Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

2.9.2011

Hullu kissanainen

Mun on pitänyt pidempään jo esitellä meidän eläimet, mutta niitä on tosi vaikea kuvata kun kova meno päällä. Myöskin monesti en edes löydä kaikkia neljää kissaa tai sitten ne on sängyn alla nukkumassa :D No nyt kipeenä oli niin paljon aikaa että menin parvekkeelle leikkimään ja kuvailemaan meijän katit kun ne siellä sopivasti olikin. 
Meillä siis oli 2 koiraa jotka olivat siskon, lähtivät hänen mukanaan uuteen kotii pari viikkoa sitten :(

Kissat tulevat siinä järjestyksessä, kun ovat meille tulleet: 

Nimi: Damisela (tarkoittaa Espanjaksi neito)

Lempinimi/kutsumanimi: Dami, Nanna

Rotu: Siperiankissa (jolla super pitkät viikset :D)

Sukupuoli: Naaras

Luonne: Ei ole hirveän ujo, muttei ole kovinaan sylikissa vaikka hellyyskohtauksia tulee. Linnut, hyönteiset ja rapisevat esineet saavat Damin sekaisin ja sen naukumien alkaa väristä kivasti. Joskus rypistän kuitin ja heitän maahan niin tyttö juoksee innoissaan leikkimään sillä :) Opetin myös aikoineen sille noutamista, toi minulle kuittipallo ja heitin pois ja sama uudestaan. Alunperin isosiskon kissa, mutta jäi meille kun stressaantui pikkukoiran takia.

 

 

Nimi: Daniel

Lempinimi/kutsumanimi: Panttu

Rotu: Puolipitkäkarvainen itämainen

Sukupuoli: Uros

Luonne: Daniel on ollut aina jotenkin tosi ujo ja varovainen, ei myöskään tullut kaikkien kissojen kanssa hirveästi toimeen, kuten nykyään. Vieraiden ajaksi monesti pysyttelee piilossa ja jotkut mun kaverit eivät ole edes tätä herraa nähneet :D Ujosta luonteestaan huolimatta välillä saa ihmeellisiä hellyyskohtauksia ja tulee vieraiden kuin meidänkin koipiin kehräämään ja kaatuu syliin. Oikein kerjää rapsutusta ja paijaamista, ihan ihmeellinen kissa siis! Mieliala heittelee sinne tänne, eli ikuinen teini<3 Mun ensimmäinen kissa

Nimi: Illusian (en muista miten nimi kirjoitetaan, mutta noi lausutaan. Nimi oli valmiiksi kissalla)

Lempinimi/kutsumanimi: Illu

Rotu: Lyhytkarvainen Itämainen

Sukupuoli: Naaras

Luonne: Illu on kaikista pienin ja siroin kissa, silloin kun se tuli meille se oli aika jäykkis ja vähän ujokin. Illulla on ollut kaksi pentuetta ja toisesta pidettiin yksi pento jonka mä sain itselleni, eli Louisin :) Synnytysten jälkeen neidosta tullut paljon mukavempi ja rennompi, se seuraa aina meidän äitiä ja käskyttelee milloin pitää antaa ruokaa. On kyllä hauskan näköistä kun poika on miltein kaksi kertaa äitiä isompi ja vieläkin se sitä hoitaa ja puhdistaa! 

Nimi: Louis

Lempinimi/kutsumanimi: Lusu

Rotu: Puolipitkäkarvainen Itämainen

Sukupuoli: Uros

Luonne: Lusua oon hoitanut siitä asti kun se syntyi, kantanut sylissä ja leikkinut. Sen takia siitä onkin tullut aikamoinen lellikki ja se menee ihan lötköksi kun nostaa syliin. Pojalla on myös pakkomielle päästä ulos, välillä aina meen etupihalle hetkeksi sen kanssa, mutta se on niin nopea jaloistaan etten pitkään viitti olla, kun valjaissa se ei millään viihdy. Monesti sen näkyy etuoven edessä maukumassa ja raapimassa ovea. Kerran vein se pihalta parikymmentametriä pihalle niin jo tuli hätä ja halusikin jo takaisisin :D Sen lempipuuhaa on myös livahtaa mun huoneeseen ja sitten tulla kymmenenminuutin päästä ulos piilostaan ja sitten ihmettelenkin miten kissa makoilee mun sängyllä. ( En päästä kissoja huoneeseen sen takia kun muuten ne alkaa pissailemaan kilpaa sängylle.. nam)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu