Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

30.6.2010

Ehkä olen, ehkä en?

Mä en haluis tehä tällästä postausta, mutta nyt ei päässä pyöri hirveästi muutakaan, ja tää on kyllä mun "päiväkirja". Tuntuu jotenkin nyt että kaikki ei vaan mee putkeen, ekaks mulla on ollu tälläinen on/off nuha ollu jo viikon. Se lähtee ja tulee takasin pahempana enkä kestä tätä enään kohta, varsinkaan kun mun työ on jatkuvaa puhumista. Sitten vielä se että sain kuulla eilen huonoja uutisia mun papasta ja siitä mä en täällä kyllä enempää tahdo kertoa, enkä pystyisikään.

Tuntuu että nyt kesällä pitäisi ottaa rennosti ja nää lähiviikot mä oon enemmänkin stressannut, varsinkin sitä kun mä haluisin lomailla ja pitää koulusta vapaata, mutta alotin noi kesätyötkin. Se on tosi hyvä asia ja ihanaa tehdä töitä mutta tuntuu välillä että oon tosiaan vapaan tarpeessa, ettei tää pää räjähdä. Onneksi 3vk ulkomaan matkaan on enään vajaat 2 viikkoa jäljellä, joten se auttaa ainakin jaksamaan, ajatus lomasta.
Välillä tuntuu että mä haluisin ottaa tästä blogistakin vapaata, rehellisesti sanottuna mun tekee enemmän ja enemmän lopettaa/ pitää paussi, mutta osa musta sitäkää ei halua tehdä. Eli tunteet on ärsyttävä ristiriitaiset!

Vasta nyt ekoja kertoja kommentit on alkanu pahasti kolauttaa mun itsetuntoa ja välillä tuntuu etten haluisi enään tehdä postausta ja kertoa mun päivästä kun aina joku keksii jotain haukkumisen arvoista. Niita kommentteja ei noin vaan noi eliminoida, ne varmaan tietää joilla on blogi ja tulee kommentteja ihan tarpeeksi päivittäin, että miltä tuntuu kun sulle tuputetaan negatiivista koko ajan. Sen ottaa itteensä pakosti ja nykyään vähän pelottaa tulla bloggeriin katsomaan kommenttini.
Tuntuu että jotkut ei voi hyväksyä että ihmiset muuttuu ulkonäöllisesti 2vuoden aikana, ja jotkut miettii mitä "vanhalle Ainolle" tapahtu. Aino vaan vaihto erilaisiin vaatteisiin, värjäsi tukan takaisin blondiksi ja on muuten samanlainen. Tällä hetkellä mä ainakin yritän jatkaa tätä blogia, sillä mä rakastan tätä, en tiedä mitä yksinäiset illat tekisin ilman tätä? Katsoisn teeveetä?

Ehkä mä tokenen tästä itsesäälistä, ehkä siihen menee pari viikkoa  tai ehkä mä en vaan enään jaksa. Sen näkee sitten kun ihmiset alkavat vähän miettimään.
Halusin nyt tän kertoa teille ihan sen takia ettette ala kaikki hirveesti ihmettelemään miksi ehkei postauksia tule enään kaksi kertaa päivässä, miksen jaksa vastailla jokaiseen kommenttiin tai olla iloinen.

58 kommenttia:

 • 6/30/2010 7:01 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  voi raukka ): mullaki on joskus tullu semmone fiilis et haluais vaa jättää kaiken negatiivisen taaksee ja tehä jotai kivaa, mut kuitenki se tulee aina jostai jotenki. toivottavast sä jatkat pitää tätä blogii koska iha rehellisesti sanottuna en jaksa enää käydä koneella muuten ku vaa kattomas ootsä tehny postauksen. mut pärjäile, parane ja hyvää loppukesää !
  - sofiie :)

   
 • 6/30/2010 7:04 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  huhuhuuhuhhuu, aino no stress!

   
 • 6/30/2010 7:16 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  anonyymi: no älä :D mulla oli toi sama yli vuos sitten, ja silloinhan "lopetin" blogin pariks kuukaudeks kai? Ihana kyllä kuulla ja just sun ja muiden lukijoiden takia tykkään kyllä näitä postauksia tehdäkkin. kiitos paljon :)

  anonyymi: no älä.. vaikiaa

   
 • 6/30/2010 7:18 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  älä välitä niistä ilkeistä kommenteista, oikeesti oot tosi kaunis nuori nainen ja varmasti mukavakin=)älä lannistu, vaan keep going.

   
 • 6/30/2010 7:29 ip. , Blogger sanna kirjoitti...

  musta oot tosi kaunis ja kaikkee. ehkä oot pakostikin muuttunut siitä, kun aloitit tän blogin. kun ihmiset vanhenee, saattaa muuttua. jokainen on joskus, esim. eihän enää teinitkään leiki barbeilla, sekin on jo muutosta. HALOOO, herätkää ihmiset! ja antakaa toiselle tilaa elää. ei joka asiasta tarvi tulla valittaa. jos ei oo mitään hyvää sanottavaa, olkaa hiljaa. alkaa lukijaakin ärsyttämään tollanen teksti. ajatelkaa miltä teistä itsestänne tuntuisi lukea todella negatiivista palautetta joka päivä. "kohtele muita niin kuin haluaisit kohdeltavan itseäsi." niin se vain menee. karu totuus, Anonyymit.

  Olet tästä kaikesta huolimatta jaksanut painaa eteenpäin. täällä ruudun takana voin sanoa, että oon tosi ylpeä susta! kun vain jaksaisit eteenpäin. olet todella kaunis, ja mielestäni sulla on omaperäinen tyyli, ja pidän siitä. Ja miten niin muka et erotu joukosta?! Kyllä todellakin erotut! Tuollainen kaunis ja muutenkin tosi tyylikäs ja "kiltti naapurintyttö" erottuu joukosta!

  Keep going Aino! Lopussa kiitos seisoo! (:

  ps. oon lukenut sun blogia jo kauan, ja todellakin jatkan sen lukemista, jos vain sinä jaksat sitä kirjoittaa! (:

   
 • 6/30/2010 7:35 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Tuo on niin inhottavaa, kun lauotaan negatiivista kommenttia. Mutta vaikka kuinka toivoisi, niin ei sitä saa loppumaan. Aina on henkilöitä, jotka kiusallaan kirjoittavat ilkeyksiä, ovat kateellisia jne. Ja monet saavat pienestä asiasta hyvin suuren negatiivisen asian. :/

   
 • 6/30/2010 8:01 ip. , Anonymous nöpönassu kirjoitti...

  Hööh, harmi kun on tollaset fiilikset:-( Ja vielä lomalla. Suosittelisin sullekkin, että poistat kommentoinnista anonyymimahdollisuuden. Näin saat eliminoitua helposti turhat anonyymit pois. Kannattaa harkita tota:--)

   
 • 6/30/2010 8:05 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Aino, voin kertoo että mua alko vituttaa ihan kauheena sun puolesta, ku luin ton yhen postauksen kommenttei. Jos sua tullaan haukkumaan, oot tietysti ihan helvetin paska ihminen jolla on kusi noussu hattuun jos vastaat samalla mitalla takaisin. Siis sunhan pitäis vaan olla hiljaa ja kuunnella ku muut haukkuu sut lyttyyn! Siis mitä vittua :D:D:D:D:D Mikä noita ihmisiä vaivaa? Kenen mielestä voi olla oikeudenmukaista se, että Ainoa saadaan täällä netissä tulla haukkumaan miten pahasti vaan, muttei Aino saa vastata, ainakaan ilkeästi? Tekis mieli repiä hiukset noiden idioottien päästä :D
  Ja mitä pellejä nekin oli, jotka ei tajunnu sitä Sampan äiti sarkasmijuttua ja sitten vielä tuli aukoo siitä et "kuka nyt tajuis sun sarkasmii!!!!!" hahahahhahahaha anna mun kaikki kestää :D Tsemppiä Aino, oot ihana!

   
 • 6/30/2010 8:33 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  vitusta noi typerät haukkujat ) : oot paras !

   
 • 6/30/2010 8:42 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Hei ja terveisiä Keski-Euroopasta!

  Oon lukenut sun blogia KAUAN, reilusti yli vuoden veikkaisin, kuitenkin öbaut alusta saakka.
  Oot todella kaunis ja sydämellisen olinen ihminen joka pukeutuu UPEASTI!

  Suomi on täymmä pikkumielisiä ihmisiä, joiden elämäntarkoitus tuntuu olevan itseään paremmannäköisten ihmisten mollaaminen. Älä huoli. Naamakkain nämä aivokääpiöt ei KOSKAAN pystis tulla sanomaan sulle mitään.

  Toivoin oikasti, ettet lopettaisi blogiasi, koska niin monen muunkn lailla haluan edelleen seurata tyyliäsi ja sen kehittymistä.

  Olet todella kaunis ja osaat pukeutua klassisella tavalla mutta silti ikäryhmääsi sopivasti.

  Sinulla olisi oikesti mahdollisuuksia kauneusalalla esimerkiksi Ranskassa.

  Blokkaa nopeasti anonyymikommentit ja anna vain rekisteröityneiden kommentita blogiasi.

  Rakkaudella ja voimahalauksella,

  M.

   
 • 6/30/2010 8:51 ip. , Anonymous :)))))) kirjoitti...

  onks sulla irc-gallerias kuvii? :)

   
 • 6/30/2010 8:53 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Älä lopeta blogin pitämistä. Tää on mun lempi blogi ja ensimmäinen mitä aloin lukemaa. Kyl toi tunne menee sit ohi ku pääset sinne lomalle rentoutuu :)

   
 • 6/30/2010 9:10 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ne jotka sua haukkuu on kateellisii aiva varmasti! tää blogi on niin paras ja oot niiin kaunis jaja kaikkee =) älä ainakaa poista tätä pliiiis.
  pakko viel sanoo et se on enää, ei enään, sori pilkunviilaus :D

   
 • 6/30/2010 9:15 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Älä lopeta blogin kirjoittamista, välillä on varmaan vähän vaikeempaa ja välillä taas ei. Itse olen lukenut noita kommentteja mitä olet saanut. On siellä huonoja kommentteja missä haukutaan, mutta hyviäkin kommentteja löytyy :) Blogiasi on kiva seurailla, joten toivottavasti et lopeta! (: Mut pärjäile! :)

  -Mirkk- :)

   
 • 6/30/2010 9:31 ip. , Blogger Timjai kirjoitti...

  Kun lähdet sinne ulkomaille, niin älä ota konetta mukaan. Kun lomailet suomesta, lomaile blogista :) samalla saat pidettyä oikein super loman kaikesta stressaavasta ja huolehdit vaan omasta hyvinvoinnistas :) Tietty sun kuulumiset ois kiva kuulla myös täällä blogissa, lomapostaukset on ihania! Mutta kuuntele sun omaa fiilistä ja älä ajattele liikaa blogipostauksia. Saahan sitä blogistaki lomaa piettää, ku blogin pitäminen on tosi raskasta!

  Samalla voit lomaillessa miettiä, haluatko jatkaa blogia.. Toivottavasti haluat, koska sun blogi on IHANA<3

   
 • 6/30/2010 9:41 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  höh! älä anna tyhmien anojen masentaa sua, oot kaunis ja fiksu nuori nainen, sano muut mitä sano! jos susta tuntuu et tarviit lomaa blogista, niin anna mennä, kyllä me jaksetaan oottaa sua. :) oot loistava!

   
 • 6/30/2010 9:46 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Älä nyt ihmeessä lopeta kirjoittamista!Aina kun olen netissä-(päivittäin) käyn kattomassa,josko sulta olisi tullut postaus,postaus joka saa suupielet korviin hyvätuulisuudellaan!,ja sun ihanalla tavalla yhdistellä vaatteita.Kerrot myös kivasti sun arkielämästä,miehestä,ystävistä&perheestä.Olen seurannut puolitoista vuotta blogiasi,ja olet kirjoittajanakin kehittynyt melkoisesti.Hyvähyvä!
  Tämän kommentin kirjoittaja on 32-vuotias äiti,joka toivoo tyttärestään samantyyppistä kuin susta =) !

   
 • 6/30/2010 9:50 ip. , Blogger Milja kirjoitti...

  Sun blogi on mun yks lemppareist, toivon ettet lopettais.
  Mullekki tulee negatiivist kommenttii aina välil, mut koitan olla välittämät.

   
 • 6/30/2010 9:52 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mun oli nyt pakko kirjottaa kommentti ton tekstin lukemisen jälkeen eikä tän ei oo tarkotus olla mitään haukkumista. Mua ajoittain todella ärsyttää sun postauksien lyhkäisyys (ei usein) ja kirjoitusvirheet. Mutta oon kuitenkin tajunnut, että en mä saavuta itselleni mitään sillä, että jatkuvasti huomauttelisin ja kommentoisin ikävästi toiselle. Koska ei kukaan, en minä, sinä tai muutkaa, ole täydellisiä.
  Käyn lukemassa sun postauksia yleensä päivittäin jopa parikin kertaa :) Todella toivon, että jatkat vielä. Moni jää varmasti kaipaamaan sun postauksia, jos päätät lopettaa blogis. Mutta sun päätöshän se on. Jakselemisia ♥ ps. Oot tosi nätti <:

   
 • 6/30/2010 9:52 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  moi!

  oon lukenu sun blogias jo vähä aikaa
  ja pidän siitä todella paljon! ja tuntuu että olet oikein ihana ihminen :)
  tsemppiä sulle ja toivottavasti saat pian taas kirjoittamisen halun ja muutenkin hyvän mielen elämääs.
  samallaisia juttuja pyörii munkin päässä, heti ku koulut loppu ni töitä vaan paiskitaan ja stressaa kamalasti joka asia jos töissä menee joku vikaan tai kun ei kerkee kavereita nähä niin paljo kun haluais ja varsinkin ihan vaan lomailla, kesällä pitäis kyllä saada vaan ja olla. ei tässä muuten jaksa sitä tulevaa syksyäkään.
  mut tosiaan tsemppii sulle :)))
  ja ihmiset muuttuu kokoajan ulkokuorellisesti, se on vaa hyväksyttävä.

   
 • 6/30/2010 10:07 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  tosi törkeetä mite jotku tulee arvostelee ja kirjottelee sulle negatiivisii kommenttei. Toivoisin et sä et lopettas sun blogii koska se on aivan mun lemppari!
  ps. Olin muute sunkaa samas telinevoimisteluryhmäs pienempän :)
  koitappa pärjäillä

   
 • 6/30/2010 10:10 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  Anonyymi: yritän ja yritän! kiitos :)

  sanna: aivan, kiitos! Mä inhoon olla ilkee, mutta mä oon aina ilkee niille jotka on mulle. Vaikka se on hirveetä mutta mä oon vaan vähän tälläinen, pitäisi ehkä vähän tsempata :)

  Anonyymi: se on ikuinen legenda, mitä niillä menee pään sisällä ja mitä ne hyötyy siitä?


  nöpönassu : juu se olis oiva ratkasu, mutta täällä on enemmän niitä ihania kun hirveitä anonyymeja ja niiden ansiosta tän kaiken jaksaa :) hihih

  Anonyymi: oi ihanaa! haluutko puolet mun vitutuksesta :D kiitos paljon tosta kommentista, iloiset naurut sain!

  Anonyymi: en paras kuitenkaa >:D hui.


  Anonyymi: rehellisesti, vaikka joskus haluisin lopettaa niin mä en pysty, just tällästen kommenttien vuoksi :)

  :)))))): uino :D


  Anonyymi : jooh, oot oikeessa!

  Anonyymi : haha!! voin sanoo etten ikinä opi tota enää juttuu :D Mä en välillä oikeesti osaa vaan koota sanoja oikein ja välillä vaikee, lukihäiriö on jännä juttu.

  Anonyymi : juuuu, ja parempia on enemmän kuin huonoja! Valitettavasti huonot tulee aina permmin esille :=

  Timjai : kyllä mä pakolta otan koneen mukaan, sillä meidän pitää saada siirettyy koneelle kuvia koska ei mahu muistikortille :) Ja niitä tosi kiva muokkailla, ja ei sitä tiedä jos kivan nettikahvilan löydän! Kiitos kyllä kovasti sanoistasti :P

  Anonyymi : onneks turkin ajaks saan pienen hengähdystauon, vaikka yritän kovasti siellä postauksi jos mahdollista :)

  Anonyymi : Voi apua, mulla ihan oikeasti kostu silmät kun luin sun ihanan kommentin. Tuli välittömästi hmy suuhun kun kuulen tollaista. Kuka tahansa varmaan rakaistas kuulla tollaista :) Pakko mun sunkin takia tätä pitää yllä jos tää todellakin merkkaa joillekkin jotain, ja jos tästä iloa on.
  Kiitos todella paljon!

  Milja: kiitos!!

  Anonyymi: mmmm, sellaista se elämä on!!


  Anonyymi: juu noi välillä varmaan on lyhkäsiä vaikka musta ei :D mutta se taas johtuu siitä ettei oo tapahtunu vaan mitään. Ja kirjotusvirheille en voi oikein mitään, vaikka monet tietää että mulla on jonkin asteinen lukihäiriö, niin sanovat että korjaa vaan teksti lukemalla se uudestaan! Se ei vaan oo niin helppoa kun ei oikeesti erota että sana on väärin kirjoitettu.

   
 • 6/30/2010 10:10 ip. , Anonymous mali kirjoitti...

  Voi ei, kurjaa kun sinusta tuntuu tuolta, mutta onhan se ihan ymmärrettävääkin :(
  Itse(kin) luin sen postauksen kommentteja missä sinua/kommentteihin vastaamisiasi haukuttiin ilmeellä ja ''mielentilalla'', että eihän nuo voi olla tosissaan. Eivätkä kaikki varmasti olekkaan, vaan he haluavat ikävä kyllä vain ''kiusata'' muita olemalla ilkeitä ja saada siitä itselleen revittyä iloa irti. En millään jaksaisi uskoa, että kovin moni viitsisi, taikka uskaltaisi tulla sanomaan mitään tuollaista kasvotusten ja vaikka tätä ''sanontaa'' inhoankin, niin onhan se helppo täällä netin ihmeellisessä maailmassa kommentoida kaikenlaista anonyyminä.
  Negatiisen kommentinkin voisi muotoilla nätimpään ja rakentavaa muotoon, mutta se nyt ei kaikilta näytä onnistuvan, eivätkö kaikki varmaan tajua, että me kaikki olemme vain ihmisiä ;)
  Mutta muista, että me olemma aina täällä sun tukena ja olet todella kaunis ja vaikutat todella ihanalta ja mukavalta tytöltä :---) go girl!

   
 • 6/30/2010 10:10 ip. , Blogger Janna kirjoitti...

  Toivon TOSITOSI paljon ettet lopettais blogia :) Ainaku kattoo ketkä on kirjotellu postauksii ni hymy nousee korvast korvaa, jos oot kirjotellu :)
  Ja joku tossa jo sanoki, että pidä matkalla lomaa myös blogista. :)
  Ei ilkeistä anoista saa välittää, ne hakee huomioo. :o
  OLET KAUNIS KAUNIS :D jakselemisia, ja muuten parane pian ! =)

   
 • 6/30/2010 10:22 ip. , Blogger mma kirjoitti...

  tosi lapsellista toisten anonyymien touhut =( niinkun monet on jo sanonu, sillä haukkumisella ei saavuta mitään. tsemppiä sulle aino ja toivottavasti et lopeta =)♥

   
 • 6/30/2010 10:34 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Tää on mun lempi blogi!:) oot tollanen nätti, rennon oloinen ja aito. Älä välitä kaikista valittajista, aina kaikkia ei voi miellyttää=)
  voimia<3

   
 • 6/30/2010 10:34 ip. , Anonymous Jonna kirjoitti...

  Hei Aino!
  Oon lukenu blogiasi öö.. parisen kuukautta ehkäpä? No, joka tapauksessa koukkuu olen jäänyt ja lukenut vanhojakin postauksia vaikka kuinka pitkälle :))
  Valitettavasti se taitaa mennä niin, että mitä suositumpi blogi, sitä enemmän tulee myös niitä ilkeitä kommentteja. Ne vaan pitäs jättää omaan arvoonsa, mutta aina se ei todellakaan ole helppoa.
  Mut yritähän parantua ja tsemppiä!

   
 • 6/30/2010 10:36 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Älä ihmeessä lopeta. Oon seurannu sun blogia yli vuoden ja oot tänne päin välittyny aitona ja jotenkin piristävänä poikkeuksena blogimaailmassa. Ikävää huomata, että täällä päin on vaan tapana haukkua turhasta kun antaa mitään rakentavaa palautetta.

  Pidä ihmeessä taukoa jos siltä tuntuu. Muista, että kuitenkin niitä jotka tästä blogista tykkää on enemmän kun niitä jotka haluaa aiheuttaa pahaa mieltä. :>

   
 • 6/30/2010 10:43 ip. , Blogger Tanja kirjoitti...

  mulla on sama tilanne. mutta oon sitä mieltä että pitäis vaa ottaa tauon, ei tarvii kirjoittaa jos siltä ei tunnu :) kyl tämmöne olo viel lähtee. must tuntuu et jokaisell bloggaajall tulee joskus semmone et tekis mieli vaa lopettaa kaiken :PP

   
 • 6/30/2010 10:53 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Eiks se oo ihan normaalia että jokainen ihminen muuttaa pukeutumistaan ja tyyliään vuosien varrella. :D Tuskin kukaan haluaa yläaste ikäisten teinien vaatteissa loppu elämäänsä kulkea! Eiköhän kaikki ihmiset muutu iän ja ajan kanssa! Älä Aino ressaa tuollaisista typeristä kommenteistamitä olet saanut! He ketkä niitä lähettävät eivät todennäköisesti vielä itse ole saavuttaneet täysi-ikäisyyttä tai muuttuneet huomaamattaan yhtään.. kaivakoot ala-asteaikaiset valokuvansa esille ja katselkoot niitä! VARMASTI ovat muuttuneet! :)

  IHANAA KESÄÄ SINULLE!

   
 • 6/30/2010 11:13 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  yritä olla välittämät oot paras =)

   
 • 6/30/2010 11:22 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Löysin sun blogin tänään, ja voi sanoa että tää oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä!<3 vaikutat tosi mahtavalta tyypiltä, ja pidän sun tyylistä!
  Tsemppiä ja hyvää kesää :)

   
 • 6/30/2010 11:22 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ET SAA LOPETTAA BLOGIA. Tulen joka aamu, päivä ja ilta kattoo ootko tehny uuden postauksen! Sun tyyliä on ilo seurata! :)
  Eiköhän meitä positiivisia ihmisiä ole kuitenkin enemmän, kun negatiivisiä. :)
  Ja kaikilla on aina jostai ihmisestä jotai huonoa sanottavaa.. mut ne vaan pitää jättää omaan arvoonsa! Näillä ihmisillä on huono itsetunto jos ne jotai nalkuttaa turhaan! ÄLÄ VÄLITÄ! Mitä sitten.. sä oot sä ja just hyvä sellaisena kuin olet!

   
 • 6/30/2010 11:31 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ainooo.. millon järkkäät jonkun kilpailun missä voi voittaa jotai kivaa, kun vastaa johonki.. :)
  Sellanen ois kiva!!

   
 • 6/30/2010 11:59 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  I have read your blog for over six years. I know it was fate that I found your blog, I would sometimes come on holiday to Finland, or even sometimes to move there. I have started to learn Finnish, but the language is really difficult, but I'll try! And I'm interested in your country anyway. Before I thought that throughout the year in Finland is cold, but did not consider it true, other things I have distorted the Finnish. This blog is awesome, I love this! You are my world widened from Finnish, click on it in Finland that know how to dress! I can not really read what you write, but the pictures tell more than words, I think so .. Control top guy !!!:) Without your blog I would not be enthusiastic about Finnish or never received the right to know your country the truth. Thanks for the hook to fashion, you're awesome young lady! Let's hope that you get a clear ...

  Love: Audrina, Los Angeles, CA (Anonymous)

   
 • 7/01/2010 1:14 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  En tajua miten jotkut ihmiset keksii toisista aina negatiivista sanottavaa! On varmasti helpommin sanottu kuin tehty olla välittämättä anonyymien kommenteista, mutta voin kertoa että vaikutat niin kivalta js sievältä tytöltä että ite en ainakaan tähän hätään keksis susta mitään pahaa sanottavaa! toivottavasti vähän rohkaisin sua jatkamaan bloggaamista. Cheers:)

   
 • 7/01/2010 3:04 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Aino, tuntuu kauheelta lukee sellasia kommentteja jotka eivät edes anna rakentavaa kritiikkiä vaan suoraan haukkuu sua. Mun mielestä jos oikeesti et jaksa ja haluut pitää taukoa, niin sitten pidät sen. Siinä ajassa saattaa myös nää ilkeet lukijat lähteä pois.
  Koita pärjäillä ja rentouttavaa Turkin matkaa teille!
  :-)

   
 • 7/01/2010 4:41 ap. , Anonymous I am real kirjoitti...

  EN TODELLAKAAN haluu olla kauhee "bitch" ja tuoda tätä esille...
  Blogi maailmassa on muitaki bloggareita kuten esim. http://onelifeshopit.blogspot.com/ Joni, joka joutuu joka pv varmasti lukemaan ainakin yhden kommentin jossa sanotaan että se on "homo"
  MUTTA SE ei anna sen vaikuttaa sen elämään.

  Ja ihan omasta näkökulmasta (tyttö,17.v) tiiän et on hankalaa ku ulkonäkö paineet on kovat, siis tuntuu, että ois koko ajan suurennuslasin alla. Varsinki ite ku en todellakaan oo tollane nätti blondi jol täydellinen kroppa, MUTTA en oo antanu ihmisten katseiden/kommenttien vaikuttaa mun omaan itsetuntoon, koska se on kuitenki lopulta minä itse, joka elää tän pärstän ja kropan kanssa.

  Siis ihan sun takias sanon tän;
  ÄLÄ VÄLITÄ MUIDEN MIELIPITEISTÄ.
  SÄ oot kuka oot ja jos joku tykkää, niin ei voi mitään.

  Ilkeit anonyymei ilmestyy varmaa 100 kertaa päivässä, mut silti aina ku niit ilmestyy voit aatella esim. asian siltä kannalta, että niiden sanat ei vaikuta suhun mitenkään- loppujen lopuks tää kaikki teksti on vaa pikseleitä netissä eikä elämää isompaa.

  Älä todellakaan lopeta bloggaamista, muiden takia. Jos itseä ahistaa, nii lopeta.
  Koita vaan ignoorata ne "ilkeät anonyymit"
  Joo TIIÄN helpommin sanottu ku tehty; mutta aina ku joku haukkuu sua täällä.. mene vaikka peilin eteen ja eti se juttu mitä rakastat itsessäs.. oli ne sitte ne hiukset tai silmät! pienikin positiivinen ajatus itsestään on jo iso juttu ja saa varmasti hyvälle tuulelle! SÄ oot AINO ei kukaan muu!
  ARVOSTAN sua suuresti, koska et juo, polta tupakkaa tms ja ite oon myös uskovainen!

  Nyt varmaan saan kaikkien vihat päälleni, mutta :D edelleenkin TÄÄ ON VAAN 0.1% OSA MUN ELÄMÄÄ!
  Musta tuntuu että ne jotka postaa ikäviä juttuja susta tänne on vaa epävarmoja ittestään, ei ehkä kateellisia (no voi niitäkin löytyä)Joskus anonyymeil voi olla järkevääkin sanottavaa, et vaikka ois anonyymin kommentti ei saa heti tuomita. (paitsi jos alkaa aukoo päätään ilman mitää syytä)

  HALUUN SANOO VAAN KAIKILLE JOTKA LUKEE TÄN KOMMENTIN (JOS JULKASTAAN ;D) ETTÄ: VAIKKA OISIT, ISO,PIENI,LIHAVA,LAIHA,LYHYT,PITKÄ,TUMMA,VAALEA,ISO NENÄINEN, FINNINAAMAINEN,MULKOSILMÄNEN, ISO KORVANEN,KALJU ETC.
  RAKASTA ITTEES! ELÄMÄ TUNTUU JO PALJON PAREMMALTA KU ITE VOI KATTOO AAMULLA PEILII JA HYMYILLÄ! :))
  <3

  Mulla onki hyvä postaus ehdotus: KYSY SUN LUKIJOILTA, KAIKILTA!, ILKEISTÄ ANONYYMEISTÄ - "PERUS" KOMMENTOIJIIN:

  ~MITÄ RAKASTAT ITTESSÄS?~

  Jokainen varmasti löytää jotain hyvää ittestään; oli se sitten se et osaa olla bitch tai et on hyvä urheilussa.
  Sä pääset vielä pitkälle tän blogin kanssa, jos oikeesti otat aikaa ja kysyt välillä tälläsiä pliisuja juttujakin täällä! Ihmiset alkaa tajuta et "oho ei se Aino ookkaa blondi robotti, joka välittää vaan sen korkokengistä"
  Tietysti aina löytyy niitä "luulin et oot kristitty!? omg miks sul on mustat nahkahousut!!" ihmisiä, voit sit vaa yksin kertasesti vastata:

  "Mitä sun mielestä mun pitäis sitte pukea?"

  tms. ja tälleen ne saa vastata takasin oman mielipiteensä. Ja ehkä jopa tajuu et omassa kommentissa ei ollukkaa mitää järkee..

  IMPERFECT IS THE NEW PERFECT!
  I'm gonna run, I'm gonna live
  I'm gonna smile and not fit in
  I'm gonna dance, I'm gonna strut
  I'll shake my curves and not give a FUCK!!!!

  STOP THE HATE, LOVE YOURSELF!


  Nyt mul on kauhee Dr.Phil olo, ku aloin selittään kaikkee :D ja klo on.. 4:30 huuhhuu x)

   
 • 7/01/2010 9:35 ap. , Blogger Wez kirjoitti...

  ja nyt jos vielä joku anonyymi tulee urputtaa ja aukomaan päätä niin siitä on tehtävä loppu! >:/ Pitäisi saada joku kielto että edes anonyymit pois!

  Voi Aino jotenkin tunnun ymmärtäväni ja voin kuvitella että on rankkaa ja stressaavaa... Onneksi sinulla on tiedossa se loma ja silloin voit kerätä voimia♥ Sinulle oikin ihanaa paranemista ja nyt olisi tärkeintä että tervehdyt ja stressi kaikkoaa.

  Ihania kesäpäiviä sinulle!

   
 • 7/01/2010 1:01 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  aino, oot tosi paras bloggaaja, ja mukava, ainakin videoista päätellen ja sun teksteistä! ja mun pikkusisko 5v kattos sun kuvaa ja sano ''toi on ihana'' eli susta tykätään tääl meillä :)

   
 • 7/01/2010 1:25 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  <3

   
 • 7/01/2010 3:41 ip. , Blogger Roosa-Maria kirjoitti...

  et sä saa tätä blogia lopettaa :) sulla on varmasti enemmän semmosia lukioita jotka kirjottaa kivaa palautetta. Sellaset paskanjauhaja anonyymit voi vaan jättää omaan arvoonsa :) mutta joo, ne jotku kommentit on ollut tosi asiattomia että en yhtään ihmettele jos on paska fiilis sellasesta, jopa muaki alko vituttaa kun luin yhen postauksen kommentteja, voi huh huh.

   
 • 7/01/2010 5:07 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  näin alkuun : älä lopeta tätä blogia koska tää on mun seuraamist blogeista se jota seuraan aina ja tykkään kun päivittelet usein jota kukaan muu ei tee !
  ihmiset muuttuu ja kyll säkin saat muuttua ja muutos on hyvästä ja ku tulee vanhemmaks nii eihä sitä oo kiva koko ajan pysyy samassa tyylissä !
  ja must o hyvä et ilmaset mielipitees ja koita jaksella !

   
 • 7/01/2010 5:37 ip. , Blogger kristako kirjoitti...

  voi ei :( mulla oli kans viimekesänä sama juttu ton nuhan kanssa, ja sit se paljastuikin angiinaksi...
  koita pärjäillä, mulle tää on ainakin ykkösblogi, jota luen, toivottavasti et lopeta :)

   
 • 7/01/2010 7:12 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Eiei älä vaan lopeta bloggailua ! musta on niin kiva ain lukee uusia postauksias ja nähdä asukuvias =) Ymmärrän et negatiiviset kommentit satuttaa ja eihän se auta et joku sanoo et kritiikkiäkin pitää kestää koska kyl se silti tuntuu pahalta jos joku tulee haukkumaan.Muista nyt kuitenkin et sulla on varmasti enemmän lukijoita jotka pitää sun blogista kuin niitä jotka antaa negatiivista palautetta jne.
  Voin ihan rehellisesti kans sanoo et mulla on tälhetkellä tosi rankkaa mut koita sinä jaksaa,olet kaunis tyttö ja siipesi kantavat varmasti vaikka mihin <3

   
 • 7/01/2010 8:33 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  en tiiä sanoko joku jo tän, ku en jaksanu lukee kaikkia kommentteja, mut toi nuha voi hyvin olla allergiaa. itellä on just ainaki pahinta aikaa tää. mutjoo, oot kaunis!

   
 • 7/01/2010 8:38 ip. , Anonymous nightingale kirjoitti...

  En ole monesti kommentoinut, vaikka olenkin seurannut blogiasi melkein alusta lähtien. Minusta olet aivan ihana persoona, kunnioitan monia asioita sussa ja rakastan blogiasi, ja ihan oikeasti. :)

  Tuntuu pahalta sun puolesta, koska et todellakaan ansaitsisi jatkuvasti negatiivista palautetta. Omia mielipiteitään saa toki sanoa, mutta ehkä se kannattaisi esittää rakentavasti eikä haukkua ja samalla loukata toisen tunteita. Ihmiset on välillä julmia ja ajattelemattomia enkä itse ole sen kummempi - ihan samalla lailla saatan pahoittaa jonkun mielen, vaikken sitä haluaisikaan. Mutta on meissä ihmisissä hyvääkin! En ole koskaan edes kiinnittänyt huomiota sun lukihäiriöön, vaan keskityn postauksien mielekkyyteen ja sun valloittavaan tyyliin, jatka samaan rataan. ü

  Ja jos haluat pitää taukoa, niin pidä ihmeessä! Täällä on varmasti valtavasti lukijoita odottamassa sun paluuta. Muista aina pitää pää pystyssä ihana. ♥

   
 • 7/01/2010 8:40 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Jaksamisia muru, oot ihana. kohta sulla koittaa erittäin ansaittu loma. asiat järjestyy vielä varmasti parhain päin.

  t. krisu

   
 • 7/01/2010 9:37 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ihmiset muuttuu ja pitääki muuttua, kuka haluaa olla samoissa hiuksissa aina, tai ihan samassa tyylissä ilma yhtäkää muutosta.. (ymsyms) - ei kukaa, ja se pitäis noitte 'ilkeitten' anonyymien pikkuhiljaa jo tajuta.

  ja nauti ny siit lomasta oikee kunnolla, oon ihan kauheen kade sulle ku pääset turkkiinko(?) se oli :D:D:)

  ps. älä vaa lopeta bloggaamista, tää monien satojen lemppari =)

  t:P :)

   
 • 7/01/2010 9:53 ip. , Blogger AnsQ kirjoitti...

  Etkä lopeta kirjottamista ainakaan, pidä vaikka lomaa blogista ja ajattele mukavia asioita. :D Okei noniin joo toi ei auttanu yhtään.

  Ei mutta tosi tylsä juttu toi kipeily ja kaikki. Miten se menikään se "sano mummo lumessa"-sanonta. Olikse etiäppäin sano mummo hangessa? Jokatauksessa, jatka samaan tahtiin, tai hidasta tarvittaessa. Mut älä lopeta ainakaan :)
  Huh tulipa pitkä selostus!:D

   
 • 7/01/2010 10:18 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  mä oon lukenu sun blogia jo aika kauan anonyymina, enkä kans tajua, minkä takia ihmisil on tarvetta tulla haukkumaan tai jauhamaan jotain paskaa. Älä välitä niistä,ne on vaa kateellisia tai muuten vaan niin itsestään epävarmoja.. Oot tosi kaunis ja just sellanen ku haluut olla!:) piristy ja nauti siitä mitä sulla on:)

   
 • 7/01/2010 10:46 ip. , Blogger Suski kirjoitti...

  tsemppii <3 oot paras, muut on vaa kateellisii

   
 • 7/02/2010 11:36 ap. , Anonymous Sanna kirjoitti...

  Ihmisillä on valitettavasti kova tarve pönkittää huonoa itseluottamusta haukkumalla toisia. Ja mikäs sen parempi tapa, kuin anonyyminä netissä. Jos kasvotusten tapaisitte, moni olisi ihan hiljaa. Mun mielestä anonyymina haukkuminen on todella säälittävää ja ko ihmiset inhoavat itseään. Sulla on oikeus puolustautua, muista se. Anna itsesi rentoutua kesällä(: Ei mikään/kukaan ole sen arvoinen, että palaisit loppuun.

   
 • 7/02/2010 9:33 ip. , Anonymous Jade kirjoitti...

  Koita jaksaa!

  Blogisi on niin suosittu että kaikenlaisia lukijoita alkaa suureen joukkoon mahtumaan. Tää on ehdottomasti yksi parhaista blogeista ja oot jotenkin onnistunu tekemään tästä massasta poikkeevan. Ehkä se on sun persoonallisuus luonne mikä erottaa tän blogin niin monista muista:) Kiitos siitä että jaksat aina väsäillä meille luettavaa:)

   
 • 7/03/2010 11:35 ap. , Blogger Jenna kirjoitti...

  Voi ei :( älä lopeta tätä blogia ! Ehkä sun pitäis laittaa salasanalliseksi tää tai jotain ettei pääse noi idiootit kateelliset anonyymit haukkumaan. Mutta mun pitäis kyllä ainakin saada sitten se salasana :D Mää niin tykkään tästä sun blogista! Oot niin aito ja iloinen:) Oon lukenu tätä sun blogia jo yli vuoden ja tänne on vaan aina pakko tulla lukemaan sun kuulumiset :) Sun kirjotukset on just niin aitoja ja niistä näkee ettet esitä mitään ja oot sellainen kun tahdot :) Jatka samaan malliin! oot ihana :) Tsemppiä aino ja hyvää kesää :)

   
 • 7/04/2010 8:18 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  JATKA, MÄ EN KESTÄ JOS ET JATKA NAINEN JATKA!!!!
  PEEEÄS, ET MUISTA VARMAAN MUT KU OLI SUSTA JA SAMPASTA POSTAUS JA KYSELIN JOTAI SIITÄ KU SAMPPA LOHJALLA JA MEITTIN POIKKIS HAKEE SINNE NI NY SE PÄÄS SINNE!! HALUSIN JOSTAIN SYYSTÄ ILMOTTAA.
  JA SORI KÄPS, SE VAAN JÄI PÄÄLLE JA IHAN OIKEASTI MÄ EN SUOSTU OLEMAAN KONEELLA JOS EN VOI LUKEA SUN PLOKIASI!

   
 • 7/06/2010 4:37 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Woow! Oot todella todella nätti tyttö! Ja luonteeski vaikuttaa näin blogia luettuani mukavalta ja ystävälliseltä. Noita ihmisiä jotka jaksaa heittää negatiivistä kommenttii mistä millonki mahtuu maailmaan paljon. Sun kannattaa vaa sulkea korvat ja silmät sellasilta, ne on niiden omia mielipiteitä ja ne heittää ne vähä lapsellisella tavalla, josta ei kannata välittää. Sun blogi on piristäny ainaki mun kesäpäiviä iha suunnattomasti, ja oon parille kaverille jo vähä mainostanu tätä. Älä missää nimessä lopeta tätä vaa ihmisten tyhmyyden takia. Oot symppis, mukavat kesänjatkot sinne! (: - mimi

   
 • 10/12/2010 1:45 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu