Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

11.12.2011

Joulu on taas, joulu on taas kattila täynnä puurooooooooooooooo

Tänään käytiin Sampan isän luona ja siellä saatiin kunnon jouluruokaa!
 Vaikka mä en oo ikinä tykännyt laatikoista, niin rakastan jouluruokaa ihan älyttömästi.
Kinkku sinapin kanssa + perunat on ihan parasta ;) NAM !!!
 
:E
Isä ja poika :)

Jälkiruuaksi tietty joulutorttuja ja glögiä.

Kyllä huomas että eilen oli tanssinut paljon kun pohkeet on ihan älyttömän kipeet ja niska jumissa<3
Tai mullahan on niska aina jumissa, mut nyt tosi pahasti... voisiko joku hierasta vähän?

32 kommenttia:

 • 12/11/2011 8:14 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  haha, vähän huvittaa aina lukee sun tekstejäs ku aina siellä on parit kirjotusvirheet. ei se haittaa mutta huvittaa :)

   
 • 12/11/2011 8:14 ip. , Blogger Tiitu kirjoitti...

  pohkaat? rusotkoru? aijo?

   
 • 12/11/2011 8:26 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  samppa on lihonnu iha hulluna :O

   
 • 12/11/2011 8:50 ip. , Blogger Minka kirjoitti...

  eikö sampan perhettä yhtään häiritse että julkaiset heistä kuvia blogissasi ? oletko kysynyt lupaa kuvien julkaisemiseen? he eivät taida tajuta kuinka suuri määrä ihmisiä heidän kuvansa näkeekään jos edes tietävät että ovat täällä

   
 • 12/11/2011 9:03 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  tiiän et sulla on lukihäiriö mutta oikeesti ärsyttää ku tässäkä lauseessa ei oo mitää järkee: "Vaikka mä en oo ikinä tykännyt laatikoista, mutta kinkkun sinapin kanssa ja perunat on ihan parasta". Miks tuolla on toi vaikka? Sen pitäs olla niin että "en oo ikinä tykännyt laatikoista, mutta kinkku sinapin kanssa ja perunat on ihan parasta". pieni virhehän toi mutta ärsyttävä

   
 • 12/11/2011 9:03 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  voi uino oot ihana <3 I'd love to b u!

   
 • 12/11/2011 9:05 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  a: muhaa :D

  tiitu; mistäö reoäsit ton rusokoru ja aijo?? ei tollasita sanaa ollu missään :D Koko tekstissäö oli yksi kirjoitusvirhe ja hirvee mekkala heti

  a: haha :D Ehkä pari kiloo joo, mutta en tiedä onko se hulluna. On se pitkäön jo painanu joku 90 kiloa

  minka:he tietävät että julkaisen aina tänne blogiin heidän kuvia välillä jos napsitaan kuvia eikä se heitä häiritse. Kyllä he tajuavat, miksi pitää heti alkaa väittelemään tälläisitä asioista :oo

   
 • 12/11/2011 9:09 ip. , Blogger NailHai kirjoitti...

  En miekään tajua kaikkia kommentoijia täällä, olisivat vaan hiljaa, ei tarttis tulla tänne purkaa jos on huono olla..
  Asiasta toiseen, mie tykkään siun blogista ainakin paljon! Tee joskus esittely siun kaikista kengistä, videolla tai kuvina. :)

   
 • 12/11/2011 9:22 ip. , Anonymous eltsu kirjoitti...

  Täytyy nyt tulla sanomaan et ei mua ainakaan häiritse nuo kirjotusvirheet yhtään, en edes lue tekstiä ihan niin tarkkaan et kiinnittäis huomiota! Sun blogi on aivan ihana, sulla on tosi ihania asuja, oot kaunis ja sulla on kyllä mun mielestä elämän arvot kohdallaan!! Tosi hyvää joulun odotusta sulle! (:

   
 • 12/11/2011 9:36 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Hassua kun kaikki aina valittaa noista kirjotusvirheistä, kun ite lähes aina luen tekstin ihan sujuvasti huomaamatta niitä :D

  Ja muutenkin musta niistä on turha valittaa, kun tekstin ymmärrettävyys ei niistä pahemmin kärsi.

   
 • 12/11/2011 9:44 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Oon jo pidemmän aikaa lukenut Uino sun blogia, mutta nyt vasta "uskaltauduin" kommentoimaan :D Tykkään olla enimmäkseen hiljainen lukija, mutta syy tähän kommentointiin on tuo jatkuva nillitys kirjotusvirheistä!

  Itse paljon kirjoittavana tiedän, miten sokeaksi sitä tulee omille virheilleen. Ei tarvitse paljonkaan kirjottaa, niin omat virheet hukkuu tekstiin. Oikolukeminen ei oo herkkua, eikä sekään aina auta löytämään niitä virheitä. Kirjoitan itse tarinoita, joten niissä virheistä huomauttaminen auttaa minua, kuten myöskin sua varmasti tässä blogissa. Mutta tapoja on niin erilaisia huomauttaa. Jatkuva valittaminen Uinon kirjotusvirheistä tuskin tuntuu mukavalta. Miettikää hei, nillittäjät, miltä teistä tuntuisi, kun joku olisi koko ajan huomauttelemassa teille sellaisesta asiasta, mille ette itse voi mitään.

  Uino, sun asenne on äärimmäisen ihailtavaa! Sä jaksat pitää hyvää blogia ja olla välittämättä lukihäiriöstä. Muiden lukihäiriöstä kärsivien pitäisi ottaa susta mallia. Hatunnosto hyvää joulua ja uutta vuotta sulle!

  "Kun tohtii elää ja tekee asioita tavallaan, niin kyllä yleensä - jolleivat muut, niin kateelliset - puhuvat takanapäin."

   
 • 12/11/2011 9:45 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Enkä minä tajua NailHain kaltaisia ihmisiä, jotka eivät anna muiden sanoa omia mielipiteitään. Eikö jokaisella ole sananvapaus? En myöskään ymmärrä tuollaista palvomista ja ylistämistä, sekä muiden kommentoijien alentamista. Jos joku on jostakin asiasta toista mieltä, hän myös saa olla sitä.

   
 • 12/11/2011 10:22 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  "haha, vähän huvittaa aina lukee sun tekstejäs ku aina siellä on parit kirjotusvirheet. ei se haittaa mutta huvittaa :)"

  Vaikka lukihäiriö onkin, niin kyllä sitä pitäis silmät olla päässä, kun kirjoittelee. :D Mäkin käytän tätä blogia vähän viihdemielessä -piristää päivää, kun saa nauraa. ;D

   
 • 12/11/2011 10:38 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Rakastan sun blogii, ei mulla muuta ! :)

   
 • 12/11/2011 11:16 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ei kannata välittää anoista,jotka valittaa kirjotusvirheistä.Aika tylsä elämä niillä,kun täytyy tuollaisesta tulla valittamaan ja vielä lukihäiriöstä kärsivälle. :)
  Ja tuo Minka on valittanut myös muihin blogeihin,haluaa näyttää olevansa aina oikeassa.Tuollanen pilkunn***ija. :)

   
 • 12/11/2011 11:19 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  hei miten sellasen glow efektin saa kuvaan? ja millä ohjelmalla?

   
 • 12/11/2011 11:37 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  voitko pitkästä aikaa tehdä videota? oon sika pitkään lukenu sun blogia, mutta alkaa innostus hiipumaan kun tekstiä tulee havemmin ja silloinkin paljon vähemmän kun ennen. lisäksi innostuin vielä enemmän kun rupesit taas laittamaan melkein päivittäin videoita. pliis aino ;:(

   
 • 12/12/2011 1:36 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  oon huomannut kanssa että toi Minka koittaa päteä joka asiassa muillekkin bloggaajille. Ja koittaa olla niin frendiä mm. Oprin ja Cavan kanssa.. niinku sitä kiinostais oikeesti Sampan perheen jäsenet mitä ne ajattelee. varmaa kalastelee vaa lukijoita omalle paskalle blogillee tol huomionhakuisuudella!

   
 • 12/12/2011 3:37 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  No tää Minkahan on aina joka blogissa valittamassa jostain.

   
 • 12/12/2011 7:16 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ohhoh miten Samppa on lihonut! :O

   
 • 12/12/2011 8:27 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ihmiset hei jos tiiätte että ainolla on lukihäiriö niin se on tosi lapsellista teiltä tulla täällä sanomaan noista koska jos hän yrittää kirjoittaa parhaansa mukaan nii teidän on ihan turha tulla sanomaan siitä että häiritsevää? ihan niinku ainoa kiinnostaa jos teitä häiritsee, asia ei tule kummimpaa muuttumaan sormenapsautuksella koska lukihäiriö ei välttämättä parannu koskaan tai ainakaa silmän räpäyksessä, voin kertoa kokemuksesta!

   
 • 12/12/2011 10:40 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Eiköhän Sampan perhe ole aivan tarpeeksi tietoinen Ainon menestyksestä. Meidän ei tarvitse huolehtia siitä sen enempää.

   
 • 12/12/2011 1:10 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Miksi et vastannu tuossa pari postausta aikaisemmin, että paljonko toi jc:n pitsipaita maksoi?

   
 • 12/12/2011 3:09 ip. , Blogger I'm Lacking kirjoitti...

  Kävin kans viikonloppuna mun äidillä ja sain graavilohta. Sitä on kyllä pakko saada myös jouluna. Saa nähdä tuleeko tehtyä mitään jouluruokia, kun ollaan aattona miehen kanssa ihan vaan kahdestaan kotona. Se kun on tavallaan töissä koko joulun eikä voi lähtee mihinkään kauemmas.

   
 • 12/12/2011 3:57 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  On se nyt kumma, että jos joku kommentoi negatiivisesti anonyymina niin on automaattisesti "yks vitun kateellinen anonyymi" mutta jos joku omalla naamallaan kommentoi jotakin negatiiviseen sävyyn (esimerkiksi Minka) niin heti hän on ihminen, joka "kommentoi valittaen kaikkien muidenkin blogeihin, koska haluaa vain saada mainostusta omalle blogilleen!!11"

  Ps. Minka! Plussaa ostoksistasi <3

   
 • 12/12/2011 4:28 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Moi Aino!
  En ole ikinä kirjoittanut blogiisi kommenttia, mutta olen sitä pitkään seurannut. Ihanaa miten jaksat tähän upeasti panostaa aina kaikesta huolimatta!
  Itse asiassa innostuin kommentoimaan sen vuoksi, kun satuin lukemaan muiden kommentteja. Minä todella toivon, ettet anna näiden kateellisten idioottien pilata päiviäsi!:D Kyllä, nyt voin omasta mielestäni käyttää oikeutetusti haukkumasanaa. Noin ääliömäisten kommenttien kirjoittajilla ei saa olla minkäänlaista sijaa sinun ajatuksissasi. Järkyttävää, miten kukaan edes vaivautuu noin ilkeilemään. Heidän kirjoituksillaan ei ole mitään muuta antia, kuin kommentin kirjoittajan ITSENSÄ nolaaminen. Oikeasti, miten ihmeessä joku ulkopuolinen ihminen esimerkiksi kehtaa olla 'huolissaan' siitä, jos Samin perhe on kuvissa?:D Toverit, luottakaamme Ainon omaan arviointi ja asioiden hoitamis kykyyn!
  Haluan siis vain ilmoittaa, että suurin osa sinun lukiojoistasi käy täällä siksi, että todella pitää blogistasi, ja näin myös pitää sinua hyvänä tyyppinä. Suurin osa ei myöskään kommentoi. Tämä jääköön myös minun ensimmäiseksi ja viimeiseksi kommentikseni, mutta nyt ylitettiin minun sietorajani ;)
  Jatka Aino samaan tahtiin!:)
  Ja P.S. Sinulla on upea poikaystävä, josta moni on vaan kateellinen. Sen ymmärrät varmasti itsekin!;)

  - Sara, Jyväskylä

   
 • 12/12/2011 5:41 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Hahahahhahahahahah! Ihan oikeasti, en ole ikinä nauranut näin paljon ääneen yhdellekkään kommentille kuin tuolle, minkä "Sara Jyväskylästä" lähetti! :D Mitä ihmettä, miten kukaan voi noin pahasti ottaa itseensä siitä jos joku KYSYY että eikö Sampan perhettä häiritse jos heidän kuviaan esiintyy Uinon blogissa?!

  Eikö kellään ole tosiaan antaa muita argumentteja kuin vain noita "älä välitä, noi kaikki muut idiootit, ääliöt ja kateelliset anonyymit ovat itse vain niin kateellisia ja rumia eivätkä omista ees poikaystävää!!1111"?

  Terveisin Ylpeä Anonyymi

   
 • 12/12/2011 6:05 ip. , Anonymous janette kirjoitti...

  Varmaanhan toi minkaa puolustava anonyymi on minka itse kun pitää hänenkin anonyyminä kirjottaa. älä valita muista anonyymeistä jos itse et nimellä ja naamalla uskalla kirjoittaa.
  ja onhan se nyt vähän naurettavaa puuttua taas asiaan joka ei hänelle ees kuulu. pätemisen tarvetta vaan.
  samoin toi tiettyjen bloggareiden perseen nuolenta! sitten itketään demissä kun on cava nähnyt jonkun minkan kirjottaman negatiivisen kommentin siel.

   
 • 12/12/2011 7:33 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ja siellä taas yksi! "Varmaan toi yks anonyymi on sama henkilö ku Minka" Joo niin vissiin, keksi jotakin uutta. Ehkä mä haluan sanoa oman mielipiteeni teidän perseennuolijoiden kommenttien sekaan, ja sattumoisin satun olemaan samaa mieltä kuin Minka. Tosin mitäpä mä yritän itseäni puolustella, tiedän kyllä itse miten asiat on. Huvittavaa kun tuollainen fani-lauma YRITTÄÄ hyökätä heti kimppuun :D

   
 • 12/13/2011 12:21 ap. , Blogger Minka kirjoitti...

  Hirveä sota täällä kommenttiboksissa sen takia, että kysyn ihan normaalista asiasta jolla oikeasti on väliä ja jota harva bloggaaja tajuaa ajatella. Ainollakin kun sattuu olemaan tuhansia lukijoita, kuvat voivat joutua ties minne eikä niitä saa ikinä netistä pois, kuvissa esiintyvät eivät välttämättä tajua sitä kuinka moni heidän kuvansa lopulta näkeekään ja kuinka moni heidän asioista jotka bloggaja sattuu kertomaan tietääkään. Ei se ole mikään pikkujuttu julkaista kaikkien perheenjäsentensä nimet, iät, asuinkaupungit ja kaikki blogissa, jossa tuhannet lukijat sen näkevät, myös ihmiset joiden et uskoisi näkevän.

  Mielenkiintoista ettei saisi olla huolissaan sellaisten ihmisten hyvinvoinnista, joita ei tunne. Kuka on niin itsekäs ettei välitä ollenkaan kenestäkään muusta kuin lähipiiristään? Mielestäni on täysin normaalia olla huolissaan ja välittää muistakin kuin lähimmäisistään. En käsitä kuinka kukaan voi ajatella tuolla tavalla, etteikö muista voisi välittää aidosti.

  Ja ei, en kirjoittanut anonyymin kommentteja itse, kirjoitan kyllä vastaukseni aiheeseen ihan omalla nimelläni, kuten kaikki kommenttini muutenkin. Mulla ei ole tarvetta kirjoittaa anonyymisti, osaan esittää asiani asiallisesti, jotkut eivät vain ymmärrä sitä. Se, että haluaa antaa toiselle rehellistä palautetta asiallisesti, kertoo suoraan mielipiteensä ja tarkoittaa täysin hyvää, ei tarkoita että haluaisi lisää lukijoita itselleen tai että haluaisi satuttaa toista tai pahoittaa tämän mielen. Monilla vain sattuu olemaan käsitys että vain positiivinen palaute on hyväksyttävää ja kaikki vähänkin negatiivinen tai rakentava on heti toisten tallomista.

  Hyvähän teidän on sanoa kun ette mua tunne, kukaan lähipiiristäni ei kuvailisi mua kuten te olette kuvailleet. En todellakaan yritä kalastella lukijoita kommentoinnillani tai millään muullakaan, niitä tulee jos on tullakseen, en edes haluaisi olla suosittu bloggaja, en ikimaailmassa. Turha heittää kateuskorttia esiin, en ole millään tavalla kateellinen Ainolle vaikka hän kivan oloinen tyttö onkin, niin blogissa kuin oikeassakin elämässä.

  Korjaan vielä sellaisen väärinkäsityksen, että en todellakaan yritä nuolla kenenkään persettä tai miellyttää ketään. Olen Kristiinan pari kertaa tavannut henkilökohtaisesti ja oikein mukava ihminen on, Oprin kanssa juteltiin siellä Demin keskustelussa muiden joukossa, miten se on kenenkään perseen nuolemista jos sattuu juttelemaan vähän tunnetummille ihmisille ja tulemaan heidän kanssaan toimeen? Ette todellakaan tiedä koko totuutta joten mitäpä jos olisitte hiljaa asiasta ? Eräskin anonyymi joka mainitsin cava-demi-jutusta, et tiedä mitään asiaan liittyen, joten lopettaisit valheellisten asioiden esittämisen, kommenttisi kun ei pidä lainkaan paikkaansa.

  Jos nyt vaan annetaan asian olla, en jaksa tulla jatkossa katsomaan mitä te anonyymina kirjoittelevat musta puhutte, kirjoitan vain tämän yhden kommentin asiaan liittyen. Huvittavaa sinänsä taas vaihteeksi, kaikki teistä mua vastaan olevista jätti kommenttinsa anonyymina henkilölle joka kirjoittaa omalla nimellään ja naamallaan :) Teitä ei voi kukaan tunnistaa kun taas kaikki pääsevät helposti näkemään blogini ja itseni. Ihmekös kaikki aina kirjoittavat anonyymina, se on niin kovin helppoa eikä kukaan voi hyökätä sua vastaan, esittää mitään valheellisia väittämiä susta, pahin mitä anonyymille voi sanoa on tyyliin "kateellinen anonyymi", hui kuinka loukkaavaa.

  Mutta tosiaan, annetaas asian olla :)

   
 • 12/13/2011 7:42 ip. , Blogger Hanna kirjoitti...

  Yks juttu täs keskustelussa kyl naurattaa, Minka on yks niistä vitun harvoista jotka uskaltaa OMALLA naamalla ja omalla nimellään tulla kommentoimaan ASIALLISESTI. Toisin kun nää anonyymit aina inisemässä kaikesta. Oon monesti nähny ku Minka on kommentoinu ja ihan asiallista tekstiä yleensä tulee. En ees tajua miten tosta sen ekasta kommentista nous niin iso ''haloo'' tänne ku tossakaan kommentissa ei ollu mitään pahaa, kunha vaan kysy asiaa jos Aino ei vaikka olis ite ollu tullu ajatelleeks asiaa. :)

  Tunnen Minkan ite tosi hyvin ja toi kaikki mistä te täällä nimettömänä vikisette, on täyttä paskaa. Minka sanoo asiat suoraan eikä häpeile, ja voin 120% varmuudella sanoa että Minka ei oo sellanen ihminen joka alentuis täällä anonyyminä itseään puolustelemaan niinkuin tää yks anonyymi väittää :D Ja tähän lopuks vielä, Minka on ehkä vähiten perseennuolija tyyppiä oleva ihminen kenet tiedän :D

  Luulin että enemmän ois ees herättäny puheenaihetta toi yks anonyymin kommentti jossa sanottiin että Samppa on lihonu iha ''hulluna'' :D mutta taas tuli todistettua miten turhiin asioihin ihmiset vittuillakseen takertuu. Ja noi Ainon kirjotukset ei ainakaa mun haittaa yhtään, ja ymmärrän kyllä jos on kerta lukihäiriö. Aino älä välitä tollasista kommenteista, sulla on monii muita lukijoita ketä kiinnostaa enemmän se, MISTÄ kirjotat, eikä se MITEN kirjoitat :) sun blogi on yks mun lemppareista <3

   
 • 12/13/2011 7:42 ip. , Blogger Hanna kirjoitti...

  Yks juttu täs keskustelussa kyl naurattaa, Minka on yks niistä vitun harvoista jotka uskaltaa OMALLA naamalla ja omalla nimellään tulla kommentoimaan ASIALLISESTI. Toisin kun nää anonyymit aina inisemässä kaikesta. Oon monesti nähny ku Minka on kommentoinu ja ihan asiallista tekstiä yleensä tulee. En ees tajua miten tosta sen ekasta kommentista nous niin iso ''haloo'' tänne ku tossakaan kommentissa ei ollu mitään pahaa, kunha vaan kysy asiaa jos Aino ei vaikka olis ite ollu tullu ajatelleeks asiaa. :)

  Tunnen Minkan ite tosi hyvin ja toi kaikki mistä te täällä nimettömänä vikisette, on täyttä paskaa. Minka sanoo asiat suoraan eikä häpeile, ja voin 120% varmuudella sanoa että Minka ei oo sellanen ihminen joka alentuis täällä anonyyminä itseään puolustelemaan niinkuin tää yks anonyymi väittää :D Ja tähän lopuks vielä, Minka on ehkä vähiten perseennuolija tyyppiä oleva ihminen kenet tiedän :D

  Luulin että enemmän ois ees herättäny puheenaihetta toi yks anonyymin kommentti jossa sanottiin että Samppa on lihonu iha ''hulluna'' :D mutta taas tuli todistettua miten turhiin asioihin ihmiset vittuillakseen takertuu. Ja noi Ainon kirjotukset ei ainakaa mun haittaa yhtään, ja ymmärrän kyllä jos on kerta lukihäiriö. Aino älä välitä tollasista kommenteista, sulla on monii muita lukijoita ketä kiinnostaa enemmän se, MISTÄ kirjotat, eikä se MITEN kirjoitat :) sun blogi on yks mun lemppareista <3

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu