Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

16.4.2010

Lettuja ja mansikoita

Vähän on tässä nyt tunnin sisällä ihmetelly kun tullu pari tosi töyketän ja vihaista kommenttia.
 Eihän se oo hirveen kivaa kun eka joku tulee haukkumaan miten on pettyny muhun, vaalennan liikaa hiuksia(jotka on saman väriset kun omat hiukset enkä vaalentanu miltein puoleenvuoteen?), pukeudut tosi epämukavasti, mulla oli likaset ja rumat hiukset, hirveitä postauksia ym?

En tiiä mikä noista on totta mutta hei mäkin olen ihminen, c`moon.
Luuletteko te jotkut että mä vaan otan kritiikin tollein ja heitä sen mun mielestä pois. Oisko kiva että mäkin tuun arvostelemaan teidän ulkonäköä ja kaikkea mahdollista ilman että edes tunnen teitä.

Tietenkin kaikkia ajattelee jostakin kritiikkisesti, mutta mulla ei ois pokkaa/sydäntä mennä sanomaan sitä toiselle ihmiselle, en varsinkaan ilman että voi oikein puolustautua.

Ei mulla muuta jännempää, ei oo kivaa vaan saada p*askaa niskaan pitkästä aikaa.. ja kunnolla.

Onneksi sentään päinä ei mee noista pilalle, mä oon syönyt tääkkä pinaatilettuja ja mansikoita, leikkasin sampan fledan ja nyt ootan että se tulee punttikselta takasin.

Mahtavaa viikonlopun viettia sinne kaikille, olette ihania (paitsi ne jotka haukku mut pystyyn)!
Huomenna taas postauksen merkeissä! :PP

30 kommenttia:

  • 4/16/2010 8:37 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Pinaattilettuja ja mansikoita! Ihmeellinen yhdistelmä... :D Mutta ihan kamalaa miten jotku voi vaan laittaa toisille tommosta kommenttia! Kukkaan niistä ei ole varmasti sanonut kenellekään kasvokkain mitään noin typerää. Mitä väliä sillä on jos vaalennat SUN OMIA hiuksia (hiukses on muuten todella ihanan väriset, värjäisin itselleniki samanlaiset, mutta ne ei varmasti sopis :D). Sun postaukset on just mukavia, tarpeeks lyhyitä, ei mitään turhia jaarituksia. Mutta hyvä kun välillä on jotain "nippeli tieto" -hommeleita susta :) saa tietää vähän kenen blogia sitä oikein lukee. Sun tyylikin on ihan mahtava. Blogisi on ainoa jota jaksan käydä tarkistamassa joka päivä ja selailla vanhoja postauksia jos on tylsää tai ettiä jotain asu ideoita :D Tsemppiä sulle! :)
    -nepsu

     
  • 4/16/2010 8:44 ip. , Blogger Ninni kirjoitti...

    Harmi et jollaa on niin kurja elämä, että tarvii kaataa paskaa toisten niskaa!
    Sun hiukset on älyttömän ihanat, postaukset mahtavia, pukeudut ihaniin vaatteisiin (Etkä varmaan pukeutuisi noin, jos se sun mielestä olisi epämukavaa) ja vaikutat muutenkin aivan mahtavalta tyypiltä! :) <3

    Ps. Meen paistamaan lettuja. --->

     
  • 4/16/2010 9:01 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Etköhän sä alan opiskelijana tiedä parhaiten miten tukkasi värjäät :)Itse olen useemman vuoden sua vanhempi, mutta jotenkin tää oon niin symppis blogi joka saa hyvälle tuulelle, että tulee luettua usein :)

     
  • 4/16/2010 9:11 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Rakastan sun hiuksia! oon yrittäny saada mun hiuksista ton värisiä:( tuloksetta. Eikä tollasista kannata välittää!

     
  • 4/16/2010 9:18 ip. , Blogger kaisakaisa kirjoitti...

    No huoh niille ketä on noin sanonut:o ei mulla ainakaan olisi pokkaa. Mutta Aino oot tosi kaunis ja blogis on ihana, varsinkin kun päivität niin usein=)

     
  • 4/16/2010 9:55 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Tykkään sun blogista tosi paljon!Kivaa piristystä päivään:)Mun mielestä se, miten sä pukeudut tai laitat hiuksias on ihan sun oma asia. Anonyymeillä ei pitäisi olla tähän mitään puuttumista. Kirjoitan itsekin anonyyminä, mutta en jaksa hankkia google tiliä. Tsemppiä, olet tosi nätti!:)

     
  • 4/16/2010 10:13 ip. , Anonymous riika kirjoitti...

    pinaattiletut ja lettuhillo on parhain yhdistelmä! ;> ja noista ilkeistä kommenteista sen verran, että vaikuttaa ihan kaivamalla kaivetuilta valittamisen aiheilta :D haha ihan naurettavaa touhua :) ite en oo kyllä huomannu mitään likaisia hiuksia, hirveitä postauksia tai mitään muutakaan valittamisen aihetta! ja eiköhän sun hiusten käsittelemiset ole ihan sun oma asia. jokainen bloggaaja pitää omanlaistaan blogia, ja jos ei miellytä, voi aina skipata epämieluisan postauksen tai siirtyä mielekkäämpiin blogeihin!

    älä pahoita turhaan mieltäs typerien niuhottajien takia :) sulla on takuuvarmasti paljon kannustajia, jotka tykkää susta ja sun blogista sellasena ku se on (eli ihan huippuna!) :)

     
  • 4/16/2010 10:33 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Voi juma ! Oon sitä mieltä, että mielipiteensä saa sanoa, mutta tarviiko sitä tulla tilittämään ? Siis jos joku ei tykkää menköön muualle !! Väsyttää aina kun joku tulee heittää tommosta p**kaa !

    Tykkään tosi paljon tästä blogista ja haluun tulevaisuudessakin lukee tätä. Joten hus pois inhottavat tyypit !

     
  • 4/16/2010 10:36 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    I ♥ your hair !! =)

    Oon niiin kade. Haluisin ite tommoset tosi vaaleet, mutta mulla on aika tumma iho, joten se ei valitettavasti sovi. =(

    Mutta ihailen kaihoten sun hiuksii. =D

    Ja tää blogi on just hyvä ! =D

     
  • 4/16/2010 10:44 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    pöh:< että jotkut osaa olla ilkeitä! ne on vaan kateellisia sulle;)

     
  • 4/16/2010 11:07 ip. , Blogger Milla kirjoitti...

    Musta on niin tyhmää, jos laittaa tollasia ilkeitä kommentteja. Ei sun hiukset oo mun mielestä likaset :D Pitäkööt kaikki jotka sellasia kommentteja laittaa, nii ne tyhmät kommentit päässään eikä tuu sun päivää pilaamaan :D On ihanaa ku postailet usein! Ja sun tyyli on upea :)

     
  • 4/16/2010 11:25 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Äh, ihan säälittäviä noi valittajat ! Mitä sun hiusten vaalentaminen sun muut niille kuuluu :o
    Sulla on kuule ihana blogi ja tyyli. Täytyy myöntää, että alussa mua häiritsi sun kirjotusvirheet, mutta mun mielestä oot kehittyny sen suhteen ihan huimasti ja nykyään niitä ei oo melkeen ollenkaan, tai ei ainakaan häiritsevää. niiin mutta, ihana oot :)) ja musta on kiva kun uskallat täällä kertoa tollasia juttuja susta, heti tuntuu lukeminen vielä kivemmalta kun vähän 'tuntee' kirjoittajaa. Jatka samaan malliin, äläkä välitä tollasista valittavista paskoista, joilla ei oo muuta elämää kun tulla sulle valittaan. :))

     
  • 4/16/2010 11:39 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Sä oot toinen ihminen jonka mä tiiän et syö pinaattilettujen kanssa mansikoita, aika hassua mun makuun :D Niin ja niistä kateellisista, sydämettömistä, mitään ajattelemattomista tai muuten vaan ilkeiden tyyppien kommenteista sen verran, että koita vaan jättää ne huomioimatta vaikka ne varmaan jääkin ajatuksiin pyörimään. Mä en ymmärrä miks joku haluaa tahallaan pahottaa toisen mielen. Jos ei natsaa niin eikö vois vaan ettiä jonkun toisen itseään kiinnostavan blogin.
    Mut hei onneks sulla on paljon muita lukijoita, jotka tykkää sun blogista ihan hirmusesti :)

     
  • 4/17/2010 12:08 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Onko neiti aatellu tehdä kunnollista huonepostausta tässä lähiaikoina ? SEllasta innolla odottelisin (:

     
  • 4/17/2010 12:29 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Älä välitä muiden tyhmistä kommenteista! Ulkonäkö ei ratkaise mitään. Myönnetään, että ku kävit joskus syksyllä kisiksessä niin kaikki oli vähä et "kuka toi on ja et hirveest meikkii" jne. mut susta on saanu aivan mahtavan kuvan blogisi perusteella ja oon tähän ihan koukussa! Mainitsit tos aikasemmin et sua ärsyttää ku jotku kattoo ja sit jotain nauraa jne. tosiaan muaki ärsyttää sama asia, jos jossain kulkee yksin ja tulee iso joukko porukkaa vastaan ja sit ne alkaa nauraa tms nii tulee heti sellanen olo että ne nauraa mulle! :o
    Mutta tosiaan suuri kiitos blogistas ja oon tosi pahoillani siitä ensivaikutelmasta mikä susta tuli :) Kaikkea hyvää sulle ja Sampalle!

    -Sampan luokkalainen

     
  • 4/17/2010 12:59 ap. , Blogger Claudia kirjoitti...

    Olen niin kyllästynyt ihmisiin, jotka tulevat anonyymeinä haukkumaan. Syy varmaankin on se, että halutaan pilata toisten elämä ja lapsellisuus on ainut asia, mikä luonteesta paistaa esiin (tietysti ilkeyden ja kusipäisyyden kanssa). On naurettavaa haukkua bloggareita, varsinkaan jos ei edes tunne koko henkilöä. Itsellänikään ei olisi koskaan sydäntä mennä haukkumaan muita noin pahasti. HÄVETKÄÄ !

     
  • 4/17/2010 10:14 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Sun tyylis on kehittynyt niin paljon tän blogin aikana - vaikkei se ikinä ookkaan ollut mitenkään huono. Tajusin että itekkin oon yrittänyt pukeutua paremmin, siitä lähtien kun oon alkanut lukemaan ja seuraamaan eri blogeja. Tällä hetkellä kaapistakaan ei löydy niitä "lökäreitä" kuin yhtien chinojen (? :D) verran, joita en muuten oo ikinä käyttänyt. Kotihousut siis pysyy kotihousuina, eikä ne farkut sittenkää oo niin epämukavat. Hameitakin löytyy todella paljon, mutten oo vielä "oppinut" käyttämään niitä. Vaikka intoa löytyiskin niin tuntuu oudolta näiden kaikkien vuosien jälkee kiskoa hame ylle.. :D

    Musta on ihana lukea näitä sulle tarkoitettuja tsemppaus viestejä, sillä näät että sulla on näitä ihania lukijoita kuitenkin enemmistö ;)

    Ja musta jokaisen lukijan olis hyvä muistaa ettei se kuulu itselle miten joku bloggaaja pukeutuu tai värjää hiuksiansa (tai on värjäämättä).. :) Tehköön oman bloginsa ja lukekoon sitten sitä - jos ei kestä miten joku pukeutuu erilailla kuin itse pukeutuisi.

     
  • 4/17/2010 11:38 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Ihme paskan jauhamista noilla haukkujilla, minä ainakin olen saanut tosi ihanan ja suloisen kuvan sinusta blogisi perusteella jota olen jo pidempään lukenut! :)

     
  • 4/17/2010 1:35 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Joillain ei oo kato omaa elämää, niin pitää sitten tulla tänne muita haukkumaan että ois ees jotain mielenkiintoa elämässä:( Käy kyllä vähän sääliks raukat, ei oo kaikki inkkarit kanootissa.

     
  • 4/17/2010 2:03 ip. , Blogger Erika Caroliina kirjoitti...

    Mä tiedän ton tunteen, ja tiedän kuinka se ottaa päähän. Tästä pitää jankuttaa ja jankuttaa mut ne ei ymmärrä että noi kommentit voi jättää nätisti oman päänsä sisään. Ne haluu muille pahan olon koska itsellä ei taida olla kaikki johdot seinässä. Niiden pitäisi katsoa peiliin ja miettiä että onko asiat oikeesti niin miten ne sanoo. Mutta KATEUS sitä se on. Outoa, koska jos mä olen "kateellinen" jonkun ulkonäöstä tai vaatteista en todellakaan hauku vaan kehun sen maasta taivaisiin. Näiden ihmeellisten Anonyymien rinnalla tulee kyllä oma elämänilo pinnalle ! :D

     
  • 4/17/2010 2:46 ip. , Blogger Pihla kirjoitti...

    no älä välitä ! tää on tosi mahtava blogi, tosi kiva ku joku jaksaa tällasta tehä, sulla on ihana tyyli ja hyviä postauksia, tsemppiä jatkossakin !

     
  • 4/17/2010 4:20 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Anna noitten älyvapaitten kommenttien mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos! Ei tollasesta kannata välittää :] (tiedän et helpommin sanottu, ku tehty..) Musta sulla on kivoja ja tyylikkäitä vaatteita sekä omanlaises persoonallinen tyyli♥ i love it :]
    Jatka samaan malliin, sun blogia on mukava lukea :>

     
  • 4/17/2010 4:42 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Mun mielestä sun tarvii kestää kritiikkiä, edes vähän.. ei sulle ny niin kamalasti negatiivista palautetta voi tulla ku ei sulle kommentoida mitenkään kauheesti.. Sä oot ite valinnu alkavas blogaajaks.. lopeta tää blogi, jos et kestä palautetta.. odotatko pelkkiä kehuja..?

     
  • 4/17/2010 4:59 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Kyl ne jotka sua on haukkunu ni taitaa olla vähän kateellisia sulle. Mutta usko pois, sä oot tosi nätti! Ja voisivat olla kommentoimatta tollasta paskaa!

     
  • 4/17/2010 6:23 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Mun mielestä sun blogi on iha paras,on pakko lukee joka päivä =) oot myös tosi nätti ja käytät ihania vaatteita <3 älä välitä noist pa*kan puhujist ne o vaa kateellisii sulle :>

     
  • 4/17/2010 7:08 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Tiiän ton tunteen. Mut toisaalta älä ota siitä ittees vaa ota palaute rakentavasti (ellei se oo sit semmosta oot ruma jne.) (:

     
  • 4/17/2010 7:18 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Olen samaa mieltä että kritiikkiä pitäisi kestää MUTTA hyvä kritiikki on ASIALLISTA ja PERUSTELTUA. Turha haukkuminen ja mollaaminen vain kumpuavat ihmisen sisältä, ja kateus on yksi yleisimmistä syistä toisen päivän pilaamiseen. Kaikista ei tarvitse tykätä, mutta ei sitä tarvitse tulla keskisormi ojossa huutamaan. Itse tykkään tästä blogista ihan mielettömästi, aina kun käyn koneella odotan innokkaasti mitä kaikkea tänään saa lukea. Tämän blogin seuraaminen voisi käydä ihan harrastuksesta (; Jatka samaan malliin ja unohdat turhat paskanpuhujat!

     
  • 4/18/2010 1:42 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Myönnän et ekakerran ajattelin sun kuvist et oot joku pissis joka haukkuu muita :( mut sit ku aloin lukee sun blogias iha kunnol ni tajusin ettet oo sellanen ja vaikutat tosi ihanalt ihmiselt ! <3
    plussaa viel siitä et päivittelet nii usein,on tosi kiva ku melkee ain on uutta luettavaa <3 jatka samaa rataa =)

     
  • 4/18/2010 6:39 ip. , Blogger Janika kirjoitti...

    Tulin tän postauksen takia niin onnelliseks kun huomasin et moni muukin syö pinaattilettuja mansikoiden kanssa !:D Monesti oon miettiny et oon varmaa ainoo kuka syö pinaattilettujen noin hyvän lisuukkeen kanssa, mutta nyt saan huokaista helpotuksesta, jos joku kysyy et minkätakia syön niitä noin:D Vastaukseksi voin tokasta vaan et ''enpäs ole ainoa, yks toinenki bloggaaja tekee näin'' ja mässätä lettuni rauhassa:)

     
  • 4/18/2010 8:55 ip. , Blogger Winna kirjoitti...

    Kylmät, sydämettömät ihmiset. Turha sanoa ohjeeksi, että älä välitä, koska se kuitenkin jonkin aikaa jossain tuntuu. Menee kuitenkin ohi. Onneks :) Sä oot ihana. Sulla on tyylikäs ja miellyttävä elämä. Ja puhdas tukka! :) Häntä pystyyn.

     

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu