :D
  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Kaikki. Katselen ympärilleni etsien aina uusia kivoja vaatteita ja tyylejä. Eniten kuitenkin taitaa inspiroida lookbook ja muut muotiblogit.
  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - Olen 17-vuotias lukiolainen Lapista. Rakastan muotia, kirppareita, lukemista, musiikkia ja matkustelua. En pidä ötököistä enkä raivostuttavista ihmisistä.

   
 • 4/09/2011 3:38 ip. , Blogger ELLU kirjoitti...

  http://ellu-loseyourmind.blogspot.com/


  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  -Olin ihan tosi kauan lukenut muiden blogeja ja ajattelin että olisi niin siisitä perustaa oma. En kuitenkaan uskaltanut alussa. Mutta onneksi sitten rohkaistun, sillä tykkään kovasti bloggailla. :) (Btw, sun blogi on oikeestaan ihan ensimmäinen mitä koskaan olen alkanut lukemaan. Siitä kaikki alkoi)

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  -Muut ihmiset kaduilla, muut blogit, lehdet, ja kuvat netissä ym.

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi:
  -Olen 94- syntynyt, opiskelen lukion ensimmäistä luokkaa. Tykkään ruuasta, eläimistä ja shoppailusta tietty! :--)

   
 • 4/09/2011 3:43 ip. , Blogger Minna kirjoitti...

  1. Perustin blogini lokakuussa 2010, koska pidän kirjoittamisesta ja valokuvaamisesta ja halusin toteuttaa näit' harrastuksiani blogin kautta.

  2. Seuraan paljon ulkomaalaisia muotisivustoja, joista trendit bongaa usein nopeammin, kuin mitä ne ilmestyvät esim. suomalaisiin lehtiin. Luen myös paljon ulkomaalaisia blogeja, koska usein trendit omaksutaan ulkomaisissa blogeissa nopeammin omaan pukeutumiseen (voi myös johtua siitä, että monessa maassa on jo kevät pidemmällä;).

  3. Olen 24 ja opiskelen oikeustradenomiksi (eli liiketaloutta ja juridiikkaa AMK:ssa). Pidän matkustelusta, muodista, iloisista ihmisistä, auringosta, rusketuksesta, veneilystä ja poikaystävästäni. :)

  En pidä loskasta ja harmaudesta, negatiivisista ihmisistä, itsekeskeisyydestä ja epärehellisyydestä.

  Kiitos tästä mahiksesta! Omassa blogissa pyörii myös tällä hetkellä tällainen esittelyjutska. :)

   
 • 4/09/2011 3:44 ip. , Blogger Mmeri. kirjoitti...

  http://iwanteatyyou.blogspot.com/

  1. Miun blogi ei käsittele muotia, vaan se on oikeastaan kynsi ja lifestyle blogi. Lisäilen sinne kuvia uusimmista kynsistäni + muusta mukavasta mitä oon päivän aikana tehnyt yms. Haluan näyttää, että näyttäviä kynsiä voi tehdä myös ihan koti oloissa mikä ikäisenä vain:)

  2. Ehkä vuoden ajat. Siinä mielessä siis, että esim. talvisin tykkään pitää suuria villapaitoja yms. mut sit kesällä tykkään kattella kaduilla ja lehdistä vinkkejä omaan pukeutumiseen. En kulje yleensä massojen mukana.

  3. Olen pian 14 vuotta täyttävä tyttö syrjästä. Rakastan musiikkia, kissaani, perhettäi ja kynsien laittoa. Myös elokuvat ja kirjat erityisesti rakkaus ja vampyyri romaanit iskevät:)

   
 • 4/09/2011 3:44 ip. , Blogger maria kirjoitti...

  1. perustin blogini jossain helmikuun alussa, sillä luin paljon muita blogeja ja tykkään iteki kuvailla & kirjotella, joten siitähän se sitten lähti:)

  2. muut bloggaajat ja ystäväni, sekä kaikki ihmiset, joita näen päivittäin:) jos näen jotain todella kivaa, saatan yhdistellä sitä eritavoilla vaatteisiini. äidin vanhat topit ja neuleet on myös lemppareita, niitä tulee käytettyä paljon:)

  3. olen 15-vuotias ja yhdeksännellä luokalla, koulusta en kauheasti välitä, kuitenkin yritän hyvissä numeroissa pysyä, että pääsee sitten opiskelemaan sinne minne haluaa:) tykkään ystävistä, koirastani, täysillä elämisestä ja matkailusta:))

  http://pieceofmaria.blogspot.com/

   
 • 4/09/2011 3:45 ip. , Blogger Hanna kirjoitti...

  http://hisoldt-shirt.blogspot.com/

  1. Alunperin aloin bloggaamaan suurin piirtein vuosi sitten. Nykyinen blogini on kolmas blogini, ja sen aloitin tammikuussa. Aiemmat blogit eivät jotenkin tuntuneet omilta joten niiden pitämiseen ei into riittänyt, mutta nyt olen saanut blogista sellaisen omannäköisen ja sen pitäminen on pelkästään hauskaa :) Perustin blogin lähinnä siksi että saisin purkaa kaikkia tyyliin ja vaatteisiin liittyviä asioita johonkin ja että saisin kehitettyä tyyliäni.

  2. Luen tosi monia blogeja ja täytyy sanoa että eniten inspiraatiota saan niistä. Kadulla myös katselen monesti mitä ihmisillä on päällä ja välillä siitä saa kivoja ideoita omaan pukeutumiseen.

  3. Olen 20-vuotias ja valmistun nyt keväällä (toivottavasti) lähihoitajaksi. Aion yrittää päästä töihin johonkin kivaan päiväkotiin tai sitten kouluun avustajaksi. Tykkään vaatteista, hius- ja meikkijutuista, eläimistä, kesästä, lämmöstä, hameista, suklaasta ja ihmisistä. En tykkää inhottavista ihmisistä, kylmästä, ulkonäön perusteella luokittelusta ja stressistä.

   
 • 4/09/2011 3:45 ip. , Blogger karoliina kirjoitti...

  http://karolandiaaa.blogspot.com

  1. Viime vuoden elokuussa. Halusin jakaa ajatuksiani muille.

  2. Otan vaikutteita lehdistä, kadulta, blogeista, ja pukeudun miten haluan.

  3. Olen 12-vuotias tyttö, opiskelen peruskoulussa viidennettä luokkaa, ja haluaisin isompana opiskelemaan jotain muotiin liittyvää, taikka kampaajaksi. Meikkaus ois minun mielestä kans kiva ammatti (-:

   
 • 4/09/2011 3:46 ip. , Blogger Katri kirjoitti...

  http://loveleave.blogspot.com

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  Vuonna 2008 mutta varsinaisesti aloin bloggailla vasta 2009 keväällä enemmän - aluksi vain päiväkirjana, mutta kun hoksasin muotiblogit ja sen, että voisin jakaa kiinnostuseni vaatteisiin netissä (kyllästyneiden kavereiden sijaan), se oli menoa se! :)

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Milloin mikäkin, en osaa oikein sanoa! Mainokset, valokuvat, vastaantulevat ihmiset, rohkeat ihmiset.

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - En opiskele enkä tiedä, mitä varsinaisesti haluaisin opiskella. Kaikkea vähän mutten mitään niin paljoa, että edistyisin asian kanssa. Täytän tänä vuonna 20 vuotta ja rakastan kesää, valokuvailua ja elämän pieniä, kauniita iloja :)

   
 • 4/09/2011 3:48 ip. , Blogger Emminda kirjoitti...

  emminda.blogspot.com

  Perustin blogini kesällä 2010, lähinnä omaksi iloksi, mutta myös siksi että kaverit ja perhe vois lukea minun kuulumisia muutettuani erille paikkakunnalle :3

  Eniten saan ideoita pukeutumiseeni kadulta, kavereilta ja muilta bloggareilta :-)

  Oon parikymppinen tyttö Lapista. Opiskelen ensimmäistä vuotta Itä-Lapin ammattiopistossa parturi-kampaajaksi. Tykkään kavereista, suklaasta, valokuvaamisesta, elokuvista, hyvästä musiikista, lukemisesta, piirtämisestä, nukkumisesta, hipsutuksesta, juhlimisesta ja tanssimisesta :--D
  Ja inhoon siivoamista, syrjimistä, tv-chatteja, nettipelejä, jännittämistä, kaloja, ötököitä ja ahtaita paikkoja :-o

   
 • 4/09/2011 3:50 ip. , Blogger Janina kirjoitti...

  www.janina-jssp.blogspot.com

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?

  - Kohta 2 kuukautta sitten

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?

  - Minä itse. Katson myös kaikista blogeista ja nettisivuilta tyylivinkkejä.

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?

  - Kohta 15v. tyttö Helsingistä. Käyn ylä-astetta. Pidän kaikesta tyttömäisestä, shoppailusta, kynsien laitosta yms. :) En pidä ollenkaan ötököistä!

   
 • 4/09/2011 3:53 ip. , Blogger Ninni kirjoitti...

  pearlsndresses.blogspot.com

  1. Perustin blogin viime joulukuussa, koska tunsin että on pakko saada vuodattaa hömppäjuttuja joillekin muillekin kuin kavereille.

  2. Inspiroi eri blogit, lehdet, se mitä näkee kadulla yms.

  3. Oon 18-vuotias kirjotuksista selvinnyt tyttö, joka haluaa vimmatusti päästä opiskelemaan erityisopettajaksi. Toisaalta myös graafinen- ja sisustussuunnittelu kiinnostaa. Tylsästi tiivistettynä tykkään hyvästä ruoasta, musiikin kuuntelusta, elokuvista, tärkeistä ihmisistä ja turhamaisistakin jutuista, kuten vaatteista, kengistä jne.

   
 • 4/09/2011 3:55 ip. , Blogger Olga kirjoitti...

  http://stylethief-olga.blogspot.com/

  1. ekan blogin laitoin pystyyn viimme syksynä hetken mielijohteesta, nykyinen on pyöriny tammikuusta asti. lähinnä blogi on täynnä päivän asu -kuvia.

  2. muut bloggaajat ja varsinki oma fiilis inspiroi tosi paljon. esim. jos oon huonolla tuulella ja väsynyt, puen mustaa ja jotain yksinkertaista, jos on hyvä päivä, vedän päälleni jotain värikästä.

  3. tänä vuonna päätän peruskoulun ja ens syksynä lukio kutsuu. tykkään naisellisista vaatteista, enkä suhtaudu pukeutumiseen liian vakavasti. hyväksyn ihmisten erilaisuuden helposti, tulen helposti toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, vaikka olenkin hieman ujo. en pidä epäaidoista ja kaksinaamaisista ihmisistä.

   
 • 4/09/2011 3:56 ip. , Blogger lottam kirjoitti...

  http://llottam.blogspot.com
  1. perustin blogin joskus viimevuode elokuussa, ja sentakia koska, seurasin sillo iha älyttömä paljo erilaisia blogeja, ja ajattelin että vitsi ois siistiä pitää omaa blogia ja sit sain vieläpä järkkärin nii ajattelin että voisha sitä kattoo että millane tulis ko perustaisin sen,ja tässä nyt ollaan :-D
  2. mulla ei oo yhtä erityistä pukeutumist tyyliä, joku päivä tallustelen kollareissa ja joskus sit panostan ihan kunnolla, mutta sitä panostamistä tapahtuu harvoin :-D mutta siis eniten inspiroi varmaaa kaikki kauppojen näyteikkunat
  3. Olen 14-vuotias tyttö, opiskelen lintharjun yläasteella, ja pidän lentopallosta ja yleesäkki urheilusta, kavereide kanssa olosta, leipomisesta. en pidä, käärmeistä

   
 • 4/09/2011 4:02 ip. , Blogger suskide kirjoitti...

  http://trickymind2.blogspot.com/


  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - Syksyllä, 2009
  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Vaikea kysymys sinäänsä, sanoisin inspiroituvani eniten mielentilastani. Sen jälkeen jos saatan katsella netistä erilaisia asuja ja saada niistä myös inspiksen.
  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  Olen 19v, lukion käynyt tyttö joka hakee nyt inspiraatiota seuraavaan kouluun. En siis tiedä vielä yhtään, että mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt on tarkoitus pitää välivuos kumminki.

   
 • 4/09/2011 4:03 ip. , Blogger stareye kirjoitti...

  http://stareyeheartslife.blogspot.com/

  1.Perustin blogin viime vuoden lopussa, eli olen suht uusi bloggaaja. Syy miksi bloggaamisen aloitin oli käsissäni ollut luppoaika, ja olin aina haaveillut jonkinlaisesta outletista minkä kautta ilmaista itseäni.

  2.Minua inspiroi kauniit vaatteet. Jos näen jotain ihanaa "pakko saada" juttuja, niin haluaa panostaa muuhunkin pukeutumiseen ja kokonaisuuteen. Myös jotkut julkkikset antaa inspistä.

  3.Elikkäs olen vuonna -91 syntynyt nuori nainen. Käyn töissä ja harrastan lenkkeilyä ja Zumbaa. Rakastan muotia, hyvää ruokaa, realityohjelmia, elokuvia, musiikkia, kesää ja rakkaita ihmisiä.

   
 • 4/09/2011 4:07 ip. , Blogger indie by heart kirjoitti...

  1. Aloitin blogin pitämisen viime vuoden maaliskuussa eri bloginimellä ja osoitteella. Tänä keväänä tein aika paljon muutoksia, ja blogini muovautui nykyiselle ulkoasulle. Nimenmuutokseen vaikutti myös ulkomaisten lukijoiden kertyminen, halusin "kansainvälisemmän" osoitteen aloittamatta täysin uutta blogia.
  Oman blogin pitämisen aloitin enimmäkseen kertoakseni kaikista ostoksistani ja haaveiluista, nettikauppavinkeistä ja kilpailuista. Jonkin verran tuunailuakin tuli esiteltyä. Pikkuhiljaa aloin kuvailla asujanikin, koska niistä lukijat saavat paremman kuvan kokonaistyylistäni. Mikä on aika vaihteleva, jonain päivänä olen ihan rokkari ja toisena luonnonlapsi! ^^ Tämä vastasi vähän jo 2. kysymykseenkin. Aloin lukemaan muoti- ja lifestyleblogeja vasta samoihin aikoihin kuin itse kirjoittaa. Nykyään ne ovat minulle jokapäiväistä inspiraatiota, kuten katukuvassa tai televisiossa näkemäni ihmisetkin.
  Pukeutumista inspiroi myös tuleva päivä; tottakai sää ja oma mielentilani, mutta myös minne olen menossa, ja kenen kanssa. Päässäni saattaa olla jokin tietty vaatekappale tai asuste vaatekomerossani (jos olen onnekas!), ja monesti rakentelen asua sen ympärille.

  3. Täytin juuri 24 vuotta, ja opiskelen kulttuurituotantoa toiseksi viimeistä vuotta. Olen vaateliikkeessä osa-aikatöissä ja tiedossa on paikka toiseenkiin kauppaan. Olen sinkku, ja tällä hetkellä ihan yksin elelen liian isossa asunnossa=)
  Pidän hitaista aamuista, kahvihetkistä kavereiden kanssa, live-keikoista ja tanssimisesta, matkustamisesta.. ja haaveilen paremmasta kamerasta! Blogini sivupalkista löytyy lisää asioita jotka kuvaavat minua paljon paremmin kuin tähän osaan kirjoittaa :)
  En pidä epävarmuudesta, kyynisyydestä, tahallisesta ilkeydestä, räntäkelistä, liian aikaisista aamuherätyksistä.. vauvahahtuvista otsallani.^^

  Indie by Heart
  eli indiebyheart.blogspot.com

   
 • 4/09/2011 4:08 ip. , Blogger Janika kirjoitti...

  http://zaniks.blogspot.com/
  1.Perustin blogin hieman alle vuosi sitten, vain siksi että huvikseni kirjoittaisin aina joskus muodista, sisustuksesta, kuvaamisesta ja monesta muusta.
  2.Saan inspiraatioita Blogeista!! ja puen vaatteet fiiliksen mukaan , ja tottakai kadulla saattaa kävellä jotain vastaan ja tulee semmonen fiilis että tommonsen mä haluun!
  3.Olen 15v(-95) tyttö porvoosta, olen viellä parisen kuukautta perus koulussa ja sitten matka käy suunnitelmien mukaan kampaajaksi:)Tykkään kesästä(tottakai) muodista, kuvauksesta, sisustuksesta ja paljosta muusta.:)

   
 • 4/09/2011 4:08 ip. , Blogger Henna kirjoitti...

  http://whyworry-henna.blogspot.com/

  1. Kirjottelemaan aloin 2011 helmikuun puolivälissä, eka kirjottelin vuodatuksessa, mutta siirryin tänne. Kirjotin blogissani paljon henkilökohtaisia asioitani syömishäiriöstä ja masennuksesta. Ja koska tykkään lukea muiden blogeja, ja ajattelin tällä tapaa toteuttaa itseäni. Nykyään en enää kirjoita sh:sta tai masennuksesta, vaan keskityn kirjottamaan mukavista asioista, vaatteista jne :)

  2. Minun pukeutumisesta huomaa mitä musiikkia kuuntelen. Eli musiikki inspiroi eniten. Ja kaikkea kivaa mitä kadulla näkee!

  3. Oon 15-vuotias, lokakuussa 30 päivä täytän 16 :) Oon vielä ysiluokalla, mutta peruskoulun jälkeen ammattistartille, tai valokuvaus alalle! :) Ja tykkään valokuvaamisesta, vaatteista, eläimistä, kesästä, syksystä, kavereista ja kirjottamisesta :)

   
 • 4/09/2011 4:13 ip. , Blogger katri kirjoitti...

  http://rusinapusinarulla.blogspot.com/

  1. Blogin perustin joskus melkein vuosi sitten, mutta poistin sitten pian ja kesällä aloitin uudestaan ja siitä asti ollaan kirjoteltu! Bloggaamisen aloitin.. oikeastaan en tiedä. Luin paljon muiden "kuuluisten" bloggaajien blogia ja halusin varmaan sitten vain itsekkin kokeilla :-)

  2. Hmm, monet bloggaajat, erityisesti sinä! :D

  3. Olen 17 vuotias bloggaaja-tyttö Pohjanmaalta joka sai juuri ensimmäisen datanomi vuoden päätökseen ja olen hakenut yhteishaussa parturi-kampaaja puolelle, joten sitä jänskätessä pääsenkö vai en.. :) Pidän ihanista ja kauniista sisustuksista, hiusjutuista, poikaystävästäni, kavereista, KESÄSTÄ sekä bloggaamisesta. En pidä anonyymeista jotka tulevat kommentoimaan jonkun elämää jotka eivät siitä varmaankaan paljoakaan tiedää, enkä myöskään yhtään talvesta! :(

   
 • 4/09/2011 4:14 ip. , Blogger Kerli Annihilation kirjoitti...

  http://kerliannihilation.blogspot.com

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - Perustin kolmannen blogini viime kesäkuussa, koska rakastan kirjoittamista ja tarvitsen jonkun paikan mihin saan kirjoitella mitä lystää kuvien kera.
  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Tuntemattomat ihmiset. Asun suurkaupungissa ja täällä näkee monenlaisia ihmisiä, voin inspiroitua jostain pienestä yksityiskohdasta tai kokonaisuudesta jonka toteutan joskus muokkaamalla siitä omaan tyyliin sopivan.
  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - 17-vuotias (apua! parin kuukauden päästä 18!!) nuori nainen joka ei halua aikuistua. Opiskelen Gymnasiumissa 11. luokalla profiililla PGW (en tiedä mitä se on suomeksi, jotain politiikkaa ja taloutta). rakastan: lämpimiä päiviä (mm tänään on semmoinen), paperisia valokuvia, mustansinistä hiusväriä, musiikkia, aurinkolaseja, uusia meikkeikkejä, ystäviä, perhettä, koiraani, juhlimista, tummia viinirypäleitä.
  vihaan: itsekkäitä ihmisiä, aikaisia herätyksiä, teroitussälää, nyppimättömiä kulmakarvoja, lyhyitä kynsiä, ilkeitä anonyymejä joita ei onneksi minun blogissani vielä ole näkynyt :o, kiirettä, pakkasta.

   
 • 4/09/2011 4:15 ip. , Blogger Jasmine. kirjoitti...

  www.aamihh.blogspot.com

  1. Perustin blogini vähän ennen viime kesää, aivan tarkkaan en nyt muista.

  2.Itse sitä tulee suurimmaksi osaksi mietittyä. Toki Lookbook ja blogit joita seuraan, mutta yleensä se vaan on niin että avaan vaatekaapin ja katon mitä tekis mieli laittaa päälle. :-D

  3. Olen 15-vuotias peruskoulua lopetteleva tyttö, ensi syksynä olis tarkotus amikseen liiketaloutta mennä opiskelemaan. Tykkään paljon lukemisesta, vaatteista, kuvaamisesta ja kirpputoreista. Tärkeetä mulle elämässä on perhe, turvallisuus, ja rakastettuna olemisen tunne.

   
 • 4/09/2011 4:16 ip. , Blogger Katja kirjoitti...

  http://mystyleinmylife.blogspot.com/

  1. perustin oman blogin, koska tykkään kirjoittaa ja oon lukenu niin paljon muittenkin blogeja et tuli sellai inspis :)

  2. Inspiraatioita saan ihan kadulla kulj´kevilta ihmisiltä, muilta bloggaajilta ja kavereilta.
  Muotilehdetkin toimii tässä.

  3. Opiskelen lahdessa lähihoitajaksi, oon 18 vuotias ja rakastan valokuvausta ja harrastin 11 vuotta tanssia jota myös rakastan paljon.
  Sodista en tosiaan piä, ne pitäs lopettaa ja tulis rauhaa. Käärmeitä mä pelkään :D

   
 • 4/09/2011 4:16 ip. , Blogger Esme~ kirjoitti...

  http://esmeordinarydreamergirl.blogspot.com/

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - Tän vuoden alussa =) Kavereilla oli blogeja kiinnostuin niistä, joten aloin kirjottamaan omaa blogia jolle myöhemmin synty tietty kaava: Maanantaina videopostaus ja lauantaisin coveri jostain mun lempi biisistä/omasta sävellyksestä. Lisäks taiteilen sinne omaksi ilokseni kynsien lakkauksia =)
  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Eniten mua inspiroi ehkä mun tunne tilat. Pukeudun sen mukaan miten ajattelen. Usein tunnen oloni turvallisemmaks esimerkiks tiukoissa paidoissa kun liian väljissä huppareissa. Lisäks liian kirkkaita värejä kaihdan.(köh,köh mun huone on oranssi =O)
  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  -Oon 14 vuotias tavallinen unelmoija tyttö =) Opiskelen ylä-asteella josta aion sitten siirtyä lukioon. Tyän haluaisin sitten joko musiikin tai kauneuden hoidon parista =) parturi-kampaaja ala ei kuitenkaan innostanu...olin siella ATT's =D, ehkä sitten lähden vaasaan opiskelemaan lukion jälkeen...

   
 • 4/09/2011 4:17 ip. , Blogger Tepaz kirjoitti...

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  -Joku reilu puoli vuotta sitten, syynä muiden blogien seurailu, intohimo kirjoittamiseen ja kaikki sellanen :D

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  -Öää mukavat ja tyylikkäät linjat. En halua pukea sellaista, joka ei sovi vartalolleni vaan on muotia, vaan jotain toista muotia ja vartalolleni sopivaa. En mene kuitenkaan muodin mukana.
  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - Olen Tepaz, 19 päivän päästä 14 vuotias lyhykäinen. Asun pääkaupunkiseudulla ja oon vielä yläasteella. :)

  Mun blogi on yksityinen, mutta olen kutsunut sinut lukijaksi :) Blogi on perusmassablogi suurinpiirtein :D

  tepazblogworld.blogspot.com :)

   
 • 4/09/2011 4:17 ip. , Blogger weew kirjoitti...

  http://weewlife.blogspot.com/ ♥

  1. Perustin bloigini viime vuoden toukokuussa, kaverin pyynnöstä. Homma ei tuntunut yhtään "mun jutulta", joten laiminlöin blogini, ja sen pari lukijaa pariksi kuukaudeksi, kunnes sain taas puhtia kirjoittamiseen! Tarkoituksena oli alunperin kertoilla ihan mitä teen päivisin ja tavallista, mutta ajan kuluessa, on kiinostus vaihtunut enemmän muotiin päin, johon pyrin blogiani kehittelemään! Koitan saada ihmiset huomaamaan myös sen, etteivät nuorempien ihmisten blogit ole huonoja, ja turhia. Kaikki blogit voivat olla hyviä - bloggaajan iästä riippumatta:-)

  2. Minua inspiroi ehkä eniten upeat kuvat, joissa malleilla on myös upeat vaatteet, ja hiukset hienosti. Siitä saa "ajatusta", jota alan hiljolleen muokkaamaan päässäni. Myös monet eri bloggaajat antavat minulle suuntaa oman tyylin löytämiseen!

  3. Olen viisitoista vuotta täyttänyt tyttö maalta. Opiskelen peruskoulussa vielä, mutta toiveena olisi päästä opiskelemaan musiikkilukioon, tai parturi-kampaajaksi. Harrastan kitaran,- ja pianon soittamista, joista saan iloa arkeeni. Myöskin tykkään valtavasti lämpimästä aurinkoisesata säästä, ja siitä, ettei ole kiire mihinkään. Hyvät ystävät ja kesä on jotain aivan ihanaa. Pidän musiikista, yksinkertaisista väreistä ja kuoseista, hiustenlaittelemisesta, vaatteista.. En taas pidä sateesta, huonosta keleistä sekä hiuspäivistä! Ihailen Pariisi-aiheisia vaatteita, sisustusesineitä, koruja, ja yleensäkin Pariisia:-)

   
 • 4/09/2011 4:17 ip. , Blogger Heini kirjoitti...

  http://heinirocks.blogspot.com

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - perustin blogini muutama kuukausi takaperin, jotta mulla ois paikka missä saan jakaa ajatuksia ja kuvia :)
  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - pukeutumisessa mua inspiroi erilaiset trendit, katumuoti ja ihan se mistä ite tykkään. Pukeudun aina sellasiin vaatteisiin mistä ite tykkään ja harvemmin sorrun sitte tykästymään niihin villityksiin joille en oo lämmenny aikasemmin yhtään.
  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - Elikkä oon 17-vuotias Heini Vaasasta, joka opiskelee lukiossa toista vuotta. Oon tällänen vähän hömppä luonne, joka ei ota elämää turhan vakavasti vaa kulkee sitä reittiä joka tekee musta onnellisimman. Pidän tosi paljo valokuvaamisesta, kavereiden kanssa hömpöttämisestä ja matkustelusta. Mulla ei oo mitää semmosta juttua oikee mistä en pidä yhtää, mutta epäluotettavuus ja semmone esittämine on mun mielestä no no. Oon kans aika kokeileva luonne ja meen vähä sillä asenteella että kaikkea pitää kokeilla ainaki kerran :) Elämä sitte kouluttaa!

   
 • 4/09/2011 4:17 ip. , Blogger Roosa ja Aida kirjoitti...

  http://sweetcolour.blogspot.com

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  -Perustettiin blogi vuoden 2009 keväällä. Oltiin jo sitä ennen luettu muiden blogeja hetken aikaa, ja saatiin siitä sitten inspistä. Alussa oltiin bloggailun kanssa ihan hukassa, mut nyttemmin tää jo sujuu paremmin :D

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  -Saadaan inspiraatioo esimerkiksi lehdistä, muista blogeista ja tv-ohjelmista. Myös ihan kaudulla vastaan kävelevistä ihmisistä joskus :)

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  -Me ollaan molemmat vuonna 96 syntyneitä ja ollaan tunnettu toisemme lähes koko ikämme ajan. Me tykätään vaatteista ja kaikesta tyttöhömpästä, varsinkin shoppailu on lähellä sydäntä!

   
 • 4/09/2011 4:18 ip. , Blogger Lola kirjoitti...

  http://lolaspinkparachute.blogspot.com

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  -Blogin perustin tässä vuoden alussa jo ehkä vuoden jatkuneen
  "blogikuumeen" jälkeen.

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Kaverit, kadulla vastaan tulevat ihmiset, muotilehdet ja blogit.

  3. Olen 18-vuotias tyttö Varsinais-Suomesta. Opiskelen sosiaali- ja terveysalaa. Olen nyt kuitenkin pienellä keskeytyksellä opiskeluista ja toimin sijaisena päiväkodissa. Rakastan matkustamista, koiriani, muotia, sekä lukemista. Pelkään lintuja, varsinkin puluja ja kanoja... :D

   
 • 4/09/2011 4:20 ip. , Blogger Henna kirjoitti...

  http://journey-towards-dreams.blogspot.com/

  1. Perustin blogin tässä pari kuukautta sitten. Kasvoin ulos ensimmäisestä blogista ja tahdoin perustaa uuden joka kuvaa enemmän mua.

  2. Mukavuus. Aamulla kun alanpukemaan, niin mietin ensin että millanen päivä tulossa ja valitsen vaatteet niin että niissä on kotoisa olla. Suosin ihan perusvaatteita.

  3. 19-vuotias tyttö, valmistun talonrakentajaksi tänä keväänä, ja jatkan töitä rakennusfirmassa eteenpäin. Toisissa asioissa oon melko poikamainen, toisaalta ihan liian tyttömäinen :)

   
 • 4/09/2011 4:25 ip. , Blogger iinap kirjoitti...

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - Perustin ensimmäisen blogini kesällä 2008 Nelliinan blogista innostuneena. Uudempaa blogia oon pyörittänyt 2009 syksystä.

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Hankala kysymys. Blogit, ihmiset kaduilla, mainoskuvat, musiikki.. Mikä nyt sattuu silmään pistämään:D

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi:
  - 21v., opiskelija. Pidän pukeutumisessa lähes pelkästään mustavalkoharmaasta ja asioita joista en pidä, hmm.. pinaattiletut, hyi hitto!

   
 • 4/09/2011 4:29 ip. , Blogger Jennaa kirjoitti...

  hiemanhymya@blogspot.com

  1. Eräänä päivänä tuli kaverin kanssa puhetta blogeista ja juuri siitä että kumpikin on yrittänyt aloittaa blogin tekemistä, muttei sitten ole kehdannut jatkaa tms. Joten ajateltiin ruveta nyt rohkeasti kirjoittamaan kahdestaan blogia! Kumpikin siis ihan kiinnostuneita tästä, ja kyllä tämä nyt on tässä aika hyvässä jamassa tällä hetkellä.
  Blogi perustettiin tämän vuoden tammikuun lopussa.

  2. Itse pukeudun vähän niinkuin mitä päälle jaksaa laittaa/ millainen mieli/olo on. Koulussa perus farkut+ 3/4 osa hihainen paita. Kotona ihan letkeesti lökäreis ja isos t-paidassa :D Eli kuten huomaa, en niinkään pukeutumisesta piittaa ihmeellisesti! Hiukset on suht aina laitettu, mutten pukeutumiseen panosta.

  3. Eli olen 17vuotias, opiskelen Keuda Tuusulassa parturi-kampaajaksi ekaa vuotta. ja pidän esim. Hiuksista, Kihltustani, eläimistä, ystävistä. Tatuoinnit ja lävistykset kiehtoo. Valokuvaus ja tanssi sekä musiikki on myös oleellisia osia elämässäni :D
  En pidä ihmisistä, jotka valehtelevat, ja puukottavat kaverita selkään= kaksinaamaisista ihmisistä!

   
 • 4/09/2011 4:30 ip. , Blogger Sara kirjoitti...

  http://sara-helena.blogspot.com/

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - Tänä vuonna tammikuun alussa. Olin halunnut pitkään tehdä blogia jotta koneella olisi muutakin tekemistä kuin olla vain facebookissa. :--D Ennen blogin tekemistä mietin aina jos tein jotain, että miten kirjottaisin sen tapahtuman blogiin ja siitä se ajatus sitten lähti.

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - En oikein osaa sanoa, mä pukeudun niihin vaatteisiin mitkä on musta kivoja päällä ja sopii mulle. Enkä kylläkään oo vielä löytänyt kunnolla sitä tarkkaa tyyliä mihin haluan pukeutua, kunhan kokeilen tässä kaikenlaista. Eiköhän se synny tässä pikku hiljaa. Siksi mulla ei myöskään oo vielä kovin paljoo asukuvia.

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - Nosiis täytän tänä vuonna 15 eli oon vielä peruskoulussa. Harrastan salibandyä blogin lisäksi ja pidän molemmista harrastuksista toosi paljon ja tykkään tosi paljon myös mun läheisistä. Läheiset on mulle tosi tärkeitä.
  En pidä kaalilaatikosta, ilkeistä ihmisistä ja siitä, että tosi kivoi vaatteita löytyy silloin ku ei oo rahaa, ja sittenku niitä menee ostaa nii niitä ei löydä :(

   
 • 4/09/2011 4:32 ip. , Blogger Maaria kirjoitti...

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   
 • 4/09/2011 4:33 ip. , Blogger Laura kirjoitti...

  http://loving-by-laura.blogspot.com/

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  -Perustin blogini vasta vähän aikaa sitten, olisiko ollut 2 viikkoa jo siitä=)Vaikka blogini on nuori on se täynnä jo sisältöä;) Syitä bloggauksen aloittamiseen olivat ehkä ylimääräinen aika, sen hauskuus ja mielenkiintoisuus, omien asioiden jakaminen ja kertominen.. Se vaan tuntui omalta jutulta !=) ja on ollut sen arvoista.

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  -Pukeutumistani inspiroivat yleensä julkkikset, kauppojen tarjonta, oma maku, vaatteiden mukavuus ja istuvuus, muut ihmiset.. oikeastaan en voi määritellä mitään tiettyä.. en tiedä mistä se johtuu että pukeudun niinkuin pukeudun =D Tietysti pukeutumisena olisi aivan eri luokkaa jos budjettini olisi hieman isompi vaatteiden ja asusteiden ostamiseen, mutta tällä nyt mennään =)

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  -Olen vuonna -94 syntynyt Porilainen lukion ensimmäistä vuotta käyvä naisenalku =) Rakastan vaatteita ja korkeita korkoja ja laulamista yli kaiken ! Hah ja tietysti poikaystävääni =) En pidä ilkeistä ihmisistä ja valehtelusta :o

   
 • 4/09/2011 4:34 ip. , Blogger Tanja kirjoitti...

  1. Perustin bogin alunperin hetken mielenjohteesta n. puoltoista vuotta sitten. Se oli välissä tauolla ja sitten aloin kaipailemaan postailemista ja avasin blogin uudelleen. Tammikuussa aloitin blogin kokonaan puhtaalta pöydältä. Kirjoitan muodista, tyylistä, kauneudenhoidosta yms. Blogistani ei löydä mitään vakavaa, vaan sen on tarkoitus olla kevyttä luettavaa.

  2. Pukeutumistani insporoi oikeastaan ihan mikä vain. Jossian nähty väri, lehden kansikuva, elokuva, sää, blogit, ihmiset kadulla yms.

  3. Olen 24-vuotias ja asun Rovaniemellä. Tärkeintä elämässäni on minulle 2 pientä tyttöäni. Olen tällä hetkellä äitiyslomalla ja työskentelin ennen sitä kenkäkaupassa.

  Blogini osoite on:

  http://todellajossain.blogspot.com/

   
 • 4/09/2011 4:40 ip. , Blogger Noora kirjoitti...

  http://klitteria.blogspot.com

  1. Perustin blogini puolitoista vuotta sitten, mutta en kirjoitellut siihen lainkaan viime keväällä ja kesällä ja syynä oli kokeilunhalu ja mielenkiinto valokuvaamiseen ja kirjoitteluun.

  2. Mä oon semmonen fiilispukeutuja. Käytän paljon löysiä ja rentoja paitoja ja Converseja ja niihin sitten yhdistelen kaikennäköistä.

  3. Olen tamperelainen lukion ekaluokkalainen tytsy, joka tykkää valokuvaamisesta, viikonlopuista ja kavereista ja inhoaa amppareita ja talvea.

   
 • 4/09/2011 4:42 ip. , Blogger Dudu kirjoitti...

  Moro! Ai että tämmöset on aina kivoja, pakko osallistua! =D

  1. Mun blogi on aikas uusi, aloitin tammikuussa koska olen aina tykännyt blogata, ja edelliset blogit jäi puolitiehen kun aihe ei enää ollut ajankohtainen (laihis yms...). Ajattelin sit tehdä blogin, jonka aihe ei vanhene, eli omaa tyyliä/omaa elämää, ja pääasiahan oli, että pääsen taas kirjoittelemaan =B Dudus onkin tullut mulle tärkeäksi osaksi arkea, oon niin häpi että aloitin sen =D

  2.Hmmhh... Mulla tulee tiettyjä kausia, elämäntilanteen yms mukaan, jotka inspiroi. Samoin erilaiset blogit, jotka on hyvin tehtyjä ja mielenkiintoisia. Myös värit ja visuaalisuus on tärkeä osa tyyliäni...

  3. Ikää on 28, mutta en niinkään osaa tuijottaa numeroita. Noh, tyylini ei olekaan tyypillistä ikäiselleni heh =D Rakastan nuorekkuutta, räväkkyyttä, kauniita värejä jne. Koulutus on kosmetologi, asuinpaikka Turku. Tän hetken innoittajana toimii japanilainen söpöstely =D Vihaan ihmisten kylmyyttä, kieroutta ja tuomitsevuutta, ja sitä ettei rahaa ole koskaan tarpeeksi... =P

   
 • 4/09/2011 4:44 ip. , Blogger Timjai kirjoitti...

  http://timjaiwithlove.blogspot.com/

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - Tämä nykyinen nimi on ollut osoitteessa vasta helmikuun lopusta mutta alunperin blogin kirjoittaminen on lähtenyt jo toukokuussa 2009 liikkeelle. Eli kohta tulee parivuotta täyteen :) Niinkin kliseiseltä kun se kuulostaa, halusin kokeilla muiden innoittamana blogia ja siitä se ajatus sitten lähti :)

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Muiden blogit. Nuorempana olin punkkari, hukkateillä omasta pukeutumisesta, joka blogien myötä kasvoi naiseksi ja inspiroidun muiden tyyleistä. Loppupeleissä kuitenkin kuuntelen itseäni, enkä pukisi koskaan päälleni mitään sellaista, mistä en pidä! Tummaa höystettynä kirkkailla väreillä on aikalailla sitä, mistä tykkään :)

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - Olen Laura, kohta 20 vuotias naisen alku, joka rakastaa valokuvaamista ja kauniita asioita. Olen valmistunut media-assistentti ja pidän välivuotta opinnoista. Shoppailu on intohimoni, tosin olen (yrittänyt..) vähentää sitä. Silti joka viikko kenkä ja laukku hyllyt täyttyvät entisestään! On se vaan niin ihanaa :)

   
 • 4/09/2011 4:45 ip. , Blogger Linda kirjoitti...

  www.sometimesitshardtobeme.blogspot.com

  1. Perustin blogini joskus viime syksynä tai no kesän lopussa. Olin jo koko kesän miettiny blogin perustamista, mutta sain idean toteutetuksi vast silloin elokuussa, kun ostin mun ekan järkkärin! Kirjotan blogia, koska tykkään ite tosi paljon siitä hommasta ja on tosi kiva julkasta kuvia, mitä sit on kuvaillu.

  2. Saan inspiraatiota pukeutumiseeni muista blogeista, lehdistä/telkkarista ja tietenkin kaduilla jos näkee, että jollain on jotenki tosi kivasti yhistetty vaatteet. En ikinä kopioi kokonaan vaan koitan muuttaa kokonaisuutta omaan tyyliini sopivaksi. Ootan tosi innolla kesää ja että pääsee käyttämään sortseja ja hameita ja muita ihania vaatteita! :-)

  3. Oon 16-vuotias tyttö täältä Lahden seudulta ja käyn nyt viimeistä vuotta peruskoulua ja ootan innolla jo ensvuonna lukioon menoa! Harrastan jalkapalloa ja tykkään lauleskella. Pidän musiikista, kesästä, lämmöstä, rusketuksesta, valokuvaamisesta, pukeutumisesta, SHOPPAILUSTA, jalkapallosta(<3), tietysti pojista, meikkailusta, ihanista ystävistä ja toooodella paljon muistakin asioista! En tykkää itsekeskeisistä ja epäluotettavista ihmisistä!

  Venähti nyt vähän pitkäks, mut toivottavasti tykkkäät! :-)

  P.s sun blogi on ihan mahtava ja oot muutenki toooosi kaunis! :-)

   
 • 4/09/2011 4:48 ip. , Blogger Jenna kirjoitti...

  http://jennatervonen.blogspot.com/

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - Perustin blogin n. vuosi sitten. En ollu sitä aikaisemmin lukenut edes blogeja, mutta surffatessani netissä satuin löytämään yhden muotiblogin ja sitä kautta sitten innostuin itsekkin tekemään, ja kannatti kyllä!
  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Muut blogit ehdottomasti. Ehkä eniten sinun blogi kaikista blogeista mitä luen. Pidän itsekkin samanlaisesta tyylistä kuin sinä, mutta kaikki tyylit käy mulle, ja pukeudunkin tosi monipuolisesti. Inspiroidun myös muista kadulla käveleitten ihmisten vaatteista ja toisinaan tsekkaan vähän lookbook.nu:n tarjontaa :--)
  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - Eli olen 16 -vuotias nuori aikuisen alku, joka asustelee pienessä kaupungissa keski-suomessa. Käyn vielä 9-luokan viimeisiä päiviä. Tykkään kirppareista, kesästä ja korkeista koroista, joita en valitettavasti omista riittämiin. En saa mitään päähän mistä en pitäisi, vaikka en pidä monistakin asioista, mutta sanotaanko että en pidä siitä että minua kutiteaan, hah.

   
 • 4/09/2011 4:49 ip. , Blogger Leena kirjoitti...

  http://thisandthat-leena.blogspot.com/

  1. Perustin blogini heinäkuussa 2010, koska aloin seuraamaan ensin Idan blogia ja sitte ajauduin sitä kautta muittenki blogeihin ja sitte löysin tän sunki blogin aika nopeesti. Itteäki alko sit kiinnostamaa bloggaus, mutta silti se vähän arvellutti.. Parin viikon mietinnän jälkeen päädyin kokeilemaan ja kyllähän tähän koukkuun jäi :)

  2. Millon mikäki, muitten bloggaajien tyylit yhdistettynä lehtien kuviin ja ympärillä oleviin ihmisiin, sekä tietysti se, että olen vihdoin alkanut löytää sitä omaa tyyliäni :b

  3. Olen 17 vuotias tyttö pieneltä paikkakunnalta Pohjois-Pohjanmaalta, ja opiskelen ensimmäistä vuotta parturi-kampaajaksi. Pidän kaikesta mukavasta ja ilosesta kuten;
  shoppailusta, hiustenlaitosta, laulamisesta, ystävistä jne. Ja en pidä siitä, miten jotku ei kunnioita toisia ihmisiä ja muutenki kaikenlainen kiusaaminen ym huono toisten ihmisten kohtelu ei saa multa minkäänlaista arvostusta! (Oishan näitä vielä lisää, mutta pääasiassa ne oli tossa) :)

   
 • 4/09/2011 4:49 ip. , Blogger Maia kirjoitti...

  http://lifeofmaija.blogspot.com/

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - heinäkuussa 2009. Olin kirjoittanut aiemmin yhdessä blogia serkkuni kanssa ja vuoden tauon jälkeen tuntui, että haluan taas päästä kirjoittamaan ja jonkun paikan missä voisin jakaa asioita (eli kaikkea hömppää, mikä ei poikaystävää kiinnosta) :)

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - muut blogit, julkkikset, ihmiset kadulla, erinäiset sivustot (esim. chictopia ja lookbook), mallistot ja trendit..just nyt oon tykästynyt kovasti kirkkaisiin väreihin!

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - 20v./tällä hetkellä käyn töissä (ja tuhlaan kaikki rahani turhuuteen..) ja luen pääsykokeisiin/rakastan kaikkea kaunista, kirsikkapuun kukkia, ruokaa, aurinkoa ja vaatteita/olen aikaansaamaton perfektionisti/vihaan sääskien ininää

   
 • 4/09/2011 4:50 ip. , Blogger Kiki kirjoitti...

  http://socalledkiki.blogspot.com

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - Alunperin ensimmäisen blogini taisin perustaa toukokuussa 2010. Nykyinen blogi on helmikuun tuotoksia, mutta postauksia on jo lähes sata! Perustin blogin, sillä rakastan kirjoittamista ja se on minulle sopiva tapa tuoda itseäni esille.

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Kaikki mitä näen, lehtien kuvat, inspiraatiokuvat, muut blogit jne, joita hyödyntäen kokoan omat asukokonaisuuteni. En seuraa täysillä muotia enkä hanki uusimman muodin mukaisia vaatteita ellen niistä tosissani pidä. Tyylini ei ole tylsä, sillä pukeutumiseni vaihtelee huppari+collarit yhdistelmästä mekkoihin ja korkokenkiin, fiiliksen mukaan.

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  Olen Kiki, pian 19-vuotias rakennusalan opiskelija. Pidän blogien lukemisesta, eläimistä, erityisesti kissoista ja hevosista, vaatteista, meikkaamisesta ja hiustenlaitosta, pianonsoitosta, miehistä, henkisten asioiden pohdiskelusta ja mielipiteideni esiin tuomista ja tietysti bloggaamisesta, sillä se on minulle sopiva tapa tuoda itseäni esille.
  En pidä ahtaasti ajattelevista ihmisistä, joilla on massamielipiteet eikä omia ollenkaan, sotkuisesta kämpästä, laiskuudestani ja saamattomuudestani, ruuanlaitosta, piirtämisestä enkä nahkavaatteista.

   
 • 4/09/2011 4:55 ip. , Blogger anba kirjoitti...

  http://pineaplestories.blogspot.com/
  1. Perustin blogin tammikuussa tänävuonna. Mulla on kyllä aikasemminkin ollut blogeja, mutta päätin nyt että panostan oikeen kunnolla tähän blogiin.

  2. Eniten mua inspiroi ehkäpä kaupungilla näkemäni ihmiset. En niinkää ota paljoa vaikutteita muotilehdistä ja muualta, ja sitten kanssa se että jos vaate on kivanäköien ja tuntuinen niin on tiety plussaa.

  3. Täytän 17 toukokuun alussa ja oon Lukiossa ykkösellä. Olen ite oikee iloisuuden perikuva ja tykkään kaikista ilosista, aurinkoisista ja kesäsitä jutuista. Vähemmän on sitten niitä mistä en tykkää, mut esimerkiks välimpitämättömät ja ilkeet ihmiset on yks asia joka ei oikeen miellytä mua. =)

   
 • 4/09/2011 4:58 ip. , Blogger ELINA kirjoitti...

  http://just-my-new-life.blogspot.com/

  1. Perustin blogin joskus tammikuussa ja idea lähti siitä kun olin lukenut muiden blogeja ja olin paljon yksin, joten innostuin siitä sitten perustamaan oman blogin. :)

  2. Saan inspiraatiota vähän kaikkialta, blogeista, lehdistä, kaduilta yms. Kiva yhdistellä erilaisia tyylejä, mitä on päivän aikana tullut nähtyä. :)

  3. Olen 17-vuotias tyttö, joka opiskelee graafista suunnittelua ja siinä samalla lukiota. Pidän kesästä, liikunnasta, vaatteista ja aamuista kahvin kanssa. Inhoan kaksinaamaisia ihmisiä ja ötököitä.

   
 • 4/09/2011 4:58 ip. , Blogger sanna kirjoitti...

  http://sontsai.blogspot.com/

  1. Vuoden 2008 jouluna tein ekan blogin ja sen jälkeen mulla oli vähän aikaa yhteinen blogi mun kaverin kanssa, mut nyt bloggailen taas itekseni ehkä enimmäkseen mun tyylistä ja elämästä :)

  2. Fashiontoast on aika kova inspiraation lähde, mut enimmäkseen kaduilta bongaan inspiraatiota ja suurimman osan vaatteista ostan kans kirppareilta!

  3. Eli täytän tänä vuonna 17, oon lukiossa ja käyn iltasin töissä. Mun postauksissa varmaankin näkyy se että tykkään kuvien muokkaamista tosi paljon. Inhoan korkeita paikkoja! muuten rakastan elämää ja yritän olla vihaamatta mitään :D

   
 • 4/09/2011 5:03 ip. , Blogger Milka kirjoitti...

  http://milkawithlove.blogspot.com/

  1.Aloitin viime syksynä,kiinosti kirjoittaa omasta elämästä ja samalla on oma päiväkirja ja tietenkin asukuvia ym on kiva lisäillä muille

  2. Rokkityyli,Kaikki hieman suttuinen,musta,nahka ym. Kat von d on yksi hyvä esikuva!


  3.Olen 19 vuotias Milka lapista ja opiskelen turva-alalla ja haaveena olisi joskus olla laulaja tai poliisi. Rakastan tatuointeja,musiikkia,vintagea,kirppareita ja ystäviä mutta en pidä kaksinaamaisista ja ennakkoluuloisista ihmisistä! :-)

   
 • 4/09/2011 5:06 ip. , Blogger Juulia kirjoitti...

  http://juulia-inorout.blogspot.com/

  1. Perustin blogin viime kesänä. Oman blogin perustaminen oli kiehtonut jo pidempään, kun olin muotiblogeja jonkin aikaa ehtiny seurailla. Sitten lopulta päätin sen perustaa ja tässä nyt ollaan :)

  2.Seuraan paljon blogeja ja eri katumuoti sivustoja joista saa paljon inspiraatiota, mut myös kaduilta, lehdistä, ja muilta nettisivuilta tulee inspistä haettua. Ja tietty myös joittenkin julkkisten tyyliä tulee seurailtua. :)

  3.Oon 19-vuotias Helsinkiläis tyttö, joka valmistui viime jouluna ylioppilaaksi ja pukuompelijaksi. Tykkään vaatteista, kengistä, vaatesuunnitelusta, ompelemisesta, korkkareista, laukuista, kesästä.. Tätä listaa vois jatkaa ikuisuuksiin :) Ja en niinkään tykkää loskasta, kylmyydestä :s

   
 • 4/09/2011 5:10 ip. , Blogger tiinamaista kirjoitti...

  http://say-hello-to-my-notebook.blogspot.com/

  1. Vuosi sitte tammikuussa, ihan vaan sen vuoksi ku se vaikutti kivalta hommalta ja on mukavaa aina jakaa omia tekemisiä ja juttuja muiden ihmisten kanssa. :)

  2. Minä ite, aikalailla laitan vaan sellasta päälle mistä ite tykkään ja mikä näyttää mun mielestä hyvältä. Tosin blogin puolelta löytyy myös inspiraatiota. :)

  3. Oon siis 16-vuotias tyttö Ylivieskasta, asun täällä omassa kämpässä ja muutin viime syksynä kotoa pois lähemmäksi koulua. Opiskelen täällä audiovisuaalista perustutkintoa, elikkä media-assistentiksi. Pidän valokuvaamisesta, blogeista, kuvien muokkaamisesta, suklaasta, kahvista, poikaystävästä, ystävistä, vaatteista, kengistä ja kaikista elämän pienistä iloista. :) En pidä kaksinaamasista tai ilkeistä, vittuilevista ihmisistä enkä pätemisestä. En myöskään pidä inhottavista anonyymeistä jotka ei halua tehä mitään muuta ku loukata. Inhoan myös kylmää sekä aamulla väkisin heräämisestä! :D

   
 • 4/09/2011 5:24 ip. , Blogger Jennifer kirjoitti...

  1. Perustin varmaan joskus reilu kaks vuotta sitten. Koska halusin kokeilla miten tää homma luistaa multa. Muutenkin vaikutti oikein mielekkäältä puuhalta. Ja pystyy hyvin ilmaisemaan itseään kuvien avulla!

  2. Hmm mua varmaan inspiroi eniten MINNI HIIRI :D!!!!! Kaikki söpö inspiroi. Sailori henkisyys on kans lähellä sydäntä.

  3. 16 vuotias tyttönen Helsingistä. Opiskelen kympillä tällä hetkellä. Tykkään kovasti meijän kissasta, kuvaamisesta ja jäätelöstä. Kesällä pyöräileminen on ihan lempipuuhaa. Ystävistä tietenkin tykkään kanssa!
  En tykkää inhottavista ihmisistä, suvaitsemattomuudesta enkä mielistelystä. Tupakkaakaan en voi sietää!

  taivaansininenn.blogspot.com

   
 • 4/09/2011 5:31 ip. , Blogger Luca Vesper Westwood kirjoitti...

  http://spacedustdust.blogspot.com/

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?

  syyskuussa 2010. se on päiväkirja, se oiekastaan oli ihan perhettävarten kun lähdin tokioon mutta siittä tuli jotain muuta loppujen lopuksi.

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?

  Tosielämä.

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?

  20, (aika tyhmä kun kaikki ei opiskele) kaupan työntekijä. Pidän matkustamisesta ja eleganteista asioista ja elokuvista. En pidä huonostikäyttäytyvistä ihmisitstä.

   
 • 4/09/2011 5:32 ip. , Blogger Sivi kirjoitti...

  http://sivie-mycupoftea.blogspot.com

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - tää on jo mun kolmas blogi ja oon tätä kirjotellut viime marraskuusta lähtien. jatkoin uutta blogia edelliseen, eli vanhan blogin postauksetkin on luettavissa. ekan blogin perustin vuonna nakki ja taisin inspiroitua parin ruottalaisen tytsyn blogista :-) jotenki koko juttu tuntu vaa nii omalta, enkä osais enää elää ilman bloggaamista :-D haha!

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Oma pääkoppa? :-D No jaa, vähän kaikki. Silloin tällöin ihan vaan kadulla vastaan kävelevät ihmiset, vaatekaupoissa pyöriminen ja nettisivut, blogit jne.

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - Oon 18-vuotias abiturientti ja tällä hetkellä teen töitä, kun koulu on jo oikeestaan ohi. Rakastan kuvailua, kirjoittamista, shoppailua, musiikkia, matkustelua, kavereitani, aitoutta, juhlimista, liikkumista, nukkumista ja syömistä :-D Aika perus. Ja mistä mä en tykkää? Niitä asioita on vino pino, mutta ei takerruta niihin :-D

  ♥♥♥

   
 • 4/09/2011 5:37 ip. , Blogger Jemina kirjoitti...

  1. Hieman yli vuosi sitten kun tuntui, että kaikki oli muuttumassa yhtäkkiä parempaan suuntaan. Ja halusin alkaa tallentaa sitä hyvää oloa!

  2. Porovillapaidat.

  3. Selvitin juuri lukion ja nyt yritän kaikin voimin päästä lukemaan valtio-oppia. Koska pidän politiikasta. Ja appelsiinimehusta, hymyilystä, ystävistä, kirjoista, blogeista, ihmisistä ja kukista.

   
 • 4/09/2011 5:41 ip. , Blogger Jenna kirjoitti...

  http://jenna-l.blogspot.com/

  1. "Jennan" on perustettu pystyyn aivan kuukausi sitten, mutta olen kirjoitellut blogia aiemmin vajaan puoli vuotta. Ja miksi? Voisimpa väittää olevani koukussa toisten blogeihin, mikä inspiroi omankin blogin aloittamisessa. Ja aiheet josta blogissani kirjoitan, ovat niiin lähellä sydäntä että miksipä en niitä muillekkin jakaisi:)

  2. Muiden blogit, julkkisten tyylit ja omasta päästähän sitä kaikkea kivaa keksii myöskin:)

  3. Olen Jenna ja haaveeni tulevaisuudessa olisi työskennellä lähellä muotia ja stailisti linja saattaisi olla minun juttuni. Vaatteiden, muodin ja muun sellaisen lisäksi kiinnostusta löytyy ihanaan poikaystävään, perheeseen ja ystäviin:) Kaksinaamaisuus, epärehellisyys ovatkin sitten sydämen toisella puolella ;)

   
 • 4/09/2011 5:44 ip. , Blogger amalia kirjoitti...

  http://pienentaival.blogspot.com/

  1. 2010 vuoden lopussa, ja perustin sen siksi, koska halusin :D Halusin kertoa meidän päivistä, vaikka ei ne kummosia ole :)
  2. No mulla ei ole mikään muoti/lifestyle blogi, vaan vauvablogi :D Mutta mukavat vaatteet!
  3.Olen pian 18, ja olen kotona kohta 1-vuotta täyttävän poikani kanssa!

   
 • 4/09/2011 5:45 ip. , Blogger Minna kirjoitti...

  http://diamondsandlollipops.blogspot.com/

  1. 2009 lopussa taisin perustaa blogin. Aloin 2009 puolessa välissä lukea blogeja ja löysin niinsanotusti "blogikulttuurin" asia oli uusi ja jännä, joten ajattelin että minäkin haluan sitä kokeilla..nyt blogista onkin tullut harrastus ja paikka kertoa omista mieltymyksistä, mielipiteistä ja kaikeasta maan ja taivaan väliltä. tärkeä harrastus ja tapa kertoa erilaisista asioista, jotai ei ehkä välttämättä tulisi muuten päivittäin sanottua ääneen.

  2.pukeudun siten miten itse haluan ja missä itse viihdyn.. aiemmin pidin todella paljon värikkäistä vaatteista, nykyään pidän hillityimmistä väreistä..selailen välillä myös julkkisten katumuotia ja lookbookkia ja muita blogeja ja myös niiden ympärille toteutan asuja ja vaatevalintoja!

  3. täysi-ikäinen tyttö turusta päin.. haaveena olisi olla joskus tulevaisuudessa kampaaja-maskeeraaja.. (kouluun haettu, tieto paikan saannista tulee joskus kesällä) olen erittäin sosiaalinen ja iloinen ihminen.Pidän kaikista luovista asioista, missä saa toteuttaa itseään ja tuloksen näkee samantien..rakastan suklaata,kulttuuria,shoppailua, kenkiä ja lähimmäisiäni. En pidä ihmisistä jotka luulevat iseään paremmiksi kuin muut ja vihaan hämähäkkejä! :)

   
 • 4/09/2011 5:49 ip. , Blogger Sanna kirjoitti...

  pansysally.blogspot.com

  1. Viime kesän alussa, oon itse lukenut blogeja jo pari vuotta ja lopulta päätin perustaa oman kun tykkään tosi paljon kuvailusta ja kirjoittamisesta ja musta on tosi kivaa kun on joku paikka missä voi kirjoitella kaikesta hömpästä ja turhamaisista jutuista (:


  2. Ostan uusia vaatteita ihan vain sen perusteella mikä näyttää mun omaan silmään hyvältä. Oon kiinnostunut muotijutuista mutta käytännössä pukeudun sen mukaan mikä mua itseäni miellyttää.. Oon myös huomannut alitajuntaisesti imeväni vaikutteita tosi monista paikoista, blogeista, tuttujen pukeutumisesta, lehdistä jne, jos näen jonkun kivan jutun tai yhdistelmän tai asusteen, se saattaa jäädä mieleen polttelemaan ja pitkän ajan päästä saatan huomata että oonkin hankkinut vaikka kokonaan samanlaisen asun kuin mitä oon jossain nähnyt (:

  3. Opiskelen ensimmäistä vuotta parturi-kampaajaksi, eli tulevan ammatinkin takia oon tosi kiinnostunut hiuksista ja kauneudesta ja joskus annan blogissani hiusvinkkejä ja kerron mun opiskeluista. Tykkään myös kaikesta söpöstä, oon kamala Hello Kitty -hamstraaja, vapaa-ajalla oon mun poikaystävän kanssa ja pyörin kaupungilla tai ihan vaan rentoudun kotona, tykkään olla koneella tai kuunnella musiikkia ja mitä nyt kaikki yleensäkin vapaa-ajallaan tekee (: En tykkää matikasta enkä itsekkäistä ihmisistä.. enkä viinirypäleistä!

   
 • 4/09/2011 5:53 ip. , Blogger Kaisa kirjoitti...

  http://kaisanomablogi.blogspot.com

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - Perustin blogini vasta tossa maaliskuussa, mutta oon paljon jo kirjotellut. Mulla on aiemmin ollu jo blogi mutta sitten päätin tehdä uuden, paremman. Blogin tein koska tykkään kirjoittaa ja ottaa kuvia omasta elämästäni ja ajattelin, että joitakin saattas kiinnostaa. Mun blogi on oikeesta lifestyle ja muoti aiheinen.

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Pukeutumistani inspiroi oikeastaan vähän kaikki. Tykkään lukea muoti blogeja, joissa nään kivoja vaatteita joita voisin hankkia. En kumminkaan haluu matkia kenenkään tyyliä, enkä kopioida. Tyylini on just sellanen mistä itse pidän. Tykkään monista väreistä ja rakastan vaaleanpunaista vaikkei se aina näykkään ulospäin.

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  -Olen 13, tänä vuonna 14 täyttävä tyttö, käyn siis peruskoulussa 7 luokkaa. En oo vielä kunnolla päättänyt mihin haluun, mutta lääkäriä oon miettiny jo tosi pitkään. Myös esimerkiks ruotsin tai historian opettajan ammatit olis tosi kivoja. Tykkään pukeutua ja laittautua yleensäkkin, tykkään myös kauheesti zumbasta, jota suosittelen! Liikkuminen yleensäkin on tosi ihanaa. Tykkään myös kesästä, ja pikkuveli ja serkut on ihan ykkösiä!

  Toivottavasti tykkäisit mun blogista, en oo vielä ihan kaikista asetuksista/toiminnoista perillä, mutta kaikki aikanaan;)

   
 • 4/09/2011 5:53 ip. , Blogger Anna kirjoitti...

  http://nanucci.blogspot.com

  1. Joskus vuoden 2009 alussa perustin, ja siksi koska tykkään kirjoittaa ja valokuvata ja näin esimerkiksi kaverit, joihin en ole päivittäin yhteyksissä tietävät mitä elämääni kuuluu.

  2. Lehdet, katubongailu ja tietenkin toiset blogit.

  3. Täytän ensi kuussa 21, muutin puoli vuotta sitten Helsinkiin duuniin ja nyt haen opiskelemaan. Tykkään valkokuvaamisesta, shoppailusta, kavereista, naurusta, lukemisesta, juhlimisesta, eläimistä ja ylipäätänsä elämästä nauttimisesta :)En pidä teennäisyydestä, ylimielisyydestä tai tylsyydestä.

   
 • 4/09/2011 5:54 ip. , Blogger NV kirjoitti...

  nv-fngoos.blogspot.com

  (Voi olla, että Veera on jo linkittäny ja vastannu näihin, mutta eniveis.)

  1. Tää blogi on ollu kohta vuoden pystyssä ja oltiin Veeran kans seurattu tosi monien blogeja ja monesti oltiin puhuttu, että kuin siistiä ois ite pitää blogia, sit me yks päivä vaan repästiin ja tehtiin tunnukset bloggeriin..siitä se sitte lähti:D

  2. Mä saan ainaki inspiraatiota ihan hirveesti vaan kadulla liikkuvista ihmisistä plus lehdistä ja blogeista myös :)

  3. Mä oon siis 15v, heinäkuussa 16 ja oon ysillä :) peruskoulun jälkeen ois tarkotus mennä lukioon.
  Mä tykkään musiikista, nauramisesta, salmiakista ja auringonpaisteesta :) ja kesä olis enemmän ku tervetullu!

   
 • 4/09/2011 6:03 ip. , Blogger Backarazzi kirjoitti...

  http://backarazzi.blogspot.com/

  1. Aloin kirjoittamaan blogiani tässä pari kuukautta sitten jos oikein muistan, eli kauaa ei ole ollut pystyssä. Sitä ennen tein myös matkablogia ajalta jolloin asuin Espanjassa, joten on kuitenkin aika tuttua puuhaa. Perustin nykyisen blogini, koska tykkään kirjoittamisesta sekä valokuvaamisesta ja haluan hehkuttaa uusia vaatekaapin asukkeja sekä mietteitäni! :)

  2.Pukeutumisessa eniten inspiroi muotiblogit ja se mitä kaduilla näkee ihmisten päällä.

  3.Olen 20-vuotias tyttö ja asustelen Jyväskylässä. Tällä hetkellä vietän välivuotta lukion jälkeen ja unelmoin pääseväni hiusalalle opiskelemaan syksyllä. Rakastan vaatteita, pientä koiraani ja elämää itsessään! :)

   
 • 4/09/2011 6:10 ip. , Blogger Janina kirjoitti...

  http://janinakatriina.blogspot.com/

  1. Perustin blogin viime syyskuussa oikeestaan ihan extemporee. Halusin kokeilla jotain uutta. Hetken päästä olin jo ihan koukussa enkä kadu blogin perustamista ollenkaan!

  2. Rakastan ruotsalaisia muoti/trendilehtiä! Kadehdin ruotsalaisten avoimuutta ja ihanaa rentoa mutta upeaa pukeutumistyyliä. Tuntuu että Suomessa porukka on paljon "rajoittuneempaa", mutta ruotsissa uskalletaan pukeutua oman fiiliksen mukaan.

  3. Oon 18-vuotias juuri lukion päättänyt muodin rakastaja. Rakastan tanssimista, se on ollut koko elämän mun juttu.

   
 • 4/09/2011 6:13 ip. , Blogger !ina kirjoitti...

  http://blognamedsweet.blogspot.com/

  1. Perustin blogini noin vuos sitte 25pvä huhtikuuta. Innostuin kirjottaa blogii ku näin parin kaverin kans kirjottelevan, enkä tosiaa kadu et aloin bloggaa:Dd

  2. Mun pukeutumista inspiroi ehkä eniten minä itse. Kerään ympäriltäni kaikkia munielestä kivoja asusteita ja vaatteita ,ja kokoan siitä sitte omanlaisen kokonaisuuden :)

  3. Eli oon 13v, täältä oulun suunnilta. Tykkään valokuvaamisesta, vaateista ja urheilemisesta .Inhoon kaikkia ötököitä, epäluotettavia ihmisiä, ja rahanpulaa juuri silloin, kun sitä eniten tarvis :Dd

   
 • 4/09/2011 6:13 ip. , Blogger Mirka kirjoitti...

  http://mirrrrka.blogspot.com/

  1. Perustin blogin syksyllä 2009, koska muutin Rovaniemelle Pohjanmaalta. Halusin, että kaverit ja tutut pystyy edelleen seuraamaan mun elämää, vaikka oonkin kaukana.

  2. Blogit inspiroi jonku verran.. mutta oikeestaan pidän vaatteita, joista ite pidän ja tuntuu hyviltä päältä.

  3. Oon 20v, opiskelen kosmetologiksi ja restonomiksi yhtäaikaa. Blogi käsittelee mun tavallista elämää höystettynä vähä muillakin jutuilla välillä. Tykkään vaaleenpunasesta, kynsien koristelusta, pianosta, rusketuksesta ja meikkaamisesta. En tykkää paprikasta, yli pirteistä ihmisistä enkä kylmästä ja loskasta.

   
 • 4/09/2011 6:19 ip. , Blogger Hyttyskä kirjoitti...

  http://smilemakeshappyface.blogspot.com/

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - Perustin mun blogin huimat pari viikkoa sitten tylsyyden inspiroimana koska halusin kirjottaa! Kirjotan mun vaatteista, koulusta ja ihan vaan mun elämästä :-)

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Lehdistä näkee kaikkea kivaa, mutta kierrätys on lähellä mun sydäntä niin kaikkia kirpparijuttuja on kiva käyttää ja tuunailla! Tykkään tosi vaihtelevasti erilaisista vaatteista, nykyään aika lailla sellasia tyttömäisiä ja mukavia :-D

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et
  - Mä olen 17-vuotias lukion ekaa käyvä tyttö. Tykkään tosi paljon mun ystävistä ja perheestä, ja onhan se koulukin ihan kiva paikka :-) Tykkään myös musiikista, soitan pianoo ja pidän yhelle oppilaalle pianotunnin kerran viikoon! Tykkään myöskin käydä seurakunnan tapahtumissa! Eläimet on lähellä mun sydäntä ja meillä on mopsi josta tulee aina välillä juttuja mun blogiin. En tykkää ilkeistä ihmisistä enkä pahasta ruoasta.

   
 • 4/09/2011 6:19 ip. , Blogger Vilma kirjoitti...

  www.vilmarnolds.blogspot.com

  1. hmm viime vuoden maaliskuus perustin, alotin kumminki kunnon postailun vasta syys/lokakuun aikaa.
  Tuntu vaan mun jutulta tää bloggailu :-)

  2. muiden ihmisten tyylit, niistä saa vinkkejä! tietysti oma pää on isoin vaikuttaja :D:D

  3. oon syntyny 1995, asun seinäjoella ja käyn yheksättä luokkaa, kesän jälkeen lukioon! tykkään kaikesta kesään liittyvästä (ylläri :-D) ja öäh en tykkää ilkeistä tyypeistä. nii ja harrastan alttoviulun soittoo !

   
 • 4/09/2011 6:21 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  http://www.maidelin.blogspot.com/

  1. Reilu kolme vuotta sitten omaksi huvikseni.

  2. Jotkut blogit. Oma blogini ei ole muotiblogi.

  3. 24 v., viittä vaille suomen kielen maisteri ja toimittaja.

   
 • 4/09/2011 6:30 ip. , Blogger Sessi kirjoitti...

  http://thisfeelingsessi.blogspot.com/

  1. Perustin blogini tämän vuoden alussa, koska halusin ylittää itseni ja sitoutua kerrankin tekemään jotain suht säännölisesti. Lisäksi monet kaverini olivat sanoneet minua hyväksi kirjoittajaksi ja ajattelin kokeilla osaisinko kirjoittaa jotain itsestänikin :-)

  2. Inspiroidun ehkä parhaiten selailemalla muiden muotiblogeja tai jos näen jollain jotain kivaa kaupungilla. Esimerkiksi seuraan juuri sun blogia sen takia että sulla on niin ihania vaatteita, joista voin vaan omalta osalta haaveilla ;p!

  3. Mä oon 16 vuotias ja käyn kauppista (mikä ei kyllä tosin oo todellakaan mun juttu ;-D)... Pidän tositosi paljon kesästä ja ootan sitä ihan hulluna, rakastan sitä kun saan olla kavereitteni kanssa ja kun tapaan uusia ihmisiä. En pidä ennakkoluuloisista tai hiljaisista ihmisistä, koska ne ei kohtaa mitenkään mun ajatusmaailmaa.. Lisäksi vihaan ainaista rahanpuutetta ylikaiken ;-D

   
 • 4/09/2011 6:38 ip. , Blogger karoliina kirjoitti...

  http://nanever.blogspot.com/

  1.Perustin sen tammikuussa. Kuvailen paljon ja oon aikasemminki pitäny blogia ja tää oli taas joku älynväläys alottaa blogi ja on kiva kun on joku paikka mihin laittaa kuvia ym. :)

  2.Blogeista yleensä.

  3. 12 vuotias oon, syksyllä täytän 13. Oon siis peruskoulussa vielä, kuudennella luokalla. Peruskoulun jälkeen haluisin opiskella ehkä jotain valokuvaukseen liittyvää tai vaatesuunnittelua. Oon sarkastinen ihminen :D
  Pidän kesästä, auringosta, jäätelöstä, kesäsateista, pringelseistä, kynsilakoista, vaatteista, kengistä, Harry Potterista, valokuvaamisesta ja vaikka mistä muusta mikä ei tuu nyt mieleen.
  En pidä ötököistä(paitsi leppäkertut on kivoja), ilkeistä ihmisistä, harmaista ja loskasista keleistä, pakkasista ja mistään tyhmästä.

  :)

   
 • 4/09/2011 6:40 ip. , Blogger Irina kirjoitti...

  http://vanity-by-irina.blogspot.com/

  1. Perustin tuon blogini viime lokakuussa, ja tähän asti oon päässyt. Kiinnostuin blogien lukemisesta viime kesänä ja oma blogin pitäminen alkoi kiinnostaa, mutta ensin ajattelin että se ei olisi mahdollista koska en omistanut järjestelmä kameraa, koska useimmilla bloggareilla sellainen tuntui olevan. Kuitenkin houkutus kasvoi liian suureksi ja siispä pistin pystyyn oman blogin. Blogi kertoo lähinnä mun joka päiväisestä elämästä, mutta pyrin kuvaamaan päivän asuja niin usein kun vain voin.

  2. Pukeutumisessa inspiroidun eniten juurikin kaikenlaisista blogeista, esim. kun näen jonkun kivan vaate yhdistelmän jossain sivustolla, sitä on pakko heti kokeilla! :D Luen myös paljon lehtiä ja sieltä sitten nappailen ideoita omaan tyyliin.

  3. Olen 14 vuotias ja tänä kesänä tulee täyteen 15 vuotta. Käyn peruskoulun 8. luokkaa ja yhdeksännen luokan jälkeen aion jatkaa lukioon. Rakastan vaatteita, shoppailua, lukemista ja valokuvaamista. Ja viimeaikoina olen kiinostunut tatuoinneista, tosi jos sellaisen hankin, niin vasta kun olen 18 ;) Vietän paljon aikaa kavereiden kanssa, ja me pidämmekin yhdessä aika usein leffailtoja. En pidä ihmisistä jotka puhuvat pahaa selän takana tai muuten vain puukottavat selkään, ja turha ylimielisyys ei ole myöskään hyvästä. Sry, tästä tuli näin pitkä :D

   
 • 4/09/2011 6:45 ip. , Blogger Linda&Paris kirjoitti...

  1. Blogi on perustettu melkein vuosi sitten syksyllä kaverin kanssa. Oltiin luettu paljon muitten blogeja ja sitten tuli omassa elämässä paljon tilanteita, että "tästä sais NIIN hyvän jutun blogiin". Joten blogi tuli sitten perustettua.

  2. Pukeutumisessa inspiroi paljon se, mitä kadulla näkee, muiden ihmisten päällä. Myös paljon blogeja lukevina suuri vaikutus on myös sillä mitä kanssabloggaajat ovat päällensä vetäisseet. :) Ihan pienet yksityiskohdat saattaa inspiroida ihan kokonaiseen asuun. :)

  3. Eli ruudun takaa löytyy kaksi kuvataidelukion kakkosluokkalaista tyttöstä joilla riittää höpinää ja löpinää aiheesta ja useiten kuitenkin asian vierestä. Molemmat jokseenkin samanlaisia haaveilijoita ja eletäänkin suurin osa ajasta pilvilinnoissa joista sitten aika ajoin tipahdetaan takaisin maan pinnalle moikkailemaan muitakin.

   
 • 4/09/2011 6:53 ip. , Blogger karo kirjoitti...

  www.karoliinac.blogspot.com

  1. Tämä on toinen blogini, ja tämän perustin vasta noin kuukausi sitten. Olin lukenut paljon muiden blogeja, ja sain hirveän innostuksen blogata itsekin !


  2. Kaikki mitä nään kadulla, ja kaikki omat ajatukset. Vieläkään en ole oppinut käyttämään ihan sitä, mistä itse pidän, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa ! Myös samantyyliset ystävät inspiroivat. Ja sinä, ja pari muuta bloggaajaa !  3.Olen 14-vuotias, joten vielä peruskoulussa. Yläasteen jälkeen suuntana on kansainvälinen lukio, jonka jälkeen ei ole mitään tietoa, minne olen suuntaamassa ! :--Dd Pidän kukista ja väreistä, iloisista ja räväkistä persoonista ja ihmisistä, jotka uskaltavat olla omia itsejään. En pidä ihmisistä, jotka näkevät vain negatiiviset puolet asioista, matikasta, ja hyönteisistä ! :--Dd

   
 • 4/09/2011 7:02 ip. , Blogger Krista kirjoitti...

  http://krista-s.blogspot.com/

  1) Ensimmäisen blogini perustin noin 2½ vuotta sitten, mutta päätin sitten uusia blogini kokonaan. Eli tän blogin perustin noin ½vuotta sitten. Perustin uuden blogin koska halusin aloittaa kaiken ihan alusta. Ennen kirjoitin vain ja ainoastaan ruotsiks, enkä ees aatellu kirjoittavani vielä joku päivä suomeks.. mut näin nyt sit kävi.

  2)Inspiraationi pukeutumiseen saan oikeestaan tunteista. Pukeudun fiiliksen mukaan. Tietty luen tosi paljon lehtiä ja kattelen kuvia netistä jnejnejne.. mut fiilis vaikuttaa kyl eniten.

  3) Olen 18 vuotias, ihan just ylioppilas ! Tykkään reissaamisesta, bailaamisesta, pizzasta, jätskistä, rusketuksesta, komeista miehistä ja kaikesta ihanasta. Inhoon ärsyttäviä ihmisiä ja aikaisia herätyksiä.

   
 • 4/09/2011 7:07 ip. , Blogger Jenna kirjoitti...

  http://writteninthestaars.blogspot.com/

  1. Ekan kerran oisko ollu viime vuoden syksyllä, ihan perus vastaus varmaan, mutta sen takia, että luin muittenkin blogeja ja halusin itekkin kokeilla! Sitte parin postauksen jälkeen aattelin, ettei tää oo mun juttu mut alottelin sitte taas joulun jälkee uusiks :) ja blogini ei oo mikään muotiblogi vaan ihan lifestyle!

  2. Ei mitkään tietyt jutut, kunhan muuten vaan katon aina kadulla millasia vaatteita ihmisillä on. Mä pukeudun niin yksinkertasesti ku olla ja voi!

  3. Ooon 13 vuotta ja seiskaluokalla mua vuoden vanhempien kanssa. Jos pitää sanoo jotain luonteesta niin oon aika sosiaalinen. Tykkään koirista, matkailusta, kesästä, ruuasta, hyvästä musiikista ja tietysti komeista miehistä :-D

   
 • 4/09/2011 7:12 ip. , Blogger Petra kirjoitti...

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  -Perustin mun blogin viime syyskuussa mutta lokakuun lopulla kävi takaisku ja tuli puolenvuoden mittainen tauko :s viime kuussa innostuin uudestaan ja olen jo parissa viikossa tuplannut postausten määrän siitä viime syksyisestä :) Nyt mua ei pysäytä enää mikään! Perustin blogin alunperin siitä syystä että olin käynyt juuri kirpparilla ja löysin ihanan laukun jota jostain syystä halusin esitellä kaikille :D Olin lukenut vain muutamia blogeja siihen mennessä mutta huomasin silti kuinka koukuttavaa blogin kirjoittaminen voi oikeasti olla.

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Kaikki. Muiden tyylit, vuodenajat, elokuvat, ja nuorekkuus. Synkeän teinikauden jälkeen olen innostunut väreistä ja nekin osaavat olla todellisia inspiroijia :)

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - Olen 17, lukion toisella luokalla, enkä tiedä mikä haluan olla isona. Suunnitelmat vaihtuvat joko kuukausien tai viikkojen välein. Pidän väreistä, söpöistä asioista (♥), ystävistä, eläimistä, rakastan matkustelua ylikaiken! Luonto ja vehreys ovat tärkeitä, en voisi elää missään aavikolla vaikka siellä olisikin lämmin. Pidän siis myös lämpimästä (talvi..yök). Oma tyyli on tärkeä mulle koska se on oikeastaan ainoa tapa jolla voin ilmaista itseäni. En pidä törkeydestä enkä huonosta käytöksestä. En myöskään pidä mauttoman ystävällisistä ihmisistä sillä sellaiset ovat todella ärsyttäviä. Myös esittäminen muiden miellyttämiseksi on ällöttävää. Enkä pidä karjumis musiikista :D

   
 • 4/09/2011 7:19 ip. , Blogger Janni kirjoitti...

  http://janninur.blogspot.com/

  1. Perustin blogini n. 2 viikkoa sitten :D Koska minua on aina kiinnostanut muoti ja on kiva päästä kirjoittelemaan muille ihmisille omasta elämästä ja tyylistä.

  2. Minua inspiroi tyylissäni muut blogit (esim. sinä)ja normaalit ihmiset.

  3. Olen 14-vuotias mallin alku, opiskelen vielä peruskoulussa, Pidän kirpputoreista, musiikista, rakkauden tunteesta, ruuasta ja kokiksesta. En pidä tyhmistä ihmisistä, valehtelijoista, lumesta ja ihmisistä jotka luulee ittestänsä liikoja.

   
 • 4/09/2011 7:25 ip. , Blogger Emma kirjoitti...

  http://emmalandiaa.blogspot.com/

  1. Noo emmä muista ihan tarkkaa mut iha vasta ikään,, tais olla vaa tylsää mut nyt kiinnostuin siitä enemmän:D

  2.Noo vuoden ajoista kevät aineki tulee heti kaikki ihanat kevät jutut ja näin:) Nii ja sinä !

  3. 13v tyttö itä-suomesta. Peruskoulua käyn ihan kuudennetta luokkaa ja tykkään hirmusesti tuunaamisesta ja piiiirtämisestä ! <3 En vihaa mitään, mutta en tykkää liian itserakkaista ihmisistä. Yritän löytää jokaisesta päivästä jotain hyvää.

   
 • 4/09/2011 7:27 ip. , Blogger Laura kirjoitti...

  http://www.lauramarias.blogspot.com/

  1. Perustin ensimmäisen blogini vuonna 2008, koska halusin purkaa jonnekkin ajatuksiani elämästä ja avata kiinnostuneille omaa elämääni. Blogi tuli kuiten päätökseensä viime kesänä. Tämän hetkisen blogini perustin viime syksynä ihan vain siitä syystä, etten pystynyt olemaan jakamatta kuvia ja juttuja elämästäni. Blogi on tosin bilepainotteinen nykyään, mutta ainakin se eroaa hieman muista. Avaan myös itseäni ja asioita aika paljon blogissani, joka on tietenkin joskus hieman huono asia, mutta en aio siitä luopua.

  2. En tiedä. En oikeastaan sen pahemmin seuraa ihmisiä kaduilla, enkä myöskään inspiroidu kovinkaan paljon lehdistä tai ohjelmista. Puen päälleni sitä mikä tuntuu ja näyttää omasta mielestäni hyvältä :)

  3. Olen 19-vuotias kauppiksessa opiskeleva nuori nainen. Tällä hetkellä elän railakasta sinkkuelämää ja opiskelujen jälkeen olisi tarkoituksena suunnata vuodeksi Australiaan ja sen jälkeen katsoa minne tie vie. Olen luonteeltani sosiaalinen ja hieman yllytyshullu. Kaipaan elämääni kokoajan uusia haasteita, enkä tunne olevani kotona suomessa.

   
 • 4/09/2011 7:35 ip. , Blogger BeHappyMe kirjoitti...

  http://mileyfaninblogi.blogspot.com/

  1. Perustin blogini tänä vuonna. Olin katsellut toisten blogeja ja tsadaa! Inspiroiduin ja perustin blogin. Ennen blogini jutut tuntuivat tylsiltä, ja meinasin melkein lopettaa sen. Nyt ne ovat edes hiukan kiinnostavimpia juttuja :)

  2. Julkkikset, muotilehtien mallit ja minä itse. Ei aina omasta päästä tupsahda asuyhdistelmiä, mutta joskus. Oma tyylini on oikeasti aika yksinkertainen.

  3. Ikää ei paljoa minulta löydy. Olen 11 vuotta täyttävä. Pidän blogin kirjoittamisesta, vaikka sitä kukaan ei todellakaan lue. Katselukertoja on, mutten pidä siitä, kun kukaan ei sitä lue. Pidän myös kesästä, keväästä, muodista, muotiblogeista, eläimistä, kavereista jne.

   
 • 4/09/2011 7:35 ip. , Blogger sonjaks kirjoitti...

  http://sonjusaid.blogspot.com/
  1.perustin blogini maaliskuussa, koska luen paria blogia ja sit vaan ajattelin itsekkin kokeilla. aiemmin en ollut innostunut asiasta koska mulla EI OO kameraa.. (
  yritän kyllä kovasti kerätä rahaa siihen)
  Blogiini vuodatan vähä mitä sattuu ja fiiliksen mukaan. vähä pelastaa mun iltoja ku kirjotan sinne, kun yksin asustelen tampereella viikot.
  oon kuitenkin vasta semmonen alottelija tän kanssa! :D

  2. inspistä pukeutumiseen.. apua tää on vaikee! koska pukeudun ja ostan vaatteeni vaan sillä perusteella tykkäänkö siittä! mutta luen kyllä kaikkia lehtiä ja kuvastoista tulee niit ideoita tietty..
  mutta se oon kuitenkin minä itse joka puen itteni mieleni mukaan.

  3. ja olen 17, opiskelen nyt tokaa vuotta merkonomiks eli oon kauppiksessa, mäntässä. se on niin pieni paikka että huhhuh!
  nyt oon ollu marras-tammi ja maalis-toukokuun tuun oleen tampereella Bronxilla työharjottelussa.

  Vaikken sitä blogissa saa oikee esille niin laitatan joka viikko uutta kuvioo kynsiin ja maalailen niitä mieleni mukaan. sun blogista bongasin iso-britannia lippu idean ja se oli ihan huippu!

   
 • 4/09/2011 7:38 ip. , Blogger ROOSA kirjoitti...

  htto://www.rrroosa.blogspot.com

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - Perustin mun blogin joulukuussa 2008. Enään en kyllä muista miksi sen perustin. :D Mutta oikeastaan kunnolla blogi lähti toimimaan vasta 2010

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Mun inspiraatioksi voisi sanoa lastenohjelmat. :') En nyt tiedä kuinka paljon se näkyy enään mun tyylissä. Myös bloggarit inspiroi mua. Tykkään sopivan poikamaisista jutuista ja sitten myös sellaisista söpöistä tyttöjen jutuista, esim. rusetit :)

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - No olen Roosa, vm 1994. Opiskelen Hämeenlinnassa vaatetusompelijaksi. Tykkään kavereiden kanssa höpsöttämisesta, suklaasta ja käsitöistä. Vihaan itsekkäitä ihmisiä.

  Loppuun pieni info blogista:
  Mun blogi ei ole muotiblogi, vaan lifestyle, omin sanoin "fiilistely" blogi, jonne kirjoittelen millon mitäkin mitä huvittaa ja oon touhuillu. Postaukset ei ole kaikki hienoimpi ja kuvat tarkimpia, mutta totta kai yritän koko ajan kehittää blogiani parempaan suuntaan! :)

  Enjoy! :)

   
 • 4/09/2011 7:52 ip. , Blogger Jenni kirjoitti...

  http://hodge-podgeofemotions.blogspot.com/

  1. Tämän nykyisen blogin perustin viime kesäkuussa, aikaisempi blogini oli enemmän henkilökohtaisempi tämä nykyinen sisältää ajatuksia miun pään sisältä ja vähän kaikkea muuta :D eli aika normi lifestyle blogi :)

  2. Eniten inspirioi se mikä näyttää ja tuntuu hyvältä itsensä päällä ja nappailen vaikutteita kadulta eli se mikä näyttää itsestä kivalle niin sitä näkee sit miu päällä :)
  -
  3. Olen Jenni, etelä-karjalaan Lappeenrantaan noin vuosi sitten muuttanut kohta 17 vuotias, opiskelen ensimmäistä vuotta Horaca-alaa ja minusta pitäisi valmistua kokki kahden vuoden kuluttua :)

  Minä en pidä mm tulisesta ruuasta, enkä koulukiusaamisesta. Pidän ystävistäni, ruoanlaitosta ja hauskanpitämisesti :) ainiin ja inhoan sitä kun ei ole rahaa ....

   
 • 4/09/2011 7:56 ip. , Blogger Nelli kirjoitti...

  http://nelli-passionforphotography.blogspot.com/

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?

  -perustin sen joku vuosi sitten kun kaverikin ol tehnyt semmoisen, enimmäkseen laitan sinne kuvia koska harrastan valokuvausta. Kirjoittelen sinne myös joskus ostoksista ja päivistäni.

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?

  -en ihaile ketään erityisesti pukeutumisessa. tykkään kaikenlaisista rennoista ja hieman poikamaisista vaatteista. Otan vaikutteita myös jostain blogeista ja muiden ihmisten pukeutumisesta.

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - Opiskelen audioviuaalista viestintää tampereella. Olen 18 ja pääsen toivon mukaan kohta muuttamaan pois kotoa. Pidän kissistani ja shoppailusta kirpputoreista saippuakuplista kamerastani ja suklaasta.... :D nautin elämästä ja pidän hauskaa !

   
 • 4/09/2011 7:57 ip. , Blogger Mii kirjoitti...

  http://thestrawberryfestival.blogspot.com/

  1. Perustin oman blogini hieman yli vuosi sitten. Innostus lähti ihan siitä, että olin jo monta vuotta lukenut muiden blogeja ja halusin päästä jakamaan omia juttujani. Tykkään kovasti valokuvata, rakastan vaatteita ja shoppailua, joten tää oli just sopiva harrastus mulle :)

  2. Eniten mua inspiroi varmaankin kaikki katutyylisivustot sekä tietty muut tyyliblogit.

  3. Eli olen 21- vuotias tyttö Porista. Opiskelen tradenomiksi, mutta syksyllä olis tarkoitus vaihtaa sisustuslinjalle, jos vaan kouluun pääsen. Tykkään sisustamisesta, matkustelusta, vaatteista, kengistä, hatuista ja muoti- ja sisustuslehdistä ^^

  En tykkää sinisestä väristä, hämähäkeistä, lumesta, Minna Parikan kengistä, suolakurkusta enkä herätyskellon äänestä :D

   
 • 4/09/2011 8:20 ip. , Blogger M&M kirjoitti...

  http://vikkani.blogspot.com/

  1. Perustettiin siskoni kanssa yhteinen blogi koska oltiin mietitty todella kauan että tehdäänkö vai eikö. Olen itse seurannut hyvin erilaisia blogeja noin 3 vuotta ja on tää niin kivaa hommaa kyllä. :)

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  Vastaan nyt tähän omasta puolestani, mutta poimin vinkkejä blogeista, kaduilta, lehdistä jne. Lähinnä mukavuus on se tärkein mutta pidämme molemmat vähän erikoisistakin vaatteista. Ja tietysti omalle kropalle sopivat vaatteet on parhaita.

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  Matleena (eli minä olen) 14v ja siskoni Marianne 23v. Meidän ajatusmaailmat on kuitenkin erilaisia ja kirjoitetaankin ihan eri jutuista. En valitettavasti voi kertoa mitä opiskelemme (toki iästäkin voi vähän päätellä.. :D)
  Pidämme mm. eläimistä, (omistamme 2 koiraa ja kolme pupua) shoppailusta, ruuasta ja kaikesta mahdollisesta.

   
 • 4/09/2011 8:20 ip. , Blogger girl kirjoitti...

  http://bienvenue-je-la-vie.blogspot.com/

  1. Tämän vuoden alussa perustin blogini, kun halusin jonkun sivun pitä päivitellä ja purkaa tunteitani sinne :D
  2. Pukeiudun aika tavallisesti, eli en siis erotu oikeastaan joukosta, mutta pukeudun just niin, mikä tuntuu hyvältä päällä jne.
  3. Käyn valitettavasti vielä peruskoulua, mut haluaisin olla joku graafikko tai muu sellanen joka tekee paljon luovaa työtä ((= Pidän kesästä yli kaiken, vaatteista, musiikista,kuvaamisesta ja moonista muista asioista 8)

   
 • 4/09/2011 8:24 ip. , Blogger Eve kirjoitti...

  www.mi-senti-vivo.blogspot.com

  1. Aloitin bloggaamisen kauan sitten, mutta nykyisen blogin perustin noin 1,5 vuotta sitten. Olin lukenut blogeja jo pitkään, ja ajattelin usein "jos minulla olisi blogi, kertoisin tästä ja tuosta siinä". Kun ajattelin näin kaikesta, oli aika luontevaa aloittaa se!

  2. Hmm... Saan inspiraatiota vähän joka paikasta. Muista ihmisistä ylipäätänsä - kaduilta, koulusta, blogeista ja lehdistä. En koskaan kylläkään seuraa catwalk-muotia! Pidän muutenkin enemmän sanasta tyylikkyys kuin muodikkuus :)

  3. Olen Eve, 15-vuotias tyttö Helsingistä. Keväällä päätän vihdoin peruskoulun ja syksyllä jatkan lukioon. Lempiasioihini kuuluvat kevät, kesä, talvi ja syksy, huomaavaiset ihmiset, tunteita herättävät jutut, ihanat vaatteet ja valokuvaaminen.
  Vaikka kovasti yritän markkinoida blogiani lifestyle-blogina, se on kääntynyt aika lailla tyyli-ja asupainotteiseksi.

   
 • 4/09/2011 8:34 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  http://wilma-9-miles.blogspot.com/

   
 • 4/09/2011 8:51 ip. , Blogger jeve kirjoitti...

  http://elapaivakerrallaan.blogspot.com/

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - Olen perustanut jo niin monta blogia, että ei tosikaan. Mutta jotenkin tuntuu, että tämä kerta on erilainen. Tein sopimuksen itseni kanssa, että kirjoitan vain silloin kuin huvittaa enkä pakosta rupea mitään väsäilemään. Tämän blogin perustin nyt tänä vuonna helmikuussa. Ennen yritin blogeillani hakea huomiota, nyt päätin että kirjoitan vain itselleni ja tulkoon lukijoita jos on tullakseen. :)! Blogin perustin siis koska olen aina halunnut kirjoittaa päiväkirjaa ja purkaa tunteita, mutta blogi on jotenkin paljon parempi idea. Kuvia saa paremmin jnejne. Blogi ei myöskään ole täysin yksityinen ja on mukava jos joku on kiinnostunut tekemisistäni! :)

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Se jos näen jotain kivaa, en niin kunnolla seuraa muotia, blogeja kylläkin. Sillointällöin satun muotilehden ostamaan. Jos näen jotain kivaa, se sopii minulle ja on kohtuu hintainen, ostan sen. En ajattele mikä on juuri nyt se juttu. Seuraan kyllä jonkin verran ulkomaalaisia blogeja, sekä ulkomaalaisia sarjoja joita suomessa ei vielä näytetä. Niistä uskoisin myös osan inspiraation tulevan.

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - 17 vuotias ja lukiossa, jatkossa joko markkinointi alalle tai hotelli- ja ravintola alalle. Vaatetuksessa pidän mekoista ja kesästä. Kompensoivat hyvin toisiaan. Korkokengät ja kengät muutenkin ovat intohimoni. Rakastan kenkiäkenkiä ja kenkiä! En pidä valehtelusta ja kieroilusta, itse olen aina yrittänyt elää niin, että en puhu pahaa kenestäkään ja se on toiminut. En ole saanut sitä ruskeaa ulostetta siitä niskaani. Mikä on ihan hyvä juttu. Joten vihaan ihmisiä jotka juttelevat joillekkin vain kyselläkseen juoruja. Sekä vihaan häviämistä, kyseistä sanaa en tunne edes. Ja jokin kiilakoroissa saa hermoni kiehumaan ylikierroksilla...

   
 • 4/09/2011 8:51 ip. , Blogger Jennakaroliina kirjoitti...

  http://jk-ciaobella.blogspot.com/

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - Aloitin tuon blogini vasta tämän vuoden maaliskuussa, joten vasta ihan ensi askeleita otetaan. Blogi syntyi ihan vaan rakkaudesta kirjoittamiseen ja onkin aika päiväkirja tyyppinen.

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Apua, näitä on monia! Eniten yritän tuoda pukeutumiseeni sitä omaa persoonaa esille. Vaikka asut olisi simppelit niissä pitää aina olla sitä jotain omaa itseään. Blogimaailmasta löytyy usein kaikkia hyviä ideoita ja inspiraationlähteitä.

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - Olen 20 - vuotias, hieman hipahtava ja mieleltään ikuinen lapsi. Työskentelen baarimikkona / ravintolatyöntekijänäyökerhossa.

   
 • 4/09/2011 9:06 ip. , Blogger Eeve kirjoitti...

  http://justastorybook.blogspot.com/

  1, Perustin blogin viime elokuussa, kun en enää kestänyt blogittomuutta, ja halusin taas paikan johon ladata kuviani, ja kertoa kuulumisiani. Englanniksi kirjoitan siksi, koska se on minulle jotenkin paljon vapauttavampi ja luonnollisempi tapa kirjoittaa. Englantini ei ole täydellistä, mutta kehityn. Kai.

  2, Ideoita saan monista blogeista, omasta päästäni ja siskoiltani sekä musiikista jota kuuntelen.
  Tyylini on rakentunut koko lyhyen elämäni ajan, suurimpina vaikuttajina siskoni. Olen heille velkaa tyylini, vaikka se ei kuitenkaan ole läheskään samanlainen kuin heillä mutta on kuitenkin.

  3, Olen pian 16 täyttävä tyttö, jolla on viha-rakkaussuhde elämään. Kengät ja hyvin istuvat vaatteet ovat elämäni valo, ystävätkin suuresti. Valokuvaus on suuri rakkauteni ollut jo pitkään. Auringonpaiste tai kaatosade pelastaa aina päiväni. Täydelliseksi sen tekee molemmat yhtä aikaa. ♥

   
 • 4/09/2011 9:07 ip. , Blogger 2000 kirjoitti...

  http://2000yearsontheplanet.blogspot.com/

  1. Perustin viime kesänä, innostuin muiden blogeista niin halusin väsätä jotain omaa. :) (Harmittaa tosin että poistin ne alkupostaukset, siellä kun oli paljon kivoja kuvia. :( )
  mulla ei myöskään valitettavasti ole mitään harrastuksia, niin onpahan jotain ajan vietettä. Tykkään kanssa valokuvaamisesta, niin tuonne joskus joitain laitan.

  2. Lähinnä muut ihmiset, välillä rankemmat tyylit. Oikeastaan kaikki kaunis ja räväkkä. Sitten taas ei oikeastaan mikään, eli satun vaan näkemään jotain kivaa ja haluan sen. :)

  3. Olen 17, erittäin tylsän elämän omaava lukiolainen. :D En oikeastaan tykkää käydä lukiota, mutta onhan se ihan hyvä käydä loppuun.. Haluaisin tulevaisuudessa eläimiin liittyvää työtä ja valokuvausta.
  Pidän vanhoista, kauniista asioista, kuten esimerkiksi taskukelloista, kirjoituskoneita, vaatteista ja koruista. Musiikki ja eläimet tosiaan kuuluu omaan elämään vahvasti. En pidä heti tuomitsevista ihmisitä ja punajuuripihveistä..

   
 • 4/09/2011 9:07 ip. , Blogger Kike kirjoitti...

  http://kikesthings.blogspot.com/

  1. Perustin mun blogin muutama kuukausi sitte.

  2. Mua inspiroi pukeutumisessani eri muotiblogit ja tv-ohjelmat jossa on jotain muoti juttuja tai the hills yms. + se että oon vaatetusalalla ja pystyn tekemään itse vaatteita ja toteuttamaan omia pukeutumis visioita värin ja materiaalin puolesta.

  3. Oon 18 vee Porista ja yläpuolella kerroinkin jo mitä opiskelen, eli vaatetusalaa ja ihan täällä Porissa :D Oon suorasanainen mutta, mukava, sosiaalinen herkkä ja nauravainen energiapakkaus. Blogista mun luonne ja pukeutumistyyli ei käy kovinkaan hyvin ilmi mut en postaa kovinkaan aktiivisesti vielä joten, johtuu siitä. En tykkää valehtelijoista, suutun siitä ihan älyttömästi koska sanon itekki asiat suoraan joten, toivon että mullekkin sanotaan suoraan, kaikki positiiviset ja negatiiviset asiat. Tykkään hyvistä tv-ohjelmista ja ruuista, mukavista hyvä sydämisistä ja sosiaalisista ihmisistä.

   
 • 4/09/2011 9:16 ip. , Blogger sonjjj kirjoitti...

  http://www.fridays-project.blogspot.com/

  1. perustin blogin vuoden 2009 alussa ja samaan aikaan blogit olivat löytäneet tiensä myös mediaan joten kiinnostus ja idea lähti siitä, halusin jotain tekemistä ja myös jakaa tekemiäni asioita ja tyyliäni

  2. suurin ispiroija on muut blogit mutta myös ihmiset kadulla, kauniit ja söpöt vaatteet/asiat

  3. olen 18-vuotias, tämän vuoden tuleva ylioppilas jonka tarkoitus olisi tulevaisuudessa opiskella vaatesuunnitelua tai vaatetusalaa. Hirveen kova hinku on myös ulkomaille..ehkä aupairina? Rakastaa kesää, aurinkoa, lämpimiä matkakohteita. Pidän aidoista eihmisistä jotka uskaltavat olla erilaisia tai toimia oman mielen mukaan, en pidä ennakkoluuloisista ihmisistä enkä kylmästä ilmasta:D

   
 • 4/09/2011 9:59 ip. , Blogger kiia kirjoitti...

  kiiun.blogspot.com

  1.Blogin perustaminen oli pieni päähän pisto, jota halusin kokeilla, kun olin seurannut paljon muita blogeja, esim. annika-o:ta ja sun blogia :) sitten aloin tykkäämään paljon kuvaamisesta, mutta en omistanut omaa kameraa niin kuvat jäivät vähäisiksi :/ viime jouluna sain ekan kamera! vaikka se onkin vaan tavallinen digikamera, niin saan silti riittävän hyviä kuvia blogiin :)

  2.Mua inspiroi aika moni asia. Haluan ensinnäkin näyttää 'hyvältä' pukeutumalla mukaviin ja yhteen sopiviin vaatteisiin, vaikken niitä paljon omistakkaan :D bloggaajilta saan erinlaisia inspiraatioita asukokonaisuuksien luomiseen myös :)

  3.Elikkä oon vasta 15, ja asun pienellä paikkakunnalla jossa ei ole vaateliikkeitä tai mitään suurta. Käyn vielä kasi luokkaa ja opettelen elämää ja bloggaamista, mutta tulevaisuuden suunnitelmissa on hakea Helsinkiin opiskelemaan kauneus alaa :) Pidän paljon kuvaamisesta (vaikken järkkäriä omistakkaan!), laittautumisesta, tanssimisesta ja muutenkin liikunnasta ja salilla käynnistä :) En taas tykkää yli 100-200 kiloisista liikalihavista mäkkärissä istuvista rasvalettisistä miehistä enkä aikasin nousemisesta :D

   
 • 4/09/2011 10:10 ip. , Blogger Juuli kirjoitti...

  http://yourseasontosparkle.blogspot.com/

  1. Hah, tämä on aika hyvä, sillä perustin blogini vajaa viikko sitten! :D Viime viikon sunnuntaina, joten aika alussa se vielä on. Kovaa vauhtia edistyy ja joka päivä oppii jotain uutta :) Aloitin blogin pitämisen pitkän harkinnan jälkeen. Ensiksi vain ihastelin muiden blogeja, sitten päätin aloittaa oman. On mukava kirjoittaa mm. vaatteista, sillä ihmisten on helppo lukea blogistani mistä olen jonkun ostanut ja paljon se on maksanut, eikä sitä tarvitse erikseen kysyä :) Mielestäni blogin pitäminen on aina vaikuttanut niin mukavalta ja palkitsevalta; saa jakaa muiden ihmisten kanssa päivän tapahtumia, muotiasioita, vaatteita sekä paljon muuta!

  2. En varsinaisesti seuraa liikaa muotia, olen aika oman tien kulkija.En tahdo olla yksi massasta.. mutta ajatuksia ja ideoita ehdottomasti tulee erilaisista lehdistä ja blogeista sekä muutenkin muilta ihmisiltä. Helposti inspiraatioita saa muiden erikoisista ja ainutlaatuisista tyyleistä, niitä on hauska seurata!

  3. Olen 17-vuotias tyttö Hämeenlinnan suunnalta, opiskelen tällä hetkellä urheilu lukiossa, lajina lentopallo. Harrastan lentopallon ohella lumilautailua, lenkkeilyä koirani kanssa, shoppailua(!) sekä nykyään bloggailua. Lukion jälkeen toivon, että jatka liikunnan parissa!
  Pidän erityisesti:
  poikaystävästäni, perheestäni, kavereistani, kesästä, rusketuksesta, shoppailusta, vaatteista, kirpputoreista, koruista, töistä, hyvästä ruuasta, musiikista sekä muutenkin elämästä ja sen tuomista ihanista asioista :)
  En pidä ollenkaan ihmisistä, jotka ovat pinnallisia, itsekkäitä, liian konservatiivisia (eivät osaa hullutella) sekä ujoja! Liian ujot ihmiset jollain tavalla ahdistavat minua, sillä itse olen heidän vastakohtansa. Enkä pidä varsinkaan tällä hetkellä loskasta,kun en kumisaappaita omista (:D). Nyt vain kunnon kevättä ja kesää odottelemaan!

   
 • 4/09/2011 10:29 ip. , Blogger Salha kirjoitti...

  www.thecabinetoffashion.blogspot.com

  1. Mä perustin mun blogin ekaan kertaan 2007, ja kirjotin blogia n. 2 v. Sitten 2010 alotin taas blogin ihan uudelleen ja siitä lähtien olen bloggaillut melkein päivittäin.

  2. Kaikki mitä näen. Kadulla kulkevat ihmiset, vaatekauppojen näyteikkunat, mun lemppari bloggaajat.

  3. Mä olen 18, ja tällä hetkellä opiskelen toista vuotta vaatesuunittelua. Asun Tunisiassa ja olen itse puoliksi suomalainen ja tunisialainen. Mä pidän Gilmoren Girlsseistä, muodista, piirtämisestä, ompelusta, valokuvaamisesta, söpöistä jutuista, eläimistä, 80-luvusta ja luonnosta. Mä en pidä hämähäkeistä, rasisteista ja liian kuumasta säästä...

   
 • 4/09/2011 10:35 ip. , Anonymous Paiksu kirjoitti...

  Hellureeei :)
  http://mynailsandi.wordpress.com/

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  -Perustin blogini pari kuukautta sitte, koska halusin pälättää omiani, ja laittaa kuvia kynsistäni. Rakastan niiden laitttoa

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  -Värit. Ehdottomasti. Omaperäisyys on toinen avainsana. KOlmantena katson mitä muut pukee, ja siitä sovellan jotain itselleni sopivaa!

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  -Olen siis 15 vuotta, kasiluokkaa käyvä tyttö suomesta. Tykkään laittaa kynsiä, ja lakkoja onkin jo yli 90, mutta koko ajan tulee lisää! Lemppari värejä on pinkki(haha), vaaleen punane, ja neonin KAIKKI värit. Tykkään melkee kaiksita väreistä. Syön melkeenpä mitä vaan, mut välttelen sipulii, paprikaa ja paistettuja vihanneksia. Harrastan keilausta, jaa olen iha jeeskin siinä :) OOn sosiaalinen ja tutustun sinänsä helposti uusiin ihmisiin.
  Mua ärsyttää ihmiset jotka luulee niin olevansa jotain, vaik ei oo. Mut, sen mä myös näytän niille. (muahahahahahhaaa) Raivoovat ihmiset ottaa toki pannuun.>:(

   
 • 4/09/2011 10:36 ip. , Blogger Nilla kirjoitti...

  http://freakingmockingbird.blogspot.com/

  1. Blogi tuli perustettua viime vuoden lokakuussa. Olin pitkään ja monen vuoden ajan halunnut perustaa oman blogin, mutta en saanut nappastua hommasta kiinni missään vaiheessa aikaisemmin. Tarkotuksena on oikeastaan kertoilla vaan elämästä pintaraapaisuna ja enemmänkin sit muuten kuvilla!

  2. En osaa sanoa mikä mua pukeutumisessa eniten isnpirois. Mä olen kaveripiirissä oikeastaan ainut ja erinlainen, joka pukeutuu ns. "rennommin". Se vaan on mun juttu. Mä olen tälläinen oman tien kulkija joka asiassa.

  3. No mä olen 17 vuotias Varkautelainen. Helsinkiin muuttoa unelmoiva, ylitse muiden haaveilija. Vuoden mä olen opiskellut puualaa ja vuoden nyt merkonomiksi. Pidän eri kulttuureista, kävelemisestä kesäaamuna nurmella ja kirpputoreista. Asioita taas joista mä en pidä on vähän, ensimmäisenä ehkä kylmyys. Ihan vaan syynä sille allergisuus.

   
 • 4/09/2011 11:05 ip. , Blogger sara kirjoitti...

  http://inspiredbyclothes.blogspot.com/
  1.Perustin blogini 2010 vuoden joulun alla. Ajatus blogista innosti mua niin paljon että mun oli pakko tehdä semmoinen. Mulle sanottiin että tähän kyllästyy helposti jos elämässä ei ole lähes lainakaan extremeä, eikä kukaan ryhdy lukijaksi. 10 lukijan voimilla olen jaksanut hyvin tähänkin asti tätä hommaa tehdä eikä kyllästytä pätkääkään!
  2.Muut blogit,muotilehdet, ja mitä näkee muiden päällä. Mutta tärkein on pukeutua sen oman fiiliksen mukaan. Ei pitäisi laittaa päälleen mitään sellaista, jossa ei tunne oloaan mukavaksi tai omaksi itsekseen.
  3.Opiskelen ylä-asteen yhdeksättä luokkaa, eli siis ikää on 15. Pidän erityisesti sisustuksesta, muodista,suklaasta ja tuoremehuista! Ilkeät anonyymit, politiikka, ja murrosikä ovat asioita joista en pidä :)

   
 • 4/09/2011 11:09 ip. , Blogger Soile kirjoitti...

  http://www.shokingpink.blogspot.com/

  1. Perustin blogini tämän vuoden tammikuussa, eli ei ole kovin vanha blogi vielä. Olin jo pitkään lueskellut blogeja ja mietin, kuinka kiva olisikaan jos olisi oma blogi. Kun luin joitain postauksia, huomasin, että voisin itsekin bloggailla tämän tyylisistä aiheista ja sitten yhtenä päivänä vaan keksin, että hei, kyllähän mäkin voin perustaa blogin, joten miksipä en sitä tekisi!:)

  2. Pukeutumiseni tulee ihan luonnostaan. En seuraa muotia mitenkään erityisesti, mutta en myöskään vetäisi ylleni mitään ihan mautonta. Olen itseasiassa blogeja lukiessani löytänyt itselleni uuden, rohkeamman pukeutumistyylin ja tajunnut, että ei tarvitse kulkea perus-hupparissa ja farkuissa, vaan voi uskaltaa olla sitä mitä haluaa olla. Eli voisin sanoa, että muutamat bloggaajatkin toimivat inspiroijina. (vaikka blogissani en hirveästi esittelekään asujani)

  3. Olen 19-vuotias abityttö, joka aikoo muuten huomenna hakea kouluihin! Pienenä halusin olla lääkäri, mutta nykyään toiveena on sairaanhoitajan tai fysioterapeutin ammatti, mutta haen myös yliopistoon kansanterveystiedettä lukemaan.
  Tykkään shoppailusta (kuten varmaan moni muukin;>), musiikista sekä kesästä, kun saa makoilla viltillä ja ottaa rennosti.
  En pidä ihmisistä, jotka koko ajan valittavat tai ovat negatiivisia. Positiivisuutta kehiin niin kaikki on hyvin! :)

   
 • 4/09/2011 11:20 ip. , Blogger vajakkielli kirjoitti...

  1.perustin blogin jovkus n.puol vuotta sitte, koska ei ole elämää.
  2.nohh... inspiroi vähä niiku kaikki bloggaajat..
  3.15v. peruskoulus, meen lukioon, tykkään vähä niiku kaiken laisesta tyylistä paitsi joku gootti/emo ei. Meen nyt joskus 3 viikon päästä saksaan vaihtariks ja meille tulee maanantaina yks tyyppi tänne.:) Vihaan ötököitä , en käärmeitä tai mtn eläimiä vaan iha kaikkia ötököitä, ja kyttiä myös...

   
 • 4/09/2011 11:55 ip. , Blogger kalinka kirjoitti...

  passionofmy.blogspot.com

  1. Maaliskuussa perustettu blogi, kirjoittelin jonkin aikaa ennenkin, mutta silloin ei napannut. Nyt sitten tämä uutukaiseni, joka tuntuu omammalta. Mieleni myllerryksen purkua.

  2. Ympäristövaikutus on suuri. Lehdet, blogit, kaupunkikuva. Mikä näyttää hyvältä ja tuntuu myös hyvältä on se juttu! :)

  3. 20vuotias kokkiopiskelija, tällä hetkellä äitiyslomalla, syyskuussa suorittamaan viimeinen vuosi koulusta. Ei natsais sitten yhtään ! Pitää kesästä, tykkää vaatteista, rakastaa kenkiä. Inhoaa kylmää, ylimielisyyttä ja naarmuja/kolhuja kengissään.

   
 • 4/10/2011 12:08 ap. , Blogger heta kirjoitti...

  hetah.blogspot.com

  1.Alotin kirjottelemaan blogia viime vuoden lokakuussa! Olin jo pitkään lueskellut blogeja ja ittellänikin oli semmonen halu päästä kirjottamaan. Oon aina pitänyt itseni ilmaisemista, muodista ja vaatteista, kuvailusta ja kirjottamisesta ja tässä yhdistyy aikalailla kaikki, joten tuntu vaan niin omalta jutulta:)

  2.Ympäristö! Siis ihan vain ohikulkijat, lehdet, blogit, musiikki, elokuvat, kaverit ja lista jatkuu :)

  3.Mä olen pian 17-vuotias lukiolainen pääkaupinkoseudulta. Tällä hetkellä mun blogi on aika muoti/tyyli painotteinen, mutta kesän jälkeen oon lähdössä vuodeksi vaihtoon jenkkeihin, joten sillon viimeistään blogissakin tullaan näkemään paljon muuta juttua!

   
 • 4/10/2011 12:45 ap. , Blogger Erika kirjoitti...

  http://nafb-erika.blogspot.com/

  1. Tämänhetkisen blogini perustin melkein vuosi sitten, mutta aikaisemmin pidin yhteisblogia kaverini kanssa vuoden. :) Olen lukenut blogeja vuodesta 2007 asti ja innostus ei ole laantunut näin vuosienkaan saatossa. Vuonna 2008 päätin perustaa ensimmäisen blogini ja siitä asti olen bloggaillut. :)

  2. Tykkään seikkailla eniten LOOKBOOKin sivuilla, josta saan paljon inspiraatiota. Eniten omaan pukeutumiseen vaikuttaa kumminkin minä itse ja omat mielialani. Jos mieleni tekee pukea päälle jotain rentoa, niin kaivelen vaatekaappini rennohkoja vaatteita läpi, kun taas haluan olla tyttömäinen ja pukea jotain istuvampaa päälle, etsin jotain sellaista!

  3. Sydäntäni lähellä ovat kosmetiikkatuotteet, näytteleminen, matkustelu, ruuanlaitto ja tottakai vaatteet. 17 vuoden aikana olen päässyt vapaasti muovaamaan oman identiteettini, joka tosin on joskus vielä hieman hukassa. Identiteettikriisiäni helpottaa oman blogin pitäminen, jossa voin julkaista omat mietteeni niin lukiolaisen elämästä kuin muistakin asioista.

   
 • 4/10/2011 1:46 ap. , Blogger linda sofia kirjoitti...

  http://dlovesu.blogspot.com/

  1. perustin blogin syksyllä 2009 kun muutin sillon omaan asuntoon, löysin sillon pari blogia ja halusin kokeilla kans ja myös senki takia että oli sit jotai tekemistä ku yksin asustelin <;

  2. muut blogit, ihmiset kaupungilla ja fiilis!

  3. oon 19-vuotias valokuvaajaa ja stylisti turusta :)

   
 • 4/10/2011 2:19 ip. , Blogger Joa kirjoitti...

  http://keijukaiseni.blogspot.com

  1. Perustin blogin kohta kolme vuotta sitten (härregyyd sentäs). Olin lukenut paria blogia ja innostunut siitä sitten. Lähinnä kiehtoi valokuvauksen ja kirjoittamisen yhdistäminen - ja tietty asukuvat olivat mielestäni parhautta.

  2. Vuodenajat inspiroivat hirveästi ja lisäksi tietysti blogit. Mutta en ehkä osaa sanoa, mikä on keskeinen inspiraationlähde. Siinä yhdistyy kaikki vaikutteet, mitä saan - milloin mistäkin.

  3. Olen kohta 19-vuotias ja opiskelen ravitsemustiedettä Savon sydämessä. Rakastan tanssimista, omenoita ja sitä, miltä näyttää kun on juuri meikannut. :D

   
 • 4/10/2011 3:32 ip. , Anonymous Janni kirjoitti...

  http://justgotlostinthought.blogspot.com

  1. Milloin perustit blogin ja miksi?
  - Oon bloggaillut jo vuosia, mutta aiemmin lähinnä koirien treeniblogin muodossa. Tämän blogin perustin joskus viime syksynä, kun tuli tarve kirjoittaa ja bloggailla enemmän ja muista asioista kuin vaan niistä piskeistä.

  2. Mikä inspiroi sinua eniten pukeutumisessasi?
  - Inspiroidun tosi helposti tosi monenlaisista asioista, viimeisin merkittävin inspiksen lähde taisi olla Burleski-elokuva, jonka nähtyäni ryntäsin etsimään samanlaista hattua ku leffan baarimikoilla. Muuten inspiraatiota otan milloin mistäkin, vallitsevasta säätilasta, blogeista, katukuvasta, lehdistä, kaikesta kauniista.

  3. Kerro pieni esittely itsestäsi, esimerkiksi: ikä, mitä opiskelet mistä pidät ja mistä et?
  - Olen urheilukoirahierojan ja järjestyksenvalvojan koulutuksen suorittanut 19-vuotias, joka tällä hetkellä tekee töitä kassatätinä. Tarkoitus olisi siirtyä kivempiin hommiin, kuten järkkäriksi, ja syksyllä ehkä alkaa uudet opiskelut. Pidän tölkkicokiksesta, sormuksista, hienoista hatuista, lokeista, hyvistä elokuvista, tatuoinneista ja vesisateessa juoksemisesta. En pidä talvesta, huonosta komediasta tai tyhmistä ihmisistä.

   
 • 4/10/2011 4:15 ip. , Blogger vilma kirjoitti...

  http://pumpyn.blogspot.com/

  1. aloitin blogini viimeviikolla, hah :-) olen siis bloggaillut joskus vuosi sitten ihan aktiivisesti ja pitkään, mutta sitten elämäs tuli vähän muutosta ja bloggaus jäi. nyt alotin sen uudestaan koska bloggaus on vain mun juttu ja tykkään niin älyttömästi tehdä sitä :)
  2. eniten minua inspiroi pukeutumisessa muotibloggarit, we heart it, muut ihmiset, sitten esim tietyt värit ja esim nahka ja metalli ja muut :)
  3. 16 vuotias tyttö, peruskoulu loppuu pian ja odotan innolla ammattikouluun menemistä.
  elämä vähän sekavaa tällähetkellä, saa nähä mitä kaikkee tässä tulee tehtyä :)

   
 • 4/10/2011 4:36 ip. , Blogger Saara kirjoitti...

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  1. Perustin blogin alkuvuodesta. Idea lähti siitä, kun monilla frendeillä oli blogi ja luin monia hyviä blogeja (esim. Uinon blogia :D) Blogini on lifestyle blogi, joka kertoo mun elämästä (:

  2. Pukeutumisessa mua inspiroi se, että vaatteen pitää tuntua hyvältä päällä ja näyttää samalla myös kivalta (: Ideoita tyylini saan yleensä muilta ihmisiltä, lehtiä lukemalla ja muiden blogeja seurailemalla.

  3. Täytän kesällä 15-vuotta, ihan perus ylä-astetta käyn. Haaveammattina tällä hetkellä kosmetologin tai kampaajan ura. Mulle tärkeitä asiota ovat perhe ja kaverit. Lähellä sydäntä ovat myös kesä, muoti ja valokuvaaminen (:

   
 • 4/10/2011 6:38 ip. , Blogger Ina kirjoitti...

  http://mingomaloni.blogspot.com/

  1. Perustin blogin melkeinpä tasan vuosi sitten eräänä keväisenä päivänä, ku se fiilis vaan valtas koko mielen niin vahvasti että nyt on oikea hetki tehdä se! Olin monta kuukautta haaveillu salaa oman blogin perustamisesta, mutta en vaan sitä ennen ikinä saanut tarpeeksi rohkeutta siihen. Tätä nykyään rakastan bloggailua ja olen jäänyt tähän jo pahasti koukkuun! Blogin kautta pystyn tuomaan hyvin ilmi omat mielipiteeni ja ajatukseni, tyyliäni, meikkivinkkejäni ja yleensä vaan elämästäni!

  2. Oma fiilis ja inspiraation lähteet esim. kadulla olevista ihmisistä, TV:stä, blogeista, ihan mistä vaan.. En kuitenkaan orjallisesti pidä ketään muoti-ikonina, pukeudun miten hyvältä tuntuu! :)

  3. Olen 15- vuotias peruskoulun viimeisiä vievä tyttö Pohjanmaalta jonka sukujuuret ovat puoliksi ulkomailta. Olen hieman höpsösti hullu, avoin ja sosiaalinen persoona. Tulevaisuudessa haluaisin tehdä töitä media-alaan liittyen tai kauneuteen liittyvään esim. meikkaukseen! Inhoan hämähäkkejä ja selkäänpuukottavia ihmisiä.

   
 • 4/10/2011 6:43 ip. , Blogger Sini kirjoitti...

  http://siniabc.blogspot.com/

  1. Perustin blogin muistaakseni marraskuussa 2009. Nyt kyllä näkee sen, että oon tuosta alkupisteestä kehittynyt ainakin itseni mielestä aivan valtavasti.

  2. Inspiroijana toimii todellakin blogit.

  3. Olen siis 15 vuotias, tänä vuonna tulee kuitenkin täyteen se 16. Metsän keskellä asusteleva 156 cm pitkä tyttö. Lähellä sydäntä on väri vaaleanpunainen, lemmikit, blogin pitäminen ja piirtäminen. :)

   
 • 4/10/2011 7:23 ip. , Blogger Jatta kirjoitti...

  http://j4tta.blogspot.com/

  1. Alotin blogin yli vuos sitten, mutta silloin kirjottelin tosi harvoin, ja mielestäni "tosi huonosti". Sitten viime joulukuussa innostuin tästä ihan sikana ja oon siitä asti postaillu lähes joka päivä! :)
  Oman blogin perustaminen lähti alunperin liikkelle muutaman kaverin blogista! Luin niitä aina siloin tällöin ja haaveilin siitä kuinka itsekkin osaisin kuvata yhtä hyvin ja kirjoittaa. niimpä sitten päätin kokeilla ja täsäs sitä ollaan :-)

  2. Saan aika paljon inspistä muiden blogeista! (mm. sinun) Ja mun tyyli on muuttunu tosi paljon! Mutta inspiraatiot tulee blogeista, lehdistä ja ym!

  3. Oon vuonna -96 syntyny tyttö keskisuomesta ! Oon kasiluokalla ja ajattelin 9 jälkeen lähteä lukioon.. Pidän monista asioista, kuten valokuvaamisesta, vaatteista ja toki harrastuksestani cheerleadingistä! Ja tottakai ystävistä ja perheestä ja tästä blogin kirjotitamisesta! En taas pidä kaksnaamasista ihmisistä, enkä eläinrääkkäyksestä tai muusta sellaisesta :D Voisin kirjoittaa tähän vaikka kuinka paljon itestäni, mut enemmän voi lukea mun blogista =)

   
 • 4/10/2011 9:18 ip. , Blogger Janinah kirjoitti...

  http://janinah-noboundaries.blogspot.com/

  1.Blogin perustin aikalailla tasan vuosi sitten. Seurasin monia blogeja ja sain niistä inspiraation perustaa oman. Innostuneisuus kuvaamiseen myös näkyy blogissa, koska postauksissa on huomattavasti enemmän kuvia kuin tekstiä.

  2. Tykkään vain kierrellä kauppoja hyvässä seurassa tai yksin. Tleensä parhaimmat vaatteet ja vaate yhdistelmät löytyvät kun niitä vähiten odottaa. Luen myös paljon lehtiä ja seuraan monia blogeja joista saan hyviä ideoita pukeutumiseen.

  3. Olen kuusitoista vuotias tyttö pääkaupunki seudulta. Käyn yhdeksättä luokkaa ja kohta siirryn lukion ensimmäiselle. Tulevaisuudessa haluaisin opiskella lakimieheksi mut sinne nyt on paaaljon aikaa. Rakastan matkustelua, kavereiden kanssa oloa, shoppailemista ja valokuvauksesta.

   
 • 4/10/2011 9:58 ip. , Blogger Essi kirjoitti...

  http://essisdiamondayz.blogspot.com/

  1. olen blogannut jo päälle vuoden ja omistanut jopa kolme blogia. oon ittenikin mielestä kehittynyt (bloggarina ja muutenkin ihmisenä) tässä ajassa ihan valtavasti ja bloggailut on mennyt ajan myötä paremmiksi. aloitin jonkin ihmeen päähänpiston takia mutta myöhemmin aloin seurailemaan monia blogeja (esim. tätä) ja niitä lukiessa meni aina aikaa enkä saannut ikinä tarpeekseni joten olisin luultavasti jokatapauksessa alottanut bloggauksen ilman sitä outoa päähänpistoakin.
  2.mä oon saannut valtavasti bloggareista ja etenkin muotibloggareista inspistä ja muutenkin innostusta kokeilemaan kaikkia uusia tyylejä ja niin olen löytänyt oman tyylinikin. myös ihan vain ohikulkijat, rohkeat ihmiset ja niin edespäin:)
  3. olen 12, kesällä 13 täyttävä kotkalainen tyttö. käyn peruskoulun kutosta. monen mielestä oon aika nuori mutta voin todistaa että 12 vuotiaaltakin voi syntyä ihan mielenkiintoista ja hyvää tekstiä! pidän bloggaamisestä , ystävistä, kirjottamisesta, musiikista, kesästä, vintagesta ja korkeavyötäröisistä vaatteista. en pidä rasisteista enkä loskakeleistä!

   
 • 4/10/2011 10:37 ip. , Blogger Jenni kirjoitti...

  http://jennisfashion.blogspot.com/

  1. perustin blogin joulukuussa 2010. olin lukenut itse melko pitkään muiden blogeja ja halusin lähteä kokeilemaan miltä tuntuisi itse kirjoittaa blogia. tykkään valokuvailla ja pukeutua, joten on kiva päästä jakamaan juttuja muiden ihmisten kanssa.

  2. enimmäkseen minua inspiroivat muut blogit ja mitä kaduilla näkee ihmisten päällä. joskus myös jotkut julkisuuden henkilöt, mutta en osaa sanoa ketään tiettyä henkilöä. pukeudun sen mukaan, mikä sillä hetkellä tuntuu, näyttää hyvältä ja omalta jutulta!

  3. olen kohta 18-vuotias naisen alku. pidän kaikesta naisellista: korut, kengät, vaatteet shoppailu..(lista on pitkä) en osaa sanoa mistä en pidä, en ainakaan punasipulista :-D opiskelen hotelli ja ravintola-alalla ensimmäistä vuotta. vapaa-aikana vietän aikaa ystävien kanssa, shoppailen tai oman kullan kainalossa. tällä hetkellä en harrasta säännöllisesti mitään, paitsi bloggausta.

   
 • 4/10/2011 11:04 ip. , Blogger mallllu kirjoitti...

  1. Perustin ystäväni kanssa blogin tämän vuoden tammikuussa, se jotenki tuntui oikealta pienen tauon jälkeen ja halusin nyt panostaa tähän kunnola ja hyvin olen viihtynyt blogi maailmassa.

  2. Aika paljon saan kuvista, blogeista, omasta mielikuvituksesta sekä mieltymyksen mukaan pukeudun.

  3. Olen 18-vuotias hieman hulluttelija mut suht rauhallinen maalariksi opiskeleva shoppailu intoilija Torniosta! Pidän eläimistä, kynsien laittamisesta ja ehdottomasti siitä shoppailusta ja kavereiden kanssa hengailusta :)

  Tuli vähän myöhässä tämä, mutta jos päätät tehdä vielä kolmannen postauksen niin olen mukana :)

   
 • 4/10/2011 11:04 ip. , Blogger mallllu kirjoitti...

  http://onceuponatimetherewasadream.blogspot.com/

  Niin tosiaan jäi tuo blogi osoite jättämättä!

   
 • 4/11/2011 5:17 ip. , Blogger Elmiina kirjoitti...

  http://roadstowonderland.blogspot.com/

  1. perustin tämänhetkisen blogini vuoden 2011 tammikuussa, yleisesti ystävilleni luettavaksi ja henk. koht. tunteidenpurkupaikaksi. Nykyään se toimii enemmän lifestyle-/mielipide/päiväkirjablogina.

  2. pukeutumisessa minua isnpiroi vaatteiden yhteensopivuus, mielenkiintoisuus ja helppous. Rakastan tälläytymistä ja tyttömäisiä hörhellyksiä muttei boyfriend-tyylikään kaukana sydämestä ole :D

  3. olen vielä 15 vuotias, kesällä vanheneva naisenalku Vaasasta. Opiskelen vielä siis peruskoulussa mutta myöhemmin syksyllä suuntaan kohti lukiota. Rakastan lukemista, urheilua, hajuvesiä, koruja, poikaystävääni, perhettäni ja shoppailua<3 En pidä ylimielisistä ja ilkeistä ihmisistä, pähkinöistä enkä kermavaahdosta.

   
 • 4/11/2011 7:24 ip. , Blogger Jasmin kirjoitti...

  1. perustin blogin noin 3 vuotta sitten, ku mulla oli silloin hamsteri ja kirjoitin niinku sen elämästä, mutta siitä tuli niin vähän kirjoitettavaa joten aloitin kirjoittamaan julkkiksista ja vaatepostauksia.

  2. eniten kyllä mä itse, mutt kyllä mä voin nähä kaupungilla jonkun jolla on tosi hienoja vaatteita ja katon sit vähä mallii siitä, ja vähän kanssa katon julkkiksia.

  3. Olen 15v, asun Porvoossa ja olen yläasteella ysillä. Tykkään olla kavereideni kanssa, vain istua tai tehdä jotain ihan hullua!

   
 • 4/11/2011 8:51 ip. , Blogger Miia kirjoitti...

  En tiedä otatko näitä blogeja vastaan enää, mutta kommentoin tähän silti :)


  1.Perustin blogini aika vasta, tämän vuoden tammikuussa.Olen lukenut kauan aikaa toisten blogeja ja ollut tosi koukussa niihin (ja olen edelleenkin), joten päätin sitte itsekkin ruveta bloggailemaan.Ihan omaksi ilokseni teen ja blogin pitäminen tuntuu jotenkin omalta :-)

  2.No ihan lähtökohtana se mikä näyttää kivalta ja mitä haluan pitää.Erityisesti blogit, lehdet ja ihan muiden päällä näkemät vaatteet inspiroi mua pukeutumaan. Vaikka meidän vaatemaku ei ihan samanlainen ole, olen silti saanut sulta inspiraatiota pukeutumiseen! Tällä hetkellä olen hullaantunut erilaisiin karvaliiveihin, kiitos sinun.

  3.Olen ihan kohta 15 vuotias iloinen peruskoululainen. Innostun helposti ja elämääni voisi kuvata aika leppoisaksi ja spontaaniksi. Ehdotonta herkkua on suklaa ja kaikki suklainen.. Myös kesän ajattelu saa adrealiinin virtamaan ja ilman kavereita oisin umpitylsä hissukka. Inhoan yli kaiken eläin- ja lapsirääkkääjiä!

  http://evennna.blogspot.com/

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu