Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

2.9.2011

Neljäs päivä peräkkäin

Vapaapäivä ja haluan vaan rentoutua, no kävin kyllä iskän kanssa kaupassa sekä postissa sekä sen sellaista. Mutta nyt loppu päivän otan ihan rennosti tässä makoillen  :)

Mikähän antaa mulle hyvän syyn käyttää tätä samaa laukkua jo neljä päivää peräkkäin? No viikonloppuna olin Sampalla ja tää oli ainoa laukku.. ja niin eilenkin ei ollut muuta. Mutta miksi se on taas tänään?.. No tota.. koska siellä oli lompakot sun muut valmiina enkä jaksanu nähdä vaivaa :D Se on hyvä syy, joten pidetään se!!

Tein myös mun maailman parasta wokkia, eli mun wokkia :D

Ensin pilkoin 3 porkkanaa suikaleiksi seka kaksi isoa punaista paprikaa. Paistoin niitä pannulla jossa oli rkl öljyä ja vähän reilummin soijaa. Sitten laitoin toisen pannun kuumenemaan ja siinä aloin paistella kananrintaa joka oltiin suikaloitu, sitä maustoin currylla sekä soijalla. 

Kun porkkanat ja paprikat alkoivat olla jo miltein sopivan pehmeitä niin lisäsin sekaan kokonaisen kiinankaalin jonka oli pilkkonut.Siinä sitten kannen alla ne pehmenivät siellä sekä lisäsin paprikamaustetta.

Kanat alkoivat olla valmiita, niin vesi kiehumaan ja sekaan Blue Dragonin munanuudeleita 4kpl. Lopuksi kaadan valmiit nuudelit sekä kanat kasvisten joukkoon ja sekoitan hyvin. Tällä kertaa ostin myös kaupasta Blue Dragonin pienen kastike pussin jossa oli hapanimeläkastiketta ja tuli oikein kiva maku sen ansiosta!


Tiedättekö sen tunteen, kun olet syönyt ison lautasellisen ruokaa olet ihan täynnä, silti ruoka oli niin hyvää niin mete hakemaan lisää vaikka tuntuu että oksennus on jo lähellä :D HAHA! Mulle tapahtui tänään noin ja maha näyttää siltä että olisin viimeisellä kuulla raskaana. :(

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu