Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

2.9.2011

Väreillä leikkimistä

 

Töissä oli ideana kokeilla eri värejä mun yhteen pidennystupsuun. Laitettiin eri sävyisiä vaaleanruskeita ja yksi oli ihan täydellinen!

Tupsusta tuli ihan samanlainen kuin olin halunnutkin, laitoin siis 8/73 ja sekaan hieman 8/4 (eli samaa sävyä jossa punaista) jotta se taittaa vihreyttä pois, niin monesti tulee helposti vihertävät ruskeat kun laittaa blondin päälle :) 

Toi on kai se väri mitä en viikolla laitetaan, kinuskin ruskea !

  

Tänään oli hieman hiljainen päivä, mutta ainakin ehdittiin testailla noita värejä, opettelin tekemään lettipidennykset kaisalle ja käytiin ruokatauolla columbuksessa. Lindexistä löytyi rannekoru ja sormus yhteishintaan 4€!

 

Otin himasta mukaan tollaista mansikka kirsikka teetä mukaan, en ole maistanut ikinä noin hyvää teetä! Jäin totaalisesti koukkuun, nam ;) Teen ystävät, maistakaa ihmeessä.

Ostettiin kaikille yhteiseksi suklaalevy, kun oon tuota niin kaikille hehkuttanut ja piti sulkaata ostaa pääsiäisen kunniaksi :D Oi ihana tekosyy!

Takki: Valtteri (H&M)

Bleideri: H&M

Paita: GT

Laukku: Valtteri

Kengät: Monki 

 

Ja nyt siitä Valtterista, tänne ei ehditty vielä päivittää niitä kahta uusinta postausta, joten muutamilla meni sekasin että milloin ja missä? Joten nyt Lauantaina ollaan tyttöjen kanssa menossa (23.4) Ollaan siellä n. 8.30 ja pöytä on numero 740 kuten ylhäällä olevassa kartassa näkyykin :) Laittakaa siis muistiin ja nähdään sitten siellä! Saa tulla moikkaa ja tonkimaan pöytään. 

 

Mulla on ollut tosi kiireinen päivä joten postaus tulee näin myöhään, mun piti myös kuvata video noista myyntiin tulevista jutuista, mutta seki nyt valitettavasti jäi.. Mutta yöt kaikille, mä meen tonkimaan vaatekaappia vielä kerran jos keksi jotain myyntiin menevää :D Toivottavasti totutte tähän uuteen sivuun, mä tykkään kun täällä tää kommenttien vastaaminen on helpompaa eikä tartte alkaa niitä kommentteja etsimäään, vaan voin vastata heti.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu