Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

21.2.2011

Err99

Ärsyttää nyt ihan sikana kun toi kamera meni rikki ittekseen, netistä etsin tietoa joka taitaa olla sulkimessa ja sen korjaus on maksanus 100-300 € joillekkin.. että näkee mitän mä nyt teen tämän kanssa..


EDIT!!
Kiitos oikeasti teijän kommenteille, varsinkin Juhalle jonka ansiosta alkoin vanupuikolla putsaamaan kameraan kaikkialta ja se nyt toimii taas!! (ainakin hetken?)

Tunnisteet: , ,

30 kommenttia:

 • 2/21/2011 3:31 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Meillä kävi kameralle tolleen ihan yhtäkkiä just et tuli vaan Err99 ja sit tein kaikkee ja se toimi välillä niin että aina piti ottaa akku pois,sillee sai otettuu yhen kuvan:D Sitte vein sen korjauksee meni takuuseen ja meni joku viikko ku saatii se takas. En muista missä se vika oli mutta nyt on toiminu iha normaalisti:)

  Tykkään noista sun videoista iha sikke paljo=)))

   
 • 2/21/2011 3:32 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  mullaki tuli samanlailla ja vika oli sulkimessa, kuvia oli kai otettu liian paljon. korjaavat korjauksessa, mut maksaa sit jonkin verran jossei oo mitään takuukorjausta yms.

   
 • 2/21/2011 3:33 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  no kiva... paljon maksaa suunilleen??

   
 • 2/21/2011 3:40 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mullaki tuli mun järkkäriin sulkimeen jotain häikkää, piti outoa ääntä ja valitti; "virhe, sulkimen laukaisu ei onnistu" ja piti lähettää Helsinkiin http://www.jastekniikka.fi/ tonne korjattavaks ja hintaa tuli 200e.. Mutta nyt taas toimii!

  Ja mulla on NIkon d60.

   
 • 2/21/2011 3:41 ip. , Blogger Jenni kirjoitti...

  moikka! mulla on sama vika mun canonissa, (ostettu pari kk sitten) välillä se toimii todella hyvin ja yhtä äkkiä taas tulee toi teksti. saatan saada otettua 1-2 kuvaa ja sitten tulee "error99". en ole vielä vienyt korjattavaksi, koska ei ole pitkään aikaan tehnyt kunnes tänään taas vihastuin tekstin ilmettyä ruutuun!

  ihana kun teet usein videopostauksia :)

   
 • 2/21/2011 3:41 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  parilla tutulla on käyny kameran kaa samal tavalla ja ne on sanonu, et sen kameran korjaus maksaa yhtä paljon kuin uus kamera :-/ et jos mä oisin sä nii kyl mä varmaa ostaisin uuden kameran

   
 • 2/21/2011 3:41 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ehkä kannattais ihan soittaa sinne missä se korjaus tehään

   
 • 2/21/2011 3:41 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ehkä kannattais ihan soittaa sinne missä se korjaus tehään

   
 • 2/21/2011 3:48 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  kyl meil alle satasen makso... : )

   
 • 2/21/2011 3:51 ip. , Blogger amalia kirjoitti...

  mikset osta samantien uutta kameraa?

   
 • 2/21/2011 3:53 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ennenku viet korjaukseen niin ihan ensiks ota akku pois. Kato ettei akun pinneissä (eli niissä metallisissa pikku liuskoissa) ole mitään likaa. Laita akku takaisin ja kokeile toimiiko.

  Jos ei toimi, niin kokeile ottaa objektiivi irti ja puhdista sen kontaktipinnit (siinäkin on pari-kolme sellaista metallista pikkupikku liuskaosaa) vaikka vanupuikolla ja sitten tee sama myös kameran "vastapinneille", eli siinä objektiiviaukossa on tietty vastakappaleet objektiivin pinneille.

  Err99 on Canonin "yleisvikailmoitus", eli ongelma voi olla lähes missä tahansa. Suljin on tietty yks vaihtoehto. Järkkärien sulkimethan on ihan kulutustavaraa, koska se on mekaaninen liikkuva osa (toisin kuin pokkareissa) ja tietyn kuvienottomäärän jälkeen se vain kosahtaa.

  Canoneita ei taida korjata Suomessa kukaan muu virallisesti kuin lafka nimeltä JAS-Tekniikka (Turku ja Helsinki). Toivottavasti saat kameran kuntoon! :-)

  t. Juha (kyllä, luen blogiasi, hehe :D)

   
 • 2/21/2011 3:58 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  mistä toi sun laukku on ? :---)

   
 • 2/21/2011 4:03 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  kiitti juha! Koitin putsaa mutta err99 on ja pysyy :( Kiitos tosi paljon neuvoistasi :)

   
 • 2/21/2011 4:06 ip. , Blogger ami kirjoitti...

  Mun Nikoni tippu objektiiveineen lattialle ja teki tota samaa että räsähti kummallisesti ku yritti painaa laukasinta ja herjas erroria. Lisäks objektiivi ei pysynyt enää ilman jesari kiinni kamerassa koska siitä oli irronnut joku pieni vipu. No, epäilin tota suljinvikaa ja luin että se maksais 200-300€ eli ostin sit kokonaan uuden rungon satasella. No, valokuvausliikkeessä joku kameraneromyyjä hetken tappeli sen romun kameran kans ja kaivo sieltä sisältä (niiden peilien tms välistä) sen pienen vivun joka oli irronnu siitä objektiivista. :---D Runko toimi tän jälkeen mutta objektiivia ei kuulemma kannata enää käyttää, siitä se ongelma johtukin.
  Melkeen kehottaisin että koittaisit kattella jotain uutta runkoa jos löytäisit edullisesti ellei sitten oo kamerassa jotain takuuta joka korvais... Voi nimittäin olla aika kallis paukku :---(

   
 • 2/21/2011 4:07 ip. , Blogger Jenna kirjoitti...

  mun kaverille kävi jotai ton tyylistä ja sit se niiku otti ton objektin pois ja laitto takas kiinni nii sitte se toimi, mutta en oo varma onko samasta viasta kyse :D

   
 • 2/21/2011 4:14 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  TOIMII TOIMII TOIMII½!½½ Mä niin kuolen tänne kun hymy menee korvien yli kohta :)

   
 • 2/21/2011 4:30 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mistä Aino saat rahaa noihin sun ostoksiin? :o mäki haluisin ostella noin paljon kaikkee mut meen konkursiin tai johonki vastaavaan jos niin tekisin :p

   
 • 2/21/2011 5:13 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  mullakin on aino ollu tuolla tavalla, mutta hyvä että sait toimintaan kamerasi! =)

   
 • 2/21/2011 5:35 ip. , Blogger 7uah kirjoitti...

  Meillä on Canonin 7D johon on luvattu sulkimen kuvausmääräksi n. 50 000 kuvaa. (Varmaan mallista riippuu paljonko tuo lukema on. Kuten Juha aikasemmin sanoi, niin suljin kosahtaa takuuvarmasti jossain vaiheessa.) Eli suljin huoltoon tai uutta kameraa hankkimaan :)

  Kameran sisäosien, sulkimen ja kennon puhdistukseen en suosittele mitään muuta kotikonstia, kuin puhaltimen. Jos sellaista ei vielä ole niin kipinkapin hakemaan, sillä saa irtopölyn suht hyvin pois kameran sisältä. Ohessa vielä linkki Rajalan sivuille, josta kyseistä kapistusta saa parinkympin hintaan.

  http://www.rajalacamera.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=65M6305H

   
 • 2/21/2011 6:06 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  "Anonyymi sanoi...
  Mistä Aino saat rahaa noihin sun ostoksiin? :o mäki haluisin ostella noin paljon kaikkee mut meen konkursiin tai johonki vastaavaan jos niin tekisin :p
  2/21/2011 4:30 ip."

  Aattele ku kävelisit joskus kadulla shoppailupäivän jälkeen hirveiden ostoskassien kanssa, ja sitten joku pysäyttäis sut ja kysyis että "ootpa sä ostellu paljon, mistä sä oikeen saat rahaa noihin?"

  Siis ihan oikeesti...

   
 • 2/21/2011 6:15 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  muakin alkaa ärsyttää oikeasti että mun raha-asioista kysellaan aika paljon.. Siis vielä sillein että monet katsoo tosi paheksuvasti täällä että shoppailen ja ihmettelevät mistä saan rahaa.

  Mulla on töitä, ei se niin ihmeellistä ole :)

   
 • 2/21/2011 6:34 ip. , Blogger Cherilisi kirjoitti...

  Mulla on nyt kommenttia ei kameraan liittyen. Onneks kuitenkin se korjaantui. Mutta kun mulla ja äitillä on tosi kuivat latvat ja hiuksetkin lähtee pesussa ainakin mulla tosi herkästi, eli silleen jos vedän jotain yhtä hiusta tuolta latvasta niin se lähtee. Ajattelin sit sulta tulla kysymään kun opiskelet parturi/kampaajaks, että mikä ois sellanen hyvä latvoihin suihkutettava (tai ei suihkutettava) aine joka auttais siis noitten kuivien latvojen kosteuttamista? Ja toimiiks mikään hoitoaine tähän? Ois vaan tosi kiva tietää, kun just eilen puhuin äitinkaa näistä meijän kuivista latvoista, ja sit kun me oltais muuten menty kampaajata kysyyn, niin mulla tuli mieleen et voisin sulta kysyy paljon kätevämmin. Kiitti jos vastaat ja siis hyvä ettet joutunut lähettään korjaamolle kameraas! :)

   
 • 2/21/2011 6:50 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Halusin tulla sanomaan, että oot Aino mun mielestä tosi kaunis ihminen, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. :)

   
 • 2/21/2011 7:32 ip. , Blogger Loviisa kirjoitti...

  Aaah ihana toi hupulline takki ! Mäki haluisin hupullisen talvitakin, mut en enää viitti ostaa uutta ku talvi kohta jo ohi ;)

   
 • 2/21/2011 9:36 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  missä sun pidennykset on :O

   
 • 2/21/2011 11:07 ip. , Anonymous Janina kirjoitti...

  Hei, toi kuva missä sulla on toi sininen mekko päällä, ja siinä toi kaulakoru, niin saanko kysyä että mistä sait sen ja paljonko makso? Nimittäin mulla oli tommonen (joku new look halppis) ja se on nyt menny ihan oranssiks ja se oli ihan lemppari ja nyt en löydä uutta mistään. :(

   
 • 2/22/2011 10:26 ap. , Anonymous Johanna kirjoitti...

  Mistä sä olet ostanut ton sun laukun? Se on aiivan ihana. Mä niin haluan ton! :D

   
 • 2/23/2011 12:45 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ihana toi englantilippu-laukku! mistä hankittu?:)

   
 • 2/23/2011 1:12 ip. , Anonymous Janina kirjoitti...

  "Hei, toi kuva missä sulla on toi sininen mekko päällä, ja siinä toi kaulakoru, niin saanko kysyä että mistä sait sen ja paljonko makso? Nimittäin mulla oli tommonen (joku new look halppis) ja se on nyt menny ihan oranssiks ja se oli ihan lemppari ja nyt en löydä uutta mistään. :("

  Eh, voiko epäselvempi enää olla, tarkotin siis mistä sait tuon kaulakorun ja se näyttää olevan sulla joka kuvassa, eikä vaan tossa yhessä, hups!

   
 • 2/23/2011 9:39 ip. , Blogger veerra kirjoitti...

  äää en ikinä pääse yli tosta laukusta kun missasin sen GT:ssä sillon ja hävisin ankaran huutosodan huuto.netissä siitä, ehkä sitä ei sitten vaan ole tarkoitettu mulle :(

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu