Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

2.1.2011

Palautukseen

Ostin siis viimeviikolla weekdaysta boyfriend mallisen jakun alennuksesta ja vasta kotona paremmin kokeiltuna se istukin aika huonosti. Oli ehkä silloin kaupassa hieman kiire, ja nyt kaduttaa :D
Toi oikean puolimmainen kuva on vaan tosi surkee, joten älkää välittäkö noista pikseleistä.. Mutta ekana on siis weekdayn jakku. Kotona huomasin että sen hihat oli jotenkin tosi leveät ja näytti miltein että oikeasti oisin laittanu päälle poikaystävän jakun.. Ja seuraavana päivänä taas onlysta löytyi vielä parempi malli! Oikean puolimmainen jakku on samanpituinen mutta sen hihat ovat ihan kireät ja muutenkin jotenkin hienomman näköinen päällä. Ostin tän tiistaina valkoisen jos joka muistaa vanhoja postauksia :)

Onlyn jakku oli siis sen 15€ alennuksessa ja toisen bleiserin vien huomenna takasin kauppaan. Mutta olin ehtinyt ottaa jo ton lapun pois, joka roikkuu jakun niskassa. Tietääkö kukaan kokemuskeltaan että voiko ilman sitä palauttaa, sillä oon tainnut jo roskikseen heittää.. Mä yleensä otan heti noi pois kaikista ostoksista ja heitän menemään. Onneksi sentään kuitti oli jäljellä pussissa, sekin oli vaan kassatytön ansiosta, sillä muuten sekin olisi varmasti roskiksessa :D
Sillä ainakin H&M:ssä sitä ilman ei voi palauttaa, mutta monissa muissa voi. Joten kertokaa pliis, en haluun mennä sinne turhaa jos ne ei anna palauttaa ilman tota.

22 kommenttia:

 • 1/02/2011 9:25 ip. , Blogger ella kirjoitti...

  ainaki ginaan pystyin palauttaan yhe neuleen vaikkei lappu ollukka enää kiinni, sanoin vaan et tuli jo ajatuksissaa otettuu pois ja kassalla se tyttö sano et selvä :-D luulis että tonki pystyt palauttamaa!

   
 • 1/02/2011 9:27 ip. , Blogger Iida kirjoitti...

  Alennustuotteitahan ei oteta palautukseen missään. Kannattais olla varma ennenku ostaa innoissaan, oli sit miten halpa tahansa.
  Varsinki ku ei oo vissiin eka kerta ku näin kävi.

   
 • 1/02/2011 9:29 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Tuskin antaa palauttaa ilman sitä lappua, mut jos esim. siin olis joku reikä tai muu rikkoutuma joka olis ollut siinä jo ennen ostamista niin sitten se saattais onnistua.

  Muutenkaan ale tuotteilla ei ole yleensä vaihto eikä palautusoikeutta.

  :)

   
 • 1/02/2011 9:32 ip. , Blogger ROOSA kirjoitti...

  Mä en tiiä. Monis kaupoishan on ettei alennustuotteil oo vaihto eikä palautusoikeutta, mutta käy ihmees kysyy! Et menetä mitään :) Jos ei voi palauttaa pistä myyntii?

   
 • 1/02/2011 9:33 ip. , Blogger kirkku kirjoitti...

  mä ainakin sain virheellisen tuotteen vaihettuu vaik olin ton lapun ehtiny ottaa poies, mut en tiiä onks se palautukses noi.. ja sillo ku olin ottanu sen lapun siit ni se oli vähä nihee et suostuuks se ees antaa mulle uutta vaik se oli virheellinen et en tiiä :(

  toivottavast käy :)! ja hyvää uutta vuotta!

   
 • 1/02/2011 9:36 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Hmm, en tiedä yhtään.
  Kyllä mielestäni voi palauttaa, mutta joissain myymälöissä hintalapun puuttuessa ei.
  Mutta jokaisessahan kaupassa lukee että "vaihdot ja palautukset kuittia vastaan". Joten sulla on kuitti,
  kannattaa yrittää!

   
 • 1/02/2011 9:41 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Luultavasti voit palauttaa, jos bleiseristä selvästi näkee käyttämättömyyden ja kuitti tosiaan on tallella ! Toivottavasti onnistuu :)

   
 • 1/02/2011 9:42 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  mä en ainakaa oo onlyssä saannu palauttaa ku ei ollu sitä hintalappuu kiinni. Sanovat kassalla, että lapun pitää olla kiinni mikäli haluu palauttaa :o mut empäs sit tiiä :o oiskoha hesas eri juttu

   
 • 1/02/2011 9:59 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  kannattaa yrittää. toivotaan, että saat palautettua :)
  ja kyllä ainakin Zaran aletuotteet voi vaihtaa tai palauttaa 30 päivän sisällä.

   
 • 1/02/2011 10:02 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  riippuu aika paljon siitä myyjästä :D esim. palautin kerran yhet korkokengät,mitä en ollu yhtään käyttänyt. laput olin myös jo irrottanu ja hävittäny. menin kassalle ja siinä ollut myyjä sano, että ei voi palauttaa ku laput ei ollut enää kiinni. no menin samassa kaupassa (zarassa) lasten kassalle ja siellä myyjä anto ilomielin palauttaa =)

   
 • 1/02/2011 10:05 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Eikös se yleensä ihan kuitin kanssakkin onnistu? :D näin oon kuullu. Mutta tosiaan jos se bleiseri on käyttämättömän näkönen ja kuitti tallella niin hyvä! :)

   
 • 1/02/2011 10:05 ip. , Blogger Iris kirjoitti...

  Siis kyllä alennustuotteita saa yleensä ainakin vaihtaa ja toisaalla palauttaakin, mikäli ei kuitissa lue muuta. Vero Moda on mun mielestä yks ainoista liikkeistä, joiden kuitissa lukee, ettei palautusoikeutta ilman hintalappuja. Kyllä H&M: äänkin voi palauttaa, vaikkei laput olis kiinni, kun vaate on vaan käyttämätön.
  Eli rohkeasti vaan kuitin kanssa liikkeeseen ja uskon kyllä, että saat vaihtaa tuotteen johonkin sopivampaan. Yleensä saa vähintäänkin vaihtaa, kun löytyy kuitti ja rohkeutta mennä paikan päälle ja kysyä.

   
 • 1/02/2011 10:05 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Jos ei siin oo niit lappuoi ni ei koska ne voi luulla että oot käyttän sit ja nyt haluutki palauttaa, eikä voi palauttaa ale-tuotteita se lukee siinä kassalla, ainakin niin itse olin lukevinani!=)

   
 • 1/02/2011 10:08 ip. , Blogger uino kirjoitti...

  kuitissa lukee kyllä että voi ale tuotteen palauttaa kuittia vastaan! En oo käyttäny joten pitäis siis onnistua :D Mutta onneks siel kaks kassaa, voi koittaa kaks kertaa. Tota vastaan saa hyvityskortin vai vaihtaa toiseen tuotteeseen

   
 • 1/02/2011 10:25 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Kyllä sinä pystyt varmasti palauttamaan tuon huonomman jakun, pakkohan on jos se ei istu... Olenhan itsekin käynyt palauttamassa Vilassa joskus jonkun tuotteen ja hintalapun olin leikannut jo irti. Kun siellä on niitä hintalappuja joissa on se naru juttu, mutta antoi kyllä palauttaa kun sanoin ettei se ollutkaan hyvä ollenkaan ja kiireessä myös sovitettu! (Tuotteen lisäksi mukana oli siis se hintalappu ja kuitti) Toivottavasti pystyt palauttamaan huonomman jakun! Se on kyllä todella turhauttavaa kun ostaa tuotteen ja se osoittautuukin erittäin huonoksi!

   
 • 1/02/2011 10:34 ip. , Blogger Jenna kirjoitti...

  Riippuu myyjästä saatko palauttaa tuotteen Jos selität ystävällisesti, että halusit palauttaa tuotteen, jota et ole käyttänyt, niin eiköhän se onnistu :) Kun ne laput on kiinni niin se yleensä takaa sen, ettei tuottetta ole käytetty. Sen takia niitä ei saisi repiä irti ja se helpottaa myyjänkin työtä.

  T:myyjä

   
 • 1/02/2011 10:46 ip. , Blogger SiljaT kirjoitti...

  kylhän tosi moniin paikkoihin voi palauttaa aletuotteita ja myös sellasia mis ei oo lappuja. ja tiiän siks koska tänää näky niit kylttei alennusmyynnis noista palautusoikeuksista :)

   
 • 1/03/2011 7:43 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  kunhan kuitti on tallessa niin pystyt kyllä palauttamaa sen.:_)

   
 • 1/03/2011 12:59 ip. , Blogger Hanna kirjoitti...

  Mä ainakin pystyin palauttamaan kuitin kanssa farkkuleggarit H&M:ään vaikka olinkin leikannut lapun pois. Oon kuullut vähän ristiriitaisia juttuja tosta mutta siellä se myyjä sanoi että voi palauttaa jos ne on käyttämättömät. Kannattaa ehdottomasti ainakin yrittää (ja muista näyttää oikein säälittävältä, varmasti lisää onnistumisen mahdollisuutta ;D)!

   
 • 1/03/2011 2:13 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mitä nää ihmiset selittää? Kyllä yleensä alennustuotteilla on palautus oikeus ja jos ei niin vähintään vaihto/tuotehyvityskortti! Mut ilman hintalappua palauttelusta en tiedä :/ En usko että ottaa.

   
 • 1/03/2011 3:16 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  jos kuitissa lukee vaan että tuotteen voi vaihtaa kuittia vastaan eikä erikseen siinä lue mitään hintalapusta voit valittaa ett siinä annetaan väärää tietoa jos palautus ei onnistu. Alota vaan ystävällisesti aluks ja jos et edelleenkään saa palautettuu nii viittaa tohon kuitin asiavirheeseen:) asiakkaalle kun pitää aina kertoa kaikki ehdot ei voi olettaa että asiakkaana voisit kaiken tietää

  onnea palautukselle!

   
 • 1/03/2011 5:30 ip. , Blogger katja kirjoitti...

  Riippuu varmaan miten nihkee tyyppi on kassalla. Kyllä mä ainakin otan aina vastaan, jos löytyy kuitti tai kimball eli se hintalappu. Kassakoneiden puolesta ei ainakaan pitäis olla mitään ongelmia, koska kaikki tiedot saa siitä vaatteesta ittestään, ainakin henussa. mee yrittään, uskon, että onnistuu:-)

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu