Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

22.1.2012

Apteekkituotteita

¤Apteekkituotteet.fi¤ pyysi mua pikkuiseen yhteistyöhön, jossasain nettikaupaan lahjakortin ja tilasin sillä itselleni muutaman kivan jutun :)

Paketti tuli nopsaa, kahdessa päivässä kotiovelle !! Nopeaa toimintaa,


Titetenkin mielessä oli saada vähän vitamiineja! Yritän aina aamuisin napsia yhden ;)

Sitten tietty Basiron, joka mulla taisi kyllä viimeeksi käytössä joku puolitoista vuotta sitten.. kun se loppu niin unohtui vain ostaa uusi :D HUPS?!
  Monet on kysellyt miten oon saanut finnit pois, niin tämä on ollut ainoa mikä on toiminut oikeasti! Meni melkein pari viikkoa kun iho alkoi tottumaan ja sitten finnit alkoivat lähteä. Jos tuli joku finni jonnekkin ja laitoit tätä yöksi, niin aamulla oli melkein poissa ja pienentynyt huomattavasti :) 

Suosittelen niille jotka ei ole kokeilleet! Ainakin vähän pienempiin epäpuhtauksiin toimii hyvin, vaikka tämä onkin tarkoitettu aknelle.

HUOM! tästä on myös olemassa wash gel joka on leveämpi, joten jos joku on kiinnostunut, muistakaa katsoa että ottaa sen version, jota jätetään iholle :)

Sama vanha luottohuulirasva ja pikkuinen rasva, joka sopii kivasti myös meikkipussiin :)
Käytän tätä esim. nenään joka mulla kuivuu helposti (varsinkin talvisin)


Tämä oli ihan kokeilumielessä pakko tilata! :D Luin tästä paljon netistä ennen tilaamista, joillakin ei toiminut yhtään ja joilllakin toimin.
 Ensin muotti muotoillaan oman hampaiden mukaan, sitten joka pv tehdään sama rutiini: ensin harjataan hampaita valkaisevalla hammastahnalla (joka tulee mukana) 3min ja sitten tuosta läpinäkyvästä tuubista laitetaan muottiin geeliä. Muotti on ylähampaissa 45 min ja sen jälkeen pestään hampaat pikaisesti.
Nyt oon pian jo viikon tätä käyttänyt ja huomasin jo pari pv päästä että hampaat näyttää kirkkaimmilta, ihan hitusen vaaleammilta ja toivotaan että vaalenis vielä hitusen :) Tuotetta siis kuuluu käyttää 2vk putkeen.
Kun olen tätä käyttänyt tarvittavan ajan, niin kerron enemmän tuloksista. Hintaa taisi olla 50€

Niin ja tästä edespäin teen niin, että laitan mainoslinkin sivuille ¤ merkit, jotta tiedätte missä on mainos ja missä ei :) Kuten tuossa alussa on.

37 kommenttia:

 • 1/22/2012 6:54 ip. , Blogger tutta kirjoitti...

  mulla myös basiron on toiminut aika hyvin, vaikka ei aknea olekaan. Sen kanssa kannattaa kuitenkin olla aika varovainen jos on herkkä iho, ite sain siitä meinaan aika pahan reaktion kun ekaa "kuuria" käytin, sen jälkeen ei ole kyllä ongelmia ollut:)

   
 • 1/22/2012 6:57 ip. , Blogger aino kirjoitti...

  Alko jotenkin naurattaa että apteekkituotteita alat testailemaan mutta tajusinkin että apteekista löytyy munkin luottorasvat, pillerit ja voiteet!

   
 • 1/22/2012 6:58 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  tutta_ juu :) Ja se kuivattaa alussa ihoa tosi paljon, joten kanttattaa rasvaa hyvin aina.!!

  aino_ hhee :D JOo! sieltä löytyy munkin monet tärkeät jutut!

   
 • 1/22/2012 7:11 ip. , Blogger Minka kirjoitti...

  meillä kanssa käytössä basiron ja auttanut ihoon huomattavasti, miehellä siis, itellä on virheetön iho mutta tota kyllä käyttäisin jos olis tarve! :) todella tehokkaaks oon huomannu! kuivattaa vaa tosi paljon niin pitää kosteuttaa iho hyvin :) toi muuten myös vaalentaa kankaita,eli tyynyn päälle kannattaa laittaa pyyhe :) vaalentaa myös arpia! :)
  mäki haluisin jotai valkasevaa tuotetta kokeilla hampaisii!

   
 • 1/22/2012 7:24 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  pakko sanoa lähihoitaja opiskelijana, että tiiätkö ettei hampaidenvalkaisu on huonoks sun hampaille. ja sulla on muutenkin aika vaaleat hampaat. ja aiot pilata ne nyt tollaisella:). Mutta tosiaan sun oma valinta. Aattelin vaan kysyä, että mietitkö koskaan tälläisiä?

   
 • 1/22/2012 7:35 ip. , Blogger MONIKA kirjoitti...

  Mä käytän akneen Tetraslylia (suun kautta otettava) ja Epiduoa (voide), mikä on myöskin tosi hyvää ! Ne sain kyllä ihotautilääkärin reseptillä.

   
 • 1/22/2012 7:36 ip. , Blogger josku kirjoitti...

  heippa :-) aattelin vaan tulla ilmottelemaan, että mun blogissa on meneillään nelly.comin lahjakortin arvonta, joten kannattaa tulla osallistumaan !

  http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

   
 • 1/22/2012 8:04 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Moi! Huomasin että oot opiskelemassa just siellä ja just sillä linjalla ku itsekki haluaisin opiskella. En vaan tiiä mitään siitä paikasta, nii oisin tosi kiitollinen jos voisit kertoa jotain sieltä! Että kuinka vaikee sinne kouluun oli päästä, millä perusteella sinne pääsi opiskelemaan jne. Ja sitte jotain että millasta siellä on opiskella. Jos sulla on joku aiempi postaus aiheeseen liittyen, nii jos voisit linkittää senkin! Kiitti jo etukäteen iha hirveesti, susta ois tosi paljon apua! Oot ihana ♥

   
 • 1/22/2012 8:16 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Eksä joskus oo ollu hampaidenvalkaisussa vai muistanko väärin? :))

   
 • 1/22/2012 9:25 ip. , Blogger Roosa kirjoitti...

  Tosi kiva että testaat apteekkituotteita, mut aika outoa munkin mielestä :D Mutta sun pitää tehä postausta sitten toimiiko toi hampaiden valkaisu.

  Käy toki katsomassa blogini ensimmäinen arvonta! http://aboutmeroosa.blogspot.com/2012/01/arvonta.html

   
 • 1/22/2012 9:34 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Toi ei auta että laitat merkillä mitkä linkit ovat mainoslinkkejä. Sun pitäisi kertoa ennen linkkiä, että tätä linkkiä klikkaamalla sulle kilahtaa rahaa.

   
 • 1/22/2012 10:21 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mitä sitten jos aino saiski tästä mainostamisesta rahaa? asiahan ei tavallaan teihin vaikuta mitenkään?

   
 • 1/22/2012 10:21 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Eihän noista vänkyröistä kuka tahansa arvaa, että yrität kertoa niiden avulla linkkien olevan mainoslinkkejä :D Sulla pitäis vähintään olla siitä maininta sivupalkissa, vaikka tuskin sekään on tarpeeksi selkeä ilmoitus.

   
 • 1/22/2012 11:36 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  "Mitä sitten jos aino saiski tästä mainostamisesta rahaa? asiahan ei tavallaan teihin vaikuta mitenkään?"

  Piilomainonta on Suomen laissa rikos.
  Piste.

   
 • 1/23/2012 8:45 ap. , Blogger katsu kirjoitti...

  Kerroit mielestäni jossain postauksessa käyttäväsi silkkitippoja, ja mulle jäi ainaki semmonen käsitys et ne jotenki tekis hiuksista sileemmät,(oonko ihan väärässä?:D ) Mutta kuitenkin ne jäi kiinnostamaan ja haluaisin tietää mistä niitä saa,paljon maksaa jne (:

   
 • 1/23/2012 8:48 ap. , Anonymous katsu kirjoitti...

  Kerroit mielestäni jossain postauksessa käyttäväsi silkkitippoja,mielestäni ne tekevät hiukset sileämmiksi (oonko ihan väärässä?:D),ja olisin kiinnostunut niistä,elikkä mistä niitä saa,paljon maksaa jne ? (:

   
 • 1/23/2012 9:02 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Hei te mainoksista valittajat! Mm. Cava käyttää jotain merkkiä mainoslinkin yhteydessä, muistaakseni *. Myös Mungolifen Anna mainitsee mahdollisista mainoksista ainoastaan sivupalkissa. Enpä ole minä ainakaan huomannut, että kukaan bloggaaja mainitsisi joka linkin kohdalla että TÄMÄ ON NYT MAINOS!!!!!

  Huoh. Ja nythän te sen tiedätte, että nuo merkit tarkoittavat mainoslinkkiä. "Piilomainonta on rikos", no ei ole enää piilomainontaa.

   
 • 1/23/2012 12:31 ip. , Blogger Roosa kirjoitti...

  Toimiskohan toi finnivoide homma myös selän akneen, kun poikaystävällä on tosi pahoja finnejä selässä ja vähän kasvoissakin? vois nimittäin kokeilla, paljonko se maksaa? :)

   
 • 1/23/2012 12:41 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  no kuulema toi basiron wahs 8joka huuhdellaan pois) on hyvä selän akneihin kun toi toinen pitää kättää ja sit ei sais nojaa mihinkään, pitää paittaa yms.

  Isoveli käyttää sitä :)

   
 • 1/23/2012 4:01 ip. , Blogger Marja kirjoitti...

  Basiron on toiminu kans mulla tosi hyvin, kun kesällä tuli kamala akne otsaan :D. Parissa viikossa tuntui se jo kadonneen, ainut mitä epäröin on liikakäyttö jolloin sille voisi mahdollisesti tulla immuuniksi..?? Heh, tuosta kuulin kaverilta joten en yhtään osaa sanoa pitääkö paikkansa:P
  Mutta apteekkishoppailu on aina kivaa!

  http://dreamdiarie.blogspot.com/

   
 • 1/23/2012 4:06 ip. , Anonymous Leni kirjoitti...

  Auttaako tuo basiron myös mustapäihin vai vaan nimeenomaan finneihin?:)

   
 • 1/23/2012 5:23 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Paljon toi selän akneen voide maksaa, mitä sun isoveli käyttää?

   
 • 1/23/2012 6:11 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mäkin oon alkanut valkasemaan omia hampaitani nyt kun sain raudat pois (tosin vain colgaten max white hammastahnalla). Siinä kun oli niin kiva mainos ajattelin kokeilla :D ja siis on toiminut ihan hyvin.

  http://lookingfor-mystyle.blogspot.com/

   
 • 1/23/2012 6:47 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Leni: aattelin vastata kun mullakin on omakohtasta kokemusta tosta basironista; finneihin toimi erinomaisesti mutta mustapäät nenusta ei oo kyllä lähteny mihinkään monen vuoden käytölläkään :p kiiltoa tosin ehkäsee hyvin!

   
 • 1/23/2012 7:24 ip. , Anonymous tanisha kirjoitti...

  voisitko tehä videopostausta sun laukuista? oot kyl joskus tehnyt mut siitähän on aika paljon aikaa:D

   
 • 1/23/2012 8:21 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  paljonko se basironin juttu makso?

   
 • 1/23/2012 9:23 ip. , Blogger Katri kirjoitti...

  MIKSI JÄTÄT JULKASEMATTA/VASTAAMMATTA KOMMENTTINI JATKUVASTI????????????!!!!!!!!!!!!
  esitin asiani tosi asillisesti ja rauhallisesti, 6 kertaa. mutta et pahemmin välittänyt ja olet jopa poistanut ja jättäyt tosiaan julkaisematta kommenttejani.
  kertoisitko nyt ystävällisesti miksi oot tuommoinen? onko keltaset hiukset tulossa takasi? :)

   
 • 1/23/2012 10:03 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Katri, miten hiusten värjääminen liittyy mitenkään MIHINKÄÄN? :D eihän aino ole mitään sellaista puhunut.

  Sinä varmaan vastaat ;)

   
 • 1/23/2012 10:24 ip. , Blogger Katri kirjoitti...

  joo no et tainnu ihan tajuta mitä tarkotin :)

   
 • 1/23/2012 11:31 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Katri, kerro nyt vaan kun alotit?

   
 • 1/23/2012 11:35 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  Voi että tää on jännää:

  MIKSI JÄTÄT JULKASEMATTA/VASTAAMMATTA KOMMENTTINI JATKUVASTI????????????!!!!!!!!!!!!

  -Siksi, koska ennen sitä, sinun kannattaisi miettiä miten kommentoit. :) En tarkoita että ruinaan kehumis viestejä, mutta voisit hieman asiallisemmin kommentoisa.

  esitin asiani tosi asillisesti ja rauhallisesti, 6 kertaa.
  -Asiallisesta en ole sulta kuullutkaan :DD

  mutta et pahemmin välittänyt ja olet jopa poistanut ja jättäyt tosiaan julkaisematta kommenttejani.
  kertoisitko nyt ystävällisesti miksi oot tuommoinen? onko keltaset hiukset tulossa takasi? :)

  -Voisin, joska sinä olet tuommoinen. Ja mitä vika lause tarkoitti, siinä ei ole mitään järkeä -.-

   
 • 1/24/2012 4:16 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  "Piilomainonta on Suomen laissa rikos.
  Piste."

  Aika moni meistä myös kävelee punasia päin, ajaa autoa ilma turvavyötä tai puhuu kännykkään ajon aikana :))

   
 • 1/24/2012 8:47 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  hahahha nauroin lievästi... 'onko keltaset hiukset kasvamassa takasi :) ' en mä ainakaa tiedä mitää syytä minkätakia ainolla nousis kusipäähän, se osaa ottaa asiat silleei positiivisesti eikä aattelet et nyt se on sit muiden yli ku on yks suosituimmista bloggaajista? olet katri kujalla.

   
 • 1/24/2012 5:03 ip. , Blogger janni kirjoitti...

  hitsi, mun on kanssa pitänyt testata tuota Yotuelin hampaiden valkaisu systeemiä. en ole kuitenkaan ikinä viitsinyt ostaa, koska ei ole varmuuksia siitä, että se toimisi :D onhan se kuitenkin aika hintava ostos jos se ei toimikaan ollenkaan!

  eli mielenkiinnolla odotellaan tuloksia ;-)

  http://tenminutesuntil.blogspot.com/

   
 • 1/24/2012 5:06 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  no viikon yli käyttäny ja voin sanoa, että mulla oli aluksi jo aika vaaleet hampaat ja kun vertaan tarkkaan alahampaisiin, niin ylähampaat puhtaan valkoiset :)) Näyttää hymy kirkkammalta

   
 • 2/03/2012 10:07 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mun mielestä on ihanaa ku sulla sujahaa väleihin noita ihania pieniä kirjoitus virheitä, kiva huomata että te kaikkeista näteimmät, täydellisimmätkin ihmiset tekevät suloisia pikkuvirheitä, oot huippu!<3

   
 • 2/08/2012 8:49 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Moi! Voiko tota Basiron-rasvaa käyttää yksittäisiin finneihin, vaikkei ole aknea? :)
  ps. tykkään sun blogista <3

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu