Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

17.1.2011

Isin pizzaa

Nonniin, H&M:n pakettia ollaan siis pakkaamassa ja pitäisi viikolla 3 olla perillä, mutta sen nyt näkee. Viime kerralla kun tilasin sieltä, jouduin pakettia odottelemaan aika pitkään.. Minkälaisia kokemuksia teillä itsellänne on H&M nettitilauksista? Onko paketti tullut aikanaan?

Mä ehdinkin lisäämään sinne pari tuotetta vielä vkl aikana, musta kireä mekko, jossa oli leopardi kuvioita, löytyi myös koossa 38 tällä kertaa! Tilasin senkin ihan sen vuoksi, sillä olen aika varma että koko 36 tulee painamaan tissejä. 
Kuten pari kertaa aijemminkin, pitää ottaa isompi koko ja sitten itse ommella vyötäröstä ja helmasta hieman pienemmäksi. En oo mikään paras ompelemaan, mutta ei oikein vaihtoehtoja enään jää.
Myös valkoinen tuubimekko kultaisilla ja hopeilla paljeteilla pääsee testaukseen. Nämä mekot olivat muutamissa minuuteissa jo tilattu pois, joten onneksi kävin yhtenä päivänä heti aamulla tarkistamassa onko tullut mitään uutta mielenkiintoista. Mukana oli tosiaankin kolmen päivän vaatteeta/tavarat, kun viikonloppu meni taas Sampalla. Oli kyllä tosi ihana ja rentouttava viikonloppu! Toivottavasti ensiviikolla tulee olemaan yhtä hauskaa :)
Voisin jopa yrittää tehdä enemmän postauksia, mutta ei oikein tule eteen mitään kuvauksen arvoista. Paitsi ruoka? Enkä tänne laita itsestäni meikitöntä kuvaa yö-puvussa ja silmät ristissä :D
Tässä teille monia ihania(epätarkkoja) kuvia!
Takki: Valtteri (H&M)
Liivi: Valtteri (Vila)
Bleiseri: H&M
Housut: H&M
Kengät: Weekday
Laukut: Valtteri

Sori tälläinen likanen kuva mun korvasta :D Mutta käväsin äkkiä itiksessä kun piti ostaa huulirasvaa ja korvakorut. Oon käyttäny pitkään jo Bevita+ mitä saa apteekista, mutta tuntuu että mun huulet tottunu jos siihen liikaa eikä toimi niin hyvin. Siksi ajattelin kokeilla bebantholin huulirasvaa. Tuntu kyllä ihan hirveeltä maksaa 4,5€(miltein viisi euroa) 7,5ml kokoisesta tuubista.

Mun toinen alin korvakoru hävisi viikonlopun aikana, joten päätin ostaa uudet. Nimittäin niiden lukot oli tosi löysät ja tippu koko ajan, tai sitten ne on muuten vaan tosi löysät? Onneksi silver wayssa oli alet vielä käynnissä ja isot hopeiset korvakorut maksoivat 12€.

Ostin lauantaina suomalaisesta ison hopeiset raamit, alennuksen jälkeen nämä maksoivat hieman yli 4€.
Iskän tekemät pizzat on niin hyviä! Kotona oli jopa pepsi maxia jäljellä kun tulin kotiin, joka on hyvin hyvin harvinaista. Usein isoveli on kitannut kaikki hujauksessa :)

Tunnisteet: , ,

30 kommenttia:

 • 1/17/2011 5:59 ip. , Blogger Kia kirjoitti...

  graaahhh toi pizza :D~ tuun teille syömään, ok?

  ja ihana toi karvaliivitsydeemihässäkkä! btw Onks toi niittikorvis mistä?

   
 • 1/17/2011 6:00 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  En oo vieläkään saanu käsitystä siitä missä asut; porukoitten luona, omassa kämpässä vai sampan kans samassa kämpässä? :D

   
 • 1/17/2011 6:02 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Sitten kun ne h&m vaatteet tulee, voit varmaan tehdä videopostauksen :)

   
 • 1/17/2011 6:04 ip. , Blogger marilina kirjoitti...

  tykkään tästä sun blogista toooosi paljon♥ (= mikä kamera sul on?

   
 • 1/17/2011 6:05 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  voisitko kertoa mistä vuokrasitte ton teidän asunnon alanyassa? ja keneltä? :))

   
 • 1/17/2011 6:07 ip. , Blogger Olyah kirjoitti...

  Mulla on ainakin hennesin paketit tullu ajoissa, se on sitten ihan eri asia että mitä sieltä on tullut ;) haha, no ei, mul on kolmesta kerrasta yhtenä kertana tullu ihan väärä tilaus, muuten on ollut jätte bra :)

   
 • 1/17/2011 6:07 ip. , Blogger Timjai kirjoitti...

  Mulle tuli ihan ajallaan kaikki H&M:n lähetykset. Eka osa tuli ihan muutamassa päivässä ja Just hain uusimman, jonka toimitus oli viikolle 3. :) Itse siis olen saanut aina ajallaan!

   
 • 1/17/2011 6:08 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  kia: hahaa :D toi hemo hyvää!! Kiitos, se on miesten ninjasta :) Kampin ylin!

  a: haha, kummatkin asutaan siis ihan kotona kun opiskelut kesken ja samppa käy Lohjalla koulua :) Vkl on niiden luona kun vähän enemmän tilaa ja meillä kissoja, se on niille allerginen.

  a: aivan :D Teen kuvia sekä videoita, sillä uskon että molempia halutaan.


  marilina: kiitos! Ihan canon 400, vanha mutta toimii vielä :)


  Anonyymi: siis Samulin äiti sen vuokras, se oli tosi kiva paikka ja hieno myös! Sen paikan nimi oli banana carden tai joku, oli myös lemon carden. Mutta siellä 3vk makso 600€ mutta jos oltais aikasemmin vuokrattu, niin ois saano 400€ ja laitettiin sit neljään pekkaan. Eli 150€ jokaiselta 3vk ei ollut paha :)

   
 • 1/17/2011 6:09 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Musta ois kiva jos tekisit jonkun laukkupostauksen. Tai jonkun tyyliin top 10 vaatteet/kengät... tai sit hei! semmosia asukokonaisuuksia jonnekki bailuihin,kouluun tai iha minne vaa:P

   
 • 1/17/2011 6:13 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  kiitos toosi paljon tosta alanya hommasta!! :)

   
 • 1/17/2011 6:43 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ÄÄ, alko tekee limuu mieli! Millä alalla samppa on? mä asun meinaan lohjalla =) tee tänään video. Ja sit vielä piti sanoo et mulla on H&M:n paketit tullu aina ajoissa ja viimeks tuli viikkoo ennen sanottua aikaa :)

   
 • 1/17/2011 6:43 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  ÄÄ, alko tekee limuu mieli! Millä alalla samppa on? mä asun meinaan lohjalla =) tee tänään video. Ja sit vielä piti sanoo et mulla on H&M:n paketit tullu aina ajoissa ja viimeks tuli viikkoo ennen sanottua aikaa :)

   
 • 1/17/2011 6:44 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mulla ekalla kerralla tuli Hennesiltä vaatteet ajoissa ja oikeet vaatteet yms. mut sit seuraavat kerrat ei oo menny iha nii hyvi elikkäs, kerran ootin vaatteita melkein puolvuotta ja toisella kerralla tuli vähän nopeemmin mut puuttu joitakin vaatteita, mut ne loput tuli sit nopeesti :) Rupes tekee mieli pitsaa ♥

   
 • 1/17/2011 6:48 ip. , Blogger Annika kirjoitti...

  ihania asuja!! nyt tekee mieli pitzaa
  !!!!! ;DDD

  http://annika-its-all-me.blogspot.com/

   
 • 1/17/2011 7:00 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  tiedätkö yhtään että mistä noita auntoja alanyassa voisi vuokrata?

   
 • 1/17/2011 7:04 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Moikka! mistä tuo laukku on missä on tuo hopeinen lukko tai tuo siis tuo iso laukku? :D

   
 • 1/17/2011 7:52 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Ku sä oot tolla kampaaja-alalla nii ois varmaa tiiät hiusmalleista jonku verran? Et leventääkö suora/rikottu otsis kasvoja? ja sopiiko tollanen otsis jos on tosi ohuet hiukset? =)

   
 • 1/17/2011 8:24 ip. , Blogger ELLU kirjoitti...

  Ihana tuo jakku ! (:

  www.ellu-loseyourmind.blogspot.com

   
 • 1/17/2011 8:59 ip. , Blogger ami kirjoitti...

  Toi pieni niittilaukku, ai että ♥
  Ootko koskaan koittanu Bepanthenia huulirasvana? Se on paras!

  H&M:llä on mun mielestä tosi pitkät toimitusajat mutta kyllä yleensä pitää paikkaansa ne viikot jotka mainitaan siinä tilauksen lopulla. Silti tuntuu usein et saa odotella ikuisuuden...

   
 • 1/17/2011 9:13 ip. , Blogger Heidi kirjoitti...

  tilasin viime kesänä h&m vaatteita mutta.... niitä kaikkia ei koskaan saapunut, kyselin perään mutta tuloksetta, maksoin laskun ekan vaatteiden mukana, mutta en koskaan sit saanu niit rahoi takas niist vaatteist jota ei saapunu, vähä kyllä keitti mutta onneksi sinne ei mennyt kuin n.20€ ettei sein enenpää :)

  ja sul on ihanii vaatteita, korui ja kaikkee mahollista oot kaunis (kade) :DD

   
 • 1/17/2011 9:31 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  No ei oo tullu ajallaan ikinä. Sain viimeks mun tilauksen neljässä osassa, ja sit kuuden kuukauden päästä ku viimeinki sain viimesen paketin, laskussa luki
  'Turkoosit kengät - loppuunmyyty'
  Kyllä vitutti, ku niitä mä vaan odotin.

   
 • 1/17/2011 10:38 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  H&M tilaukset ainakin tänne itäsuomeen myöhässä tulee:(

   
 • 1/17/2011 11:33 ip. , Blogger mira kirjoitti...

  mun hm paketit tulee aina myöhässä.. se on nii vituttavaa niitä aina odotella. menee monta viikkoa. tällä viikolla pitäis tulla, saas nähä ;-D

  mitä mieltä sä oot jeans.fi:n vaatteista/koruista ym? suosittelen josset oo kuullu siitä :D ite oon tilannu sieltä about 5 krt ja menee vaan 2 päivää <3 !!

   
 • 1/18/2011 3:18 ip. , Anonymous Anna kirjoitti...

  Kyllä mulle ainakin on aina h&m paketit tullut ajallaan, ja pakattaviksikin ne menee aina tosi nopeesti. Viimeksi oli sen verran "myöhässä", toimituksessa luki että "alkuviikosta 1" mutta ne tulivatkin perjantaina. Joten ei mulla ole ollut suurempia ongelmia ton kanssa :)

   
 • 1/18/2011 3:39 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Tilasin just ite viime viikolla hm:ltä ihan kiitettävästi uutta sisältöö vaatekaappiin, ja tuli kyllä shokkina ku neljän (4!!!) päivän pääst tuli jo saapumisilmotus postista !!

  eli toivottavasti ne siellä hm:llä tajunnu parantaa tota lähetys systeemiä ihan lopullisesti ku aina ennen joutunu sen pari kuukautta odottelee...

  tällasii kokemuksia täältä, pitänee vielä lisätä et sun blogi on kyllä ihan parass!! =)

   
 • 1/18/2011 4:22 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  sulla on ihana blogi :D

  millä asetuksella otat noi peilikuvat ?

   
 • 1/18/2011 4:41 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  miltä sivustolta te tilasitte sen loma-asunnon?kun en löydä mitään hyvää sivustoo missä noita loma-asuntoja olisi :((

   
 • 1/18/2011 9:17 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  "Enkä tänne laita itsestäni meikitöntä kuvaa yö-puvussa ja silmät ristissä :D"

  joskus kyseiset kuvat ovat paljon mielenkiintoisempia ja omaperäisempiä kuin väkinäiseltä näyttävät täydessä tällingissä otetut peilikuvat. voisit joskus ottaa kuvia itsestäsi hiukset nutturalla, naama meikittömänä lemppari kotivaatteissasi! :) tykkään kyllä blogistasi mutta tämä on vain oma mielipiteeni!
  -Janna

   
 • 1/19/2011 5:10 ip. , Blogger Petra kirjoitti...

  voisit kuvata sun kaikki laukut vaikka! (: tai jos oot tehny niistä postauksen jo nii laita vaikka linkki

   
 • 1/21/2011 11:01 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mun (esteetikon) mielestä yksisarvis-taulu pääsi enemmän oikeuksiinsa ilman paksuja kehyksiä!

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu