Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

13.1.2011

Etsintäkuulutettu mekko!


Joten tilasin tämän H&M mutta huomasin että vitsi olin tilannutkin koon M, joka ihan varppina sika iso, kuten monte varoitteli. Joten kysyisin onko kellään luopua mulle tätä käytettynä? Itken täällä verta..
Jos tunnet sydämessäsi että voin antaa sille hyvän kodin ja voisit mulle tuoda suuren ilon niin ota yhteyttä heti uino@windowslive.com <3
Alhaalla oikea pitkä postaus sekä video :)

Tunnisteet:

33 kommenttia:

 • 1/13/2011 11:35 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  voithan sä vielä perua tilauksen ja tilata oikean kokoisen?:D

   
 • 1/13/2011 11:36 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  kun ei olee :D koot kaikki loppu.. siksii <3

   
 • 1/13/2011 11:51 ip. , Blogger mira kirjoitti...

  kato aamulla 8-9 mais, sillon voi olla oikeita kokoja :D koska hm täyttää aina yön aikana ne varastot!!

   
 • 1/13/2011 11:53 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  haet ehkä sanaa "luovuttaa" tai "luopua tästä mekosta", "luopua mulle" menee kyllä ihan päin sanonko taas mitä..

   
 • 1/14/2011 12:00 ap. , Blogger Uino kirjoitti...

  juu kiitos pitää katsoa silloin :)

   
 • 1/14/2011 12:30 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Olisin voinut luopua XS-kokoisesta mekosta, mutta en, koska en kestä, että "sydämessäni" on kirjoitettu kahdella m-kirjaimella, eli "sydäMMessäni". Niin paha moka suomalaiselta, koulut käyneeltä. ARGH!

   
 • 1/14/2011 12:48 ap. , Blogger Uino kirjoitti...

  ei saa kiusata :( :D

   
 • 1/14/2011 12:49 ap. , Blogger Uino kirjoitti...

  Mä niin haluaisin ton mekon.. että mua ärsyttää

   
 • 1/14/2011 7:47 ap. , Blogger Neea kirjoitti...

  aino nyt siellä ois niitä kokoja :)

  http://shop.hm.com/fi/outletshoppingwindow?dept=SALE_DAM_DRESSES_DRESS&shoptype=O

   
 • 1/14/2011 9:54 ap. , Blogger Miia-Rebekka kirjoitti...

  Miten sä Aino jaksat noita pilkunviilaajia?

  Mua ihan inhottaa lukea näitä kommentteja, kun joka ikisen postauksen jälkeen anonyymit valittaa joka ikisestä kirjotusvirheestä.
  Eivät näköjään ymmärrä, mikä lukihäiriö oikeasti on ja kuinka lukihäiriöinen ei vain yksinkertaisesti hahmota omia (tai muiden) kirjoitusvirheitä, vaikka tarkistaisi kirjoituksensa tuhat kertaa ennen lähettämistä.

  Ihan täysin turhaa naputtamista, josta ei ole apua yhtään kenellekkään.

   
 • 1/14/2011 11:11 ap. , Blogger PETRA kirjoitti...

  mee aamulla sinne nettikauppaan 7-8 aikaan, niin voi olla kokoja! tai jos et ite pääse silloin pyydä jotakuta nappaamaan se sulle :)

   
 • 1/14/2011 11:14 ap. , Blogger mira kirjoitti...

  sait sä sen? :)

   
 • 1/14/2011 12:11 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  ei ollu mustia kokona..

   
 • 1/14/2011 12:51 ip. , Blogger Noora kirjoitti...

  Samaa mekkoa katselin pari päivää sitten, mutta eipä löytynyt mullekaan sopivaa. Toivottavasti sulla käy parempi tuuri! ;)

   
 • 1/14/2011 12:53 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mut miksei voi käydä teksiä läpi jollai ohjelmal, joka korjaa ne virheet? On kyl hirveetä luettavaa julkisesta blogista, jos on virheitä siellä sun täällä. Tykkäisitkö Aino itekkää lukea lehtiä jos niissä on kirjotusvirheitä?

   
 • 1/14/2011 1:26 ip. , Blogger sila kirjoitti...

  Ei luoja ihan pakko sanoo, että bois nuo pari anoa ihan tosissaan lopettaa ton pilkun viilaamisen. siis ihan tosissaan onko sillä mitään väliä onko sydämessäni kirjotettu yhellä vai kahella ämmällä, kun sen kumminkin ymmärtää ? :D

   
 • 1/14/2011 2:02 ip. , Blogger RUU kirjoitti...

  Voi herranjumala ihmiset, tää on Ainon blogi, hän saa kirjoittaa vaikka indokiinaa sanat väärinpäin jos haluaa. Kukaan ei tätä blogia pakota lukemaan jos noin paljon teitä pännii. Ymmärtäisin jos tän blogin pito olis hänelle joku velvollisuus tai työ, mutta Aino pitää tätä huvikseen eikä ole mitään velkaa kenellekään.

   
 • 1/14/2011 3:02 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  "Ei luoja noita anonyymeja" Ei luoja teitä jotka olette sattumoisin rekisteröityneitä? Mitä saatanan väliä onko joku anonyymi vai ei, ihminen saa ilmaista mielipiteensä. Kukaan ei ala rekisteröitymään sen takia että saisi jollakin tavalla enemmän hyväksyntää, te muut kuin "vitun anonyymit" ootte tässä niitä säälittävimpiä.

  Hahhah paskaset naurut vaan kaikille.

   
 • 1/14/2011 4:31 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Niin et peru tilausta ja vaiha pienenmpään? TORVI

   
 • 1/14/2011 4:54 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Pakko kommentoida, vaikka ennen näiden kommenttien näkemistä olin ehtinyt kommentoida kieliasusta tuonna yhteen aikaisempaan postaukseen..

  Kieliasulla todellakin on väliä! Netissä voi toki kirjoittaa rennommin, mutta jos teksti on rakenteellisesti huono, niin lukijan voi olla vaikea ymmärtää, mitä kirjoittaja edes haluaa sanoa. Eli - en tarkoita nyt pilkkuvirheitä tai kirjoittaako "kaverit tulee" vai oikeammin "kaverit tulevat", vaan niitä rakenteellisia seikkoja. Tekstin ymmärtämiselle on tärkeää, että esimerkiksi viittaussuhteet menee oikein.

  Ja en tiennyt, että Uinolla on lukihäiriö, joten ei todellakaan ole tarkoitus valittaa. Mutta näin yleensä tiedoksi.

  T: Pian valmis suomen kielen maisteri

   
 • 1/14/2011 6:15 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  oi miten hellyyttäviä puolustajia..
  kyllä kyllä lukihäiriö on, eikä kaikkia virheitä välttämättä huomaa, vaikka tekstin oikolukisi, mutta olen varma ettei aino tekstejään tarkista (ja onhan hän niin sanonutkin). Pieni vaiva olisi kopioida teksti kirjoitusohjelmaan, joka korjaa virheet automaattisesti, säästyisi näiltä napinoiltakin ja mikä parasta tekstiä olisi mukava lukea.

   
 • 1/14/2011 7:28 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  voijeee mää en ainakaa ikinä huomaa yhtäkää virhettä koska en kiinnitä niihin huomiota, ei oo noin vakavaaa

   
 • 1/14/2011 10:13 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ei herranjestas, mitä väliä toisten kirjotus virheillä,ne tuskin teidän päivää pahentaa tai on kauheasti haitaksi? Pääasia että tekstistä saa selvää. Joillakin on selvästi vaan kova tarve nussia pilkkua pienemmissäkin asioissa:D ei voi kyllä muutakuin nauraa! Ja miksi pitäs korjata semmosia virheitä mitä itse ei huomaa tai ensinnäkään ei tajua, antaa ihmisen olla sellainen kun on:)

   
 • 1/14/2011 10:21 ip. , Blogger Sasse kirjoitti...

  Te tekstintarkastajaihmiset, voin mainita että kaikilla ei pakolla ole mitään tekstintarkistusohjelmaa, ja Aino taitaa kirjottaa suoraan bloggeriin. Aino bloggaa ihan mielettömän tiuhaan tahtiin, ja voitte kuvitella kuin hullusti veis aikaa ja resursseja lähtee tarkistelemaan jokaista tekstiä, varsinkin kun itse virheet on vaikea huomata. Plus, tää blogi on tosiaan vain huviksi ja iloksi, ei pakolliseksi luettavaksi, ja ne jotka kokee ahdistusta tai ymmärtämisvaikeuksia tekstin tähden voi mennä mun puolesta muualle, sillä tästä lukihäiriöstä ja kirjoitusvirheistä on varmaan joka saatanan tekstissä jotain kommenttia, ja ihan henkilökohtasesti vituttaa Ainon puolesta. Mua ei kiinnosta kommentoiko siitä anonyymit tai käyttäjät tai ketä tahansa, vittumaista se on kaikilta.

  Ps, menkää itseenne, ja pitäkää vaikka sitten itse sitä kieliasutäydellistä blogia jossa ei ole yhtään kielioppivirhettä, ja häipykää ahdistelemasta muiden elämää.

   
 • 1/14/2011 10:21 ip. , Blogger Sasse kirjoitti...

  Ps sori Aino mulle tuli suuri halu ranttaa kaikille. XD

   
 • 1/15/2011 5:23 ip. , Blogger uino kirjoitti...

  TORVI!? :D Torvi jos ois kokoja?

  Joo no hoillakin ihmisillä ei oo elämää muuta kuin viilata tyhmistä jutuista, mutta se on niiden elämä ja niiden vika että tollaseen laittaa omaa aikaa. :)

   
 • 1/15/2011 7:38 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  käyppä kattoo tiistaiaamuna klo 7.00, sillon tulee suurin täydennys nettikauppaan :)

   
 • 1/15/2011 11:55 ip. , Blogger Mirella kirjoitti...

  Mitä hemmetin väliä sillä on onko tekstissä kirjoitusvirheitä vai ei? Musta tuntuu, että jokainen lukija ymmärtää kumminkin mitä Aino kirjoituksellaan tarkoittaa, vaikka siinä olisi kirjoitusvirheitä... Lopettakaa nyt jo se ininä. Musta on alusta asti tullut selväksi, ettei tämä ole blogi missä voi lukea upeita kirjoituksia, joten niitä oikeaopillisesti kirjoitettuja tekstejä voi lukea muuallakin jos niin paljon kyrsii..

  Hemmetin torvet... Yleensä oon vaan hiljaa kun ihmiset rupee valittamaan, mutta nyt rupee jo ärsyttää ku niitä valituksia saa lukea jatkuvasti...

   
 • 1/16/2011 4:04 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Itse en sinänsä kohdistanut valituksiani Uinolle, vaan ehkä niille amisjunteille, ketkä täällä paasaa, ettei kirjoitusvirheillä muka olisi väliä. Ei ehkä niinkään tässä blogissa (vaikka itseä tekstin epäsujuvuus välillä haittaa).

  Lisää videoita, Uino! Sua vaan jotenkin jaksaa kuunnella:)

   
 • 1/17/2011 10:57 ap. , Blogger Neea kirjoitti...

  sillon pe aamuna ku mä ton kommentin lähetin ennen kaheksaa, niin sillon oli kokoja myös mustassa xs-m

   
 • 1/17/2011 5:05 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  no voi hyvä sylvi! Ensinnäkin kaikki jotka valittaa kirjoitusvirheistä, saa valittaa kun kerran julkinen blogi on. Kyllä muakin ne kirjoitusvirheet ärsyttää ja usein aika mojovastikin, mutta jos jatkuva palaute asiasta ei auta niin ei voi sitten mitään.
  Toisekseen nää "aino ei oo mitään velkaa kenellekään yhyy olkaa napisijat hiljaa! miettikää miltä teistä tuntuis"-kommentoijat. Ai että miten naurattaa että voikin jonkun tuntemattoman ihmisen blogi ja niihin tulevat negatiiviset kommentit ottaa sydämeen niin pahasti että pitää alkaa puolustelemaan bloginpitäjää, ja vielä ihan kuin parhaasta kaverista puhuisi. No, jos tosiaan tunnette kirjoittajan niin ei siinä, mutta ihan oikeesti jos ootte vaan jotain randomeja niin miten jaksatte sydäntänne purkaa ja sormet vereslihalla täällä puolustella kirjoittajaa, ihan niinkuin hän ei itse osaisi. Joo terve.

   
 • 1/18/2011 11:16 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Nyt oli taas kaikkia kokoja xs-xl välillä kun ite just tilasin :)

   
 • 1/18/2011 1:42 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Nyt on mustia Ässiä :D

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu