Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

1.9.2010

Vihdoin arvonta

Mua ärsyttää nyt vaan niin pahasti etten jaksa tehä mitään kunnon postausta, olin ihan fiilareissa että tänään pääsen oikeesti pitkästä aikaan shoppailemaan. Mut PITI löytää ittelleni syyskengät ja nilkkurit, punainen tai joku muu hieno iso laukku, trenssi ja muuta syksyistä. Mutta mä en löytäny mitään, menin 4  H&M:ää läpi, kaikki ginat, kappahl, lindex, aleksi13, monki, vero moda yms.
Ja ei mitään...

Mietin että onkohan kaikki syys jutut vasta tulossa sitten kunnolla tässä kuussa, ennen kuin menetän mun hermot :D Ja miksi kaikki on niin kallista??!
Meen agnstaa ja kattoo telkkarii tai muuta.

Tai sitten teen teille postauksen ja arvonnan.
'
Tanja oli asiakkaana mutta unohdin valitettavasti ottaa lopputuloksesta kuvan. Keskiosan värjäsin kuparilla tummuusaste 7 ja sivuilta kuparilla, tummuusaste oli 5, eli hieman tummempi :)
Elikkä ois tälläsä arvontaa ja palkintoa:
Bonacuren värishampoo joka suojaa hyvin värjättyjä hiuksia haalistumiselta. 
Tuloksena pitkäkestoinen väri ja kiilto. 250ml
Sekä Bonacuren suihkutettava hoitoaine, joka selvittää hiuksia ja suojaa myös hiuksia haalistumiselta.
Tosta tulee ihanan pehmeät hiukset 200ml.

Joten nää lähtee jollekkin teistä, arvontaa pääsee mukaan kertomalla itselleen tapahtuneen hiuksiin liittyvän mokan, voi liittyä värjäykseen, leikkaukseen yms.

Muistakaa jättää sähköposti kommenttiin jotta voin saada yhteyttä!!


Tunnisteet: ,

119 kommenttia:

  • 9/01/2010 5:27 ip. , Anonymous maria, mariiia-@hotmail.com kirjoitti...

    Halusin vuosi sitten monisävyiset hiukset, jotka olisivat tummat alta ja hieman vaaleammat päältä ja vielä vaaleita raitoja. No, lopputuloksena oli oranssinblondi päältä ja musta alta :D sävyerosta tuli _hieman_ suurempi ku olin toivonu.. no, sai onneksi sitte värjättyä takas tummaksi parin kuukauden päästä.

     
  • 9/01/2010 5:27 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    leikkasin otsatukan itselleni märkänä, koska ajattelin että olis helpompaa. sen jälkeen kuivasin hiukset ja huomasin että otsatukka oli epätasainen.. rupesin sitten viellä leikkelemään sitä lisää ja lisää ja lisää ja lopputuloksena mulla on ylilyhyt otsatukka kevät juhlassa !

    n.viianen@luukku.com

     
  • 9/01/2010 5:28 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    mulleki on käyny niiiiin monta kertaa noin et oon tullu tyhjin käsin takas kotiin :( ja meiltä kun on 100km lähimpään shoppailupaikkaan niin se kyllä ärsyttää jos ei mitään löydä!

     
  • 9/01/2010 5:29 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Mulla oli joulujuhla päivä, ja värjäsin hiukset ennen juhlaa "mustaksi". mustan siasta hiuksista tulikin HARMAAT!! ne oli ihan kuin jollain 80v. mummolla. oikeesti ihan järkyttävät!! aivan harmaat :D no ei muutakun uutta väriä nopeasti päähän! (y)

    Nepsu

     
  • 9/01/2010 5:29 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Mistä noi legginsit/housut on? :) Niinku minkälaista kangasta ne on? :)

     
  • 9/01/2010 5:30 ip. , Blogger Oona kirjoitti...

    Mun moka oli lähteä vaalentamaan mustasta. Iskettiin pari kertaa pelkkä värinpoisto päähän, ja oranssithan niistä tuli. Ja tein sen vieläpä kampaamossa niin kustannukset oli aika suurehkot. Sit kun tulos oli vihdoin blondi, mun hiukset oli ihan kuolleet ja kuivatt

     
  • 9/01/2010 5:33 ip. , Blogger Jonna kirjoitti...

    Mun piti värjätä hiukset blondista ruskeaksi, mutta niistä tulikin mustat. Järkytys oli aluksi suuri, mutta sitten ihastuinkin mustaan ja mustilla edelleen mennään :)

    cybellatraurig@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 5:34 ip. , Anonymous eveliina kirjoitti...

    No aattelin leikata vähän etuhiuksia, mutta tietysti leikkasin vähän liikaa. Pari kuukautta siinä sitten mentii panta päässä -tsydeemillä.

    (jos nyt satun voittaa ni ilmoittele vaik tos jossai postaukses, ni laitan sulle sähköpostia :) (en sitä tähän viitti kirjottaa koska se on sellane etunimi.sukunimi))

     
  • 9/01/2010 5:35 ip. , Anonymous Noora kirjoitti...

    Viime keväänä blondasin joka kuukautisen tyvikasvuni tutulla swarfkof värillä, mutta olinkin vahingossa ottanut jonkun tuhkanvärisen vaalean värin, en siis vaalennusvoidetta ja täten mulla tuli siniset hiukset :D no ei siinä sitten muutakun kampaajalle samantien ja se teki siihen jonku väri huuhtelun niin saatiin se sinisyys pois!:) loppu hyvin kaikki hyvin, mutta ei kyllä silloin naurattanut kun katsoin peilistä itseäni pestyä värin pois ja näinkin pelkkää sinistä, onneks nyt asialle pystyy jo nauramaan!:)
    noora-ihaa@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 5:36 ip. , Blogger viivianniina kirjoitti...

    mulle on käyny tosi monta hiusmokaa mutta tässä ehkä pahin. :D joskus yläasteen ernuaikoina halusin värjätä mustien hiusten juuren (blondi) pinkiksi! kamala jo ideana, mutta lopputulos oli vielä hirveämpi :D mulla oli sitten pinkki päänahka, musta tukka ja vaalea juurikasvu :D

    viivi.anthoni(at)suomi24.fi

     
  • 9/01/2010 5:37 ip. , Blogger Milka kirjoitti...

    Niistä mokista puheenollen.. Päätin muutama kuukausi sitten pitkästä aikaa mennä patrutin käsittelyyn (en siis ollut käynyt aikoihin koska värjäsin itse ja kaveri aina leikkasin hiukseni). Oli tarkoitus värjätä juurikasvu pois ja laittaa hieman raitaa myös. Parturi sitten tuikkasi hieman liian vahvat mömmöt sinne tyveen.. sain viikon kestävät märkivät ruvet päänahkaan siitä käsittelystä ja nyt niiden rupien kohdalla ei luonnollisestikaan kasva kauheasti hiusta. Ainakaan vielä.

    Voi olla etten taas vähään aikaan mene parturin käsittelyyn, ainakaan siihen samaiseen paikkaan. Kiva olis voittaa tuo palkinto, sais vähän helliä tätä hiuskuontaloa :)
    milca@netti.fi

     
  • 9/01/2010 5:40 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Marssin todella vaalean platinan värisine hiuksineni kampaajalle toiveena hunajanvaalea kuontalo. Istuin tuoliin ja kerroin toiveistani kampaajalle, joka nyökytteli ymmärtäväisenä päätään. Värin sekoitettuaan hän alkoi sutia tumman ruskeaa värimössöä päähäni. Ajattelin, että ei se noin tummaksi jää kun väri on vaikuttanut. Harmikseni olin väärässä: peilissä möllötti tummanvihertäväkellertävävivahteinensekasikiö. Oli siinä itkussa pidättelemistä. Kaiken kukkuraksi kampaaja leikkasi parin sentin sijaan reilu 10 senttiä hiuksistani pois, joita olin kasvattanut vaivalla. Sitä minä eniten ihmettelen, että kyseinen kampaaja on palkittu taidoistaan! Onneksi nyt hiukset ovat hunajanvaaleat ja ihanan pitkät:----D

    ukertt@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 5:42 ip. , Blogger H kirjoitti...

    Pahin hiusepisodi oli varmaankin se, kun annoin isosiskolleni vapaudet värjätä JA leikata hiukseni kotona.. Värin päätin ihan itse jostain vapiksen hyllyltä, mutta loppu tulos oli kaikkea muuta kuin hyvä.. Oranssit hiukset ja karmea epätasainen pottakampaus. En suostunut menemään kouluun seuraavana päivänä ja kampaaja otti minut säälistä seuraavana päivänä asiakkaaksi.. :D

    Toinen ei niinkään moka, oli se kun päätin ottaa YHDEN siis vaan yhden hiuslisäkkeet (sinetti/liima vai mikä se on kun liimalla kiinnitetää) tohon toiselle sivulle roikkumaan. Aluks se oli ihan jees mutta sit kun hiukset alkoi kasvaan ( eli liima kohta meni alemmas) se oli kyllä aika karmea näky..

    Mutta joo, jos arpaonni suosii, nini laitain sulle päin sähkäriä!

     
  • 9/01/2010 5:42 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Äiti värjäs mun hiuksii kerran, sil oli kauhee kiire, joten ei ehtiny pestä ihon kohtia missä oli tippunu hiusväriä. No sit tulin suihkusta ja katoin peilii. Otsa oli ihan ruskee siitä väristä! Eikä se lähteny hinkkaamalla pois :( Että oli kiva mennä kouluu, onneks mul oli otsahiukset sillon! :DD

    Mansikkakeitto@wippies.com

     
  • 9/01/2010 5:42 ip. , Anonymous iiris kirjoitti...

    joo, päätin vanhojen tasseja edeltävänä päivänä värjätä juurikasvun piiloon. valitisinkin sitten fiksuna tyttönä kaupasta värin, mitä en ollut ikinä ennen käyttänyt. tuloksesta tuli aivan kirkkaan oranssi, ja äkkiä kauppaan takasin hakemaan uutta väriä. aamulla sitten uus värjäys, ja tanssimaan kuolleista kuolleimmalla platinablondilla tukalla :D

    iirisd@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 5:43 ip. , Anonymous nea.rajala@espoo.opit.fi kirjoitti...

    Meitsi värjäili joskus himas hiukset vaaleeks ja tuli vaaleen siniset:-D hah ne oli kuitenki iha mageet, nii ei lähetty uudestaan värjäilee ja aika nopeesti se sinisyys niistä sitte katoski.

    Blaah pakko oli pistää toi osote ku muita s-posteja en lue ikinä:-D

     
  • 9/01/2010 5:44 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Mä halusin hiuksiin jotain uutta väriä ja sitten kaverin luona oli joku violetti väri. no kaveri vakuutteli miten hyvä se on värjää mutta sitten kun oltiin pesty väri pois oli mulla keksellä pää lakee vaan violetti ympyrä ja muaalta ruskeet... väri vissiinkin loppu kesken ja kaveri unohti mainita asiasta.sekin vielä sitten että ei ollu oikein rahaa ostaa uutta väriä niin sitähän sitten pidettiin seuraavaan kuukausi rahaan asti... vähän hävetti ja enoo sen jälkeen antanu kenekään kaverin koskee mun hiuksiin :D

    Nooo-ra@windowslive.com

     
  • 9/01/2010 5:45 ip. , Anonymous loreal kirjoitti...

    Ehkä kaikkein hirvein juttu mitä mun hiuksille on käynyt oli, kun olin teidän koulussa kaverini asiakkaana pari vuotta takaperin. Halusin ns.vinon otsatukan suoran sijasta ja kaveri leikkasikin ihan kivan, mutta sitten hänen opettaja tuli pätemään ja leikkasi otsatukkaani jonkun KULMAN keskelle sitä otsista.. kaveri tasoitti moan jolloin otsahiukset oli niin lyhyet etten suostunut pitämään minkäänlaista otsatukkaa noin. 3 kuukauteen, vaan otsis oli jollain pannalla tms ylhäällä! Onhan niitä muitakin mokia tullut kun halusin aikoinaan http://images.blippitt.com/wp-content/uploads/2009/02/rihanna.jpg tämänlaisen hiustyylin ja olinkin vuoden ihan järkyttävän lyhyillä hiuksilla ymsyms. :D tuorein moka ehkäpä se että melkein mustasta tummanruskeasta blondiksi kampaajalla jolloin olinkin pari päivää kinuskimangohiusvärillä :D mutta silti järkyin on tuo otsatukkajuttu, varsinkin kun sen teki ammattilainen (? luulisi että opettajat ovat..) :) ja btw, rakastan tuota hoitosuihketta, vaikkei sitä minulla olekaan vuoteen ollut =( s-postia en viitsi pistää, jos huutelet mahdollisen (toivottavan) voiton yhteydessä niin laitan sinulle viestiä :)

     
  • 9/01/2010 5:47 ip. , Blogger minea kirjoitti...

    Mulla ei oo koskaan ollut oikeen mitään vakikampaajaa ja oon kokeillut useita eri kampaajia. Pahin kampaajakokemukseni oli, kun vähän vanhempi naisihminen leikkasi hiukseni. Pyysin otsatukkaa ja selitin tarkasti mistä ja miten. Lopputulos oli tasainen potta-mallinen tukka. Väritkään eivät aina ole onnistuneet niinkuin olisi toivonut, mutta nopeasti niihin on tottunut, toisin kuin tuohon "pikkutyttö" kampaukseen..

    maijja_21@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 5:54 ip. , Blogger Onttuu kirjoitti...

    Tää kävi moka kävi pari viikkoa sitten kun kävin leikkuuttamassa tukkani. Pyysin että otetaan max. 2 cm pois ja kerrostetaan enemmän. Ja niitä todellakin kerrostettiinkin enemmän, nimittäin tällä hetkellä hiukset on latvasta tooossi ohuet ja muutenki kauhean näköiset. Hiusten kasvamista odotellessa. Hyvää syksyy!!

     
  • 9/01/2010 5:56 ip. , Anonymous Minä (sähköpostin tarpeesta pitää ilmottaa koska etu-sukunimi) kirjoitti...

    No, mulla on aina ollut pitkä tukka, alaselkään ulottuva, värjäämätön ruskea. Naapuriin muutti sitten kampaaja joka päätti kokeilla mulle uutta mallia.

    Pitkään kielsin ja kielsin, kunnes suostuin. Sanoin, etten halua pituutta pois kun vähän ja ettei väriä tarvitsisi muuttaa kuin korkeintaan pari astetta. MUTTA kuinkas sitten kävikään.

    Kun istuin tuolissa ja kampaajani kysyi saisiko pituutta ottaa vielä vähän pois, suostuin. Väriäkin laitettiin, vähän. Istuin tuolissa autuaan tietämättömänä lopputulosta joka oli seuraavanlainen. Tukka polkkamittaisena, tasaisena ja ihan järkyttävän punertavan värinen. Meinas ihan itku tulla, mutta kampaaja lupasi värjätä tukkani uudestaan. Kului monta aikaa kunnes sain väriä tasaisemmaksi ja aloin ihastumaan malliin.

    Loppullinen tikki oli ehkä itse leikattu ah-niin-järkyttävä otsatukka..

     
  • 9/01/2010 6:04 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    pienenä kaverin kanssa päätettiin, että leikataan otsahiuksista paksu nippu aivan tyvestä pois. no minä napsasin nipun ekana, mutta kas kummaa kaveri ei koskaan :D oli kiva kasvattaa sellaista tupsua tossa edessä, etenkin siinä vaiheessa kun se oli pieni siili :D

     
  • 9/01/2010 6:06 ip. , Blogger jansu kirjoitti...

    en oo kauheesti mokaillu joten pahin moka oli se ku lähin värjää tummanruskeista (melkeen mustat) blondeiksi :-------( kesti tooooosi kauan ja hiukset on ihan paskas kunnos. ja sit en pitäny ees niit blondei kauaa ku piti koko aja värjätä juurikasvuu ni sit värjäsin takas ruskeiks ja nyt mul on ihan paskat hiukset vaan ton typerän mokan takia )-: oon ikuisesti vihanen itelleni

    jansupansu@windowslive.com

     
  • 9/01/2010 6:11 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Mulla on aina ollut pitkät hiukset, kunnes päätin mennä kampaajalle lyhentämään... ja rippijuhlani oli tulossa.. noh kun tulin kampaajalta näytin lähinnä joltain rokkarilta..minulla oli vielä mustat houkset :D ja samana päivänä oli vielä kuvaukset..tosin en ole vieläkään mennyt hakemaan rippikuviani vaikka tapahtuneesta on jo 3 vuotta:D


    amalyy--@windowslive.com

     
  • 9/01/2010 6:12 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Noin kaksi vuotta sitten menin pitkän päivän jälkeen rentouttavaan suihkuun. Aloin levittää shampoota hiuksiini ja ihmettelin miksei se vaahtoa. Siristin silmiäni ja luin purkissa olevan tekstin:''selluliittivoide''

    inkku-93@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 6:16 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Mulla ei oo silleen tapahtunut mitään erikoista paitsi että pienempänä leikkasin juuri ennen passi kuvaa itse etuhiuksia ja loppu tuloshan oli se että keskellä ns. otsatukkaa oli iso rako :--D se leikkaus meni todella epätasaisesti, onneksi mun passi on nyt vanhentunut ettei tarvitse sitä kelleekkään näyttää :--D
    suvv_@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 6:16 ip. , Anonymous caramelli kirjoitti...

    Kaamein moka on ollu se kun halusin omista blondeista hiuksista suklaanruskeaan kotikonstein. No mustathan niistä tuli ja kauhea katumus kaupanpäälle! Sen episodin jälkeen oon alkanu taas vaalentamaan, ja hiukset on kärsiny ihan hirveesti :( Viimeksi laitettii kampaamossa vaaleita raitoja, ja alkaa onneksi näyttää jo ihan luonnolliselta.. :) Meni kyllä koko tukka ihan pilalle turhan takia!
    neitinen89@luukku.com

     
  • 9/01/2010 6:22 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    mun kauhein idea mitä mulla on ikinä ollut. on se kun tein permanentin ensiksi näytin ihan kuusi vuotiaalta ja sitten idioottina sielä leikkasin otsatukan joka tietenkin kihartuis se oli oikeastaan ihan hirveä. pariviikkoa sitten ajattelin että blondi voisi sopi lähes mustiin hiuksiin aluksi oli ihan kiva kunnes huomasi että väri ei ollut levittäytynyt laisinkaan tasaisesti. siellä täällä oli tummia raitoja jotka ei ollut tasaisia vaan ihan kamali. jos vaikka ilmoitat kuka voitti. kun en viitsi pistää sähkö postia milloin ilmoitat voittajan ?? :::DDDD

     
  • 9/01/2010 6:25 ip. , Blogger ananaskala kirjoitti...

    Tämä on jääny parhaiten mieleen:

    Sain kuulla kehuja kyseisestä kampaajasta, kuinka hyvin tajuaa mitä sille sanotaan ja mitä asiakas haluaa. Nuori kun oli.
    Noh, tästä rohkaistuin ja menin asiakkaaksi. Halusin ihan vaalean tukan mustilla raidoilla. Kaikki meni hyvin siihen asti, kun tajusin kysäistä vaalennuksen aikana, että entäs ne raidat?
    Hirveät pahoittelut siihen perään, ei vaan muistanut!
    Noh, teki sitten jonkun mustan paksun pökkelön takaraivoon, kuulemma piti näyttää sitten kuin raidoilta. JUST JOO.
    Se oli sitä paitsi ihan hirveä, kun muu tukka oli niin vaalea, ja seasta näkyi musta pökkelö. Olipa hieno! Niin hyvin osas.
    En menny sen luokse toista kertaa ylläripylläri.

    Nyt oon pari kolme vuotta leikannu ja värjänny itse hiukseni, tulee just (tai ainakin melkein) sellanen kuin haluan. Eipähän tartte katella niitä hirveitä kampauksiakaan, mitä kampaajat yleensä tekee. Näytän aina 20 vuotta vanhemmalta mummolta. TAI sekin on aika perus, että latvat taivutetaan ylöspäin. Ei kiitos enää :)

     
  • 9/01/2010 6:26 ip. , Blogger ananaskala kirjoitti...

    MAILI: cherrypie0@luukku.com
    toi on nolla sit.

     
  • 9/01/2010 6:29 ip. , Anonymous josefiina kirjoitti...

    Pienempänä värjäsin hiukseni kirkkaan punaiseksi juuri ennen ulkomaille lähtöä. Ensimmäisen hotellissa nukutun yön jälkeen ihmettelin että miks ihmeessä mun tyyny oli ihan punainen?!?! No, ilmeisesti en ollut pessyt väriä ihan kunnolla pois... :D Ja pieni kun vasta olin, olin ihan paniikissa että huutaako äiti mulle tai jotain niin en sitte kertonu sille. Sittenkun siivooja oli käyny vaihtamassa lakanat niin luulin että äiti ois nähny sen mut ei se ollutkaan :D Jälkeenpäin ajatellen tosi idioottimainen juttu, mut pienenä sitä nyt pitää melkein kaikkia asioita noloina.

    sähköposti: jossux_possux@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 6:30 ip. , Blogger Kia kirjoitti...

    vedin keesin tossa viime tammikuussa ja huhhuh että oon saanu sitä kasvattaa takasin! otin heti pidennykset... ensin taakse rotanhäntä ja sitten kun kasvoi lisää niin klipsit koko päähän. Sitä odotellessa että näytän taas ihmiseltä joskus...

     
  • 9/01/2010 6:33 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    aika legendaarinen kusenkeltaset hiukset.. :D llauras@windowslive.com

     
  • 9/01/2010 6:40 ip. , Anonymous karol kirjoitti...

    Kyllästyin pitkiin hiuksiini(noin puoliselkäpituiset)ja ajattelin leikellä niitä paperisaksilla. No tulos kertoi paljon leikkuutavasta sillä mulla oli 5-7 sentin pituuseroja latvoissani,jotkut korvan kohdalla jotkut olkapäillä. Leikkelin sitten kerroksia jotta hiukset näyttäisi paremmilta ja leikkasin hiukset suhtkoht tasasesti(joita ne ei ollu)ja kerrostelin rankasti ja loppujen lopuksi mulla oli siilikalju keskellä takaraivoa...
    karolliel@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 6:41 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    meillä oli tulossa koulun suuri yhteinen tapahtuma eli itsenäisyyspäivän tanssiaiset, joihin olin valinnu kauniin selästä avonaisen mekon. ajattelin olla hehkeimmilläni ja värjätä hiukset juuri ennen juhlaa, mustaksi kuten ennenkin. pari tuntia myöhemmin itseäni häpeillen tanssahtelin tanssiaisissa pitkähiainen paita päällä, sillä tämä ihastuttava musta väri oli värjännyt myös korvani, selkäni ja olkapääni mustaksi... karu kokemus mutta siitä oppi!
    huokuhen@live.com

     
  • 9/01/2010 6:42 ip. , Blogger Veera kirjoitti...

    Leikkasin itse otsiksen mun sivujakauksesta, tulos varmaan 5cm paksu otsis joka lähti tosi pitkältä pään keskeltä:-D Toinen kun sanoin kampaajalle että latvat pois ja lähti varmaan 5cm ja itkin synttäripäivänä varmaan 7ltr kun ne oli niin kauheen lyhyet:-(

    veera-@windowslive.com

     
  • 9/01/2010 6:45 ip. , Blogger Mandi kirjoitti...

    Halusin joskus yläasteella "rokkitukan"... :D Jonka leikkasin tietysti itse. Lopputuloksena joku ihmeellinen lyhyt kerrostettu osio pään päällä ja muuten pitkä ja hapsuinen. ;_;

    En kanssa viitti laittaa meiliä tähän koska etunimi.sukunimi joten ilmotteletko postauksessa tms jos ny sattuis voittamaan =)

     
  • 9/01/2010 6:47 ip. , Blogger Minka kirjoitti...

    olin kampaajal ennen konffist värjää hiuksii ja sit mulla oli oikee kuva omist vanhoist hiuksist mitä halusin, kauniin lämpimän ruskeet. No, lopputulos oli purppuranvioletinihmeenpunainen -.- voin sanoa että ketutti lievästi sanottuna. Se väitti et se paris pesus haalistuu sellaset ku halusin sen, no, eipä haalistunu, väri ei sopinu mulle yhtään ja lähti 2vkos. oli hauska maksaa siitä lystistä -.-

     
  • 9/01/2010 6:47 ip. , Blogger heta kirjoitti...

    No halusin värjätä blondiksi, vaikka minulla on tummanruskeat hiukset. Olin ihan fiiliksissä, että jee blondit tänää ja menin ostamaan todella vaalean värin. Kaverini halusi värjätä hiukseni, vaikka hänellä ei ollut oikeen kokemusta värjäyksestä, lopputuloksena oli melkein valkoinen ihan juuresta, keltainen keskelta ja latvat oli tummanoranssit, värierot olin ihan kauheat, joten värjäsin parinpäivän päästä ruskeaksi.

    hetael@netti.fi

     
  • 9/01/2010 6:48 ip. , Blogger nana kirjoitti...

    No tää ei liity mitenkään värjäämiseen mut voin kertoa =D Oiskos joskus kaks viikkoo sit kun suihkun jälkeen mulla oli märät hiukset ja laitoin hiuksiin semmosta hoitoainetta, joka on nimeltään color glow, se sopii vaaleille hiuksille ja vähentää keltaisuutta. Niin kun pistin sen aineen päähä ja teinki siin samal jotai muuta ja unohin levittää sitä ainetta. Noh sitku nää hiukset oli kuivuneet ja huomasin ku katoin peiliin et mulla oli hiuksissa pinkkiä raitoja ja jotain laikkuja =D Se ei ollu silloin naurunasia mut nyt kun jälkeenpäin naurattaa.. :D khyllä ne lähti muutamas pesus sit pois. x)onneks.

    -Nenna

     
  • 9/01/2010 6:48 ip. , Anonymous Lovelabel kirjoitti...

    No kerran joskus lapsena sain aikaan hiuksiin sellaisen takun että lähes puoleen selkään ulottuva paksu tukkani oli pakko leikata polkkamittaan. Se oli ihan tyhmää,ei kenelläkään muulla ollut koulukuvassa rumaa polkkatukkaa :D

    lovelabel@windowslive.com

     
  • 9/01/2010 6:50 ip. , Blogger Anetta kirjoitti...

    Noo kerran pari vuotta sitten menin kampaamoon ja näytin kivaa kuvaa hiuksista. Tiesin ettei niistä aivan samat voi tulla mutta en olis sellasta tulosta uskonu. Eli kuvassa ne oli reilusti eteen pitenevät ja kerrostetut reilusti mutta täti pisti kunnolla menemään ja laitto kaikki hiukset polkkamittaisiksi, ei kerroksista tietoakaan. Ja vaikkei kuvassa ollut niin tää tantta leikkas mulle myös suoran etutukan. Olin sillo joku 10 ni en uskaltanu sanoo vastaa. :< Helvetti ku pääsin pois ni kirosin sen muijan, vitutti niin ankarasti. Leikkas mun pitkät hiukset. Nyt en oo käyny yli vuoteen kampaajalla ku mun lempikampaamo lopetti täällä enkä uskalla enää testailla uusia..

     
  • 9/01/2010 6:53 ip. , Blogger Jetta kirjoitti...

    Olin pikkunen ja sopivasti oltiin reissussa ulkomailla. Istuin pihalla iskän lukies muistaakseni jotain ja ilmotin leikkaavani etuhiuksia. Iskä oli niin keskittyny lukemaan, että hymähti vaan. Siinä mä sitte silppusin ittelleni epätasaset etuhiukset.. Kyllä iskä vähä säikähti ku havahtu lukemisesta.

    Lisäks oon katunu kovasti ku leikkasin mun pitkät hiukset lyhyiks ja melkein jokasta värjäyskertaa - nytki mun pää on keltanen..

    jettapeipi@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 6:56 ip. , Anonymous laurabass kirjoitti...

    Moikka!

    Luin tosta että punainen iso laukku olis hankinnassa? Jos yhtään kiinnostaa http://static.tyylitaivas.fi/img/max_4857ebed21438.jpg kuvassa oleva yksilö niin laita mailia laura.helminen@hotmail.com ! :)

     
  • 9/01/2010 7:02 ip. , Anonymous M kirjoitti...

    Mulla ei oo oikein koskaan käynyt mitään kovin kamalaa hiusten kanssa lukuunottamatta paria osaamatonta kampaajaa.. Mutta yks juttu tässä muistuu selvästi! :D

    Eli mulla oli seuraavana päivänä kevätjuhlat ja kävin ostamassa semmoista kallista hiusvahaa kampaajalta koska ajattelin siitä olevan hyötyä kampaukseeni. Noh, en ollut kuullutkaan (enkä lukenutkaan) hiusvahan "lämmittämisestä" sormien välissä ja tietenkin mun mustissa hiuksissa oli koko pitkän päivän isoja klönttejä vahaa miltei joka kohdassa ja on kyllä nykyäänkin huvittava katsoa kuvia juhlasta. Ja kavereiden ilmeet oli jotain parhautta! Onneksi joku kuitenkin vinkkas mulle asiasta ja sain klöntit pois. :D

    matleenaah@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 7:05 ip. , Blogger Gaby kirjoitti...

    haahaa näitä olis niin monta kun oon leikkiny kotiparturia :D nykyään meen ihan suosiolla parturiin :D

    oon monta vuotta blondannu voimakkaasti mun hiuksia. Kesällä päätin, että haluan vaaleanruskeat hiukset ja aattelin että no mikäs siinä blondin päälle värjätessa. lopputulos oli kirkuvan punainen :D

    Toinen oli kun ala-asteella halusin värjätä mun maantienharmaat hiukseni ensimmäisen kerran ja valitsin LIILAN hiusvärin joka tais olla vielä kevytsävyte niin eiköhän niistä tullu semmoset mummo harmaat :D

     
  • 9/01/2010 7:06 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Kui pitkä oot?

    -Pinja-

     
  • 9/01/2010 7:07 ip. , Blogger Gaby kirjoitti...

    haahaa näitä olis niin monta kun oon leikkiny kotiparturia :D nykyään meen ihan suosiolla parturiin :D

    oon monta vuotta blondannu voimakkaasti mun hiuksia. Kesällä päätin, että haluan vaaleanruskeat hiukset ja aattelin että no mikäs siinä blondin päälle värjätessa. lopputulos oli kirkuvan punainen :D

    Toinen oli kun ala-asteella halusin värjätä mun maantienharmaat hiukseni ensimmäisen kerran ja valitsin LIILAN hiusvärin joka tais olla vielä kevytsävyte niin eiköhän niistä tullu semmoset mummo harmaat :D

    ainii ja sähkis on shopaholic1@suomi24.fi

     
  • 9/01/2010 7:08 ip. , Blogger CAMILLA kirjoitti...

    Siitä oli jo vähän aikaa, kun olin viimeks ollut kampaajalla (öö mitä mä selitän, siitä oli ollu jo puoltoista vuotta!). Aiemmin olin leikellyt itse huonoja latvoja pois yms. Totesin, että nyt on aika tehdä jotain näille. Pientä tasotusta ja väri päähän. Kampaajalle sitten menin ja kerroin, mitä haluan, minkä värin ja ei pituudesta pois. Ja sit herranjumala ku säikähdin ku näin hiukset valmiina!!! Ne oli tosi oudon väriset, varmaan jotain värisävyä 7 tai jotain, kun aiemmin väri ollut melkeinpä platinaan taittuva.. ja ne hiukset!! Ne oli leikattu 20 cm lyhyemmiksi! Mä en voinu uskoo et mitä olin menny tekee. Mun hiukset oli totaalisen pilalla mun mielestä.

    Itkin niitä hiuksia oikeesti valehtelematta 4 päivää putkeen. Aina ku katoin peiliin, näin rumat hiukset ja purskahdin itkuun. Se oli kamalaa. Hankin pidennykset myöhemmin. Mutta tän jälkeen oon leikannut hiukset aina itse ja nyt nää alkaaki ehkä jopa kasvaa vähitellen.. Väri vaihtui melkeinpä heti takasin siihen aikasempaan. Parempi näin. Tunnen oloni nyt taas itsevarmaksi. Oho tulipa pitkä teksti :D !

     
  • 9/01/2010 7:09 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Olin värjännyt tummanruskeita hiuksiani vaaaleammaksi jo jonkin aikaa mutta hiukseni olivat vielä vähän kellertävän väriset joten ajattelin värjätä ne tuhkanvaalealla värillä jos se veisi pois keltaisuutta. Värin ollessa päässä hiukset alkoivat näyttää harmailta mutta ajattelin, että ei niistä sen väriset kuitenkaan tule. Pesin sitten värin pois ja tsädääm, hiukseni olivat harmaat :D

    hilja_93@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 7:15 ip. , Blogger Ira kirjoitti...

    Reilu vuosi sitten oli joku hevarivaihe menossa ja halusin kerrankin räväyttää hiuksillani. Tein värinpoiston punamustiin hiuksiini, värjäsin otsatukan siniseksi ja "pulisongit" pinkiksi. Muuten pää olikin sitten vihreä.

    En ollut sitä ennen juurikaan käsitellyt suoravärejä tai ylipäätään värjännyt hiuksia kahdella eri värillä, saati kolmella. Lopputulos oli, että pääni näytti homehtuneelta ja mukana oli harmaita läiskiä, otsatukka oli ihmeellisesti kynitty ja siihen sekoittui niin montaa eri väriä, että se näytti lopulta homeen ja tummanvioletin sekoitukselta.

    Kuten arvata saattaa, en kauan enää kehdannut niillä hiuksilla liikkua. Värjäsin lopulta muuten mustaksi ja otsatukka & pulisongit pinkiksi.

    ira.saila@nokialainen.com

     
  • 9/01/2010 7:17 ip. , Anonymous lelzq@hotmail.com kirjoitti...

    Mä halusin blondin tukan ja mulla oli musta. Hain kaupasta parit värinpoistot ja iskin päähän - siitä tuli oranssi, kuten odotinkin. Sit kävin ostamassa tuhkasen vaaleen värin - hiukset meni ihan harmaaks. No, sit uus väri, melkeinpä jo kellertävän vaalea - hiukset meni keltaseks.. Siinä vaiheessa aattelin että paskat, ja hain kaupasta mustan värin :DD

    ps. rakastan sun blogia <3 (:

     
  • 9/01/2010 7:30 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    värjättiin siskon kanssa mulle "raitoja" (ruskee tukka ja vaaleita ohuita raitoja). lopputulos oli keltanen pää korvien kohalle asti ja muuten ruskee. plus tietty alta keltanen ku sielläki oli "pari" raitaa. olin tuota ennen värjänny niin monta kertaa parin kuukauden sisään et annoin kesän ajan vaalentua. siinä meni viime kesä ilman tyytyväisyyttä tukkaan. :d sara.sirius@dnainternet.net

     
  • 9/01/2010 7:37 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Sain hienon idean värjätä aivan vaaleista hiuksistani tumman ruskeat ( tarkoituksena löytää se oma värini ettei tarvitsisi juurikasvusta huolehtia ) no .... ostimpa sellaisen 10 minuutin vaikutusaika värin ja äitihän sen päähäni loitsi... Vaan ei loitsinukkaan. Lopputulos oli: toinen puoli päästä tummanruskea ja toinen puoli vaaleanruskea..kävi nimittäin niinkin hienosti että siinä tuli sellanen kampa mukana niin eikös hiukset menny aivan takkuun ja väri roisku ties minne kaikkialle ja siinä se aika kului sitten selvitellen ja siivoten.. unohtaen sen 10 minuutin systeemin. Äiti siis todella panosti siihen toiseen puoleen mutta hermothan sillä romahti ennen toista puolta alottaessa :D

    oona.94@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 7:37 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    surkeasti tehdyt 300e rastat

    noozzi@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 7:42 ip. , Anonymous maria kirjoitti...

    Olin tetissä kampaamossa olin sekoittamassa väriaineita ja laitoin vahingossa aivan väärää väriä purkkiin ja vein sen kampaajalle joka värjäsi asiakkaan hiuksia. Kampaaja ihmetteli väriaineen väriä ja huomasin, että väri olikin väärä ja kävin vaihtamassa sen. Onni että huomasin ennen kuin tapahtui mitään!:-)

    mariaa.halonen@gmail.com

     
  • 9/01/2010 7:49 ip. , Blogger A kirjoitti...

    Eniten ehkä harmittaa kun menin hiusmalliksi ja rinnuksiin ulottuva tukka leikattiin epäsymmetrisesti toiselta puolelta lyhyeksi ja pitenemään toiselle puolen. Tässä sitten tuskana yritetään kasvatella -.-

    Kotimokana tietty perus laikukkaat värit ja epätasaiset otsikset + kun värjäsin kaverini vaalean tukan punaiseksi ja väri jäi joiltain osin hieman laikukkaaksi.

    anskutin@wippies.fi

     
  • 9/01/2010 8:00 ip. , Anonymous - kirjoitti...

    Enpä voi mokaks sanoo oikeen mitään muuta (jos ei lasketa ala-asteen oranssiks värjäyksia....) kun sen, että menin tossa about vuosi sitten leikkaan vähän tissien alle ulottuvat hiukset ihan lyhyiks, ja siitä kohta toisen puolen tosi lyhyeks, ihan jotain parin sentin mittasta hiusta. Ei siinä mitään, oli ihana ja kaikkee, mutta voit kuvitella kuinka kamala tätä on kasvattaa kun nykyään melkein itken niiden pitkien hiusten perään :( Muuten en kadu mutta tää on hirveetä :(

    tanjah_1@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 8:10 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    aika tyhmää olla pistämättä sähköpostii ku sit jos aino postaukses huutelee voittajaa ni kuka vaa voi sanoo et "joo mä olin toi maija, lähetä tähä osotteesee" :)

     
  • 9/01/2010 8:10 ip. , Blogger Iina kirjoitti...

    Mulle yritettiin pistää punasta väriä päähän, mutta tulos oli joku punertavan lilan ja ruskean sekoitus :)

    zi-ry@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 8:16 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Pahin hiusmokani oli ehdottomasti polkkatukan leikkauttaminen. Oli muuten eka ja vika kerta, kun leikkaan lyhyen tukan. Näytin ihan pojalta, enkä kehdannut mennä kouluun moneen päivään :(

     
  • 9/01/2010 8:18 ip. , Blogger rita kirjoitti...

    mulla on tosi pitkät hiukset nyt, mutta ne on huonokuntoiset latvoista, TOSI huonokuntoiset. joten pahin moka on se että en oo jaksanu leikata niitä ollenkaan, vaan kasvattanut pitkät hamput.. :)

     
  • 9/01/2010 8:19 ip. , Blogger Mirre kirjoitti...

    Pienenä leikittiin kavereiden kanssa, tai no oikeastaan ne oli mun äitin hoitolapsia, niin kampaajaa. Se tuntui tosi hyvältä idealta silloin, ja lopputuloskin oli hieno siihen asti kunnes äiti näki sen. Kauniit enkelikiharat oli muuttunut toispuoleiseksi, hyvin lyhyeksi kananpyrstöksi joka sojotti vähän joka suuntaan. Muistan vieläkin äitin ilmeen ja se kiljumisen minkä mun uusi look sai aikaan.
    Kampaaja täti ei oikeastaan pystynyt hirveästi edes parantelemaan sitä, koska se oli niin epätasainen ja lyhyt ja sain 6 vuotiaana poikatukan. :--( En ole leikkinyt sen jälkeen enää "kampaajaa"

     
  • 9/01/2010 8:19 ip. , Blogger Mirre kirjoitti...

    Niin joo ja e-mail, mirettep@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 8:20 ip. , Blogger Tiia kirjoitti...

    Yritin viime kesänä värjätä hiukset mustista vaaleiksi. Laitoin kaksi värinpoistoa ja vaalean värin päälle mutta jäi oranssiksi. Siinä sitten katkeili hiukset ja meni muutenki todella pahaan kuntoon :( Vieläkin on paljon tekemistä näiden eteen :D ttia-_@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 8:28 ip. , Blogger werdy kirjoitti...

    Ala-asteella annoin serkkupojan leikkiä parturia, oli suht "loviset" hiukset. Seuraavana päivänä oli koulukuvaus, pokkana vaan ja hieno muisto!

     
  • 9/01/2010 8:29 ip. , Anonymous Johanna kirjoitti...

    Voi onhan näitä mokia vaikka kuinka monta kusenkeltaisesta vihreään. Ehkä minusta pahin kuitenkin oli, kun minulla oli ollut hetken aikaa blondit hiukset. Meidän kodin vesiputkissa oli paljon metallia, etenkin kuparia mikä ei näkynyt blondissa tukassani. No meninpä sitten kampaajalle värjäämään hiukseni ruskeiksi.
    Ensimmäisellä värjäyskerralla hiukset värjättiin ihan ilman esipigmentointia ja eihän se väri niissä viikkoakaan pysynyt. Menin viikon päästä uudestaan ja taas värjättiin ruskeaksi. Meni taas viikko niin johan alkoi vesiputkien kupari näkyä tukassani: Hiukseni olivat väriltään haalistuneen tummanvihreät. Ruskea kyllä näkyi, mutta sen alta loisti vesiputkien kuparin aiheuttama kaunis vihreys<3 Voin kertoa että meni aika kauan ennen kuin kupari ja vihreys katosivat hiuksistani kokonaan.

    valkoinen_pesukarhu@luukku.com

     
  • 9/01/2010 8:36 ip. , Anonymous Katriina kirjoitti...

    Oma mokani tapahtui ollessani viidennellä luokalla. Koulukuvaus oli tulossa ja ajattelin tehdä jotain kivaa pikku muutosta hiuksiini. Äitini ei suostunut leikkaamaan hiuksiani eikä viemään kampaajalle, koska hiukseni olivat silloin todella pitkät ja ihanan luonnonkiharat. Päätin sitten päivää ennen luokkakuvausta napsaista vähän latvoista, mutta eihän se ihan niin mennyt. Tuloksena oli kammottava epätasainen polkkatukka, joka oikein korosti silloista lapsen pyöreyttä kasvoissani. Koulukaverit naureskelivat että olikos äitisi leikannut hiukset kattilaa apuna käyttäen. Koulukuva epäonnistui, kuten arvata saattoi. Koulukuvauksen jälkeen kotona itkin tyhmyyttäni ja vannoin etten enää ikinä mene kouluu, enkä varsinkaan enää koskaan leikkaisi itse hiuksiani. Leikkaus oli niin järkyttävä että kuljin ensimmäisen kuukauden päässäni pipo, jossa luki osuvasti "PAHVI". :D

    kapuriina@wippies.fi

     
  • 9/01/2010 8:39 ip. , Anonymous emma :D kirjoitti...

    joo siis ku kävin kampaaujal nii mul piti tulla vaaleen ruskeet hiukset ja sit piti tehä suoristus permanentti. mut mun hiuksist tuliki sini mustat, ja ku mulle tehtii se suoristus permanentti nii mun hiukset jotenki kuivu siinä, tai noi latvat on nyt tosi huonot. nii saan käydä aika usein kampaajalla. :D

    emma.lehti@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 8:39 ip. , Blogger Enna kirjoitti...

    Päätin olla rohkea ja tehdä kotona raidat + pohjaväri. Joo, ei ois kannattanut. Pohjavärin piti olla ruskea ja raidat punaset, mutta lopputulos olikin, että mun koko pää oli punanen, kiitos äitin. Ne oli niin kamalat hiukset, et ei voinu muuta kun itkea kun ne näki.. :D


    eveiia@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 8:41 ip. , Blogger Charlotta Eve kirjoitti...

    Voi ei, mokia on ihan liikaa.. mut kertakaikkiaan kaikista hirvein, järkyttävin ja hävettävin muisto on musta "vino" otsatukka mun muuten värjäämättömissä vaaleissa kiharoissa hiuksissa... Needless to say olin thosi coool ja siis niin gootti :DD Onneks tää oli ala-asteella! Tosin saan kuulla siitä yhä :D

     
  • 9/01/2010 8:42 ip. , Blogger Ronja kirjoitti...

    Viime kesänä mulle oli tarkotus värjätä ruskeet hiukset ja sitte blondeja raitoja päälle, siis ihan kotivärjäyksenä. No, ostettiin kaupasta ruskee sävy ja sit semmonen raitapaketti missä oli siis blondi väri, semmonen ihme myssy missä oli reikiä mikä laitettiin siis päähän ja sit koukku millä sai niistä rei'istä otettuja hiustupsuja värjättäviks. Otettiin sitten niin että suunnilleen joka reiästä tuli hiussortuvia, ja sen jälkeen kun olin raidat pessyt pois, oli hiukset märkinä oranssit ja kuivana sitten blondit. Noo, ei siinä mitää, olin sitte blondina vajaa pari kuukautta. =) Sen jälkeen en ole raitoja halunnut!

    ronsku@msn.com

     
  • 9/01/2010 8:43 ip. , Blogger Minelli kirjoitti...

    Mun pahin kokemus hiustenvärjäyksestä kesti varmaan melkein vuoden; oon luonnostaan vaalea, mutta värjäsin pitkään tukkaa tummanruskeaksi. Vaikka väri mulle ihan hyvn sopikin, vaalea juurikasvu otti pitemmän päälle hermoon. Siinä sitten olikin operaatiota saada oma väri takaisin. Tukka lyhen käsittelyjen johdosta PALJON, meni tosi huonoon kuntoon. Nyt kutenkin jälleen luonnonblondina raidoilla, lopultakin!!!

    Hieno palkinto, toivottavasti mulla on onni matkassa :)

     
  • 9/01/2010 8:44 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    En muista tapahtuneesta (onneksi) mitään!=D

    "Pienempänä olin kuulemma kysynyt äidiltäni saisinko laittaa huulirasvaa otsaani ja äiti oli ihmetellyt, mutta oli kuitenkin antanut luvan. No vähän ajan päästä äiti oli ihmetellyt mitä oikein tein kun olin niin hiljaa. No hän oli löytänyt minut huulirasva tuupin kanssa tukka ihan tönkkönä huulirasvasta ! No äiti oli sitten koko illan yrittänyt pestä sitä, mutta eihän siihen mikään shappoo ollut toiminut. Joten jouduin sitten viettämään seuraavan päivän päiväkodissa tukka tönkkönä kohti taivasta muiden lasten naurettavana ja hoitajien oudoksumana. Onneksi se huulirasva lähti lopulta fairylla pariin kertaan pestynä. Sen jälkeen kartoin huulirasvaa ! =D

    maiju.nattiaho@luukku.com

     
  • 9/01/2010 8:51 ip. , Anonymous Riikkis kirjoitti...

    Alkukeväällä halusin värjätä tukkani ruskeaksi pitkän tuhkablondi kauden jälkeen. Värin pesun jälkeen pyyhkeen sisältä paljastui vihertävän ruskea reuhka, ei kiva! Sitten vaan heti aamulla hakemaan kaupasta punertan ruskea väri ja nyt sitä on oltu tummana jo puolisen vuotta :)

    huudot10@gmail.com

     
  • 9/01/2010 8:52 ip. , Blogger Roosa-Maria kirjoitti...

    Alkaa iha ärsyttää ku mietin sitä kuinka huolimaton olin :D
    Yhellä kerralla kun värjäsin ekaa kertaa yksin ja itse niin en huomannut että en ollut takaa levittänyt väriä jokakohtaan, no lopputuloksena oli sellanen ruskeet hiukset oransseilla läikyillä :D ja ihan totta ne oli melkeen symmetrisen pyöreet ja niitä läikkiä oli vielä ihan tasasin välein. :D
    Tän jälkeen oon aina pyytänyt kaveria mukaan ja levittyäny viimisen päälle tarkasti värin :D

     
  • 9/01/2010 8:52 ip. , Blogger kullanmuru kirjoitti...

    Tämä ei itseasiassa liity värjäykseen eikä leikkaukseen, vaan ihan itse tekemä moka, joka liittyy kampaukseen. Joskus muutama vuosi sitten keksin alkaa pyörittelemään hiuksiani. Otin aina hyvin ohuet kerät, pyörittelin ne ja laitoin kaksin kerroin. Tein sen koko päähän ja mietin millaisetkohan kiharat niistä tulisi. Päätin kokeilla ja nukuin ne päässä. Seuraavana aamuna nukuin pommiin ja kun tajusin, että hiuksia piti vielä availla olin jo hermona. Mutta kun hiukset eivät avautuneetkaan niin helposti oli pieni paniikki päällä ja taisi itkukin tulla. Räpelsin siinä sitten hiuksiani aika tosi kauan auki ja myöhästyin koulusta, mutta ei nyt kauhean näköisenä voi kouluun mennä :D En ole sen jälkeen erehtyny laittamaan sellasia päähäni :D

     
  • 9/01/2010 8:52 ip. , Blogger Roosa-Maria kirjoitti...

    ja olin huolimaston taas mutta sähköposti osoite on risu_mo@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 8:56 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    no ei nyt tuu mitään ihmeellistä mokaa mieleen,mutta pienempänä ku ei vielä ymmärtäny että saksien kanssa ei leikitä niin leikkasin tosi ison loven etuhiuksiin,että kai sekin mokaksi lasketaan :D (:

    mari.t94@gmail.com

     
  • 9/01/2010 8:56 ip. , Blogger Silvia kirjoitti...

    värjäsin mun hiuksia tummanruskeasta blondiin. sitten ajattelin että "kyllä yks värinpoistopaketti riittää" no ei riittänyt :D tulos: oranssit hiukset päältä ja alla tummia läikkiä. onneksi sain loputkin värjättyä ja keltasuuden pois mutta meni siinä joku viikko tai kaks eli vähän hävetti kuljeskella kaupungilla :D
    silviau@windowslive.com

     
  • 9/01/2010 8:57 ip. , Blogger Anniina kirjoitti...

    halusin hieman oranssimman pään taas kesälomalla. Olin muutaman kerran parturissa värjännyt oranssinsävyisellä hiusvärillä joka ei sitten millään ottanut pysyäkseen päässä. Meni sitten hermo ja käskin iskää menemää ostaa sieltä kyseiseltä parturilta sävyttävää shampoota tai vastaavaa.. Kotiin hän tuli liilanruskeahtavan kevytsävytteen kanssa. Kävin sit vaihtamassa sen värin ja päädyin oikee kunnon punasee jos se vaikka pysyisi hetken aikaa päässäkin. Aloin sit tyytyväsenä värjäilemään hiuksia, väri näytti ihan ok:lta kunnes muuttui kirkkaanpunaiseksi ! aattelin et ohhoh, ja aloin pesemään hiuksia. Hiusten kuivuttua ihmettelin lopputulosta. Hiukset tosiaan olivat ihan kirkkaanpunaiset.... Ja aika jäätäviltä ne näyttivätkin.

    TOSIN muutaman pesun jälkeen se haalistui just sopivan väriseks ja jopa tykkäsin niist hiuksist :) Nyt on kivan oranssi väri hiuksissa joka on ihan garnierin hiusväri, normista kaupasta ostettu. Jopa suht hyvin päässä pysynyt.
    Taidan siis jatkossa tyytyä ihan normaaleihin kaupan väreihin, rahaa säästyy ja tulee mukavampi tuloskin.... :)

    fremiaru@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 9:01 ip. , Blogger Heini ja Virve kirjoitti...

    No mulla on iha tälläne perusmoka. Taisin olla viitisen vuotta, just tarpeeks pitkä kurkottamaan vessassa sille hyllylle jossa kynsisaksia pidettiin. Siinä sitten hetken ihmeteltyäni saksia päätin napsia itselleni etuhiukset. Tuloksena tietysti semmoiset alle sentin pituiset otsahaituvat, siellä täällä pidempiä tupsuja.

    Kaiken kukkuraksi päätin piilottaa hiukset saunan nurkkaan ettei äiti huomaisi mitään, ei liene yllätys että jäin heti kiinni ku astelin tyytyväisenä vessasta. Parasta tässä oli se että seuraavalla viikolla taisi olla tarhakuvaus. Äiti varas nopeesti kampaaja-ajan ja kai jotain lievää pelastusta taidettiin saatua tehtyä mutta mutta... :D

    sposti on heinie93@hotmail.com :))

     
  • 9/01/2010 9:01 ip. , Anonymous henna kirjoitti...

    elikkä, mulla oli nuorempana ala selkää asti olevat hiukset ja menin kampaajalle leikkuuttamaan kuolleet latvat pois että n.5 senttiä vaa poies. nii sit se kampaaja leikkaas mun hiukset ilkapäille asti ja noi hiukset vielä leikattii iha epätasaseks nii sit tuli itkettyä ja kunnolla. siitä asti en oo oikee luottanu kampaajii.. ja sit toinen oli ku ostin iha sattumalta vaa kaks blodii väriä kaupasta ku mulla on sellaset maantienväriset hiukset nii niistä tuli iha kelta-oranssit sit vaa uutta väriä ostaa ja kinuamaan porukoilta rahaa.

    sähköposti: hennak96@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 9:02 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Mulla on vaalea tukka, joka taittui hiukan keltaiseen joten päätin sitten fiksuna tyttönä laittaa juuri hopeashampoota vähän pidemmäksi aikaa vaikuttamaan.. Noh se sitten tietenkin unohtui mun päähän vähän turhan pitkäksi aikaa ja vähän huonokuntoiseen hiukseenhan imaisi kaiken värin. Tuloksena suht vaalea tukka aivan ihanan vaaleansinisillä/liloilla raidoilla! :D taisit vielä mut nähdä bussissa malmilla ja naurahdit.

    wwonderchild@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 9:04 ip. , Blogger Unknown kirjoitti...

    Mulle ei onneks oo käyny mitään kovin kummoista, mut joskus nuorempana ku levitin hiusvärin ite päähän, sitä levis "hiukan" kasvojenkin puolelle, otsalle siis ja ku yritin sitä poistaa niin eihän se kunnolla sit pois lähtenykään.

     
  • 9/01/2010 9:04 ip. , Blogger Homonyymi kirjoitti...

    Päätin haluta lähes mustista hiuksista taas platinanvaaleat ja menin heittämään kaupan vaaleimman värin päähäni muutamankin kerran. Siinä sitä sitten lähes vuoden päivät itkettiin puna-oranssien hiuksien kanssa, kun useat kampaajat kieltäytyivät värjäämästä niin huonokuntoisia hiuksia vaaleammiksi. Nyt, yli vuoden jälkeen olen onneksi saanut lähes sellaiset hiukset kuin halusin.

    chiinok@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 9:04 ip. , Anonymous rinkku kirjoitti...

    mistäköhän alottais :D no mutta kuitenkin, enne aina menin saman litanian kanssa parturiin, kerroksittain ja ottatukka ja ku poistuin parturista niin katoin että eikä taasko :D siitä sitte kuukauden päästä hiukset on vähän siedettävät, kahessa kuukaudet kivassa ja kolmen kuukauden päästä meen saman listan latelemaan :D onneks oon oppinu tästä ja jopa tykkään hiuksistani..

     
  • 9/01/2010 9:11 ip. , Blogger Silja`s kirjoitti...

    Värjäilen hiuksiani usein kaupan väreillä ja joskus päätin mielenkiinnosta vaihtaa kestosuosikki väripurkkini toiseen väripakettiin.. Silloinen poikaystäväni värjäili usein mun hiukset takaa, jottei jäisi mitään länttejä juurikasvusta. Värin levitettyään poikaystävän suusta pääsi vain.."öööhmm..onko tää ihan oikea väri..?" Katoin peiliin ja sydän molskahti vatsaan asti, kun näin, että mun tukka oli muuttunut ihan siniseksi! Siinä sitten itkin, kuin vesiputous, kunnes poikaystävä lähti kiireenvilkkaa hakemaan sitä turvallisen tuttua kestosuosikkiväripakettia.:)
    Mulla on ollut myös vihreät hiukset.. kun asuin yhellä paikkakunnalla, missä vedessä oli paljon klooria ja kloori värjäs hiuksia ihan vihreiksi.. kaverit sano mua silloin "leväpääksi".:D

     
  • 9/01/2010 9:12 ip. , Blogger Silja`s kirjoitti...

    ainii ja sähköpostios. oli bebeh@netti.fi :D

     
  • 9/01/2010 9:13 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    no mul on ollut aika mont hiuskommellust mut viimeisin oli se ku värjäsin ennen koulun alkuu hiukset ja pidennykset. Mul oli kaks pakettii sitä samaa värii ja värjäsin eka pidennykset(klipsipidennykset siis) ja niist tuli just sellanen sopiva ruskee ja sit sen jälkeen värjäsin omat hiukset, mutta oho niist tulikin melkeen mustat ku sävyn nimi oli kirkas vaaleanruskea kupari. Sitten yrittelin muhitella ja tällästä. Lopputuloksena tumman ruskeat hamppuiset hiukset jotka eivät vieläkään mätsää pidennyksiin täydellisesti. Viimeksikin oli ongelmia värien kanssa ja vannoin etten värjää enää kotona mutta tietenkin olin pihi ja olen varmaan edelleen.

    Sori sit kirjotusvirheistä.
    ainoo.95@hotail.com

     
  • 9/01/2010 9:17 ip. , Anonymous HennaRiikka kirjoitti...

    Minulla on yleensä aina ollut lyhyt tukka ja vihdoin sain kasvatettua mustat hiukseni yli olkapäiden. OLIN ERITTÄIN ILOINEN JA TYYTYVÄINEN HIUKSIINI. Tapasin jätkän jonka kanssa aloin seurustelemaan. Hän oli allerginen mustalle hiusvärille (hän sai todella pahaa ihottumaa kasvoihin MINUN HIUKSISTANI!!!). Eihän siinä auttanut muuta kuin ruveta kokeilemaan erilaisia värejä, mutta allergiaa tuli kaikista värikokeiluista, blondia en edes harkinnut, jolle poikaystäväni ei olisi ollut allerginen.... Sopiva väri löydettiin ja ei mennyt aikaakaan kun tiemme erkanivat.... Hiukseni kärsivät niin pahasti värjäysprosessista, että koko pää oli ihan purkkaa. Hiukset "tippuivat" pois. Ei auttanut kuin leikata ihanihan lyhyt tukka... . . .. . . . .vaivalla kasvattamani tukka leikattiin pariin senttin. kyllä siinä monet itkut pääsi. JA KAIKKI TÄMÄ JÄTKÄN TAKIA :D :D

     
  • 9/01/2010 9:19 ip. , Blogger J1LLY kirjoitti...

    13-vuotiaana mulla oli tosi ihanat, paksut ja vaaleat hiukset. En ollut moneenmoneen vuoteen antanut kenenkään leikata niitä ja ne ulottuivat kutakuinkin lantiolle asti.
    Näin leffan Menolippu Mombasaan ja päätin, että haluan samanlaisen kananpeppu tukan kun naisnäyttelijällä. Menin kampaajalle ja käskin sen värjätä mun tukan punaiseksi ja leikkaamaan lyhyeksi. En tiedä oliko vika mun selityksessä vai kampaajan tulkinassa, mutta tukasta tuli kirkuvan pinkki ja joka kohdasta noin 4cm pitkä. Ja itkuhan siinä tuli, enkä sen jälkeen ole voinut katsoa koko elokuvaa kun alkaa ottaa niin suunnattomasti pähään lapsuuden tyhmyydet.

    PS. Ja muutama kuukausi sitten kun leikkasin itse omaa etutukkaani, leikkasin pois vahingossa myös yli puolet kulmakarvoistani.

     
  • 9/01/2010 9:20 ip. , Blogger J1LLY kirjoitti...

    AINIIN ja sähköpostiosoitteeni on nasse--@luukku.com

    Hyvää syksyä sinulle Aino, oot ihana tyttö! :)

     
  • 9/01/2010 9:20 ip. , Blogger nita kirjoitti...

    Minun ehkä kamalin kokemus hiuksilleni oli se, kun värjäsin aivan vaaleasta tukasta vaaleanruskeaan, tai ainakin oletin niin.. En ollut ennen käyttänyt kyseisiä värejä, enkä värjännyt vaaleasta vaaleanruskeaan, joten en tiennyt mitä odottaa! No laitoin värin päähän ja väri alkoi muuttumaan vaaleanvioletiksi. Ajattelin että ei se siltä näytä kun sen huuhtelen pois. Huuhtelin värin ja kuivasin hiukset nopeasti hiustenkuivaajalla, niin väri olikin harmaanvihreä! :D kerrassaan järkyttävä! Harmaa pohja, missä oli vihreitä laikkuja ympäri päätä, ihankun hiukset oisi ollu homeessa! Eihän siinä muu auttanu kun mennä keskellä helteistä kesää pipo päässä ostamaan uutta väriä kaupasta. päätin ottaa ruskean jotta sain tuon kammottavan värin pois päästä! Siitä tuli ruskea, mutta hiuksissani oli edelleen vihreitä laikkuja. Olin tällä tukalla pari viikkoa ja värjäsin uudestaan tummanruskealla, josta tuli hyvä! En osannut kuvitella että hiusteni väri vaihtuu blondista noin nopeasti tummanruskeaan mutta kokemus se oli sekin :D

    nitsku-@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 9:21 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Kaikenlaisia juttuja on tapahtunut, kun itse olen monesti tukkaani värjäillyt/leikellyt. Ehkä kaikista kamalinta oli se, kun tilasin netistä punaista suoraväriä. Ei muutakun värit platinablondiin tukkaan ja venailemaan. Loppujen lopuks hiuksista tuli aivan kirkkaan pinkit. Pesin värjäyksen jälkeen samana iltana hiukset ehkä 3 kertaa, haalistuman toivossa, mutta pinkki oli päättänyt tarttua! Pari päivää hengailin pipo päässä, jonka jälkeen iskin päähäni muutaman värinpoiston ja menin kampaajalle. Hyvästi pitkä tukka, eikä enää koskaan punasta tukkaa haaveissa :) blondi 4ever!

    criiny@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 9:25 ip. , Blogger Tanja kirjoitti...

    joskus moooonta vuotta sitten halusin värjätä juurikasvun pois blondeista hiuksistani ja eikös siinä sitten käynyt niin että juurikasvusta tuli oranssi ja muuten olin blondi !

    pallokalanen@gmail.com

     
  • 9/01/2010 9:31 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    viime keväänä sain päähänpiston rueta vaalentamaan lähe smustia hiuksiani blondiksi.. No 4-5 värinpoistoa tein ja tuhkanvaaleaa väriöä vielä päälle, ja et kuule arvaakkaan että millainen hamppukasa tää nyt on! ja nyt tekee mieli taas värjätä ne tummat takaisin:D
    miau-96@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 9:32 ip. , Blogger Inkku kirjoitti...

    Tää ei oo nyt varsinainen ainutkertainen moka, mutta joskus teini-ikäisenä kävin kampaajalla, jonne otin laukkuun pipon aina mukaan. Nimittäin joka ikinen kerta lähtiessäni ulkona aloin itkemään ja heitin pipon laukusta päähäni, sillä tukka oli joka kerta täysin epäonnistunut! :D Milloin oli vaaleat raidat kusenkeltaiset palkkiraita-varoituskolmiot, milloin päässä täysin pyytämättä tulleita raitoja(vihertävää, lilaa ym), milloin kampaaja saksi puolet tukasta pois ja vaikka mitä muuta!

    Ja silti kävin vuosia samalla kampaajalla, enkä tiedä miksi! :D Joka kerta jouduin värjäämään kotona heti perään tukkani, tai muuten vaan saksimaan. Onnetonta :D

    inkeri.rantala@netti.fi

     
  • 9/01/2010 9:35 ip. , Blogger ranja kirjoitti...

    mulla näitä mokia on tapahtunut vähän enemmänki... Tuoreimmassa muistissa lähivuosilta on kolme tapausta, jotka voin kertoa vaikka kaikki :DD

    Ensinnäkin, tiedätkös kun on miettinyt jo pitkään leikkaavansa jonkun tietyn mallin hiuksiinsa eikä tajua kampaajalle menessä piirtää edes kuvaa hiuksista vaan yrittää parhaansa mukaan kuvailla. No silloin en omistanut edes piilolinssejä ja tyytyväisenä myhäilin kampaajan tuolissa ja kuvittelin itteeni joka kulmasta niitten uusien hiuksien kanssa. Vaikka päälläni seisoisin ni aina näyttäis hyvält... Loppujen lopuks loppu tulos näyttiki tosi hyvält ku lähi kampaajalta, mut se, että seuraavat kaks viikkoa mun liian lyhyiksi kynityt etuhiukset joko törötti ylöspäin radikaalisti tai oli suunnilleen voidellun näköisenä otsalla .... FAIL.

    Nää kaks muuta on kumpikin värjäyksestä. Toisen värjäsin viime syksynä vuos sitten kun ajattelin tavallisesta blondistani värjätä hiuksia kuparin ruskeiksi. Niin monesti ihailemani väri istui nätisti Prisman hyllyllä ja nappasin sen sielt mukaani sormet syyhyten. Ilman minkäälaisia arveluja mä lätkäsin sen mun hiuksiin ja lopputulos oli karmaseva. Tai itseasias aika hempee, mut harmi vaa hempee ei ollu yhtää mua. Näytti ku kattilalline marjapuuroa olis kaadettu päähän ja aiai kyllä luottokampaajaa nauratti ku menin häntä koipien välis sinne itku kurkussa kyselemään, onko mitään tehtävissä.

    Ja viimeinen... Tossa pari viikkoa sitte olin jotenki taas saanu kumman päähän piston et blondius saa loppua ja pistään päähän ruskeeta. Selvästikkää en oppinu viimeisestä kun piti uudestaan tikulla kokeilla jäätä. No vähä arvellen läiskäsin värin päähän, mikä lupaili vaaleaa kylmäneuskeeta vaikka vaaleisiinkin hiuksiin. Parin tunnin päästä mulla oli hiusket, joidenka väri muistutti hyvin paljon harmaata ja maantietä sekaisin... Taas luottokampaajalle ja päivä pelastui :D

    Että ei tästä tytöstä taitais kampaajaks olla ..... :DDD

     
  • 9/01/2010 9:38 ip. , Blogger Heidi kirjoitti...

    mulla oli sellaset perus puolipitkät blondit hiukset. Kyllästyin sitten niihin ja menin kampaajalle toiveena sellanen hartioille ylettyvä nätti leikkaus... no kampaaja ottiki pituutta ihan liian paljon ja leikkas vielä päälle ihan kamalan otsatukanki. siinä sitten koko illan äitille itkin kuinka näytän pojalta ja nyt kun oon sen ajan kuvia kattonu nii oli ne kyllä oikeesti ihan hirveet ja toivon todellaki ettei niin lyhyitä enää ikinä tuu:D

    haidii_@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 9:39 ip. , Blogger Anni kirjoitti...

    Olin aina halunnu vaaleemmat hiukset ja vihdoin kaverin kanssa päätettiin yks kesä-ilta värjätä. Kaupasta ostin värinpoiston ja jonku vaaleenruskean sävyn.. ensimmäisen värinpoiston jälkeen hiukset oli ylläriylläri tumman oranssit. Nopeesti kauppan pipo päässä ostamaan uus värinpoisto, jotta sais ees vähä vaaaleemmaks ennenku taittas väriä ruskeella. Annoin sen värinpoiston olla vielä vähän pidempään jotta se vaalentais enemmän.. no hiuksethan siinä vaan katkes ja oheni älyttömästi ::(

     
  • 9/01/2010 9:40 ip. , Blogger Linda kirjoitti...

    Mä joskus muutama vuosi sitten ajattelin koittaa tehdä itelleni harjalla kiharan eli toisin sanoen en ajatellut mitään. No ylläripylläri harja jymähti mun päähän eikä parin tunnin selvittely parantanut asiaa juurikaan. Piti sitten leikata juuresta asti harja irti. Ei muuta kun seuraavana päivänä kampaajalle naamioimaan tapahtumaa otsatukalla. Kiitän luojaa etten rullannut sitä mihinkään takaraivoon : )

    linda.sipila@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 9:45 ip. , Blogger Sarianna V kirjoitti...

    Pakko osallistua !

    Niinku monelle muullekin nähtävästi, omakin moka liittyy värinpoistoihin. Joskus ysillä parin värinpoiston jälkee tukka oli aikuisten oikeesti neon oranssi :') Siihen sitte vaan pinkki suoraväri päälle ja olin tyytyväinen :---D

     
  • 9/01/2010 9:45 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Yläasteen pissaliisa aikoina päämärä oli mulla ihan vitivalkoset hiukset.. Keltaset ne aina oli ja ihan järkyttävässä kunnossa, yhtenä päiväni päätin sitte käydä ostamassa valkosen kaupan värin kun tyvi oli tullut todella rumasti näkyviin, aloin sutia sitä nätisti tyviin kunnes hermot ei enää riittäny ja purskautin koko purkin päähän.. Siinä noin 15min päästä kävin kurkkaamassa väriä peilistä ni näky oli järkyttävä, mulla oli harmaat hiukset ihan harmaat ja keltanen tyvi! Toivoin ettei ne kuivana näyttäis siltä, mutta itkusilmässä siinä sitten niitä kuivattiin ja pahemmalta vaan näytti. Äiti sitten varas seuraavaksi päiväksi hätä ajan kampaamosta, että kaksi hoiti mun päätä sillon kun muilta asiakkailta ehti. Mikään ei olis tarttunu mun päähän ni tehtiin mulle joku sekotusväri päähän ja tuloksena oli jossain valossa vaaleenpunaset jossain vihreet ja jossain harmaan ruskeet.. Enää en oo himassa värjäilly.. Toinen oli kans kauhee otin sinetit päähän kaveri laitto.. tyvestä meni rastoiks niin mulle tuli kaljuja kohtia päähän ku niitä sitten jouduttii leikkaamaan irti:D Nyttön luonnollisen värinen tukka ja klipsit
    -eltsumoln@suomi24.fi

     
  • 9/01/2010 9:46 ip. , Blogger Fanny kirjoitti...

    Pari vuotta sitten halusin värjätä vaaleet hiukseni sellasiks hopeisiks. En jaksanu mennä kampaajalle vaan haettiin kaverin kans väri kaupasta. Siinä kuvassa ne hiukset näytti toosi hyviltä, mutta sen sävyn nimi, erittäin kirkas tuhkanvaalea, vähän hämäsi. No, otettiin sitten se ja alettiin värjäileen jonain perjantai-iltana hieman hiprakassa. Menin suihkuun ja palasin siellä todella järkyttyneenä. Sen värin nimi olis pitäny olla joku "Erittäin harmaa tuhkansininen" tai joku, sillä mun hiukset oli oikeesti ihan harmaat, melki siniset! Ihan ku jollai mummolla! En sit tiiä oliko mun hiukset niin vaaleet et se reagoi niin tai jotain. Onneks kaveri oli ostanu itellee ihan valkosen värin nii heitettiin se mun päähän ja saatiin se harmaa pois :D

    tervemoonfanny@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 9:47 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    mulla oli pitkään vaaleat hiukset, päätin sitten värjätä ne tummaksi enkä tykännyt niistä. vähän ajan pidettyä ruskeita hiuksia päätin värjätä kotona hiukset takaisin vaaleiksi. värjäysoperaation tulos oli keltaiset hiukset päältä ja latvat mustat.. kaikista parasta oli, että olin ajoittanut värjäyksen päivän ennen mummoni 70v juhlia...

    ruusunen.rinsessa@luukku.com

     
  • 9/01/2010 10:10 ip. , Anonymous Heiwi kirjoitti...

    No huh mitähän kertoisin :D

    No esimerkki 1, joskus coolina "punkkarina" 13-vuotiaana päätin leikata siilin... mutta jättää otsahiukset. Ja se näytti kyllä jälkeenpäin kuvista katsottuna todella typerältä, mutta silloin tykkäsin siitä :D ihmettelin mitä vanhemmat ihmiset naureskeli.

    Pinkit hiukset kutosluokalla.. Ruskeisiin hiuksiin siis. Lopputulos jotain pinkin,oranssin ja ruskean sekoitusta :D kaunista.

    Hiustenpidennykset, jotka ei ollut aitoa hiusta, siis lettipidennykset.. Näytti kyllä niin feikiltä kuin olla ja voi ja jokaikinen ihminen ihmetteli että miks sulla on tollaset pidennykset. Lähti aika nopeesti pois.

    Näitä ois oikeesti niin paljon, mutta tossa varmaan 3 eniten mieleenjäänyttä!

    kyotar@hotmail.com

     
  • 9/01/2010 10:15 ip. , Blogger noona kirjoitti...

    Olin aina ollut suht vaaleahiuksinen ja halusin sit värjätä hiuksia ruskeampaan suuntaan. Valitsin jonkun kullanruskean värin kaupan hyllyltä ja muutaman tunnin kuluttua mulla olikin hiukset miltei mustat. Itku meinas päästä siinä vaiheessa, mutta nykyään viihdyn ainoastaan tummahiuksisena. Ehkä siitä oli sit jotain hyötyäkin. :-)

    nnoonaa@windowslive.com

     
  • 9/01/2010 10:33 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Päivää ennen seiskaluokan luokkakuvausta päätin leikata etuhiuksii vähä lyhyemmiks ku näytti kasvaneen taas liian pitkiks.
    Otin kynsisakset käteen ja rupesin leikkaa. Hetken leikattuani pituus oli hyvä mutta etutukka oli epätasanen, päätin leikata lisää. Noo sit se oli kokoajan jostain epätasanen ja leikkasin vaan lisää. Vihdoin ku sain sen tasaseks se oli tooosi lyhyt :D: ehkä muutaman sentin mittane;D
    koulukuvassa mun otsa joka on iha normaali näyttää aika... isolta :D

    Sitten alle vuos sitte mulla oli mustat hiukset joissa punasia ja blondeja raitoja. Ostin kaupasta väripoiston ja mustan väri ja päätin värjätä mustat ja tehä semmosen blondin paksun palkkiraidan tohon sivuun. Hiukset värjättyäni ja kuivattuani se palkkiraita oli vaaleenpuna/oranssi/keltanen ja siin oli jotain siniharmaita vivahteita. Se vaaleenpunaisuus johtu siis siitä ku mulla oli ennempää niitä punasii raitoja. Heräsin seuraavana aamuna ennen kouluu laittamaan vielä yhden väripoiston siihen raitaan. Käytin samaa väripoistopulloa ku edellisenä iltana (vaikka ei sais) ja otin korkin pois ja sin pulloon oli tullu sellane paine et sitä ruisku pesuhuoneen peiliin ja seiniin :D Siitä raidasta tuli vähä parempi mut pistin silti Bad hair day- pipon päähän ja menin kouluun! :)

    T. aleksaa@luukku.com

     
  • 9/01/2010 10:35 ip. , Blogger Claudia kirjoitti...

    Heippa ! Otin permanentin noin vuosi sitten. Se oli aluksi kiva, mutta kun blondin seuraksi alkoi pilkistää tummanharmaa juurikasvu, oli pakko värjätä hiukset. En saanut vaalentaa permanentin takia, joten värjäsin ruskeiksi. Sävy oli ilmeisesti vihertään taittava, sillä hiuksistani tuli harmaanruskeanvihreät. Toisinsanoen merisairaan väriset. Elelin niillä hiuksillani sitten koko talven. :S Todistus hiusten olemassa olosta löytyy vanhasta blogistani: http://fractionalclaudia.blogspot.com/

     
  • 9/01/2010 10:41 ip. , Blogger Karol kirjoitti...

    Parivuotta sitten halusin vaaleaan tukkaani alle/keskiosaan tummia raitoja ja lähdin lopulta kampaajalta brunena jolla vaaleaa raitaa päällä, kampaaja vielä ehdotti että värjätään huomenna tumma uudestaan kun väri ei tarttunut kunnolla :D oli eka ja vika kerta tällä kampaajalla.

     
  • 9/01/2010 10:57 ip. , Anonymous nightingale kirjoitti...

    Ala-asteen lopusssa sain päähäni idean, että haluan vaaleista hiuksistani punaiset. No, en siihen aikaan ymmärtänyt, että kampaajalla olisi saanut parhaan mahdollisen värituloksen, vaan suostuttelin äidin värjäämään hiukseni kaupan hiusvärillä. Äiti kovasti vastusteli ja vetosi siihen, ettei ole kovinkaan monen hiuksia ennen värjännyt. Tyytyväisenä ihastelin uusia punaisia hiuksiani värjäyksen jälkeen, mutta iskipä se todellisuus vasta seuraavana kouluun mennessäni: tutut huomauttelivat erittäin läikikkäästä värjäystuloksesta eli suuria vaaleita kohtia oli erityisesti takana, joita en tietenkään ollut uusista hiuksista innokkaana huomannut. :D Siinäpä sai äkkiä kipittää koulupäivän päätteeksi kauppaan ja suostutella isosisko värjäämään hiukset uudestaan!

    (Little_Star_In_The_Sky@netti.fi)

     
  • 9/01/2010 11:10 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    sain tossa viime keväänä loistavan idean värjätä tummat hiukseni blondeiksi ja eihän siinä mitään, mutta oma värini on vielä punaiseen taittuva että... no siinä kolmen viikon ja 10 värinpoiston jälkeen hiukseni olivat edelleen keltaoranssit sekä ah-niin-ihanan hamppuiset:DD nykyään kyllä taas tummanruskeat ja tyytyväinen olen:)

    Enmmma

     
  • 9/01/2010 11:16 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    haha kuulostaapa kunnon pään aukomiselta tää kilpailu, nimittäin just sunnuntaina päätettiin kokeilla tätä kohtalokasta kotivärjäystä jota en oo ennen tehny enkä tuu enään ikinä tekemään. :D
    tukkahan mulla siis on tämä perus maantieharmaa johon oon viimesen puolenvuoden aikana lisäilly vaaleita raitoja. No tarkotuksena oli värjätä äidin kanssa niitä lisää mutta ei se äiti jaksanu niitä väntää ja sano et värjää mulle juuren vaan siististi sillä värillä. Pitkään me kinasteltii mut luovutin lopulta.
    Tällä hetkellä siis olen kulkenut pipopäässä sunnuntaista lähtien :) Tukka nätti kusen keltainen, laikukas ja lisäks tohon hiusrajaan jäi nätti maantienvärinen raita :) Jippii

    tihaja@gmail.com

     
  • 9/01/2010 11:29 ip. , Anonymous saara kirjoitti...

    eiköhän se oo se yleinen - liian lyhyt ja vielä itse leikattu otsatukka. been there done that ja voin vaan sanoo, ettei enään ikinä! itkin silmät päästäni silloin:D haha hiukset ON iso juttu!!

    saarasaara.93@hotmail.com

     
  • 9/02/2010 3:46 ip. , Blogger Joanna kirjoitti...

    mul oli tosi tummat hiukset ja sit laitoin värinpoiston nii mun hiuksist tuli perus oranssit. sit laitoin toisen ni tuli sellaset oranssin heijastimen väriset hiukset jotka oli aivan järkyttävät. niillä hiuksilla sitte ostamaa uus väri ja nolotti _pikkase_ :DDD

    joannaihk@hotmail.com

     
  • 9/02/2010 6:48 ip. , Blogger A&H kirjoitti...

    Vähän yli vuosi sitten päätin mennä hiusmalliksi! Luulin saavani eloa hiusväriini ja jonku trendikkään kampauksen. Se tilaisuus oli vielä semmonen että oli kaks valintaa hiusmalleihin, ja lopulta näytös. Mulle näytettii kuvaa että käykö että näin leikataan. Sostuin koska se näytti kuvassa hyvältä ja PALJON pidemmältä.. Olin iha kauhuissani ku leikasivat paljonpaljon pois. Kun oli puoleksi leikattu, kysyttiin mitä väriä EN halua, vastasin että räikeitä kuten pinkkiä,sinistä, vihreetä. Kampaaja lähti sekottamaan värejä ja tuli pian PINKIN värin kanssa.. onneksi sillä värjättiin vaan latvat. Juurikasvu värjättiin vaalella, josta sain allergisen reaktion. Aiemmin oon värjänny monen merkkisillä vaalennusaineilla, eikä oo tuntunu pää nahassa ollenkaan. Loulta näytöksen alussa hiukset leikattiin loppuun lavalla, jossa näin seinän kokoselta skriiniltä kun hiukset tippuivat lavalle... :D Siitä lähtien oon kasvattanu näitä, ja kasvatan edelleen. Sain oikein trendikkään pinkkilatvaisen polkan.

     
  • 9/03/2010 7:45 ip. , Blogger Teja kirjoitti...

    mulla ala-asteella värjättiin tukka keltaseks ja sit kun se oli haalistunu ja kyllästyin siihen, ni ajattelin tallinnassa käydessäni ostaa uuden värin. valitsin sitte sellasen mustan joka vivahti siniseen. No mutta. värjäsin ja koko päästä tuli kelta,vihree,sini,omaväri sekamelska... ei ollu kovin kiva.. :D

     
  • 9/04/2010 2:06 ap. , Blogger hannian kirjoitti...

    no tällä hetkellä harmittavin "moka" on, että oon koskaan leikannu hiukset niin kovin lyhyiks.. :( nyt hirmunen kasvatusbuumi ja voin vaan uneksia kuinka pitkä mun letti olis jos en olis siinä yläasteen alussa leikannu ja pitänyt sitten niin monta vuotta lyhyenä.

    mutta kyllä tämä tästä kasvaa :)

     

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu