Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

16.5.2010

Pidennykset

Mä oon nyt vakavissani miettiny hankkia hiustenpidennyksiä mutta niiden kanssa on silti aika kivasti ongelmia.
Löysin sivuston josta olen kuullut paljon hyvää ja katselin muutamia vaihtoehtoja.
Parhaimmat vaihtoehdot sivuilla oli clip-on pidennykset.
Tai teippipidennykset, itse olin ajatellut lettipidennyksiä ja en sitten tiedä että onko ne tuolla toisella nimellä vai olenka vaan niin tyhmä :D

Mä oon nyt vähän ulkona näistä jutuista ja olisi kiva jos joku osaisi valaista ja kertoa mikä olisi mielestäsi parhain mitä olet käyttänyt?
Sinetit oisi ehkä parhaimmat mutta kenelläkään ei valitettavasti ole sitä konetta jolla sulatetaan liimat.

 Mutta kiitos paljon avusta jos joku osaa valaista tietämätöntä :)
Värikin olisi vielä hakuisessa kun noista ei ikinä tiedä..

Tunnisteet:

33 kommenttia:

 • 5/16/2010 3:06 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  clip on:it ovat todella hyvä ja edullisin vaihtoehto, noista muista tuppaa lähtemään tupsuja ja kaikenlaista irti ja niitä ei voi esim yöksi tai suihkun ajaksi ottaa pois ja clip on:it kestävät kyllä pisimpään mielstäni :)

   
 • 5/16/2010 3:12 ip. , Blogger Timjai kirjoitti...

  Sinetit oli ihan jees siihen asti, kun ne alko tippumaan ja valumaan, ne lähti kaikki tosi inhottavasti ja olin melkeen toispuolinen ennen korjailua :s Mun kokemus ei siis ollu hyvä.

  Clipseissä on oma vaivansa ja oon nähny sellasia clipsien pitäjiä, jolla on repeytyny omat hiukset päästä! Kaamea näky suoraansanottuna! Mutta neki on ollu yksittäistapauksia, itelle haluaisin clipsit nyt kesäksi! Pääsis uimaan ja ku pidennyksissä on kauhea hoitaminen niin se jäis vähemmälle.

  Ompelupidennyksestä kampaaja kaveri sanoi, että ne vahingoittaa omia hiuksia vähiten. en tiiä, koska ei ole tästä kokemusta. :)

  Ite tykkäsin teipeistä eniten, peseminen on oma vaivansa, mutta oikein toidettuna ne pysy hyvin siihen korjailuun saakka :) Ne ei ainakaan tippunu pois tai näyttäny kauheilta!

  Tässä vähän tällästä mun kokemusta, muilla voi olla erillaiset :)

   
 • 5/16/2010 3:28 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ainakaan noita teippejä ei kannata ottaa. ite oon kokeillu ja muutama kaveri, eikä oltu hirmu tyytyväisiä.
  klipsejä oon kans kokeillu ja ne oli iha hyvät paitsi että ne näky ikävästi aina välillä.
  suosittelen siis sinettäjä.

   
 • 5/16/2010 3:34 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mulla on ollut aikoinaan lettipidennys, teippipidennys ja clip-onit. Noista parhaimmaksi olen todennut teipit!

  Letissä on ainut se huono puoli, että se tosiaan aluksi kiristää siellä takaraivolla ihan mukavasti. Toisekseen, siinä on hankala saada niitä pidennyksiä myös ihan sivuille asti, usein ne pidennykset siis keskittyy takaraivoon. Totta kai hyvä tekijä saa ne tehtyä onnistuneesti, mutta päänahka on aika herkkänä sen letin kiristyksen ja hiusnauhan ompelemisen jälkeen (kuten myös tekijän sormet ;)).

  Clip-onit on jees ja tosi helppo laittaa päähän, kunhan aamusta irtoaa vaan hieman lisää aikaa. Mua itseäni kyllä välillä arveluttaa, että näkyykö ne klipsit hiusten seasta ja pitää tarkkailla peilistä, koska välillä tuntuu, että ne ei meinaisi pysyä, vaan liukuu alas (mulla tosi liukas hiuslaatu).

  Teipit taas on helppo ja nopea laittaa, sekä niiden huoltokin on nopeaa. Ei minkäänlaisia kipuja päänahassa (onneksi!). Teipit on myös niin litteitä, ettei niitä huomaa hiuksista, ellei nyt sitten ole liian pitkä huoltoväli ja teipit roikkuu jo 20 cm hiuksista :D Mutta itse olen kumminkin ollut teippeihin kaikista tyytyväisin, noista sineteistä ei valitettavasti ole kokemusta!

  Mulla on muuten yksi ylimääräinen ja käyttämätön teippipuntti, tilattu Dreamhairista. Tässä olisi linkkiä, jos kiinnostaa: http://www.dreamhair.fi/303,teippihiusn.-55cm-60-.html

  Mä tilasin noita aikoinaan kaksi, mutta yksi riittikin hyvin omaan tukkaan, joten jos kiinnostaa ostaa vaikkapa puoleen hintaan, niin myynnissä on! Kuviakin saat toki :)

   
 • 5/16/2010 3:53 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  osta mieluummin hairtrade.comista, saat vähintään yhtä hyvää laatua ja halvemmalla.

   
 • 5/16/2010 4:17 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Eikö siellä sun koulussa voi sulattaa noita pidennyksiä? :)

   
 • 5/16/2010 4:22 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Eii äläää, sulle sopii noi nykyset niin perhanan hyvin!

   
 • 5/16/2010 4:50 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Sinetit on parhaat, osta sellaset ja mee kampaamoon laitattaa :)

   
 • 5/16/2010 5:19 ip. , Blogger fatty kirjoitti...

  Mä oon vannoutunu klipsipidennysten käyttäjä! Oon kokeillu myös sinettejä, mut en kyllä voi suositella niitä kellekkään. Omasta tukasta lähti puolet ja päänahka kärsi. Pystyin pitään niitä 2 kuukautta, kunnes mulle riitti.

  Sit hankin klipsipidennykset, niistä saa paksummat ja luonnollisemman näköset, tosin ponnarille on hankala laittaa. Ne saa pois kun haluaa, ja voi olla lyhyellä tukalla jos mielii. Ittellä on ollu noi yli vuoden, edelleen hyvässä kunnossa. Suosittelen!

   
 • 5/16/2010 5:30 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  miten sulla on varaa noihin??

   
 • 5/16/2010 5:56 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Siul sopis miu mielest tosi hyvvi nuo pidennykset:--D mutta myyös siul sopii nuo luhyet :)

   
 • 5/16/2010 5:58 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ihanii pidennyksii mut hirmu kalliita =) asutteks te muuten omakotitalossa ?

   
 • 5/16/2010 6:31 ip. , Blogger Eve kirjoitti...

  teippipidennykset on siis sellaset, jossa hius pistetään semmosen kahden teippi tsydeemin väliin jossa on hiukset siis luonnollisesti kiinni. Teipit saa sitten vaihdettua niistä kun menee huonoon kuntoon. Niitä voi pitää about 2kk yhteen putkeen.
  Itelläni on ne ja tykkään tosi paljon. Ei mitn ongelmia ollut niiden kanssa, eikä ole tipahdellut päästä. :D
  ja väristä sen verran, että sun kannattaa ottaa varmaan vaalein mitä löytyy. Pidennyksiä voi värjätä itse ja pestä vaikka sinisellä (hopea) shampoolla jos on liian keltainen. Tosin niihin teippeihin ei saa osua silloin.
  Mutta sultahan se varmasti onnistuu kun kampaajaksi opiskelet. ;)
  löysin myös http://yummy.indiedays.com/2009/10/18/pidennyksista/ tuollaisen josta ehkä voi saada paremmin selvää kun mun höpötyksistä : )

  toivottavati selvensi vähän

   
 • 5/16/2010 6:41 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  älä ikinä laita sineteillä! omaa hiusta lähtee juurineen irti kun haluan ne sinetit sitten pois. teippipidennös pysyy hyvin ja ne on helppo laittaa kotonakin päähän :) itselläni nyt teippi ja tykkään, letti oli mun mielestä kans ihan kiva kun ei tarvinnut olla varovainen sen hoitoaineen kanssa..

   
 • 5/16/2010 7:12 ip. , Blogger Alexandra kirjoitti...

  Mulla on ollut teippi-, ompelu- ja clipsipidennykset. Jokaisessa hyvät ja huonot puolet. Kannattaa miettii tosi tarkkaan MIten käyttäisit pidennyksiä. Ja millaset elämäntavat on. Kuulostaa oudolta ehkä mut noi on loppupleleissä sikä tärkee seikka.

  Esim jos urheilet paljon, on helpompaa että pidennykset saa pois itse urheilutapahtumaan, on helpompaa ja nopeampaa selviytyä suihkusta ilman pidennyksiä, ja muutenkaan pidennykset ei tykkää paljon suihkussa käymisestä. Blondi menee varsinkin tosi huonoon kuntoon nopeesti.

  Mun mielestä Klipsit on hyvät jos tukkaa ei halua pitää pidempänä kuin silloin tällöin. Helppo ja niopea kiinnitettävä,mutta niitä ei kannata pitää päivittäin, sillä rautaa hiuspohjassa katkoo ennen pitkään tukan ja aiheuttaa "kaljuja kohtia" (esimerkkinä lue tämän postaus blogin loppupäässä kuvien kera http://inhimillinenturhamaisuus.blogspot.com/2010/01/020110.html)

  Ompelu on paras jos sulla on joku kaveri joka voi tukan sulle aina laittaa. sen voi ottaa itsekin sitten pois kotona helposti jos ne on tarvetta huoltaa eikä sitä sillä hetkellä saa huollettua, Pysyy pitkään päässä ja suht nopee laittaa. (voin laittaa sulle sen koulussa jos haluat (: laitoin katjalle viime torstaina ja meni päälle tunti tukan laittamiseen)

  Ja teipit oli musta ihan ok, tuntuvat ehkä paremmalta päässä kuin esim ompelu, mutta suoraan sanottuna veemäiset pestä ja kuivata. aikaa tuhrautuu suihkussa ja kuivaamiseen paljon! ja jos teippipidennys lähtee on todennäköisempää että se pelkkä teippi jää tukkaan ja on aikamoinen limaklöntti siellä seassa. Joillakin katkoo myös tukkaa. (osaan laittaa teipitkin jos haluat, se onnistuu kans. ja laittoon menee 15 min)

  Ja sinettejä en suosittele missään nimessä sulla ei ole ennenpitkään tukkaa päässä ollenkaan, ja katja tästäkin oiva esimerkki, sitä kannattaa jututtaa sinettien tiimoilta. kuulema kuitenkin luonnollisimman tuntuinen päässä. (:

  Ainiin ja jos et oo varma pidennyksen väristä osta AINA vaaleempaa koska sen voi värjätä/sävyttää tummemmaksi mutta pidennystä ei saisi koskaan vaalentaa.

  HUHHUH.. tulikohan nyt tilitettyy kaikki :D

  ei muuta ku lykkyä pyttyyn <3

   
 • 5/16/2010 7:22 ip. , Blogger JISP kirjoitti...

  Aah oon haaveillu niin pitkään pidennyksistä, ja tuolla sivulla näyttäs olevan hyviä. Raskiskohan tilataa:D

   
 • 5/16/2010 7:47 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mulla on ollut sinettipidennykset, ja suosittelen että et ota. Ehkä tosi luonnollisen näköset, mutta kun alko mennä sieltä tyvestä takkuun nii not nice. (Itse selvittelin niitä kyllä joka ilta) mutta silti alko mennä ja omat hiukset oheni paljon, kuuntele varoituksen sanaa :p mulla on ehkä saman mittaset hiukset kun sulla, eikä ne oo mun mielestä ihan järkyttävän lyhyet, mieti oikeesti haluatko pidennykset, ei se kasvattaminen oo niin kauheeta ja nauti lyhyistä hiuksista ja niiden eduista, vähemmän hoitamista. Sanoisin että clip-onit kun kesä tulossa ja luultavastikkin uintia, itse kasvatan ja jätän pidennykset taakse :)

   
 • 5/16/2010 8:02 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Älä ainakaan sinettejä ota! Itse halusin viime keväänä sinetit valmistujaisiin kun oma tukka oli niin ohut ja apätasainen (otin siis tuuhennukset eli hirveästi ei pituutta tullut). Koko homma oli fiasko alusta asti. Sinetit oli kampaajan mukaan kovinta laatua mitä hän on nähnyt (sanoi siis operaation jälkeen) ja siltä ne kyllä tuntuikin! Tuntui ihan siltä kun jotain ötököitä olisi möngretänyt päässä ja ne kutitti. Alkuun se oli tosin normaaliakin, ois varmaan helpottanut jos oisin pidempään jaksanut pitää niitä päässä. Kolme viikkoa niitä jaksoin kunnes luovutin ja menin poistattamaan ne. Sinneppä meni rahat.... Peseminen oli myös vaikeaa ja tuntui että harjatessa hiukset aina kärsi (vaikka oli luonnonharja.

  Itse olen pitkään harkinnut noita clip on pidennyksiä ja suosittelen niitä sinullekkin. Ne saa pois päästä kun haluaa ja voi olla välillä lyhyellä tukalla, eikä tarvitse tuskailla hiuksia pestessä jne. :)

   
 • 5/16/2010 8:28 ip. , Blogger Carita kirjoitti...

  Käy katsomassa Afrocarelta tai Hairtradelta, sillä niistä saa pidennykset jopa alle 50€

   
 • 5/16/2010 9:00 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  clipit kestää pisimpään ja aina ei tarvii ees laittaa, jos menee lenkille ja muualle. niitä on myös helpoin hoitaa, kun ei tarvii repii omaa päänahkaansa niitä selvittäessä. oon itte tilannu rapunzel of swedenistä tai miten kirjotettiinkaan kahet vaaleet ja yhet tummat ja kaikki on ollu hyvii!! mut vinkkinä sieltä kuvat näyttää hieman vaaleemmilta, kuin hiukset ovat oikeasti, mutta suunnilleen samat! hopeeshamppoo on auttanu mua saamaan omasta ja clipsuista samansävyisiä vaaleita! olen myös värjännyt vaaleat clipsit tummaksi ja lopputulos oli ihan hyvä!!! kestävää laatua ovat. clipit menee puol vuotta hyvin hoidettuna!! sinetit sen non kuukauden päässä...

   
 • 5/16/2010 9:00 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mulla oli sinetit eikä enää ikinä niitä. :D Sen lisäks et hiukset kasvaa, niin sinetit liukuu helposti ja alkaa näkyä hiusten seasta. Poistamisessa ei voinu välttyä siltä että omia hiuksia lähti + päänahka oli ihan hellänä KAUAN. :D Itse tekisi mieli kokeilla teippejä, kun kuullut niistä niin hyvää juttua.

  Ps. Sulle sopii niin ihanasti noi lyhyet, etten haluis nähdä sulla pidennyksiä ollenkaan!

   
 • 5/16/2010 10:08 ip. , Anonymous mali kirjoitti...

  Itselläni oli sinetit ja mielestäni ne olivat hyvät, voisin ottaa toistekki. Tietenkin ne alkoivat takuttua juurista, mutta poisto vaiheessa nekin selvisivät nopeasti. Omaa hiusta ei poistattaessa lähtenyt eikä päänahka ollut kipeä taikka hius olisi huonontunut, vaikka ne omatoimisesti revin kamman ja rypsiöljyn avulla pois :D Kyllähän ne parin kuukauden jälkeen alkoivat pikkuhiljaa tippua pois ja silloinhan huoltokin olisi. Tietenkin sinetessä on se oma vaivansa pesun ja esim. suoristusraudan kanssa mutta siihen tottuu kyllä :)

  Sinetit tilasin Rapunzel of Swedeniltä ja hiukset saapuivat parin päivän sisällä postilaakkoon ja hiukset olivat mielestäni laadukkat ja hyväkuntoiset ja värikin osui juuri oikeaan, eli mielestäni sivun värit vastaavat aika hyvin saapuvien hiusten väriä. Toivottavasti tästä oli nyt jotain apua :))

   
 • 5/17/2010 12:50 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Eiks sun pitäis tietää kun alan ammattilaiseks opiskelet.

  Teipit on parhaat ja lettipidennys on jeesuksen ajoilta ja se kone jolla sinetit laitetaan kiinni on KOLVI.

   
 • 5/17/2010 3:31 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  teippipidennykseen ostat hiusnauhaa =)

   
 • 5/17/2010 4:10 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ehdotan great lenghstejä!

   
 • 5/17/2010 4:10 ip. , Blogger Suski kirjoitti...

  sinetit ehdottomasti :)

   
 • 5/17/2010 6:09 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ittelläni on rapunzelilta noi platinablondi #60 eli vaaleimmat (?) clip-onit ja muuten hyvät, mutta väri ei kyllä vastannut odotuksia. oli aika lailla keltaisemmat ja tummemmat kuin ajattelin, vaikka itselläni ei edes aivan platinanväriset hiukset olekaan. luulen siis, että noissa väreissä saattaa rapunzelilla olla vaikeuksia sinun hiusten värillä...

   
 • 5/18/2010 1:21 ap. , Blogger naeh kirjoitti...

  teipit on paras. Itellä ny teipit ja tosi hyvät on <3 pysyy hyvi, helppo laittaa ja ottaa pois jaja. NE on helpoin laittaa uudellee, ei tarvii joka kerta ostaa uusii hiuksii ! joten TEIPIIIT ehdottomasti. Kaikki sanoo sitä.

  sinetit on iha kamalat ottaa irti, iha tuskaa. Monet sanonu sitä.

   
 • 5/18/2010 1:45 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  HAHAHA mitäs meikä ny sekoili tuola, siis LETTIpidennykseen hiusnauhaa :D

   
 • 5/18/2010 6:45 ip. , Blogger Homonyymi_ღ kirjoitti...

  Clip on:it on ehdottomasti paras vaihtoehto, näin niitä ja teippipidennyksiä kokeilleena. Helppo aamuisin tunkea päähän viidessä minuutissa ja jos ei jostain syystä jaksa, niin voi yhtä helposti saada pois. Teippejä piti koko ajan olla uusimassa ja blah. :D

   
 • 5/21/2010 12:06 ap. , Blogger Mirette kirjoitti...

  Mä oon itte kuullu tosta saitista vaan huonoa, kannattaa lukea keskustelupalstoja. Esim hiusten laatu ei oikeesti vastaa aitoa hiusta, ja niitä on laitettu väärin päin jne. Mun ystävä tilas tuolta ja lähetti reklamointina takaisin heti kun meni heti ihan takkuun :(

   
 • 5/21/2010 10:19 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  lettipidennykset ovat parhaat, olen käyttänyt niitä monen vuoden ajan silloinkun on ollut tarvetta saada pituutta tukkaan:) suosittelen.

   
 • 6/06/2010 11:44 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  "koko ajana laitetta tukkaa" oonko tyhmä kun en tajua mitä tuossa tarkotetaan?
  Kiva blogi, ja kaunis oot! :D

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu