Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

2.9.2011

Sinettipidennyksiä

Nyt tulee pientä tietoa sinettipidennyksistä jotka tänään tehtiin asiakkaille, ostettiin ne siis yhdestä tukusta mistä opiskelijat ja kampaamot voivat niitä ostaa. Sinettejä oli sata kappaletta, 70kinuskin ruskeaa ja 30 vaaleampaan raidoiksi.

Sinetit ovat varmaan kaikista pidennyksistä tuhoisimmat hiuksia kohtaan, eli hiusten pitää olla melko paksut ja vahvat ettei ne kärsi. Mies tukussa sanoi samaa ja siksi suositteli ensin teippejä, minä mekin olimme Kaisan kanssa ajatelleet, mutta kriteerinä oli se, että asiakas pitää hiuksia töissä aina hiuksia kiinni. Sinetit on helpompi pitää kiinni ja teippejä pitää hieman asetella ja alussa hieman kiristääkin. Näin me siis päädyimme sinetteihin, vaikka niiden poisotto on hiuksille aika huono juttu. Onneksi sinettejä ei kuitenkaan tarvitse huoltaa niin usein kuin muita vaan voivat pysyä jopa 6kk ennen uusien laittamista :) 

Tehtiin rivejä Kaisan kanssa vuorotellen ja tossa meni joku 3h koko päässä ja leikkasin sinetin paljonkin lyhyemmäksi, kun sai vain 50cm pituisina. Alle laitettiin pelkkää ruskeaa, sitten rivi vaaleita ja sen jälkeen joka toinen tummalla ja vaalealla. värit onnistui tosi hyvin ja sulautuivat asiakkaan hiuksiin :)

Mulla tuli tylsää ja siinä vieressä piirtelin mun vesimukiin hienon maiseman :D Apua oikeesti.. mutta tää on tosi hyvä kun juon kaksi tälläistä työpäivän aikana ja siitä tulee 1,4l vettä sitten juotua!

Ylläri mun akku loppu TAAS!! Mulla ei oo asusta tän ihmeempää kuvaa, joten olkaapa hyvät :D

Täällä istun dovet iholla ja pakkaan viimeiset tavarat Ruotsinreissua varten. Mä siis lähden heti töiden jälkeen tyttöjen kanssa huomenna laivalle ja tulen Sunnuntai aamulla vasta takaisin. Eli silloin taitaa tulla seuraavaa postausta :)

Mukaan siis tulossa mun lisäksi Cava, Nadja, Laura, Johanna ja PauBella, oon niin innoissani tästä reissusta ja ehdin tekemään jo pienen ostolistan mitä mun pitäisi sieltä löytää sieltä!

 

1 kommenttia:

  • 9/02/2011 2:52 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Pieni offtopic-kysymys: mikä oli se hassu käsijuttu jossa leikitti et se on joku ihmeen olio??? Kerroit sen sillon ja haluun löytää siitä videoita :D

     

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu