Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

2.9.2011

Kyssäreitä part 1

"missä haluisit asuu tulevaisuudessa jossain ulkomailla kenties ja ootko päättäny et sun ns. loppuelämän työ on kampaajana? (:"

-En osaa sanoa, et jotenkin pysty kuvitella että asuisin muualla, lomailla kyllä voisin :DD En usko että tulee olemaan loppuelämäni, kun se on vasta alussa.

" sinun blogisi on ihana! mutta juu, mitä meikkivoidetta käytät? millon valmistut koulustasi?"

Kiitti!! Käytän maybelinen silky meikkivoidetta ja valmistun ensi vuonna :))

"onko laihuus susta kaunista?"

Sellainen tervelaihuus musta on, saa olla vähän hoikka ja näin, mutta sitten jos menee äärimmäisyyksiin, niin musta se on enemmänkin rumaa kun nainen alkaa näyttää luurangolta ja jalat on mun käsien paksuiset :) Mutta harmi että tälläinen on nykyään muotia ja myös suosittua tyttäjen keskuudessa.

"hyväksytkö abortin? josset, niin mikset ? =)"

Joo ja en :D Sehän on jokaisen päätös, mutta itse en ole todellakaan vastaan, mutten myöskään puolesta.

"Miten opit kävelemään niin korkeilla koroilla? ja miten nuoresta asti oot kävelly? Tuleeko sulle päkiät kipeeksi ikinä jos kävelet, kun mä tykkään kävellä korkokengillä ne ovat mielestäni todella kauniita ja naisellisia, mutta voin kävellä 7 tai 8 sentin koroilla vain noin puoli tuntia ja sitten alkaa sattua päkiöihin niin paljon että tuntuu kuin luut tulisivat ihon läpi, mitä kannattaisi tehdä? "

No varmaankin sen takia kun ostin ekat korkeat korkokenkäni kirppikseltä kun olin 7 luokalla ja siitä asti kävellyt korkeammillta ja korkeammilla korkokengillä :D Mulla tuli jo nuorena hirveä himo niihin. Mä olen vain opetellut, ennen en pystynyt myöskään kävellä ton korkuisilla kengillä ja nyt ne on liian matalat. Mun yhdellä kaverilla menee jalat sellaiseen asentoon itsestään, ettei se voi oikeasti kävellä korkokengillä ja alkaa sattumaan, en tiedä mistä sun kivut jostuu :((

"Tykkäätkö töissä (siis parturi-kampaajana :D) jutella asiakkaiden kanssa? Ite tykkäisin asiakkaana jutella niitä näitä, mutta oon huomannu että jotkut kampaajat tekevät vain työnsä, eivätkä paljon puhu."

Mä todellakin tykkään puhua, mutta se riippuu asiakkaasta :D Sen huomaa alussa haluaako puhua vai ei, jotkut oikeasti haluaa rentoutua ja lukea lehteä, sitten mä annan niille sen mahdollisuuden. Itse jos menisin kampaamoon, niin mä tykkään vaan olla hiljaa ja nauttia :) 

"Millasta musiikkia kuuntelet ja kuinka pitkä oot?(;"

Kuuntelen aika laidasta laitaan, ja se varmaan Sampan ansiosta kun se kuuntelee niin erilaisia biisejä mutta oon alkanu tykkää niistä. oon 167cm

"Tää ei koske sua, mutta moneenko kestovärillä värjäämiseen vertaisit värinpoistoa? Ja millä aineilla hoidat sun hiuksia, kun näyttää niin hyväkuntoisilta?"

En yhtään osaa sanoa, mutta värinpoistohan rasittaa hiuksia tosi paljon.. no mä laitan paljon kosteuttavia tuotteita ja silkkitippoja :) 

"ootteko suunnitellu sampan kanssa yhteistä tulevaisuutta (yhteen muutto ym) vai menettekö vaan päivä kerrallaan ? =)"

Päivä kerrallaan on se meidän juttu :) Me ei kummatkaan olla sellaisia että mietitään tulevaisuutta, itse joskus haaveilen, mutten sen enempää

"mistä saat inspiraatiota sun tyyliisi???...joka on muuten aivan upea. Onko sulla jotain inspiroivaa julkista?jos on niin kuka/ketkä?"

No tota siis mistä monesti varmaan saadaan omaan tyyliin inspis, mun päästä :D Ostan vaatteita joihinka ihastun ja yhdistelen niitä. Ei oo oikein ketään kenen tyyliä seuraisin, kadulta saa parhaan inspiksen! 

"miten hyvä kaveri samppa on erikan poikakaverin kanssa? :)"

No tota nehän on vaan nähy kerran ja nopee :D Ei muuta, meillä piti olla tupla treffit kaks viikkoo sit, mun MUN sampalle tuli töitä..

"nyt on ollut paljonkin keskustelua siitä että pitäisikö omiin rippijuhliin olla ballerinat vai korkkarit. Ajattelin nyt siis kysyä sinun kantaasi asiaan?"

Aijjaa :D En ole edes kuullut tästä, mutta musta on tosi tyhmää (anteeksi vain) että tälläisiä mietitään. Vähän niinkun kissa vai koira? Se on jokaisen päätös ja myöskin mielipideasia. Korkkarit niille jotka niistä tykkää ja balleriinat niille jotka haluaa pysyä maan pinnalla mutta silti laittaa kauniit kengät <3

"millä sävyllä oot värjänny nuo hiuksesi?"

Tyveen pelkkää 7.0 pituuksiin 2/3  7.0 ja  1/3  8.0 sekä ripaus 8.3. Kummatkin hapetteella 3% :)

"paljon painat ja miten pitkä olet?"

Olen 167cm pitkä ja painan nyt kai 55.5-56 kg?? En tunne hirveän kivaksi tätä painon kertomista mutta eipä tästä nyt mitään haittaakaan ole kun en sitä häpeä enää :D

"mitä bändiä fanitit pienenä? :D"

Spice girls!!!

"ootko koskaan käynyt itä-suomessa? :D"

haha :D En varmaan muuten ole..

"miten hyvä itsetunto sulla on 1-10? :)"

Ähh.. tää on aika vaikee. Varmaan heittelee päivän mukaan 6-7 

"mistä hyvä parisuhde mielestäsi koostuu?"

Aika paljon kaikesta, mutta tärkeimmät varmasti on : Luottamus, rakkaus, avoimuus ja huumori. Musta huumorikin on tärkeä osa ainakin mulle, sillä sen avulla jaksaa päivän kun päivän :) 

"HELPP! kerro mulle mitä teen, tein värinpoiston 3 kertaa peräkkäin nyt iho on palanut ja ruvella :( ?"

Autsss.. päänahkasi on palanut siis eikä mikään hyvä juttu  :/ Päänahka harvoin kestää tollaista tappo ainetta ja siihen pitäisi hankkia jotain rauhoittavaa tuotetta. Bio+ taisi olla joku tuote mutta kannattaa kysyästä jostain isommasta kampaamoliikkeestä tai hairstoresta, niin varmasti löytyy apua. Itse en ole mikään päänahan asiantuntija :)

"Jos värjää hiustenpidennykset, vaurioittuuko hius pahasti? kun sehän on ''kuollutta'' hiusta, et se ei sit uusiudu..kavereilla ollu ikäviä kokemuksia, mutta joillain hyviä. Onko sulle huudeltu paljon kadulla blogin takia?"

Ei pahasti, mutta tietty se vaurioituu, sillä monesti hiustenpidennyksiä on jo käsitelty paljon, varsinkin vaaleampia! Kun pidennys on käsiteltyä, niin jos sitä värjää niin se imee värin paremmin ja väristä voi tulla liian tumma. Siksi mäkin värjään aina asteen vaaleammalla niin monesti tulee oikea väri :D

"mikä sai sut alottaa pitää blogii? (="

Tylsyys ;)

"Heippa! Haluaisin ostaa clip-on pidennykset ja oonkin jo etsiny semmosia kauan aikaa netistä, mutta en löydä mitään luotettavaa sekä sopivan hintaista paikkaa josta tilata. Tietäisikkö mitään hyvää paikkaa josta vois löytyä hyvät? :)"

http://www.rapunzelofsweden.fi/ Tonne noin :) Sieltä tilannu aina mun pidennykset, jos väärän väriset niin vaihtoon vaan, kunhan ei avaa pakettia!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu