Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

25.1.2012

Kulmat esiin

Tänään oli päällä:Bleiseri/Valtteri/H&M
Paita/H&M
Hame/Lindex
Kengät/Valtteri/Dinsko
Laukku/Nelly
Rannekoru ja sormus/MyFiina
Vyö/Kirppis

 Meikkaustunneilla tehtiin vanhojentanssi kampauksia ja meikkejä.
Samppa on tällä hetkellä Helsingissä harjoittelussa ja tuli käymään koulussa kun se halus nyt antaa mulle synttärilahjan :) Kuten silloin aikaisemmin kerroin, että saan sen vasta myöhemmin.

Tälläinen iloinen yllätys odottia, olin niin innoissani kun tajusin mitä oli tulossa :)
Oon unelmoinut kulmien pigmentoinnista niiiin kauan.

Sinne siis heti tänään suuntasin :) Jee! Unohdin ottaa ennen kuvat, mutta eihän siinä olisi ollut mitään jätkeä, kuvitelkaa mut vaan ilman kulmakarvoja ja muutama blondi karva..

Sitä ennen Anskun kanssa stockkan salaatille!

 Alkoikin vähän jänniittää kun aloin kävellä spa:han päin! Siellä Sampan äitikin odotti mua ja ennen kulmien tekemistä, hän laittoin puduutukset. Ne oli kivuliain kohta koko 2h aikana..
Kaksi tuntia siinä meni ja en ymmärrä miten tätä tehdään jossain ilman kunnon puudutusta, sillä kun puudutus alkoi lähteä, niin piti vaan purra hammasta :D Oon ERITTÄIN tyytyväinen ja 6vk päästä uusi aika, jolloin vahvistettaan ja korjaillaan.
 Voi olla vaikea saada selvää, kun niistä nyt tulee verta ja ovat rupiset.


 Tässä vähän tietoa pigmentoinnista joita kiinnostaa:
-Helpottaa päivittäistä ehostusta huomattavasti, mua ainakin auttaa paljon ihan kaikessa :)
Ennen jouduin joka välissä laittamaan kylmäkynää...


-Riippuen ihotyypistä kestää 2-5vuotta


-Ensimmäinen kerta kestää 1,5-3h. Tämän jälkeen kulmat ovat rupiset ja joistain kohti voi lähteä väriä ja kulmat haalenevat. 4-6 viikon päästä on uusi aika, jolloin kulmia halutessaan tummennetaan ja kohtia korjaillaan.


- Ei ole kivutona ja sen takia ihon on hyvä puuduttaa. Mulle laitettiin piikillä kumpaankin kulmaan puudutetta ja tää oli koko jutut kivuliain kohta :D Auts. Pogmentointi on aika samanlaista kuin tatuoisi, mutta piikit eivät mene niin syvälle ihoon, joten siksi kestävät vain muutaman vuoden. Jotkut ottaa/joissain paikoissa tehdään ilman puudutetta, en tiedä miten jotkut kestää, sillä lopussa (kun puudutetta oli vielä vähän ja vielä lisäksi pintapuudutetta) niin sattui välillä tosi paljon


-Käsittelyn jälkeen tulos on tummempi, mutta haalenee n. viikossa.


- 1-3päivän aikana pigmentointi alueella on punoitusta ja turvotusta. 


- Viikon pitää välttää meikkaamista, hikoulua, saunaa, auringonottoa ja uintia.

Tän enempää en osaa nyt itse kertoa :)
(kuva siluettispan sivuilta)Päätin palkita itseni kun oli kova nälkä ja makeanhimo<33 mmm, hyvä iltapala mukaan ;)

Tässä vähän siluetin sivuilta kuvia itse paikasta, kun jännitin niin paljon, unohtui kokonaan ottaa :D

Vastaanotto tiski
 Paikka täynnä kynttilöitä
 Pukuhuone

Voi että en jaksaisi odottaa jo että on parantuneet ja vahvistettu vielä kerran!! Oon todella iloinen, sillä tämä helpottaa mun elämääni aivan älyttömästi. Nyt voin olla meikittä helposti, kun ei tarvitse koko ajan kulmia piirtää.
 Kaikki luulee aina että oon kipeä tai nyppiny mun kulmat pois..Noh, nyt on sitten kulmat :)))) 

41 kommenttia:

 • 1/25/2012 8:58 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  miks noi kulmat näyttää tossa kuvassa niin oudoilta:D ihan niinku niissä olis jotain maalia:D muuttuuks ne vielä tosta.. sori oon vähän tyhmä:)

   
 • 1/25/2012 9:02 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  mä jsut kirjoitin tohon loppuun, kun arvasin että monet ihmettelee :D Eli siiis, niistä nyt vuotaa verta ja ne on nyt veressä ja kohta muuttuu ruviksi. Eli joudun kestää rupisia kulmakarvoja muutaman viikon. Tasaiset vasta 5vk päästä ja sitten 6vk jälkeen tehdään tää uudestaan :)

  Et ole tyhmä, kirjoitin ehkä epäselvästi :P

   
 • 1/25/2012 9:02 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ihanat noi sun hiukset ! (:

   
 • 1/25/2012 9:08 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Petteri ? :D

   
 • 1/25/2012 9:09 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Anteeksi, mutta en ihan tajunnut, että mitä sun kulmille oikeen tehtiin?? :D

   
 • 1/25/2012 9:12 ip. , Blogger Anni kirjoitti...

  Ihana toi kampaus mikä sulle tehtiin! C:

   
 • 1/25/2012 9:13 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  a: kiitoss :)

  a:Samuli on hauska <33 Se on joku mun uus lisänimi?

  a: kulmien kestopigmentointi

   
 • 1/25/2012 9:13 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  aino-lotta PETTERI????! whoot?

   
 • 1/25/2012 9:19 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  saiks samppa alennusta jos äiti on töis vai maksokse vaa tosta iha hulluna ?:O kivat on! entäs jos joskus puole vuoden pääst kyllästyt ja haluut ohuemmat

   
 • 1/25/2012 9:23 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  tässä netistä lainattua jos jolle jäi vielä epäselväksi toi pigmentointi :
  'Kestopigmentointi on kulmakarvojen, ripsirajojen ja huulten pysyvää korostamista. Käsittelyssä väriaine viedään steriilillä kertakäyttöneulalla ihon alle. Pigmentoitaessa pigmentointiväreillä väri jää vain ihon ylimpiin kerroksiin ja haalistuu vähitellen 2 - 5 vuodessa ihotyypistä riippuen. ' eli tatuointiväreillä tehdään (käsittääkseni)

   
 • 1/25/2012 9:23 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  juu saisai :D Koska muuten ois maksanu 650... No tota halusin just tälläsit, kun en tykkään yhtään ohuemmista mutta joskus jos haluun paksuntaa niin voi jostain kohtaa kynäl ym. Eikä nämä ole loppu elämän :D Ihosta riippuen 1-5vuotta

   
 • 1/25/2012 9:24 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  Voi kiitos kun selvensit, olet kultainen .:)

   
 • 1/25/2012 9:26 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Jos viittit haluutki kertoo vähän tarkemmin tosta kulmien värjäämisestä(?). Miten se siis käytännössä tapahtuu, sillä en ole ennen edes ajatellut asiaa :D ja mistä johtuu että se on kivuliasta? Varmaan helpottaa aamuisin, kun ei tarvii aina laittaa kulmia :P

   
 • 1/25/2012 9:28 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ohhhops, äsköistä kommenttia,, kun kysyin miten se käyännössä tapahtuu ei tartte julkaisa, joku anonyymi olikin näköjään selventänyt.. :D

   
 • 1/25/2012 9:36 ip. , Blogger Heidi kirjoitti...

  Mun kaveri otti kanssa ihan vähän aikaa sitten ton pigmentoinnin kulmiin. Kyllä se alussa näytti vähän hurjalle, mutta sitten onneksi tasoittui ja tuli tosi nätit ja luonnolliset kulmat :)

   
 • 1/25/2012 9:36 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  mäkin oon haaveillut tosta kestopigmentoinnista jo parin vuoden ajan.. en oo saanut aikaseks, kun en edes tunne oikeen ketään jolle olis tehty, niin jotenki ei oo itekkään uskaltanu.. :p
  ehkä mä tästä sit rohkaistun itekkin tässä vielä, on se kuitenki sen kaiken rahan ja tuskan arvosta.. itelläni kun on todellatodella vaaleet ja olemattomat kulmakarvatkin ja näitä ei oikeen värjäämällä minkäänlaisiks saa, kun tuppaa olemaan melko harvat myöskin ja oon kyllästynyt ainaseen piirtämiseen ja siihen et ne on joka päivä himpun verran erilaiset, eli en näytä tuskin minään päivänä samalta, sen verran paljon se kulmien muoto kuitenkin vaikuttaa. :D missä hintaluokissa kestopigmentointi on suomessa?
  haha ihanaa... PETTERI!:DDD
  voin vaan kuvitella miten onnellinen oot nyt, kun oot saanu täydelliset kulmat ja noiden kautta helpottuu meikkaamiset sit entisestään!:)
  huhhuh en oo yli vuoteen kommentoinu tänne sun blogiin, kun tuntuu, että aina sulle tulee niin paljon muutenkin kommentteja, että ei sulla oo kuitenkaan aikaa vastata ihan kaikkiin, mutta nyt oli kuitenki pakko sit taas kommentoida, kun oli tää aihe sen verran ajankohtainen mullekin! :DD
  nojoo mut jospa sitä nyt itekkin uskaltais käydä ottaa vähän väriä naamatauluun..D:D:D

  - P

   
 • 1/25/2012 9:40 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Oot iha ok bloggari, mut sus ei oo mitään ihmeellistä. Oot jotenki kauheen mitäänsanomaton. Mut kivat vaatteet ja muuta, älä ota pahalla.

   
 • 1/25/2012 9:43 ip. , Blogger Kiki kirjoitti...

  Mäki haluun! :o

   
 • 1/25/2012 9:58 ip. , Blogger Laura kirjoitti...

  toi suklaadonitsi <3<3<3<3<33<3<3

   
 • 1/25/2012 10:07 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  jännää! isabelle strömberghän kävi just kans tekemäs samaisen homman ja seurasin jo sillo kiinnostuneena ! :D kauniin muotoset tuli:)

   
 • 1/25/2012 10:10 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  toivottavasti en tungetellut alueellesi kun tolleen laitoin kyseleville jonkinmoisen selvennyksen pigmentoinnista. :D ja toi vanhojentanssikampaus on tosi kivan näkönen, vitsi kun itekin osais tollasia taiteilla :)

  t .aiempi ano 9:23

   
 • 1/25/2012 10:19 ip. , Blogger hantsku kirjoitti...

  hellyyttävä toi lahjakortin teksti :-D kivannäköset noi kulmat sillai, en ollukkaan ennen ees kuullu tommosesta pigmentoinnista, helpottaa varmaa jos aina joutuu piirtää!

   
 • 1/25/2012 10:27 ip. , Blogger Essi kirjoitti...

  heei voisitko laittaa kuvia kivoista vanhojen tanssi kampauksista ja meikeistä, itse en oo oikee vielä keksiny mitään kivaa, vaikka oon yrittäny netistä ettiä kuvia..:(

   
 • 1/25/2012 10:32 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  tosi kiva asu!:)

   
 • 1/25/2012 10:35 ip. , Blogger Oona kirjoitti...

  Voi ei, heti kun luin ton otsikon arvasin heti että kyse on kulmien pigmentoinnista. Olin jo tulossa varoittelemaan sua mutta olitkin sen ennättänyt jo tehdä. Toivon tosissaan että tämä kyseinen on erilainen toimenpide mistä olen kuullut, eikä kestä ikuisesti. Kelaa kun vanhana kulmat oliskin ties missä sattuu :D

   
 • 1/25/2012 11:20 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  siis tuohan kestaa ihan ihan korkaintaan sen 5 vuotta, mutta harvoin :) ei tietenkään sellaiset, jotka kestää loppuelämän kuten tatuoinnit

   
 • 1/25/2012 11:37 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  äänestätkö/äänestitkö vaaleissa? jos niin ketä? :) mikäli haluat kertoa siis..

   
 • 1/26/2012 12:50 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  pakko kysyy tyhmä kysymys, mut siis onks sul kuitenki kulmakarvat tos alla et nit ei otettu posi tai sillee, et tost vähän niinko tulee pohjaväri d: ?

   
 • 1/26/2012 9:52 ap. , Blogger Anna kirjoitti...

  Taisin nähdä sut Petteri eilen kompassilla venailemassa (kenties Anskua)?? Postiin kiiruhdin niin en tullu nykimään hihasta.:D

   
 • 1/26/2012 10:31 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Kohta Eerikakin käy pigmentoimassa kulmansa, ihan satavarmasti xd mustat ja paksutt

   
 • 1/26/2012 1:16 ip. , Blogger Oona kirjoitti...

  ihanan värinen toi paita<3

   
 • 1/26/2012 2:51 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Hahhaa ihana toi sun lisänimi :D
  Noi näyttää siltä että niissä ois jotain kuivumatonta maalia, mutta uskon kyllä että niistä tulee paremmat, kun ne on parantunut, niinkun sanoitki (:

  Petteri... :D

   
 • 1/26/2012 3:45 ip. , Blogger Marja kirjoitti...

  Näyttää lupaavalta toi pigmentointi!:)
  Entä mitä ajattelet kulmien värjäämisestä? Kaveri teki niin muutama vuosi sitten ja oli kyllä kivat. En tiedä millä värillä sen teki, kai jollain spessulla kulmienvärjäys aineella :DD
  Silloin tosin se muoto ei ole noin selvä.

  http://dreamdiarie.blogspot.com/

   
 • 1/26/2012 4:47 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ois niin siistii jos joskus piirtäisit mulle kulmat :D meinaan on mullaki kulmat ja muotoilen mut ois kiva nähä miten sä tekisit ne mulle :D hihih

   
 • 1/26/2012 6:26 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mitä luulet sopiiko kestopigmentointi sellaisille kulmille jotka on teininä nypitty pilalle ja niistä ei saa nykyisin samanlaisia... varmasti elämää helpottas:) tosi kauniina oot kuvissa!

   
 • 1/26/2012 7:42 ip. , Blogger ROU kirjoitti...

  Noi kestopigmenttikulmat on tosi siistin näkösiä parannuttuaan, en malta nähdä lopputulosta :D Tosi hyvä malli ainakin! Petteri :D

   
 • 1/26/2012 8:09 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Onko sulla muita kuvia tuosta sun kampauksesta?:) Oon unelmoinu ton tyylisestä vanhojentanssikampauksesta, niin voisin näyttää parturille minkä tyylistä etsin :D hihi

   
 • 1/26/2012 8:12 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mikä malli toi Canonin järkkäri on?

   
 • 1/27/2012 10:53 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  "Onko sulla muita kuvia tuosta sun kampauksesta?:) Oon unelmoinu ton tyylisestä vanhojentanssikampauksesta, niin voisin näyttää parturille minkä tyylistä etsin :D hihi"

  ^sama

   
 • 1/28/2012 3:22 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mä kans mietin, että miks sä pi_g_mentoit huom ei pikmentoit tollaset niin paksut ja vihasen näköset kulmat. Kaikki sun lukijat kommentoi siihen yheen postaukseen, missä sun kaveri oli ehostanu sun kulmat, että tee ne noin. Ne oli paljon luonnollisemmat ja sai sut näyttämään kauniimmalta, naisellisemmalta ja iloisemmalta. Älä nyt ota tätä loukkauksena! Mut mieti jos haluut esim 3 vuoden päästä taas vaaleat hiukset ja sulla on tollaset mustanruskeat pigmentoinnit kulmissa?? Et tainnu hirveesti tota miettiä. Kaikkea hyvää sinulle, Aino <3

   
 • 1/28/2012 9:44 ip. , Blogger Sarianna_H kirjoitti...

  Paljonko makso kulmien pigmentointi? :)

  Sopii sulle TODELLA kivasti!!

  T Sarianna "Kaunis mieli"

  PS: Mukavaa talvea ja koita jaksaa koulussa <3

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu