Suseja keittiössä
On niin hyvä, rentoutunut ja onnellinen olo!
Kaiken kruunasi kun tein äidin kanssa susheja tässä illemmalla, otin niitä huoneeseeni pepsi maxin kanssa ja katoin lemppari ohjelmia <3
Nyt kun oon syönyt ja rentoutunut pitäisi tää sekamelska siivota huoneesta.. samalla katson koruja yms. kirppikselle.
Rullissa tonnikalaa,kurkkua ja munakasta. Tein myäs erilaisia versioita vanhemmille, joissa esim, graavilohta. Ihan parasta! :)
12 kommenttia:
12/05/2011 10:35 ip. , emilia kirjoitti...
oliks noit vaikee tehä? haluisin ite kans koittaa mut mitä oon netist lukenu ni vaikuttaa tosi hankalalt hommalta..
12/05/2011 10:36 ip. , Uino kirjoitti...
musta älyttömän helppoja, ainoa vaan että kun riisiä tekee siinä kestää ja sen pitää antaa kunnolla jäähtyy :) Joten kannattaa alkaa tekee joku 2h ennen kun aikoo syödä
12/05/2011 11:16 ip. , Anonyymi kirjoitti...
Onko toi puinen ns.matto niin, pitääkö sen olla joku erikoinen, vai onko erikseen ihan joku 'sushi-matto', vai miksi tota ikinä kutsutaankaan. Ja mistä noita saisi, ku ite haluaisin kovasti tehdä :)
12/05/2011 11:20 ip. , Uino kirjoitti...
juu pitää olla tuollainen sushimatto :) niitä saa ihan ruokakaupoista blue dragonin aloituspakkauksen mukana
12/05/2011 11:32 ip. , Janina kirjoitti...
Nam näyttää hyvältä :D Kysyin sulta yhtä kysymystä viime postauksessa, en tiiä ootko huomannu sitä mut se kysymys oli et miten toi sun kirjotustausta on valkonen ja tausta näkyy silti tollee :D Oon vähä tyhmä.
12/05/2011 11:44 ip. , Anonyymi kirjoitti...
purkkitonnikalaa? for real?
12/06/2011 12:16 ap. , Anonyymi kirjoitti...
vaikka todellisuudessahan toi bambumattokaan ei ole välttämätön:O helpottaa vaan hommaa:D
12/06/2011 1:05 ip. , Anonyymi kirjoitti...
Mitä toi tumma kastike on, jossa voi uittaa sushia?
12/06/2011 1:11 ip. , Uino kirjoitti...
se on soijaa :))
12/06/2011 4:12 ip. , Anonyymi kirjoitti...
siis mitä tää musta juttu on ton sushitäytteen ympärillä? joo aika tyhmä kysymys, enkä oo koskaa maistanukaa sushii nii nii... mut sul on kyl iha yli ihana blogi, katon monta kertaa päiväs et onko uutta postausta tullu! <3
12/06/2011 5:37 ip. , Anonyymi kirjoitti...
ei pidä olla sushimattoa, onnistuu ihan hyvin vaikka tuorekelmun avulla ja sillä saa tehtyä tosi tiiviin rullan!
12/06/2011 8:54 ip. , Anonyymi kirjoitti...
On kyllä rumannäköisiä susheja. Täytettä epäsopiva määrä, ja olet keittänyt riisinkin sameaksi mössöksi. Riisin tulisi olla riittävän napakkaa ja kauniin kiiltävää. En uskalla edes kysyä miten sushin maustoit.
Mutta harjoitus tekee mestarin! (Tai sitten on oltava vain luonnon lahjakkuus?)
Pahoittelen suorasukaisuuttani, mutta mun mielestä nämä sushiväkerrykset on aina yhtä järkyttäviä kun ei osata tehdä oikeaoppisesti.
Terveisin,
Sushikokki
Lähetä kommentti
Lue ennen kuin kysyt:
Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)
KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET
Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html
Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html
Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html
Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]
<< Etusivu