Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uino

Uino

24.1.2011

Pitkään odotettu

Tässä tosiaan sellainen nopea video ihan muutamasta jutusta ja illemmalla tulee toinen ripsien kinnittämisestä sekä siitä laukun sisällöstä. Mä meinaan koko ajan nukahtaa tähän koneen ääreen, joten toivon todella, että ehdin laittamaan sen toisenkin videon tänne :) Lähipäivinä on tullu nukutta niin huonosti ja muutenkin vähän outo olo, joten jos ihmettelette miksen ole omaitseni, niin se on tätä väsymystä. Ja muutenkin on ollut vähän surullinen olo, ihan tämän bloginkin ja eräiden ihmisten takia, jotka jaksavat vieläkin piinata ja valitella pikku asioista. Musta välillä tuntuu että joidenkin on vaikea ymmärtää että olen ihminen, en pysty kaikkeen mihin haluisitte. Jotkut täällä odottaa liikaa, että teen koko ajan postauksia, vastaan kaikkiin kysymyksiin ja pompin heidän mukaanasa. Mä ainakin muistan että tämä olisi mun blogi ja tavallaan mun oma päiväkirjani.


Vuodatus riittää ja itse videoon siis!! Mä oon niin onneissani tuosta laukusta, oon sitä tosi tosi monta kuukautta odottanut ja vihdoin Jennifer halusi luopua siitä. :)

Mulle tuli tänään tosiaan tuo kirje, että H&M iso paketti olisi saapunut ja menen sen huomenna noutamaan.
Mä NIIN toivon että oikeasti edes joku olisi sopiva.. ylihuomenna on tulossa vielä toinen paketti, jossa on yhdet mekot vielä pienemmissä koossa. Mä en pysty vaan yhtään luottamaan noihin H&M mekkojen kokoihin. :))
Odotan innolla mekkojen kokeilemista!


Tunnisteet:

48 kommenttia:

 • 1/24/2011 8:05 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  voi luoja, lupasit tehdä laukun sisältö-videon, mutta ei. oot ihan outo nykyään ja ainiin, näyttää ihan järkyttävältä tuon laukun kultaosat sun kaulakorun kanssa ja toi laukku on muutenkin ruma.

   
 • 1/24/2011 8:09 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  huomee H&M:n paketti videolla

   
 • 1/24/2011 8:10 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  mitä helvettiä? mikä tolla ekalla anonyymillä on hätänä? musta oot ihana ku jaksat tehä VIDEOITA ja postauksia ennenkaikkea, ja vieläpä näin usein! :) tottakai säki oot ihminen ja tosiaanki jotku näyttää vaativan ihan mahdottomuuksia. mun ja varmasti monen mielestä ei oo mitää valittamista tässä, oot ihana, keep on going :) ♥

   
 • 1/24/2011 8:11 ip. , Blogger ami kirjoitti...

  Ooo näytät niin kauniilta!

   
 • 1/24/2011 8:16 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  sulle sopii ihan sikä hyvin hikset tolleen korkeelle ponnarille! sulla on niin kauniit kasvot että ne ansaitseeki ppästä välillä hiusten takaa kunnolla esille, tosi kauniin näköinen oot :))

   
 • 1/24/2011 8:20 ip. , Blogger SP kirjoitti...

  No onpa taas laadukasta kommentointia ;)

   
 • 1/24/2011 8:22 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Jollaki ei näytä olevan sitä omaa elämäänsälainkaan. Sääliksi käy tommossia. Jotkut lukijat vois mennä vähän itteensä ja miettiä, että jaksaisinko mä joka päivä tehä postauksia, ku olis kuolleen väsyny. Vastaus on ei.
  Koita Uino kestää noita paskoja, mut muista aina että sulla on tosi paljon ihania lukijoita :)

   
 • 1/24/2011 8:26 ip. , Blogger Taru Kasandra kirjoitti...

  Toi sormus on ihana! Mulle tuli kyllä enemmän joku sulka tjsp mieleen, mut ihana bling! :D

   
 • 1/24/2011 8:30 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Oi olet niin suloinen, ja oman päivän piristyksiä nämä sun viedopostaukset!=)

   
 • 1/24/2011 8:31 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  no musta alkaa tuntua, että joko tässä yks ano kommentoi ilkeitä, tai suurimmask osaks. Sillä monet kommentit on tosi samantapasia, tai sitten kaikilla on menossa joku hirveä itsetunnon tuskat että pitää mulle tulle valittelee tyhmistä asioista. Tai sitten kaikilla on samaan aikaa hirvet menkkakivut.. :)

   
 • 1/24/2011 8:34 ip. , Blogger More To Love! - Peppi kirjoitti...

  Me just Mimmin kaa ollaan skypessa, luetaan sun blogia ja ihastellaan miten ihanalta tytöltä vaikutat! toivottavasti tavataan pian! :)

   
 • 1/24/2011 8:35 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Voi että miten ihana oot :-) Niin nättinä taas! Tosi harmi, miten jotkut täällä ei näytä arvostavan ollenkaan, miten paljon näät vaivaa tän eteen. :/ Ja sä puhut niin asiaa tossa ku sanot, että tää on nimenomaan SUN blogi :) Ei mun mielestä kelläkään oo oikeutta yrittää "hallita" sitä. Yritä jaksaa! Oot ihan mahtava :>

   
 • 1/24/2011 8:35 ip. , Anonymous inssu kirjoitti...

  mä tykkään enemmän, kun sulla on hiukset tuollaa ponnarilla, eikä kiharoilla. ja niin mielelläni kattoisin näitä videoita ja kuvia, kun sulla on lyhyet hiukset. vitsi jos olisin sun näköinen niin pitäisin lyhyitä hiuksia, tekee susta vanhemman näkösen ja on seksikkäät ;)

  ja sinä eka anonyymi,... tai no en kyllä edes jaksa vaivautua sanomaan mitään... älä säkään aino.

   
 • 1/24/2011 8:37 ip. , Anonymous inssu kirjoitti...

  kaikki nuo valittajat on sulle vaan niin hirveen kateellisia sun ulkonäöstä, usko pois! ;)

   
 • 1/24/2011 8:37 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  oi uino oot niin kaunis ja ihana ja paras bloggari <3 niin aito ja kaikkea, keep going girl ;>

   
 • 1/24/2011 8:38 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  siis mikä ton ekan anonyymin ongelma on:-D tossa tekstissähän lukee, että niitä videoita on tulossa lisää myöhemmin! haloo. ja miten toi kaulakoru ja laukun kultaosat liitty nyt mitenkään yhteen? en ymmärrä. toi laukku on kiva ja sä oot ihana:) ja tollane ponnari sopii sulle tosi hyvin!

   
 • 1/24/2011 8:41 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  more to love: Oikeasti :D Ihanaa, mäkin säännöllisesti luen teidän tosi piristävää blogia, olisi joskus ihana todellakin tavata, kun niin ihanilta vaikutatte. Kiitokset :)

   
 • 1/24/2011 8:41 ip. , Blogger lilla my kirjoitti...

  Voi luoja, mikä tolla ensimmäisellä anolla on? Jos ei osaa lukea tota tekstiä niin mun mielestä on turha alkaa vikiseen tollasesta. Siinä nimenomaan sanotaan että se tulee illemmalla. Oot Aino ihana, älä välitä noista kateellisista anoista, jotka ei halua muuta kun sulle pahan mielen.

   
 • 1/24/2011 8:43 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  IHANA LAUKKU!♥:O Ja hei, mun on pitkään pitäny kysyä että millä piirrät kulmas, kun ne on niin nätit?:) Kun itelläni on kriisi kun en oo kauheen hyvä kulmien piirtäjä ja mun hiukset on hassun väriset niin ei löydy sopivaa kulmakynää mistään:/ Mut toi sun sävys varmaan kävis:>

   
 • 1/24/2011 8:45 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  Annetaan niiden meuhata jos haluaa :)

  Kulmat piirrän sellaisella tosi vaalealla ruskean harmaalla kynällä, sitä väriä on miltein kaikissa kulmakynissä. Sitten harjaan kulmat ja laitan puuteria vähän että vaalenee. :)

   
 • 1/24/2011 8:47 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Toi eka anohan selvästi viljelee jonkunlaista sarkasmia.

  Mutta mä tahtoisin kysyä, millon oot ostanu ton paidan? Aaaaivan ihana, voi kun siellä vielä ois noita...

   
 • 1/24/2011 8:54 ip. , Blogger Uino kirjoitti...

  haha :D juu varmaan, mutta tota siis ginan aleista peräisin on.

   
 • 1/24/2011 8:54 ip. , Anonymous ankka kirjoitti...

  oon huomannu muutaman viime postauksen kommenttiboksista,kuinka joku ihme anonyymi kärttää koko ajan jotain videoita ja ihme haukkumiskommentteja tullu,vaikuttaa niin yheltä ja samalta anolta. toivottavasti tollane ei jatku,mulla ainaski menis hermo tollaseen jo... ja sun blogihan tää on ja saat päivittää ihan millon haluat. ihme vaatimuksia noilla. :D ps. oot paras!

   
 • 1/24/2011 8:57 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Voi olla hyvinki mahollista että toi on vaa sama tyyppi joka tulee tänne koko aja aukoon eri nimillä, välillä anonyyminä, sarana jne...
  Aino, mun suosikki bloggari, tää on sun blogi äläkä noudata liian orjallisesti meijän lukijoiden pyyntöjä eri postaus ideoista.
  love u <3

   
 • 1/24/2011 9:02 ip. , Blogger sateenvarjomies kirjoitti...

  Enpä ole sulle vielä koskaan kommentoinut (kai :D) mutta nyt on pakko pistää.

  Olet kaunis tyttö ja sulla on elämänarvot kohdillaan. Teet ison työn tän blogin kanssa ja päivitystahtisi on aika ihailtava.

  Et sano pahaa sanaa kenestäkään ja olet todella elämäniloisen oloinen.

  Joten ne anonyymit kommentoijat, kateellisia koko sakki ja vailla omaa elämää. Elä siis välitä.

   
 • 1/24/2011 9:05 ip. , Blogger Noora kirjoitti...

  ihan sairaaaaaan hyvä video! Olit tosi luonteva etkä puhunu semmosella liian asiallisella tyylillä:) ihana toi sormus! Ja toi laukku vielä upeempi! tsemppiä vaa äläkä välitä noista ihme anonyymeistä jokka jaksaa aukoo päätää!

   
 • 1/24/2011 9:05 ip. , Anonymous grrt kirjoitti...

  mikähän ihme tuolla ekalla anolla on! varmasti sama tyyppi koko ajan käy moittimassa. älä aino välitä, oot aivan upean luontenen tyttö ja teet just sen verran kun ite kykenet! :-) älä kuuntele muita. oon sitä mieltä et jokanen tarvis sun kaltasen ystävän! tsemppiä ja univelkojen pois nukkumista ;)

   
 • 1/24/2011 9:09 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  oii, ihana toi musta toppi jonka ostit jenniferiltä! oon itekki kattonu h&m sivulta tollasta toppia ja oon ihan rakastunu siihen, en ooo vaan saanu aikaseksi tilata sitä eikä mistään kaupooistakaan ole löytyny sitä toppia, jos toi nyt ihan tarkalleen on sama toppi:D oon niin kade:D oot muutenki sairaan kaunis ja voi että:) oot ihana:)

   
 • 1/24/2011 9:18 ip. , Anonymous kiira kirjoitti...

  Apua oot upee! Oon aika uus lukija, löysin sun blogin tossa pari päivää sitte ja oon lukenu tätä jo toosi monta tuntia yhteensä, tosi koukuttava :-D odotan tosi innolla videota ripsien kiinittämisestä koska itelläni ei oo hajuakaan miten se tehään ja sulla on upeen näköset ripset!

   
 • 1/24/2011 9:30 ip. , Blogger Sonne kirjoitti...

  En oo tainnu aiemmin sinulle kommentoidakkaan, vaikka olen kyllä blogiasi seurannut, mutta asia mitä minun piti tulla sanomaan on se, että vaikutat todella herttaiselle tytölle, ymmärrän täysin tuon tunteen kun lukijat ryhtyvät vaativiksi! Onneksi itsekin tiedostat, että tämä on sinun blogisi ja postaat tänne silloin kun itse tahdot ja mitä tahdot. Kyllä ne todelliset lukijat jaksavat odottaa, vaikka välillä olisikin hektistä eikä ehdi pitää kaikkia lupauksia vaikka kuinka yrittäisi. :)

   
 • 1/24/2011 9:32 ip. , Anonymous vilma kirjoitti...

  mun mielestä sulla on todella ihana tyyli ja sun postauksia on ihana lukee päivästä toiseen, inspiroit tosi paljon ja täytyy myöntää esim että viime yön nukkumaanmeno veny ku luin sun jotain tosi vanhoja postauksia, oli ihan tosi kiva kattella miten oot muuttunu! :) tykkään kanssa tosi paljon sun kaverin erikan tyylistä ja sun positiivisestä asenteesta ! ehdottomasti mun suosikkiblogi ikinäää ! :-)

   
 • 1/24/2011 9:47 ip. , Blogger Alexandra kirjoitti...

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   
 • 1/24/2011 9:52 ip. , Blogger Nata kirjoitti...

  Oon jo jonkun aikaa sun blogia lueskellu, nyt vasta ajattelin ekaa kertaa jättää viestiä :)

  Vaikutat tosi ihanalta ja aidolta, videot on ihan huippuja!

  Älä lannistu typeristä kommenteista, jos jollain ei ole kun negatiivista sanottavaa luulis ettei edes lukis sitten koko blogia, piettää sillon itellä olla jotain ongelmia ittesä kanssa!

  Pointti oli että oot tosi ihana! :D
  Ja söpösti hiukset, sopii tosi hyvin.

   
 • 1/24/2011 10:21 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Oot ihana tyttö<3 (:

   
 • 1/24/2011 10:23 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  hei en tiiä mikä muhun meni, oon toi eka ano ja mun on nyt pakko pyytää anteeks. mul on ollu huono päivä ja maailma kaatuu päälle, oon oikeesti tosi pahoillani aino.

   
 • 1/24/2011 10:28 ip. , Blogger Irina kirjoitti...

  aaa eii miks sä ehit ensin jenniferin aarteita tonkimaan! eiei:-D ja oho se luopu tosta laukusta, mitä ihmettä!

   
 • 1/24/2011 11:01 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Nää sun videot on parhaimpia blogi-videoita mitä oon missään nähnyt! Oot niin ihanan luonnollinen ton kameran eessä, kaunis, ihana, söpö ja vaikka mitä. Tekis vaan mieli rutistaa sua kun oot niin ihana :D Oon ihan rakastunut suhun.

   
 • 1/25/2011 12:55 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Oon löytäny tän sun blogin pari viikkoa sitten ja ahkerasti käyny täälä :). Oot tosi sulonen ja aito tyttö. Tämä ja more to love mun ehdottomat suosikkiblogit. Jatka samaa rataa :)

   
 • 1/25/2011 7:57 ap. , Anonymous Iina kirjoitti...

  Mulla on ihan sama ongelma noiden hm:n mekkojen kanssa! 36 ei mee millään päälle tissejen kohdalta vaikka muualta onkin sopiva :(
  Ginan mekoissa ei onneks oo samaa ongelmaa, sieltä ostetut (kokoa 36) mekot sopii täydellisesti :)

   
 • 1/25/2011 3:38 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Älä Uino kultaseni ota liian henkilökohtaisesti näitä valitus/haukkumaviestejä, se on helppo aina haukkua, mut totuushan on se et valtaosa lukijoista tykkää sun kirjoituksista.
  Muutama valittaja löytyy aina ja se on hyväksyttävä, mut älä ota sitä liian itseesi tai poltat itsesi loppuun ja käy kuten Annika-O:lle joka lopetti bloggaukseen, kun menetti innon kirjoittaa mitään.
  Osin anonyymien haukkumisen takia, osin siksi et kaikkia toiveita olisi pitäny jatkuvasti toteuttaa ja jos ei toteuttanu niin tuli haukkumista.

  Sä yksin päätät mitä postaat ja kuinka usein, älä mene näiden valittajien pillin mukaan.
  Suurin osa valittajista on kuitenkin näitä nuoria jotka ei ajattele asioita pidemmän päälle eikä ymmärrä mitä blogaaminen oikeasti vaatii.

  Nainen osaa olla todella ilkeä toiselle naiselle halutessaan, kateus on Suomalainen perisynti josta ei päästä ikinä eroon.
  Sä oot jo paljon kokenu elämässä ja aina se elämä ei ole ollu niin helppoa ja kivaa.

  Muista että älä postaile pakosta äläkä tunne velvollisuutta et joka päivä pitäisi postailla, postaile silloin kun on asiaa tai tuntuu sille. :)
  Voimia ja jaksamisia.

   
 • 1/25/2011 3:51 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  oi että sä oot niin kultanen ku yrität olla mahdollisimman paljon lukijoitten mieleen! :) joku roti kumminkin nuissa hommissa

   
 • 1/25/2011 4:05 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  En jaksa käsittää ton ensimmäisen anonyymin kaltaisia ihmisiä! Älä ihmeessä ota stressiä blogista, tää on nimenomaan sun ikioma päiväkirja, jossa julkaiset ihan mitä itse haluat ja miten haluat.

  En tiedä yhtään, että minkälaista settiä sulle on heitetty inhottavien kommenttien ja vaatimusten muodossa, mutta yritä vaikka ottaa ne kommentit niin, että ne ihmiset oikeasti tykkää sun blogista ja tykkää susta bloggaajana! Voi olla tietysti pirun paljon hankalampaa tehdä kuin sanoa, mutta jos nyt jotain positiivista tahtoo löytää asiasta. :D

  Sä olet sympaattinen, suloinen, kaunis ja lista jatkuu. Mä arvostan todella sitä, että sä jaksat tehdä postauksia ja ennen kaikkea videoita. Tää touhu jos mikä, vaatii aika paljon. Halit sulle!

   
 • 1/25/2011 4:23 ip. , Blogger sara kirjoitti...

  oon aivan samaa mieltä kolmannen anonyymin kanssa, joka puhui ekasta anonyymistä, mikä perkeleen pakko on lukea näitä blogeja, jos ei kiinnosta muuta kun arvostella? :o Usko pois, sun blogis on ihana, ja tosi laadukas! Jatka samaan malliin! :) <3

   
 • 1/25/2011 5:25 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Hei osaisitko neuvoa mitä mä teen mun klipsu pidennyksille kun ne päivän aikana takkuuntuu niin että ne näyttää yheltä isolta harakanpesältä?

   
 • 1/25/2011 5:38 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  oo, vähän sull on ihanii vaatteit, mut eniten rakastuin tohon sun hopeiseen sydän kauluakoruun <33 ni mistäs oot ostanu sen, et oisko mull mtn mahiksii saada hankittua jostain semmone ? :DD

   
 • 1/25/2011 7:00 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Voin sanoo et ne on vaa kateellisii ja purkaa pahaa oloonsa suhun. Ärsyttävää kun tarvii pahottaa toisen mieli jonku oman ongelmansa takia! älä välitä, vaikka tiedän et ei oo helppoo sivuuttaa tollee noi vaa ilkeit kommentteja, mut muista,ettei sussa oo mitään vikaa! oot aivan ihana tyttö ja sun blogis on ihan paras! tsemppiä <3

   
 • 1/25/2011 8:22 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  paljon toi toppi maksoi? unohdit sanoo =)

   
 • 1/25/2011 9:20 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  tuleeks tänää sitä videoo h&m paketista ? (--: ps. oot ihana!

   

Lähetä kommentti

Lue ennen kuin kysyt:

Nimi: Aino, Uino on vain ala-asteelta jäänyt lempinimi :)
Ikä: 20
Opiskelen: Helpassa parturi-kampaajaksi.
Perustin blogin: 31.10.2008
Kamera jolla kuvailen ja otan videoita: Nikon D3100
Kaulakoru joka aina kaulassa: Kultaliikkeestä (19v synttärilahja)ei ole siis GUESS:in kaulakoru.
Pituus:n.167cm
Hiukset: Teippipidennykset ja hankittu kampaamotukusta.
Rustokoru: Itse tehty hopeaketjusta ja omista korviksista.
Millä muokkaan kuvat: Paint.net (netistä ladattava)
Millä teen gifit: PhotoScape (netistä ladattava)


KYSYTYIMMÄT POSTAUKSET

Miten teen Gif animaatiot: http://uinon.blogspot.com/2011/10/siniturkoosipaita.html

Miten teen kiharani: http://uinon.blogspot.com/2012/03/kiharat-kuvina_10.html

Huoneeni:
http://uinon.blogspot.com/2012/01/huonevideo-kissa.html

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu