Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

14.12.2011

Keskisen kello

Pieni vinkkilinkki teille :) Eli keskisen kello:n verkkokaupassa on paljon ihania kelloja ja jotkut jopa alennetuissa hinnoissa! Muhun otettii yhteyttä ja tietty mä suostuin tekee pikkuisen postauksen kun kelloja niin rakastan!  Mäkin sain valita yhden kellon joka on tulossa kotia päin.

Tässä muutama mun ehdoton suosikki ja kuvia klikkaamalla pääsee kellon sivuilla suotraan, jos joku kiinnosti :)


Pari ihanaa Axcent kelloa:
Keskisen kellolla on nyt klarnan kanssa joulukampanja jonka ansiosta voi nyt jo tilata ja maksaa vasta helmikuussa.
Mun mieleen jäi vainoamaan toi ensimmäinen kello ja varsinkin sen edullinen hinta<33

19 kommenttia:

 • 12/14/2011 7:55 ip. , Blogger Oona kirjoitti...

  Noi kaikki DKNY:n kellot oli ihaniii <3 ;)

   
 • 12/14/2011 7:58 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  TIESITKÖ ETTÄ SUN PITÄÄ JOKA MAINOSPOSTAUKSESSA ERIKSEEN KERTOA ETTÄ SE ON MAINOS JA HYÖDYT SIITÄ, SILLÄ PIILOMAINONTA ON KIELLETTYÄ, YMMÄRRÄ NYT HYVÄ TYTTÖ!

   
 • 12/14/2011 7:59 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Saisko taas samppa vastaa postausta?
  Olis taas paaaljon kysymyksiä! :)

   
 • 12/14/2011 8:33 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Saatko sä jotai rahaa tosta ku mainostat noita? :) Pakko varmaa ottaa toi neljäs meinaa iha mielettömän ihana <3

   
 • 12/14/2011 8:34 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  sorisiis, meinasin kolmatta!

   
 • 12/14/2011 8:44 ip. , Blogger noraa kirjoitti...

  Voi ei, ihania! Pitäis eka vaan opetella käyttämään kelloja :D tosin noihan on tollasia koruja, joten mun on saatava joku tollanen! oioi!

   
 • 12/14/2011 9:15 ip. , Blogger Jenna kirjoitti...

  Anonyymi kirjoitti...

  TIESITKÖ ETTÄ SUN PITÄÄ JOKA MAINOSPOSTAUKSESSA ERIKSEEN KERTOA ETTÄ SE ON MAINOS JA HYÖDYT SIITÄ, SILLÄ PIILOMAINONTA ON KIELLETTYÄ, YMMÄRRÄ NYT HYVÄ TYTTÖ!

  ^ Ei tarvi vissiin mikään ruudinkeksijä olla että tajuaa tämän olevan jonkin sortin mainos, kun postauksessa lukee: "Muhun otettii yhteyttä ja tietty mä suostuin tekee pikkuisen postauksen kun kelloja niin rakastan! Mäkin sain valita yhden kellon joka on tulossa kotia päin."

  Järjenkäyttö siis sallittu! :D

   
 • 12/14/2011 9:37 ip. , Blogger alesandra kirjoitti...

  DKNY:n kellot <3 varsinkin tuo toiseksi alin!

   
 • 12/14/2011 9:51 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  minkälaisen kellon itse tilasit. vai luinko huolimattomasti, kun en löytänyt! :D

   
 • 12/14/2011 9:59 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  Sain valita vain tietystä valikoimasta, aika yksinkertaisen, näette heti kun tulee ;DD

   
 • 12/14/2011 11:02 ip. , Blogger Jessica kirjoitti...

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   
 • 12/14/2011 11:03 ip. , Blogger Jessica kirjoitti...

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   
 • 12/14/2011 11:22 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  hei aino, ihan oikeasti, jos joku täällä kommentoi mun aiempaa kommenttia tyyliin "järjenkäyttö sallittu siis" niin toivoisin, että julkaisisit vastaukseni tuohon kommenttiin. Siinä ei edes ollut mitään pahaa, eikä se ollut asiaton, joten en ymmärrä mikset sitä julkaissut.
  no niimpä kirjoitan siis uudelleen:

  "Anonyymi kirjoitti...

  TIESITKÖ ETTÄ SUN PITÄÄ JOKA MAINOSPOSTAUKSESSA ERIKSEEN KERTOA ETTÄ SE ON MAINOS JA HYÖDYT SIITÄ, SILLÄ PIILOMAINONTA ON KIELLETTYÄ, YMMÄRRÄ NYT HYVÄ TYTTÖ!

  ^ Ei tarvi vissiin mikään ruudinkeksijä olla että tajuaa tämän olevan jonkin sortin mainos, kun postauksessa lukee: "Muhun otettii yhteyttä ja tietty mä suostuin tekee pikkuisen postauksen kun kelloja niin rakastan! Mäkin sain valita yhden kellon joka on tulossa kotia päin."

  Järjenkäyttö siis sallittu! :D"

  no voi ny luoja, järjenkäyttö on sallittu sielläkin suunnalla! luuletko, että kukaan olisi kommentoinut tuosta (piilo)mainonnasta, jos postauksessa olisi alunalkaenkin lukenut noin selkeästi yhteydenotosta, mainostuksesta ja lahjakellosta? ehei, aino muokkasi postausta kommenttini jälkeen ja lisäsi siihen nuo kyseiset asiat, ennen niitä postauksessa ei missään vaiheessa sanottu sen olevan mainos. aino vain muokkailee ja korjailee postauksia aina jälkeenpäin kommenttien mukaan (kuten se pari postausta sitten ollut englannin kielinen otsikko, joka oli ensin kirjoitettu ihan päin peppua ja aino korjasi sen ja sitten alkoi "missä muka virhe, ihan oikein kirjoitettu" jnejne kommentit), muttei kirjoita ilmoita siitä mitenkään.

  joten aino, voisitko siis tästedes merkitä muokkaukset, korjaukset jne. mitä postauksiin teet, jotta täällä kommenttiboksissa ei aina alkaisi tämä sama "eihän aino niin sanonut" "lukeehan tuossa selvästi" jnejne pommitus. kiitos!

  ps. toivottavasti julkaiset tällä kertaa.

   
 • 12/14/2011 11:31 ip. , Blogger Jessica kirjoitti...

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   
 • 12/15/2011 12:14 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  mua ottaa niin päähän ku noi anonyymit huutelee ;D kai sitä saa korjata virheitä sen mukaan ku joku niistä huomauttaa, ettei sit tarvii lukee niit samoja huomautuksia monien eri ihmisten kommenteista ;DD huhhuh mä nauran noille ihmisille! sul on sikamakeet vaatteet tossa seuraavassa postauksessa ja aivan sikamakee toi sun kaverin tatuointi !! :o hyvin tehty

   
 • 12/15/2011 8:41 ap. , Anonymous järjen ääni kirjoitti...

  Jep, Jenna itsekään ei taida olla mikään ruudinkeksijä... :) Ihan tosissaan, kuka muka kirjoittaisi Caps Lockilla kommentin piilomainonnasta, jos postauksessa alunperinkin olisi kerrottu asiasta noin selvästi?

   
 • 12/15/2011 5:31 ip. , Blogger Lica kirjoitti...

  aivan ihania noi kaikki kellot! voisin ottaa itselleni vaikka kaikki. :) oon vaan niin rahaton enkä koskaan käytä kelloja, että... :D

   
 • 12/15/2011 6:06 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Tää kommenttiboksi ei tuskin ole tarkotettu Ainon virheiden korjaamiseen, joten valita ihan yksinäsi että täällä syntyy keskustelua siitä, jos joku virhe on korjattu jne. Eikö sun tarkoitus olekkaan vaan helpottaa muiden lukemista huomauttamalla kauniisti virheistä mitä sattuu, ja saamaan aikaan sen, että Aino ystävällisesti jaksaa korjata ne pikkuvirheet. Vai onko sun tarkotus tulla tänne anonyyminä huomauttamaan pikkuasioista, joilla ei oo kellekkään oikeesti mitään merkitystä. Voisit oikeesti aikuistua sen verran että seuraavan kerran kun aijot laittaa jotain negatiivista, tekisit käyttäjän ja laittaisit kuvan omasta naamastas, jota kaikki sais ärsyyntyneenä kattella, että kuka jaksaa olla tommonen negatiivinen ilmapiirin pilaaja... Ja kiitti Aino että näytit meille tän, hyödyksi jollekulle joka on hankkimassa uutta kelloa! Ja onhan se kiva että saat itekkin palkkioita tästä bloggaamisesta. :)

   
 • 12/15/2011 11:23 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  onko täällä kommenttiboksissa sitten mukava lukea koko ajan jotain taistelua noista virheistä ja niiden korjaamisista? luepas vaikka sen postauksen kommettiboksi, jossa oli englanninkielinen otsikko "virhe otikossa, väärin kirjoitettu otsikko, ihan oikeinhan tuo otsikko on, aino on kyllä ihan oikein kirjoittanut, mikä virhe..." jnejnejne.
  kyllä muutkin bloggaajat kirjoittavat postaukseen, jos joku lukija on heidän asiavirheensä korjannut tai piilomainonnasta huomauttanut ja miksei sitä voisikin mainita? säästyisi ainakin näiltä kommenttiboksi taisteluilta. kaikille sattuu virheitä ja luulisi, että myös aino voisi ne myöntää.
  kommenttini oli lisäksi ihan täysin aiheellinen, piilomainonta kun on edelleenkin laitonta, joten kyllä sillä nyt ehkä kuitenkin on merkitystä.

  hassua, että toinen anonyymikommentoija paasaa toiselle nimettömänä ja kuvattomana kommentoinnista. katsellaan sitten uudemman kerran kun sultakin se kuva löytyy ;)

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu